- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi cactuslove_
-
Nasıl yaşlar belli değil? 6-8-12 dedim
Sebep anlaşamamakta dedim
5 yıl önce ayrılmışlar, yeni ayrılmışlardı tanıştığımda
Bu ara olumsuz şeyler duyduğum için, belki bu durumda olup mutlu olan vardır diye konuyu açtım. Kafamdaki soru işaretleri gider diye
çocuğu küçük adamlar aşık olamazlar çünkü :)
aileye nasıl inanıyorsunuz ki? tabi ki size oğullarının hatasını söylemezler.
eşim benden önce nişan atmış, kv görümceler kızı nasıl kötülüyor bende aaaa ooo vay beee ne kötüymüş diyorum, biz daha sevgiliyken kız bana yazdı kısaca başını yakma x çok iyi ama ailesi çok kötü dedi dinlemedim bizi kıskanıyor diye düşündüm amaa evlendikten sonra kızın haklılığını gördüm.. bu size küçük bir örnek olsun
gerçekten çok sevindim mutluluğunuz daim olsun istediğim bu işte...merhaba canım, 1 çocuklu adamla 2. eş olan ben varım :) Çok şükür Rabbime 2,5 yıllık evliyim, eşimi tanıdığımdan bu yana ne fikirleri değişti ne karakteri değişti.. Ki tanışıp evlenmemiz sadece 3,5 aydı.. başlarda çocukla sorunlar yaşadık, o zaman tabi 7 yaşındaydı.. beni görünce ağlardı, ben yokmuşum gibi davranırdı.. hiç üstüne düşmedim.. konuşursa konuştum.. geldiğinde en sevdiği yemekleri yaptım.. öyle öyle alıştı.. eşiminde bana destek olmasıyla başardım.. şimdi 9 yaşında kısmetse 10 gün sonra 10 yaşında olacak.. Çocuktan ziyade annesi çok sorun oldu bize.. Çok şükür evlendi de kurtulduk :)
Zor mu evet zor, ama eşin denge kurabilirse, çocuklarını sana, seni de çocuklarına ezdirmezse gayet mutlu yaşarsınız..
ülke şartlarında bir kadın yuvasını kolay kolay dağıtmaz
buna sosyo kültürel etki ekonomik özgürlük erkeklerimizin baskın olması etkidir
ülkemizde erkek profili baskındır
erkek şiddet uygular erkek eşit şartlarda yaşamayı kabul etmez
çocuklardan bağamsızdır
ailesine saygı aidiyet bekler
ki ülkede kadın cinayetleri bu duruma örnektir
bu sebepten ben erkeği hep sorguladım sorgularım
tabiki istisnalar kaideyi bozmaz @Lostmeew kadın erkek eşitliği eşit şartlatda geçerlidir ne zaman daha adil bir hayat o zaman daha adil bir yorum
gerçekten çok sevindim mutluluğunuz daim olsun istediğim bu işte...
"Sana baktırmayacağım"diyen bir "pervane aşık" evliliğin 2ci günü 3 çocuğunu 'tesbih'gibi yeni eşinin önüne dizdi.Eş artık kaderim diye güzelce bakarken de başka bir sebeple evi terkettiğinde maaile daha boşanmadan başka bir kızı "istemeye"gittiler,gelin rahatının kıymetini bilmemişti,çocuklara bakmamıştı,kız tarafına böyle anlatmışlar utanmadan.mutluluklar dilerim.
Çocuklar benimle yaşamayacak, ben bakmayacağımı da söyledim. Yalandan kimse kimseyi kandırmasın öyle değil mi?
Abla sevgisi ile elbette yaklaşırım teşekkür ederim...
Aksini söyleyen üyeler başka ülkelerde yetişip yaşıyorlarsa Türk kadınının/erkeğinin evliliğe bakışını anlamıyor olabilirler malesef..
Bir örnek vereceğim; Tlc kanalında sürekli izlediğim bir emlak programında çift boşanmış. 1.5- 2 yaşlarında bir çocukları vardı.
Beraber çalışmaya devam etmeye karar vermişler. Adam yeni kız arkadaşı için yeni imaj yapıyordu. Eski karısı da buna yorum yapıyordu.
Diğer taraftan bu yeni duruma alışmakta zorlandığından bahsetti. Adama bir ara trip bile attı..
Sonraki bölümde kadının yeni erkek arkadaşı için yorumlar yapıldı.
Olay belki bir kurgu ama bana da yetiştiğim kültür açısından bu tuhaf geldi. Ama onlar için normal.
Hatta eşime dönüp "acaba evlilikten beklentileri ne?" demiştim..
Bir evliliği bitirmek için bir çok neden olabilir tamam. Ama bu ülke kadınına göre sevgin bitse bile boşanmak çok zordur bunu da herkes bilir. Hele bir de çocuk varsa..
İstisnalar dışında çocuklu bir kadının sırf 'anlaşamıyoruz' diye problemsiz bir eşten boşanacağına beni kimse inandıramaz.
Anlaşamıyoruzdan kasıt ne? Altı dolu bir kelime bu..
Pozitif ayrımcılığın başka bir boyutu ben de önce erkeği sorgularım. Bu kadar net..
dışarda bile yaşıyor olsan hani şöyle bir 2. sayfa haberlerini okursan bile yeterAksini söyleyen üyeler başka ülkelerde yetişip yaşıyorlarsa Türk kadınının/erkeğinin evliliğe bakışını anlamıyor olabilirler malesef..
Bir örnek vereceğim; Tlc kanalında sürekli izlediğim bir emlak programında çift boşanmış. 1.5- 2 yaşlarında bir çocukları vardı.
Beraber çalışmaya devam etmeye karar vermişler. Adam yeni kız arkadaşı için yeni imaj yapıyordu. Eski karısı da buna yorum yapıyordu.
Diğer taraftan bu yeni duruma alışmakta zorlandığından bahsetti. Adama bir ara trip bile attı..
Sonraki bölümde kadının yeni erkek arkadaşı için yorumlar yapıldı.
Olay belki bir kurgu ama bana da yetiştiğim kültür açısından bu tuhaf geldi. Ama onlar için normal.
Hatta eşime dönüp "acaba evlilikten beklentileri ne?" demiştim..
Bir evliliği bitirmek için bir çok neden olabilir tamam. Ama bu ülke kadınına göre sevgin bitse bile boşanmak çok zordur bunu da herkes bilir. Hele bir de çocuk varsa..
İstisnalar dışında çocuklu bir kadının sırf 'anlaşamıyoruz' diye problemsiz bir eşten boşanacağına beni kimse inandıramaz.
Anlaşamıyoruzdan kasıt ne? Altı dolu bir kelime bu..
Pozitif ayrımcılığın başka bir boyutu ben de önce erkeği sorgularım. Bu kadar net..
hic pişman değilim, bu forumda da hep söylüyorum.İkinci eş olmak değil de cocuklu adama ikinci eş olmak büyük sıkıntı, burada bu konuyla ilgili o kadar konu açıldı, pişman olmayanı görmedim
bekar erkeklerin köküne kıran mı girdi de çorlu çocuklu heriflere takılıyorsunuz?
ne işin var senin yorgun adamla?
düzgün adam olsa karısı boşamaz demek istemiyorum ama o kadar bahsettiğin kadar ''süper'' adam karısından neden boşanıyor? hem de çocuklara rağmen..
konu çok karışmış ama bu iş yaş ben söyleyeyim. çocuklu adamlarla evlenip de mutlu olana daha rastlamadım. çocuklar büyükse belki...
-----
bak şu hitaba bak allah aşkına.
heriflerle takılıyorsunuz.
ARKADAŞLAR BAKIN BUNLARA SİNİRLENİYORUM ANLIYOR MUSUNUZ.
YORUMUN ÇİRKİNLİĞİNE BAK
Aynısını ben de yaşadım, ama kızla iletişimim olmadı hiç, ismini bile bilmiyordum. Aynı durum eşim çok iyi bir insan ama ailesi çok kötü. Bazen diyorum bilseydim evlenir miydim, büyük ihtimal hayır. Yaşadığım sıkıntıların hala manevi yükünü çekiyorum, gittiğim psikolog bana sen bu kadar şeyi yaşarken normal bir insan gibi işe gidip çalışıp hayatını nasıl devam ettiriyorsun şaştım kaldım demişti.
ben olsam burdaki yorumlari dikkate almaz hatta hic konu açmazdım.ne diyosun sen ya, hiç işin yok dimi :)
Bomboşsun ... burada millete sarıyosun.
Başka bir deyişle küçücük üç çocuk ortada beklerken adamın umrunda değil .Yani sıradaki av konu sahibi. Günahını almayayım ama hiç bir kadın küçücük üç çocuğu varken iyi bir adamı bırakmazBen cevaplayayım anladığım kadarıyla. Çocuklar 6-8-12, adam 4 yıldır pervane. Yani 2 yaşında küçük çocuğu varken konu sahibine pervane.
5Kaç yıl olmuş ayrılalı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?