İkinci eş olmak.....

Çocuklar Bana Rahatsızlık Vermeye Çalışırlar Mı?

• Kesin sorun yaparlar!

• Babaya bağlı...

• Yapmazlar.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yalnız forumda büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelir.

Yalnız forumda büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelir.
OF!!
tükendim vallahi tükendim :)
Dikkat çeksin de okunsun diye büyük yazdım. Oda işe yaramadı belli ki.
Buradan kime ne kadar bağırabilirim. Niye böyle hep gereksiz ufacık detaylardasınız?
Ben ne diyorum siz ne diyosunuz ...

Doğruları söyleyince niye geriliyorsun....senin konunu ve yorumlarını okuyan biçok kisi aynı görüşte ...resmen ben buayrılık adamı istiyorum evlenecemmde surdan da bir sosyal onay alıp çıkayım demissin.herşey gönlünce olsun tabi umarım mutlu olursun...ama bizim cirpinmamiz senin bizim durumumuza düşmemen...neyse rabbim yar ve yardımcın olsun

Kural bu küçücük detay değil. Ayrıca göz tırmalıyor. Konuya yorumumu da yaptım ona cevap vermeyip buna mı tükendiniz?

Hayır, annesi ve kardeşi ile çok konuştuk bunları hatta diğer aile bireyleri ilede...
Şahit gibiyim artık o anlamda soyledım

Olayları kendi bakış açılarından anlatmadıklarından nasıl emin olabiliyorsunuz ki? Ben de eşimle evlenmeden, eski nişanlısı hakkında kv anlatıyordu daha biz sormadan, 6 senelik evlilik sonucu öğrendim ki, tamamen kendini aklayarak anlatmış. %100 suçlu kv diyemem ama kesin ve kesin suçlu, böyle bir kv kimseyle anlaşamaz, ama ona baksan nişanlı hanım kızımız ve ailesi tamamen suçlu ve rezil insanlar...

Yine de sizi tüketmek için yazmadım kuralı hatırlatmak için yazdım :) Teşekkür ederim.
Gereksiz dünya yorum var ve insanın canını daha çok sıkmak için yapıyor gibiler yaklaşımları çok yanlış gerçekten çok yanlış.
( BAZI ARKADAŞLARIN ) şimdi ne dedik naptık diye yürüyen bir kesim daha oluşmasın lütfen

Buraya ne zamandır üyesiniz? Her çeşit yorum olabiliyor konularda. Bu aslında kötü bir şey değil. Hakaret içermeyen her yorumu değerlendirin. Sonuçta sizi bizzat tanımıyoruz sizinle herhangi bir derdimiz olamaz.

bekar erkeklerin köküne kıran mı girdi de çorlu çocuklu heriflere takılıyorsunuz?
ne işin var senin yorgun adamla?
düzgün adam olsa karısı boşamaz demek istemiyorum ama o kadar bahsettiğin kadar ''süper'' adam karısından neden boşanıyor? hem de çocuklara rağmen..

konu çok karışmış ama bu iş yaş ben söyleyeyim. çocuklu adamlarla evlenip de mutlu olana daha rastlamadım. çocuklar büyükse belki...

Bazı arkadaşlar gerçekten hınç alıyor gibi tarafsız bakmanızı rica ediyorum...
Umarım her sey iyi olur ve ben buradan hepinize bildiririm :) Kimler sevinir bilemiyorum tabi...

Burda kimse sizi tanımıyor, yazanların çoğu da 2. eş değil. Niye hınç alsınlar ki? Gayet mantıklı yorumlar çoğuna da katılıyorum. Evlilik hiç kolay bir şey değil, tek bir kişiyle evleniyorsunuz ama tüm ailesi işin içine giriyor. Çok iyi düşünün. Şimdi sen vazgeçme diye tüm ailesi sana çok iyi davranır, olayları en hafif şekliyle anlatır, kendi açısından anlatır. 3 tane küçük çocukla bir kadının boşanması cidden çok büyük sorunların olduğunu gösterir.

Çocuğum olmadığı halde eşimle sorun yaşadığımda milyon kez düşündüm boşanayım mı diye, 3 küçük çocuğum olsa her şeyi denerdim sanırım....

Allah hakkınızda hayırlısını versin. Yazdıklarınızdan ,sadece size olumlu destek veren yorumlara teşekkür etmenizden kararlı olduğunuzu anlıyorum. Umarız ki mutlu olursunuz, burda kimse sizin mutsuz olmanızı istemez.

Çocuklar kaç yaşlarında?

Eğer siz evlenmiş boşanmış olsaydınız çocuğunuz olmamasına rağmen direkt evlenin derdim.. İlkleri yaşamış bir adama karşı beklenti içerisinde olacaksanız bu durum sizi zamanla üzer ve siz durumun farkında bile olmadan eş kişisine karşı dolmaya başlarsınız.. Başbaşa özel anlar yaşamaya başlamadan önce çocukları düşünmek zorunda olmak ve kendinize zaman kalmayacak olması da sıkıntı yasatır gibi.. Genelde burada okuduğum ve duyduğum vakalar da sonuçlar bunlar oluyor..

bekar erkeklerin köküne kıran mı girdi de çorlu çocuklu heriflere takılıyorsunuz?
ne işin var senin yorgun adamla?
düzgün adam olsa karısı boşamaz demek istemiyorum ama o kadar bahsettiğin kadar ''süper'' adam karısından neden boşanıyor? hem de çocuklara rağmen..

konu çok karışmış ama bu iş yaş ben söyleyeyim. çocuklu adamlarla evlenip de mutlu olana daha rastlamadım. çocuklar büyükse belki...

-----
bak şu hitaba bak allah aşkına.
heriflerle takılıyorsunuz.

ARKADAŞLAR BAKIN BUNLARA SİNİRLENİYORUM ANLIYOR MUSUNUZ.
YORUMUN ÇİRKİNLİĞİNE BAK

@mathilda_14 sinirlenöeyin lütfen. Burada kimsenin sevgilinizi sizden ayırıp evlenecek hali yok ya :) ben gerçekten bekar kızların çocuklu adamlarla evlenip kendisini büyük bir sorumluluk altına atmasına üzülüyorum. Aslında burada size sayfalarca yazılan sizin bu adamdan daha iyisine layık olduğunuz.

Hiçbir anne benim oğlum gelini dövüyordu, parayı evine değil bize veriyordu vs demez.

Mutlaka evleneceğim diyorsanız da baştan o çocuklara ben bakmam demeyin. Yarın bir gün kadın evleneceğim der çocukları babası alır, çocuklar babamızla yaşayacağız der gelir, Allah korusun kadına bir şey olur tek ebeveyn baba kalır. Hiçbir şey olmasa tatillere ya eşiniz çocukları ile yalnız çıkacak ya da 3 çocukla çıkacaksınız.

Adam 3 çocuğu varken sizden de çocuk yapacak mı? Ama laf olsun diye konuşma değil, gerçekten buna maddi manevi gücü var mı? Bunların hepsi acabalar.

En önemlisi de 3 çocukla bu evlilik neden bitmiş? En aşağı 15 senelik evlilik anlaşamadık yav diye bitmez. Bir şey vardır.

Evliliğin yarısı aşksa yarısı mantık olmalı. Hayat bu ne getireceği belli olmaz. Hiç değilse başınıza gelebilecekleri mantık çerçevesinde göz önüne alın. Son olarak da tekrar söylüyorum iyi düşünün, daha iyilerine layıksınız.

İki arkadasım evli ve çocuklu adamlar ile evliler size şimdi ki evliliklerini anlatayım

İlkinin 2 çocuğu var adam çocuklarına inanılmaz bağlı, arkadaşımla 5 sene aynı evde yaşadıktan sonra hamile kalınca nikahlanıyorlar. Çocuklar her hafta sonu geliyor 1 yada 2 gün kalıyorlar. Arkadasım dıyor ki “ ben anne olana kadar herşey mükemmeldi” arkadasım anne olduktan sonra istıyor ki adam ilk evliliğinden olan çocuklarına ilgili olduğu kadar bebeğine de olsun. Ama adamın ilk çocuklarına karşı vicdan azabı var. Aralarında birsürü problem var boşanmanın eşiğinden döndüler. Hala toparlayabilmiş değiller.

2. Arkadasım da 2 çocuklu bir adamla evli. Suan kendisinin de bir çocuğu var. Eski eş ve çocuklar hiç problem değil çünkü adam sorumsuz çocukları ile yılda 1-2 anca görüşüyor aynı şekilde arkadasımdan olan çocuğuna karşı da sorumsuz. Mutlu değiller.

Anlıyacağınız tamamen karakter meselesi fakat ben mutlu olanı görmedim. Umarım siz olursunuz

-------
Şu hitaba bakar mısın ama gel sinirlenme ne kadar basit ve çirkin.
Böyle mi söylenir şimdi akasya sen söyle?

Ya ona kalsa yapamazlar izin vermem diyor başka bir şey demiyor.
Babama da aynı şeyi söylüyor, öyle bir şey yok diyor ama ne biliyim...

Bu filmi çok izledik burada. Dert sahibi olan çoğu kadın bu şekilde kandırılmıştır. Siz ne ilk ne de son olacaksınız.

Ama umarım sadece beceriksiz herifler yüzünden olan şeylerdir buraya yazılan dertler. Umarım mutlu evliliği olanlar da vardır..

Bir üye "boşanmış erkek mimlidir benim için" demiş. Bu söz ülkemiz şartlarında çok doğru. Ben de katılıyorum.
Çünkü Türk kadını ilişkide fedakarlığı sonuna kadar üstlenir.
İstisnai durumlar dışında problemsiz iyi bir eş olan erkekten boşanan kadın çok çok azdır. Kadınlar bir çok şeye tahammül ederek evliliklerini yürütürler..

Yaşınız kaç bilmiyorum ama benim 30 küsür yaşımın gözlemi bu şekilde..

Ama biz ne dersek diyelim insan denemeden öğrenemez bazı şeyleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…