İkinci eş olmak.....

Çocuklar Bana Rahatsızlık Vermeye Çalışırlar Mı?

• Kesin sorun yaparlar!

• Babaya bağlı...

• Yapmazlar.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evlenip bosanmis insanla evlenmem hele cocuk varsa buyuk konusmayim da... gezer tozarim ama evlenmem...

Muhakkak sorunlar olcak ,bence evlenmeyin bzm bi tanıdığımz evlendi ,çocukları hiç iyi davranmadı ,kocasi onlar bnm cocuklarmm diyo yani çok pisman evlendgi için, ve emin ol şimdi sana iyi davranır ,evlendikten sonra durumlar degisiyo

Neden ayrıldıklarına dair görümce ve kv referansı var ama lütfen. Onlar her şeyi olduğu gibi anlatırlar çünkü zaten dimi? :)

bu mu iyilik anlayışınız. Hep bir aşağılama alay etme hor görme halleri
siz iyi misiniz kimi hor gördüm siz Allah korusun ayrılıp 3 çocukla ortada kalsanız kaç sene erkek düşünür müsünüz acaba ayrıca yaş farkınız çok gencecik insansınız neler bulursunuz

bu mu iyilik anlayışınız. Hep bir aşağılama alay etme hor görme halleri
Bir musibet bin nasihatten iyidir derler. Anladığım kadarıyla arkadaş nasihat istemiyor, hayatta başarılar Mathilda. Daha fazla kırıcı olmayın insanlara bu arada, okurken sinir bastı.

Benim annemde babamda ikinci evliliklerini yaptilar. Size coook tecrübeli biri olarak söylüyorum ki o çocuklar her zaman sorun olacaklar. Çocuklara gorede siz her zaman sorun olacaksınız. Kim ne derse desin güllük gulistanlik olmayacak hiç bir şeyiniz. Eşiniz sizden yana olsa çocuklarla catisacak çocuklardan yana olsa sizle catisacak . Babamdan biliyorum

Bir musibet bin nasihatten iyidir derler. Anladığım kadarıyla arkadaş nasihat istemiyor, hayatta başarılar Mathilda. Daha fazla kırıcı olmayın insanlara bu arada, okurken sinir bastı.
Beni de sinir basıyor. Kimse olumlu yorum yapmak zorunda değil.
olumlu yapana da olumsuz yapana da saygım var fakat bunu düzgün yapsınlar, ben yorum yaparken karşıdakini incitmemeye çalışıyorum. Kadın dayak yedim ağzımı kırdı seviyorum ne yapayım diyo, yinede manyak mısın sen ne duruyosun demiyorum. Çünkü bu daha çok üzecek biliyorum.
Bana gelen yorumlara bak hıııı belli belli baksana var bişeyler, çocuklu herifle ne işin var, bidahaki konusu belli oldu hahaha, çocuklara düşman mısın bilmem ne...
Empati kurun
Millet konu açarken artık en sonuna ZATEN ÜZGÜNÜM ALLAH AŞKINA SERT OLMAYIN KIRICI OLMAYIN yazıyor farkında mısınız? Bazı arkadaşlar yüzünden.

Güzel makul yorumunuz için teşekkürler.

mutluluklar dilerim.
Çocuklar benimle yaşamayacak, ben bakmayacağımı da söyledim. Yalandan kimse kimseyi kandırmasın öyle değil mi?
Abla sevgisi ile elbette yaklaşırım teşekkür ederim...

Çocuklara bakamayacağım deme lüksünüzün olmadigini evlendiginizde göreceksiniz :)
Oyle de olmali.
Ama es adayiniz henuz size bundan bahsetmiyor.
Cunku es adayiniz sadece anı yasiyor ve bos sozler veriyor size.
Cunku herhangi bir hastalik ya da ölüm durumunda çocuklar sahipsiz kalacak degiller.

Sizinle bunlari en incesine kadar konusmaliydi sormaliydi ama yapmiyor cunku bi evlenelim de her seyi de yapar mecburen diye dusunuyor.
Ya da diger secenek cocuklara kim bakarsa baksin diyor ve bu da ne kadar sorumsuz ve merhametsiz oldugunun gostergesi oluyor.

Yani mesele ne cocuklar, ne onlarin bakimi, ne sizin sacma sapan cocuklar da kimmis yav, ne bakacagim kafasinda olmaniz ve ne de es adayinizin bunu onemsememesi.

Sorun bunlarin bizim icin sorumsuzluk, merhametsizlik, ici bos sozler olmasi ve bunu net olarak gorebilmemizken sizin icin benim etrafimda pervane cok asik, benden bir cocuk istiyor ihihi olarak gorunmesi ve bunun cidden cok komik bir duruma dusurmesi sizi :)

Allah o cocuklari sizden ve babasindan korusun.

İyi olmak için onun evlatları benimde evlatlarımdır başımda taşırım diye şirinlik yapmam lazım dimi o zaman mutlu olursun bu iyilikle diye yığılırdı yorumlar.
Kimse kimsenin 3 tane çocuğuna bakmaz. 2.ye bile bakmaz kusura bakmayın gerçekçi olun. ( Annesi dururken )
Napacak benim çocuklarıma bakacaksın diye yakamamı yapışsın, bakmak istememem gayet normal dimi.
adam bunu normal karşıladığı için merhametsiz biri doğru mu? :)

Çocuklar için ne yapıyorsunuz ya anlatsanıza biraz.
Ben mesela çocuk esirgeme kurumlarını ziyaret ederim sık sık palyaço olurum, yere yatar eşek olurum at olurum onlara
Para bağışı yapar, o günün yemek masrafını üstlenirim mesela.
İzmir de ki çocuk esirgeme kurumlarının '' çocuk bakım evlerine '' değişeceği isim kampanyasında yayım yapıyorum mesela, kitap okumak için huzur evlerinede giderim bu ayrı.

Sürekli hasta çocuklar için bağış ve yardım toplarım. Kuran hatmi yapan çocuklar için takvim satışlarını destekliyorum mesela bu ara. Bayramlarda yoksul çocukları giydiririm.
Şu anda ihh de olan kahve kampanyasında en baştayım mesela. Haberiniz varmı bu kampanyadan açlıktan ölen yemende ki çocuk kampanyası için mama bağışı ?
Zannetmiyorum...

Beni çocuk düşmanı ilan edip, Sen kimi kimden korumak için dua ediyorsun arkadaşım Allah aşkına?

İyi olmak icin sirin olmak icin degil, oyle olmasi gerektigi icin oyle dusunmelisiniz.
Cunku cocuklari yoksaymaya calisiyorsunuz, cocuksuz bir adamla evlenmiyorsunuz siz arkadasim.
O cocuklar babalarinin hayatinda her daim olacaklar ve siz de bu aileye dahil olmaya calisip bakamam da bakamam diye tutturamazsiniz.
Adam bunu normal karsiliyorsa da merhametsiz ve sorumsuzdur.
Cunku anne hep hayatta ya da hep saglikli kalacaginin sozunu vermedi size senetle.
Boyle bile olsa o cocuklar agac kovugundan cikmadi.
Elbette babasi da bakacak.

Sirf bu sebeple evet Allah sizden korusun o cocuklari.

Sevgili Matilda bence evlenmek istiyorsan evlen zaten seni durduramaz kimse buradaki yorumlar moralini bozar.

Ben işin içinde olan biri olarak verilen sözlerin veya kuralların yıkıldığını söylüyorum sana
Eşin olacak insan iki taraf arasında adil olacak mı?
Seni hiçe mi sayacak yoksa değer mi verecek

Bunları iyi düşünmeni tavsiye ederim benim eşiminde var bir çocuğu hiç görmedim bile yıllardır haftada birkaç gün gider görür oynar vs ama eski eş sıkıntı cidden. Bana gıcıklık olsun diye yapmadığını bırakmadı.

Eşin olacak kişiyi iyi tartan gerekir kadın iyi ise eşinde durumu iyi analiz edebilirse bu iş yürür ama oldu ki bunlar sıkıntı o zaman çok üzülebilirsin için içini yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…