- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi cactuslove_
-
bekar erkeklerin köküne kıran mı girdi de çorlu çocuklu heriflere takılıyorsunuz?
ne işin var senin yorgun adamla?
düzgün adam olsa karısı boşamaz demek istemiyorum ama o kadar bahsettiğin kadar ''süper'' adam karısından neden boşanıyor? hem de çocuklara rağmen..
konu çok karışmış ama bu iş yaş ben söyleyeyim. çocuklu adamlarla evlenip de mutlu olana daha rastlamadım. çocuklar büyükse belki...
-----
bak şu hitaba bak allah aşkına.
heriflerle takılıyorsunuz.
ARKADAŞLAR BAKIN BUNLARA SİNİRLENİYORUM ANLIYOR MUSUNUZ.
YORUMUN ÇİRKİNLİĞİNE BAK
@mathilda_14 sinirlenöeyin lütfen. Burada kimsenin sevgilinizi sizden ayırıp evlenecek hali yok ya :) ben gerçekten bekar kızların çocuklu adamlarla evlenip kendisini büyük bir sorumluluk altına atmasına üzülüyorum. Aslında burada size sayfalarca yazılan sizin bu adamdan daha iyisine layık olduğunuz.
Hiçbir anne benim oğlum gelini dövüyordu, parayı evine değil bize veriyordu vs demez.
Mutlaka evleneceğim diyorsanız da baştan o çocuklara ben bakmam demeyin. Yarın bir gün kadın evleneceğim der çocukları babası alır, çocuklar babamızla yaşayacağız der gelir, Allah korusun kadına bir şey olur tek ebeveyn baba kalır. Hiçbir şey olmasa tatillere ya eşiniz çocukları ile yalnız çıkacak ya da 3 çocukla çıkacaksınız.
Adam 3 çocuğu varken sizden de çocuk yapacak mı? Ama laf olsun diye konuşma değil, gerçekten buna maddi manevi gücü var mı? Bunların hepsi acabalar.
En önemlisi de 3 çocukla bu evlilik neden bitmiş? En aşağı 15 senelik evlilik anlaşamadık yav diye bitmez. Bir şey vardır.
Evliliğin yarısı aşksa yarısı mantık olmalı. Hayat bu ne getireceği belli olmaz. Hiç değilse başınıza gelebilecekleri mantık çerçevesinde göz önüne alın. Son olarak da tekrar söylüyorum iyi düşünün, daha iyilerine layıksınız.
Haddini aşan bir yorum haklısınız.bekar erkeklerin köküne kıran mı girdi de çorlu çocuklu heriflere takılıyorsunuz?
ne işin var senin yorgun adamla?
düzgün adam olsa karısı boşamaz demek istemiyorum ama o kadar bahsettiğin kadar ''süper'' adam karısından neden boşanıyor? hem de çocuklara rağmen..
konu çok karışmış ama bu iş yaş ben söyleyeyim. çocuklu adamlarla evlenip de mutlu olana daha rastlamadım. çocuklar büyükse belki...
-----
bak şu hitaba bak allah aşkına.
heriflerle takılıyorsunuz.
ARKADAŞLAR BAKIN BUNLARA SİNİRLENİYORUM ANLIYOR MUSUNUZ.
YORUMUN ÇİRKİNLİĞİNE BAK
çocuklarına sahip çıkmayan çocuk büyütmeyi sadece maddi olarak düşünen bir adamdan ne baba nede koca olurİki arkadasım evli ve çocuklu adamlar ile evliler size şimdi ki evliliklerini anlatayım
İlkinin 2 çocuğu var adam çocuklarına inanılmaz bağlı, arkadaşımla 5 sene aynı evde yaşadıktan sonra hamile kalınca nikahlanıyorlar. Çocuklar her hafta sonu geliyor 1 yada 2 gün kalıyorlar. Arkadasım dıyor ki “ ben anne olana kadar herşey mükemmeldi” arkadasım anne olduktan sonra istıyor ki adam ilk evliliğinden olan çocuklarına ilgili olduğu kadar bebeğine de olsun. Ama adamın ilk çocuklarına karşı vicdan azabı var. Aralarında birsürü problem var boşanmanın eşiğinden döndüler. Hala toparlayabilmiş değiller.
2. Arkadasım da 2 çocuklu bir adamla evli. Suan kendisinin de bir çocuğu var. Eski eş ve çocuklar hiç problem değil çünkü adam sorumsuz çocukları ile yılda 1-2 anca görüşüyor aynı şekilde arkadasımdan olan çocuğuna karşı da sorumsuz. Mutlu değiller.
Anlıyacağınız tamamen karakter meselesi fakat ben mutlu olanı görmedim. Umarım siz olursunuz
Bekar erkek mi kalmadı bir daha düşün çcocuklu heriflerle takılıyorsun lafa bak.Haddini aşan bir yorum haklısınız.
Hangisi için bu yorumu yaptınız? İlki içinse adam maddi manevi ilk çocuklarının yanında. Geçen arkadaşımla otururken eşi çocuklardan biri hasta diye eski eşinin evine gitmiş cocuklarla evcilik oynuyordu.çocuklarına sahip çıkmayan çocuk büyütmeyi sadece maddi olarak düşünen bir adamdan ne baba nede koca olur
sorumsuzluk bir davranış şeklidir
bugün olan çocuklarına yarın olacak çocuklarına karşıda aynı davranış devam edecektir
neredeyse Şahidim artık zaten kız kardeşi ile de annesi ile de bunu defalarca konştk.
yahu kadınlar eski gelinlerinin kötü biri olduğunu söyleyip bana kötülemiyorlar ki.Siz de onlara inanmayı tercih ediyorsunuz tabi..
Kusura bakmayın ama çok safça düşünüyorsunuz. Baya tecrübesizsiniz sanırım.
Boşanan çiftin arkasından "iyi kızdı severdik eski gelinimizi" diye üzülen kaç erkek ailesi vardır ki?
Ben söyleyeyim en iyi ihtimalle on binde bir..
Kaç yıl önce boşanmışlar?
mutluluklar dilerim.merhaba, çocuklar sizinle mi yaşayacak bilmiyorum, tüm yorumları okumadım. her şartta çocuklara abla sevgisi ile yaklaşırsanız ve o şekilde davranırsanız çocuklar sizi benimser, siz de onları benimsersiniz. zamanla arada güzel bir bağ kuruluyor, karşılıklı sevgi gelişiyor ve hiçbir sorun olmuyor. yaşadığım için biliyorum. ama çocuklara annelerinin yerinin ayrı olduğunu, sizin annelerinin yerine asla geçmeyeceğiniz mesajını vermek şart. yalnız bu durumda eski eş sorun olabiliyor. görüşme konuşma vs. o da eşinizin sizin ve eski eşinin arasında kurduğu dengelere bağlı. sadece çocuklar için görüşüp konuşursa muhataplıkları bu kadarla sınırlı kalırsa o da sorun olmaz
Sevgilinizle eski eşi kaç yıl önce resmen boşanmış?
Çocuklar küçük diyorsunuz. Nasıl adam yıllardır pervane peşinizde. Kaç yıldır mesela
çocuklar zaten çok masum varlıklar, abla olarak yaklaştığınızda ve tabi siz de bunu gönülden benimsediğinizde anlıyorlar sevildiklerini, bunun karşılığını fazlasıyla alırsınız. birşey olduğunda abla diye koşuyorlar, sırlarını anlatıyorlar vs. :) güzel bir his, sevdiğiniz adamın parçası çocukları tarafından da sevilmek benimsenmek.benim ilişkim mutlulukla bitmedi ama sizin herşey gönlünüze göre olsun inşallah.mutluluklar dilerim.
Çocuklar benimle yaşamayacak, ben bakmayacağımı da söyledim. Yalandan kimse kimseyi kandırmasın öyle değil mi?
Abla sevgisi ile elbette yaklaşırım teşekkür ederim...
çocuğu küçük adamlar aşık olamazlar çünkü :)Ben cevaplayayım anladığım kadarıyla. Çocuklar 6-8-12, adam 4 yıldır pervane. Yani 2 yaşında küçük çocuğu varken konu sahibine pervane.
Nasıl yaşlar belli değil? 6-8-12 dedimSayfalardır okuyorum ve bu sorulara hiç cevap vermedi konu sahibi. Ne yaşlar belli, ne ne zaman tanıştıkları...Ne yüzünden boşandıkları. Bunların hiçbirini anlatmıyor.
yoksa yaşı küçük çıtır bir sevgili oluşunuz mu?çocuklarının anasını neden bırakmış sizi özel yapan ne
ne diyosun sen ya, hiç işin yok dimi :)yoksa yaşı küçük çıtır bir sevgili oluşunuz mu?
kaçamak cevaplar muhtemel öyledir
Ben cevaplayayım anladığım kadarıyla. Çocuklar 6-8-12, adam 4 yıldır pervane. Yani 2 yaşında küçük çocuğu varken konu sahibine pervane.
evet annelerindeler ve onda kalacaklar ben bakamayacağımı söyledim.kimsenin günahına girmeyin kimseyi kınamayın canım benim kendini rahatlatmak istiyorsun belli ama bu adama aşık olmasan olurunu görmeyip evliliğe karar vermeseydin bu adama ne 4 yıl harcardın nede ailenle tanıştırırdın bellki evleneceksin sakın hemen çocuk yapma herşeye karşı hazırlıklı ol çocuklar annelerinde kalıyor diymi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?