İkinci eş olmak.....

Çocuklar Bana Rahatsızlık Vermeye Çalışırlar Mı?

• Kesin sorun yaparlar!

• Babaya bağlı...

• Yapmazlar.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bu ara olumsuz şeyler duyduğum için, belki bu durumda olup mutlu olan vardır diye konuyu açtım. Kafamdaki soru işaretleri gider diye

merhaba canım, 1 çocuklu adamla 2. eş olan ben varım :) Çok şükür Rabbime 2,5 yıllık evliyim, eşimi tanıdığımdan bu yana ne fikirleri değişti ne karakteri değişti.. Ki tanışıp evlenmemiz sadece 3,5 aydı.. başlarda çocukla sorunlar yaşadık, o zaman tabi 7 yaşındaydı.. beni görünce ağlardı, ben yokmuşum gibi davranırdı.. hiç üstüne düşmedim.. konuşursa konuştum.. geldiğinde en sevdiği yemekleri yaptım.. öyle öyle alıştı.. eşiminde bana destek olmasıyla başardım.. şimdi 9 yaşında kısmetse 10 gün sonra 10 yaşında olacak.. Çocuktan ziyade annesi çok sorun oldu bize.. Çok şükür evlendi de kurtulduk :)
Zor mu evet zor, ama eşin denge kurabilirse, çocuklarını sana, seni de çocuklarına ezdirmezse gayet mutlu yaşarsınız..

çocuğu küçük adamlar aşık olamazlar çünkü :)

2 yaşındaki minicik bir bebeği olan adam, yeni bir aşka pervane açıyor. Belli ki duygular çok öncesinde bitmiş. O zaman niye 3. çocuk yapılmış?

Bu adam ne iş yapıyor da bu kadar çocuk, 2. evlilik falan maddi olarak nasıl yetecek ? Maneviyi sorgulamıyorum artık siz ondan eminsiniz çünkü.

Aynısını ben de yaşadım, ama kızla iletişimim olmadı hiç, ismini bile bilmiyordum. Aynı durum eşim çok iyi bir insan ama ailesi çok kötü. Bazen diyorum bilseydim evlenir miydim, büyük ihtimal hayır. Yaşadığım sıkıntıların hala manevi yükünü çekiyorum, gittiğim psikolog bana sen bu kadar şeyi yaşarken normal bir insan gibi işe gidip çalışıp hayatını nasıl devam ettiriyorsun şaştım kaldım demişti.

gerçekten çok sevindim mutluluğunuz daim olsun istediğim bu işte...

Aksini söyleyen üyeler başka ülkelerde yetişip yaşıyorlarsa Türk kadınının/erkeğinin evliliğe bakışını anlamıyor olabilirler malesef..

Bir örnek vereceğim; Tlc kanalında sürekli izlediğim bir emlak programında çift boşanmış. 1.5- 2 yaşlarında bir çocukları vardı.
Beraber çalışmaya devam etmeye karar vermişler. Adam yeni kız arkadaşı için yeni imaj yapıyordu. Eski karısı da buna yorum yapıyordu.
Diğer taraftan bu yeni duruma alışmakta zorlandığından bahsetti. Adama bir ara trip bile attı..
Sonraki bölümde kadının yeni erkek arkadaşı için yorumlar yapıldı.
Olay belki bir kurgu ama bana da yetiştiğim kültür açısından bu tuhaf geldi. Ama onlar için normal.
Hatta eşime dönüp "acaba evlilikten beklentileri ne?" demiştim..

Bir evliliği bitirmek için bir çok neden olabilir tamam. Ama bu ülke kadınına göre sevgin bitse bile boşanmak çok zordur bunu da herkes bilir. Hele bir de çocuk varsa..

İstisnalar dışında çocuklu bir kadının sırf 'anlaşamıyoruz' diye problemsiz bir eşten boşanacağına beni kimse inandıramaz.

Anlaşamıyoruzdan kasıt ne? Altı dolu bir kelime bu..

Pozitif ayrımcılığın başka bir boyutu ben de önce erkeği sorgularım. Bu kadar net..

mutluluklar dilerim.
Çocuklar benimle yaşamayacak, ben bakmayacağımı da söyledim. Yalandan kimse kimseyi kandırmasın öyle değil mi?
Abla sevgisi ile elbette yaklaşırım teşekkür ederim...
"Sana baktırmayacağım"diyen bir "pervane aşık" evliliğin 2ci günü 3 çocuğunu 'tesbih'gibi yeni eşinin önüne dizdi.Eş artık kaderim diye güzelce bakarken de başka bir sebeple evi terkettiğinde maaile daha boşanmadan başka bir kızı "istemeye"gittiler,gelin rahatının kıymetini bilmemişti,çocuklara bakmamıştı,kız tarafına böyle anlatmışlar utanmadan.
Yarın kv görümceyi pek güzel tanırsınız,ama 2 çocuk sahibi olmuş olursunuz çoktan

canım, kendi eşimden örnek vereyim.. Eski eşi anlatılana göre çok güler yüzlü, kimseye kötü bir lafı olmamış.. Ama kayınvalideme giderken çocuğa lokantadan yemek alıp, evinden tabak çatal götüren bir tipmiş.. Ne bir misafirliğe gitmiş ne bir misafir ağırlamış.. evinde temizlik vs. hak getire.. bunları bana görümcem ve kayınvalidem anlatmıştı.. Hadi onlar abarttı diyelim.. ama çocuk abartamaz.. Bize geldiğinde diyor ki bana, abla sizin eviniz çok güzel, hiç dağınık değil diyo.. Diyorum burası seninde evin, baban ben ve senin diyorum.. ne zaman misafir gelse, ne çok misafir geliyo size diyo.. bazı şeyleri o kadar yadırgamıştı ki.. ben yemek yaptığımda aaaa yemek yapıyosun diyo :) bu çocuk yaşadığı evde bunları görseydi inananın yadırgamazdı.. demem o ki, bazen erkek problemsiz olmasa bile kadın problemli olabiliyor..

dışarda bile yaşıyor olsan hani şöyle bir 2. sayfa haberlerini okursan bile yeter
olmadı bdv yi göz ucuyla takip et ülke kadınının içler acısı dramı gözler önünde
kadınlarımızda okuma yazma oranı ne
son on yılda 2500 yakın kadın oda resmi rakamlarla kocasından şiddet görerek hayatını kaybetti
kadına şiddet aile meselesi diye evin içinde kalıyor
birçok kadın öldürülme korkusuyla boşanamıyor
ki dün buna örnek konular vardı bdv de
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/acil-yardim-ozellikle-avukatlar.1103796/
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/yardim-edin.1103754/
bu konular ülkenin gerçeği
bana eşitlik ile kimse gelmesin

İkinci eş olmak değil de cocuklu adama ikinci eş olmak büyük sıkıntı, burada bu konuyla ilgili o kadar konu açıldı, pişman olmayanı görmedim
hic pişman değilim, bu forumda da hep söylüyorum.
@mathilda_14 esinize güveniyorsaniz söylenenlere cok aldiris etmeyin. bana da herkes cok önyargıyla yaklasti.
burda önemli olan eşinizin çocuklarıyla ve sizinle dengeyi iyi kurmasi

Aynı sey benim başımda var eşimin küçük çocuğu var 6 yaşında galiba bizim bebeğimiz 7 aylık geçen akşam kavga ettik arkadaşı vardı yanında beraber çıktılar gittiler sonraki gün kadının face inde onlarla ilgili bişeyler gördüm çocuk var diye kendini haklı görüyor eşim bu kadın sürekli hayatımda olacak diyebiliyor bana ve ben bişey diyemiyorum çünkü sürekli görüşmeleri gerekiyor bebek yüzünden şimdiki aklım olsa yüzüne bile bakmazdım eşimin bizde çok iyiydik çok aşıktı bana ölürdü benim için hala aynı şeyi söyler ama uygulamada çocukları önce gelir hep öylede olmalı zaten anne olunca anladım

nesi zoruna gitti bu yorumun acaba?
4-5 kere tekrarlamışsın. evet gencecik kadın olarak tutup 3 çocuklu adamla evlenmeye kalkıyorsun? ne işin var diyorum ben de? dertsiz başına dert alma diyorum. elin adamı nikahtan önce onca söz verir ama evlenince o çocukların bakımı sana kalır inanma verdikleri sözlere diyorum. bu forum benzer olaylarla dolu.

çocuklardan biri 6 yaşındaysa siz 5 senedir tanışıyorsanız 1 yaşında çocuğu varken ona göstereceği ilgiyi sana göstermiş, çocuğunu anneye atıp onu ihmal etmiş yeni sevgili peşinde koşturmuş kart zampara bir adam var karşında. bir de pervane diye matah bişeymiş bu gibi övünüyorsun. yarın senin de çocuğun olsa bebekken onu da sana atıp başka pervane olacağı birisini aramayacağı ne malum?

bazı şeyleri görmüyorsan gör diyoruz.
zaten boşanma sebebini de açıklayamıyorsun. belli ki başka işler var..

Birde kadın arar gecenin bir yarısı bebeğin senle banyo yapmak istiyor diyordu en son kural koydum çünkü sırf beni gıcık etmek için neler yapıyor gecenin bir yarısı mesaj atar çocuğun resmini sen ne diyebilirsin çocuğunun resmini atmış der herşey le ilgili baştan anlaş yoksa sende çok uğraşırsın birde kadın zaten senin çocuklara dokunanı istemiyormuş

Psikologa hiç gitmedim, sadece boşanma aşamasına geldiğimiz bir an dertleşmek adına asm ye gitmiştim.. benim çevrem diyor hep gelinlerce nasıl tahammül ediyorsun? neden tahammül ediyorsun? ailem çok şaşırıyor x bu aileden nasıl çıktı diye.. bende bilseydim bunları yaşayacağımı evlenmezdim.. hiç hazmedemedim, en güzel günlerimi nefretle hatırlıyorum.. şimdi diyorum yarın bir gün çocuk olsa onda da herşeyi burnumdan getirecek ailesi..

ne diyosun sen ya, hiç işin yok dimi :)
Bomboşsun ... burada millete sarıyosun.
ben olsam burdaki yorumlari dikkate almaz hatta hic konu açmazdım.
birilerinin yarası mi var bilmiyorum ama sizi çocuklardan uzaklastiran genc sevgili olarak hayal edip gunahinizi alıyorlar.
ben de esimle tanıştığımda kizi 2.5-3 yaşlarındaydı ve cocuk annede kalıyor. kendisi aldigi günlerde-haftada 2,3 gun- tüm ilgisi çocuğun uzerindeydi,hala da öyledir.
bu bizim ilişkimize engel olmadığı gibi onların iliskisine de hicbir lafim olmadi olamaz da.
3 cocuk olmasi biraz düşündürücü sadece çünkü hepsi ayrı ayrı ilgi bekleyecek. ama imkansiz degil sonucta.
esinizle birbirinize olan sevginiz sayginiz herseyin üstesinden gelmeye yeter. çocukları cok seviyorsaniz ve cok yuksek beklentileriniz yoksa bence mutlu olursunuz

Ben cevaplayayım anladığım kadarıyla. Çocuklar 6-8-12, adam 4 yıldır pervane. Yani 2 yaşında küçük çocuğu varken konu sahibine pervane.
Başka bir deyişle küçücük üç çocuk ortada beklerken adamın umrunda değil .Yani sıradaki av konu sahibi. Günahını almayayım ama hiç bir kadın küçücük üç çocuğu varken iyi bir adamı bırakmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…