- 27 Ekim 2018
- 484
- 461
- 53
- Konu Sahibi cactuslove_
-
İlkkez birine yorum yaptığım için pişmanım..bana cvp yazmayınız lütfen..OLUMSUZ YORUMUN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
Yalnız forumda büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelir.LÜTFEN KONUYU DAHA FAZLA SAPTIRMAYIN.
ÇOCUKLARA DÜŞMAN OLDUĞUM YOK , AY ONLAR BENİMDE EVLADIMDIR DİYEN ZATEN YALAN SÖYLER NET! BEN ÇOCUKLARA HİÇ BİR ŞEKİLDE BAKMAYACAĞIMI KENDİSİNE VE AİLESİNE SÖYLÜYORUM. ÇOCUKLARIN BABALARINA KARŞI DÜŞKÜNLÜĞÜ YOK BU ARADA.
EVET KENDİMİ EZDİRMEM 10 SENE SONRA HEPSİ BÜYÜMÜŞ OLACAK DEĞİL Mİ?
SORUNUM PARASIZ KALIR MIYIM DA DEĞİL, ÇOCUKLARI KOLEJDE OKUYOR VE VERDİĞİ PARA UMRUMDA DEĞİL.
HER İYİ ANNE İYİ BİR İNSAN VEYA İYİ BİR EŞ DEĞİLDİR BUNU BİRBİRİNE KARIŞTIRMAYIN !
KARARINI VERMİŞSİN DİYENLERE CEVABIM AYRIL DEDİĞİNİZ İÇİN APAR TOPAR AYRILACAK DEĞİLİM TAKDİR EDERSİNİZ Kİ?
AYRILAYIM MI AYRILMAYAYIM MI DİYE BİR SORU DA SORMADIM.
SIKINTI ÇIKAR MI NASIL OLUR NAPILIR DİYE SORDUM. YANİ DİYORUM Kİ ADAM ARAYI KURARSA MUTLU OLUR MUYUZ ANLATABİLİYOR MUYUM???????
ÇEVRENİZDE VAR MI DEDİM.
KADINLARIN AĞLAYA AĞLAYA AÇTIĞI KONULARA BİLE AY BOŞA NE İĞRENÇ ADAM IYY GİBİ SAÇMA SAPAN YORUMLAR VAR. ÇÜNKÜ İŞLERİ YOK...
HE HE PERVANEDİR DİYE DALGA GEÇENLERE DE ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM Kİ; BABAMIN 2.EVLİLİĞİ '' ANNEM '' de HALAM DA TEYZELERİM DE KUZENLERİM VE ARKADAŞLARIMDA DA, EVLENDİKTEN SONRA CANIMA OKUDU FALAN GİBİ HİÇ BİR ŞEY DUYMADIM.
DOĞRU SEÇİMLERLE MUTLU BİR HAYAT DEVAM EDİLEBİLİR. ÇEVREMDEKİ HERKES GAYET MUTLU. BU MUTSUZLAR KİM ANLAMADIM?
EŞİNDEN AYRILMIŞ 1 ADAM OLAN BABAM DA DAHİL OLMAK ÜZERE ASLA AMA ASLA BOŞANMIŞ ADAM KÖTÜ ADAMDIR DİYEMEZSİNİZ.
GERÇEKTEN İNSANLARIN DERTLERİYLE ALAY EDERCESİNE YORUM YAPAN BİR KESİM VAR BURADA, YAZIK.
BEN YORUM YAPTIĞIM HER KONUDA DİKKAT EDİYORUM. SÖZLERİMİ, SÖYLEYECEĞİMİ KARŞIDAKİNİ İYİCE İNCİTMEDEN SÖYLÜYORUM SIKINTI OLUR DEMİYORUM SIKINTI OLABİLİR DİYORUM BU KÜÇÜK BİR ÖRNEK.
İLK EVLİLİĞİ OLUP DEĞER KAYBINA UĞRAMIŞ BAYANLARA İSTİNADEN SÖYLÜYORUM Kİ BABAM VE ANNEM (BABAMIN İKİNCİ EŞİ) ÇOK ÇOK MUTLULAR...
BU ADAMDAN ADAMA DEĞİŞİR.
SAPTIKÇA SAPTI KONU, BUNUN ÜZERİNE BİR ŞEY SÖYLEMEK İSTEYEN VARSA ÖZELDEN YAZSIN RİCA EDECEĞİM DAHA CEVAPLANMASIN BU MESAJ.
TEŞEKKÜRLER.
OF!!Yalnız forumda büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelir.
Doğruları söyleyince niye geriliyorsun....senin konunu ve yorumlarını okuyan biçok kisi aynı görüşte ...resmen ben buayrılık adamı istiyorum evlenecemmde surdan da bir sosyal onay alıp çıkayım demissin.herşey gönlünce olsun tabi umarım mutlu olursun...ama bizim cirpinmamiz senin bizim durumumuza düşmemen...neyse rabbim yar ve yardımcın olsunNeye göre kime göre arkadaşım?
Nerden biliyosun kaale almadığımı?
Hangi cevabımdan anladın yorumları takmadığımı falan anlatsana.
İnşallah güzel olur diyorum, ya olur güzel olur ya olmaz güzel olur.
Buradan yine yazarım durumu diyorum.
Bana akıl verip aranızda grup oluşturup işi benim üzerimde analize döndürüyorsunuz ayıptır ya.
Kural bu küçücük detay değil. Ayrıca göz tırmalıyor. Konuya yorumumu da yaptım ona cevap vermeyip buna mı tükendiniz?OF!!
tükendim vallahi tükendim :)
Dikkat çeksin de okunsun diye büyük yazdım. Oda işe yaramadı belli ki.
Buradan kime ne kadar bağırabilirim. Niye böyle hep gereksiz ufacık detaylardasınız?
Ben ne diyorum siz ne diyosunuz ...
Hayır, annesi ve kardeşi ile çok konuştuk bunları hatta diğer aile bireyleri ilede...
Şahit gibiyim artık o anlamda soyledım
Evet buna tükendim, çünkü yaptığınız yorum gayet makul mantıklı ve düzgün...Kural bu küçücük detay değil. Ayrıca göz tırmalıyor. Konuya yorumumu da yaptım ona cevap vermeyip buna mı tükendiniz?
Yine de sizi tüketmek için yazmadım kuralı hatırlatmak için yazdım :) Teşekkür ederim.Evet buna tükendim, çünkü yaptığınız yorum gayet makul mantıklı ve düzgün...
Gereksiz dünya yorum var ve insanın canını daha çok sıkmak için yapıyor gibiler yaklaşımları çok yanlış gerçekten çok yanlış.Yine de sizi tüketmek için yazmadım kuralı hatırlatmak için yazdım :) Teşekkür ederim.
Bazı arkadaşlar gerçekten hınç alıyor gibi tarafsız bakmanızı rica ediyorum...
Umarım her sey iyi olur ve ben buradan hepinize bildiririm :) Kimler sevinir bilemiyorum tabi...
Buraya ne zamandır üyesiniz? Her çeşit yorum olabiliyor konularda. Bu aslında kötü bir şey değil. Hakaret içermeyen her yorumu değerlendirin. Sonuçta sizi bizzat tanımıyoruz sizinle herhangi bir derdimiz olamaz.Gereksiz dünya yorum var ve insanın canını daha çok sıkmak için yapıyor gibiler yaklaşımları çok yanlış gerçekten çok yanlış.
( BAZI ARKADAŞLARIN ) şimdi ne dedik naptık diye yürüyen bir kesim daha oluşmasın lütfen
Bazı arkadaşlar gerçekten hınç alıyor gibi tarafsız bakmanızı rica ediyorum...
Umarım her sey iyi olur ve ben buradan hepinize bildiririm :) Kimler sevinir bilemiyorum tabi...
Burda kimse sizi tanımıyor, yazanların çoğu da 2. eş değil. Niye hınç alsınlar ki? Gayet mantıklı yorumlar çoğuna da katılıyorum. Evlilik hiç kolay bir şey değil, tek bir kişiyle evleniyorsunuz ama tüm ailesi işin içine giriyor. Çok iyi düşünün. Şimdi sen vazgeçme diye tüm ailesi sana çok iyi davranır, olayları en hafif şekliyle anlatır, kendi açısından anlatır. 3 tane küçük çocukla bir kadının boşanması cidden çok büyük sorunların olduğunu gösterir.
Çocuğum olmadığı halde eşimle sorun yaşadığımda milyon kez düşündüm boşanayım mı diye, 3 küçük çocuğum olsa her şeyi denerdim sanırım....
Allah hakkınızda hayırlısını versin. Yazdıklarınızdan ,sadece size olumlu destek veren yorumlara teşekkür etmenizden kararlı olduğunuzu anlıyorum. Umarız ki mutlu olursunuz, burda kimse sizin mutsuz olmanızı istemez.
bekar erkeklerin köküne kıran mı girdi de çorlu çocuklu heriflere takılıyorsunuz?Buraya ne zamandır üyesiniz? Her çeşit yorum olabiliyor konularda. Bu aslında kötü bir şey değil. Hakaret içermeyen her yorumu değerlendirin. Sonuçta sizi bizzat tanımıyoruz sizinle herhangi bir derdimiz olamaz.
Ya ona kalsa yapamazlar izin vermem diyor başka bir şey demiyor.
Babama da aynı şeyi söylüyor, öyle bir şey yok diyor ama ne biliyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?