- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi cactuslove_
-
Evlenip bosanmis insanla evlenmem hele cocuk varsa buyuk konusmayim da... gezer tozarim ama evlenmem...Canlar , ikinci eş olacağım ve bu durum beni ürkütüyor.
Ürküttürüyorlar daha doğrusu herkes ilk eşinden olan çocukların bana kötü davranacağı , biraz akılları erince annelerinden ayrılma sebebi olarak beni göreceklerini rahatsızlık vereceklerini söylüyor. Hayatımda ki adama bakıyorum peşimde pervane yıllardır, hayatının merkezi benim. Asla beni üzmelerine izin vermez gibi geliyor bana ve tanıyanlara ama bilemiyorum...
Bende kendimi asla ezdirmeyeceğim için daha mı büyür olaylar bilemiyorum ki ya...
2.Eş Olan var mı aramızda? Çevresinde olan veya? Nelere dikkat etmek gerek...
Muhakkak sorunlar olcak ,bence evlenmeyin bzm bi tanıdığımz evlendi ,çocukları hiç iyi davranmadı ,kocasi onlar bnm cocuklarmm diyo yani çok pisman evlendgi için, ve emin ol şimdi sana iyi davranır ,evlendikten sonra durumlar degisiyoCanlar , ikinci eş olacağım ve bu durum beni ürkütüyor.
Ürküttürüyorlar daha doğrusu herkes ilk eşinden olan çocukların bana kötü davranacağı , biraz akılları erince annelerinden ayrılma sebebi olarak beni göreceklerini rahatsızlık vereceklerini söylüyor. Hayatımda ki adama bakıyorum peşimde pervane yıllardır, hayatının merkezi benim. Asla beni üzmelerine izin vermez gibi geliyor bana ve tanıyanlara ama bilemiyorum...
Bende kendimi asla ezdirmeyeceğim için daha mı büyür olaylar bilemiyorum ki ya...
2.Eş Olan var mı aramızda? Çevresinde olan veya? Nelere dikkat etmek gerek...
Neden ayrıldıklarına dair görümce ve kv referansı var ama lütfen. Onlar her şeyi olduğu gibi anlatırlar çünkü zaten dimi? :)nesi zoruna gitti bu yorumun acaba?
4-5 kere tekrarlamışsın. evet gencecik kadın olarak tutup 3 çocuklu adamla evlenmeye kalkıyorsun? ne işin var diyorum ben de? dertsiz başına dert alma diyorum. elin adamı nikahtan önce onca söz verir ama evlenince o çocukların bakımı sana kalır inanma verdikleri sözlere diyorum. bu forum benzer olaylarla dolu.
çocuklardan biri 6 yaşındaysa siz 5 senedir tanışıyorsanız 1 yaşında çocuğu varken ona göstereceği ilgiyi sana göstermiş, çocuğunu anneye atıp onu ihmal etmiş yeni sevgili peşinde koşturmuş kart zampara bir adam var karşında. bir de pervane diye matah bişeymiş bu gibi övünüyorsun. yarın senin de çocuğun olsa bebekken onu da sana atıp başka pervane olacağı birisini aramayacağı ne malum?
bazı şeyleri görmüyorsan gör diyoruz.
zaten boşanma sebebini de açıklayamıyorsun. belli ki başka işler var..
hm 1 senede üç çocuğu pedagog pedagog gezdireceğine sizi bulup hayatının merkezine mi aldı
bende sizden babalık analizi yapmanızı istemiştim tebrikler...hm 1 senede üç çocuğu pedagog pedagog gezdireceğine sizi bulup hayatının merkezine mi aldı
24 37Sizin ve sevgiliniz yaşları kaç ?
biz iyiliğiniz için yazıyoruzbende sizden babalık analizi yapmanızı istemiştim tebrikler...
Yüksek lisanslı olduğunuz ne kadar da belli...
bu mu iyilik anlayışınız. Hep bir aşağılama alay etme hor görme halleribiz iyiliğiniz için yazıyoruz
siz iyi misiniz kimi hor gördüm siz Allah korusun ayrılıp 3 çocukla ortada kalsanız kaç sene erkek düşünür müsünüz acaba ayrıca yaş farkınız çok gencecik insansınız neler bulursunuzbu mu iyilik anlayışınız. Hep bir aşağılama alay etme hor görme halleri
Bir musibet bin nasihatten iyidir derler. Anladığım kadarıyla arkadaş nasihat istemiyor, hayatta başarılar Mathilda. Daha fazla kırıcı olmayın insanlara bu arada, okurken sinir bastı.bu mu iyilik anlayışınız. Hep bir aşağılama alay etme hor görme halleri
Beni de sinir basıyor. Kimse olumlu yorum yapmak zorunda değil.Bir musibet bin nasihatten iyidir derler. Anladığım kadarıyla arkadaş nasihat istemiyor, hayatta başarılar Mathilda. Daha fazla kırıcı olmayın insanlara bu arada, okurken sinir bastı.
mutluluklar dilerim.
Çocuklar benimle yaşamayacak, ben bakmayacağımı da söyledim. Yalandan kimse kimseyi kandırmasın öyle değil mi?
Abla sevgisi ile elbette yaklaşırım teşekkür ederim...
İyi olmak için onun evlatları benimde evlatlarımdır başımda taşırım diye şirinlik yapmam lazım dimi o zaman mutlu olursun bu iyilikle diye yığılırdı yorumlar.Çocuklara bakamayacağım deme lüksünüzün olmadigini evlendiginizde göreceksiniz :)
Oyle de olmali.
Ama es adayiniz henuz size bundan bahsetmiyor.
Cunku es adayiniz sadece anı yasiyor ve bos sozler veriyor size.
Cunku herhangi bir hastalik ya da ölüm durumunda çocuklar sahipsiz kalacak degiller.
Sizinle bunlari en incesine kadar konusmaliydi sormaliydi ama yapmiyor cunku bi evlenelim de her seyi de yapar mecburen diye dusunuyor.
Ya da diger secenek cocuklara kim bakarsa baksin diyor ve bu da ne kadar sorumsuz ve merhametsiz oldugunun gostergesi oluyor.
Yani mesele ne cocuklar, ne onlarin bakimi, ne sizin sacma sapan cocuklar da kimmis yav, ne bakacagim kafasinda olmaniz ve ne de es adayinizin bunu onemsememesi.
Sorun bunlarin bizim icin sorumsuzluk, merhametsizlik, ici bos sozler olmasi ve bunu net olarak gorebilmemizken sizin icin benim etrafimda pervane cok asik, benden bir cocuk istiyor ihihi olarak gorunmesi ve bunun cidden cok komik bir duruma dusurmesi sizi :)
Allah o cocuklari sizden ve babasindan korusun.
hm 1 senede üç çocuğu pedagog pedagog gezdireceğine sizi bulup hayatının merkezine mi aldı
İyi olmak için onun evlatları benimde evlatlarımdır başımda taşırım diye şirinlik yapmam lazım dimi o zaman mutlu olursun bu iyilikle diye yığılırdı yorumlar.
Kimse kimsenin 3 tane çocuğuna bakmaz. 2.ye bile bakmaz kusura bakmayın gerçekçi olun. ( Annesi dururken )
Napacak benim çocuklarıma bakacaksın diye yakamamı yapışsın, bakmak istememem gayet normal dimi.
adam bunu normal karşıladığı için merhametsiz biri doğru mu? :)
Çocuklar için ne yapıyorsunuz ya anlatsanıza biraz.
Ben mesela çocuk esirgeme kurumlarını ziyaret ederim sık sık palyaço olurum, yere yatar eşek olurum at olurum onlara
Para bağışı yapar, o günün yemek masrafını üstlenirim mesela.
İzmir de ki çocuk esirgeme kurumlarının '' çocuk bakım evlerine '' değişeceği isim kampanyasında yayım yapıyorum mesela, kitap okumak için huzur evlerinede giderim bu ayrı.
Sürekli hasta çocuklar için bağış ve yardım toplarım. Kuran hatmi yapan çocuklar için takvim satışlarını destekliyorum mesela bu ara. Bayramlarda yoksul çocukları giydiririm.
Şu anda ihh de olan kahve kampanyasında en baştayım mesela. Haberiniz varmı bu kampanyadan açlıktan ölen yemende ki çocuk kampanyası için mama bağışı ?
Zannetmiyorum...
Beni çocuk düşmanı ilan edip, Sen kimi kimden korumak için dua ediyorsun arkadaşım Allah aşkına?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?