İkinci eş olmak.....

Çocuklar Bana Rahatsızlık Vermeye Çalışırlar Mı?

• Kesin sorun yaparlar!

• Babaya bağlı...

• Yapmazlar.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Bakın bir kelimeye takılıp ana fikri unutuyorsunuz. Bu kadar ayrıntıya takılırsanız evliliğinizde neler yaşarsınız bilemiyorum. Zira 3 küçük çocuk.

Ben çirkin bir yorum göremedim. Ama sinirleniyorsanız kapattırın konunuzu.

Ben size bir çok soru sordum hiçbirine cevap vermediniz. Yaşlarınızı sordum, ailesi size neler anlattı dedim hiç cevap vermediniz, ama bu yorumlara takıyorsunuz.

Neyse tekrar yazıyorum hakkınızda hayırlısı olsun. Yazdıklarınızdan ve yorumlara sinirlenmenizden hayat hakkında toy olduğunuzu düşünüyorum.

Tüm hemcinslerimin mutlu evlilikler yapmasını dilerim, siz de dahilsiniz buna.

Teşekkür ederim yorum için. Bunların hepsini düşünüyorum.
sinirleniyorum evet zira ; bekar erkeklerin köküne kıran mı girdi de çorlu çocuklu heriflere takılıyorsunuz?
bunun karşısında sinirlenmemek mümkün değil ya.

Haddini aşan bir yorum haklısınız.

çocuklarına sahip çıkmayan çocuk büyütmeyi sadece maddi olarak düşünen bir adamdan ne baba nede koca olur
sorumsuzluk bir davranış şeklidir
bugün olan çocuklarına yarın olacak çocuklarına karşıda aynı davranış devam edecektir
karısını aldatan erkek boşanmıştır aldattığı kadın ile evlenmiş onuda aldatmıştır
karımı seninle aldattım o bunu bilmiyordu ama sen bile bile bunu razı oldun diyenide biliyorum
yaşanmışlıklar o kadar fazlaki neresinden anlatsak

Hangisi için bu yorumu yaptınız? İlki içinse adam maddi manevi ilk çocuklarının yanında. Geçen arkadaşımla otururken eşi çocuklardan biri hasta diye eski eşinin evine gitmiş cocuklarla evcilik oynuyordu.
İkincisi içinse o manevi olarak değil maddi olarak bile babalık yapmıyor zaten.

neredeyse Şahidim artık zaten kız kardeşi ile de annesi ile de bunu defalarca konştk.

Siz de onlara inanmayı tercih ediyorsunuz tabi..
Kusura bakmayın ama çok safça düşünüyorsunuz. Baya tecrübesizsiniz sanırım.

Boşanan çiftin arkasından "iyi kızdı severdik eski gelinimizi" diye üzülen kaç erkek ailesi vardır ki?
Ben söyleyeyim en iyi ihtimalle on binde bir..

Kaç yıl önce boşanmışlar?

merhaba, çocuklar sizinle mi yaşayacak bilmiyorum, tüm yorumları okumadım. her şartta çocuklara abla sevgisi ile yaklaşırsanız ve o şekilde davranırsanız çocuklar sizi benimser, siz de onları benimsersiniz. zamanla arada güzel bir bağ kuruluyor, karşılıklı sevgi gelişiyor ve hiçbir sorun olmuyor. yaşadığım için biliyorum. ama çocuklara annelerinin yerinin ayrı olduğunu, sizin annelerinin yerine asla geçmeyeceğiniz mesajını vermek şart. yalnız bu durumda eski eş sorun olabiliyor. görüşme konuşma vs. o da eşinizin sizin ve eski eşinin arasında kurduğu dengelere bağlı. sadece çocuklar için görüşüp konuşursa muhataplıkları bu kadarla sınırlı kalırsa o da sorun olmaz

yahu kadınlar eski gelinlerinin kötü biri olduğunu söyleyip bana kötülemiyorlar ki.
Karı koca olarak kafaları uymuyor anlaşamıyorlar olay bu.
bana oğullarını övüyorlar kadın çok kötüymüş demiyorum ki ben

mutluluklar dilerim.
Çocuklar benimle yaşamayacak, ben bakmayacağımı da söyledim. Yalandan kimse kimseyi kandırmasın öyle değil mi?
Abla sevgisi ile elbette yaklaşırım teşekkür ederim...

mutluluklar dilerim.
Çocuklar benimle yaşamayacak, ben bakmayacağımı da söyledim. Yalandan kimse kimseyi kandırmasın öyle değil mi?
Abla sevgisi ile elbette yaklaşırım teşekkür ederim...
çocuklar zaten çok masum varlıklar, abla olarak yaklaştığınızda ve tabi siz de bunu gönülden benimsediğinizde anlıyorlar sevildiklerini, bunun karşılığını fazlasıyla alırsınız. birşey olduğunda abla diye koşuyorlar, sırlarını anlatıyorlar vs. :) güzel bir his, sevdiğiniz adamın parçası çocukları tarafından da sevilmek benimsenmek.benim ilişkim mutlulukla bitmedi ama sizin herşey gönlünüze göre olsun inşallah.

Sayfalardır okuyorum ve bu sorulara hiç cevap vermedi konu sahibi. Ne yaşlar belli, ne ne zaman tanıştıkları...Ne yüzünden boşandıkları. Bunların hiçbirini anlatmıyor.
Nasıl yaşlar belli değil? 6-8-12 dedim
Sebep anlaşamamakta dedim
5 yıl önce ayrılmışlar, yeni ayrılmışlardı tanıştığımda

kimsenin günahına girmeyin kimseyi kınamayın canım benim kendini rahatlatmak istiyorsun belli ama bu adama aşık olmasan olurunu görmeyip evliliğe karar vermeseydin bu adama ne 4 yıl harcardın nede ailenle tanıştırırdın bellki evleneceksin sakın hemen çocuk yapma herşeye karşı hazırlıklı ol çocuklar annelerinde kalıyor diymi

evet annelerindeler ve onda kalacaklar ben bakamayacağımı söyledim.
Hemen çocuk yapmam zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…