İkinci eş olmak.....

Çocuklar Bana Rahatsızlık Vermeye Çalışırlar Mı?

• Kesin sorun yaparlar!

• Babaya bağlı...

• Yapmazlar.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok büyük risk bence kendinizi yakarsınız evlilikte jersey değişiyor doğal olarak...şimdiki haliyle canım cicim kalmıyor ve çocuklarla ilgili büyük problemler olur

Kadında ıkinci evliliğini yapmak isterse belki çocuklarını eşiniz alabilir buna hazır olun kadın belki bir ihtimaal sırf huzursuz olun diye çocukları ya tamamen yada sık sık verebilir bunları düşünün derim
Bide boşanma nedeni siz değilseniz çocuk sizi suclamaz

Ay ağzına sağlık ya, daha doğrusu ellerine sağlık...Anlatmak istediklerimize tercüman olmuşsun. Olumlu yorumlara sağol canım benim inş tarzı cevap verip, yardımcı olmaya çalışanlara cevap vermedi konu sahibi. Ve yaşını sonlara kadar sır gibi sakladı, biliyor ki 20 hatta, 5 yıllık ilişki diyor 19 yaşında 32 yaşında 3 çocuklu yeni boşanmış bir adamla ilişki yaşadım dese büyük tepki alacak.

Atarını gençliğine veriyorum, ama gitgide de sinirleniyorum.

Bu kadar bakabiliyorsunuz dimi işte...
Çocuklar benim yanımda kalacak çünkü ezidirme hakkında ben hemen yarından bahsediyorum...
o çocuklar büyüyecek kimyaları gereği biliyosunuz dimi?

Siz ezdirirdiniz sanırım?
Çocukları ne kadar sevdiğimi bir arkadaşa uzunca yazdım okuyabilirsin.
Vicdanı mı niye rahatlatmaya çalaşacağım şaka mı bu?
Naptım da vicdanımı rahatlatıcam? Çocuklara dert mi oldum ben vicdan yapıcam Allah aşkına az mantık...

Yani konudan bunu mu anladınız?
Ben ne yapmalıyım baba arayı kurarsa mutlu olur muyuz diyorum siz vicdan rahatlatmaktan söz ediyorsunuz gerçekten çok bağlantılı....

Arkadas daha konuyu actigindan beridir cocuklar icin bir yukten, sadece bir sorundan bahseder gibi bahsettigi icin tepki aliyor.
Nitekim konusu da cocuklar beni sorun gorur mu?
Gorur evet cunku baba cocuklarla ilgisiz.
Boyle bir adam onun cocuguna da ilgili olmaz.

Sizin esiniz arada cocuklari aliyormus, bu iyi bir ozellik, ama konu sahibi boyle bir seyden bahsetmiyor ve tek soyledigi bakamam, baba cocuklarla cok ilgisi olmayan biri vss vs.
Bu sebeple tepki aliyor.
Yoksa bakmak zorunda degil ve bakamam acik uclu bir kelime.
Hafta sonlarini da kastettigini dusundurdu bana mesela.
Ve yine babasinin cocuklarla alakasiz olmasini bir ovgu gibi gosteriyor.

Atiyorum hafta sonlari bize gelirlerse basim ustune babasi elbet bakacak, ben buna karismam ve hatta cocuklarla ilgili olmasi hosuma gider gibi yorumlari olsaydi ayni seyi dusunmezdik.

İsler istedigi gibi gitmeyebilir, bakamam diyemeyecegi durumlar ortaya cikabilir.
Bunu kabullenerek baslamasi gerekiyor.
Ama bu tarz durumlar hic konusulmamis gibi gorunuyor.
Kendisi durustce bunu soylese de es adayi ayni durustlugu gostermiyor gibi gorunuyor.

Iste biz de az mantik dedik ama hic bir sey demiyorum yasa ve gor diyorum sen anlamayacaksin belli..

Çocuk düşünüyoruz elbette.

Duymak istediğim iyi şeyler tabi ki.
Kötü yorumları da düzgün olanları beğeniyorum, aklımda bir yerlerde tutuyorum.
Şimdi mutlu olmazsın ağlarsın burda diyen şahsa nasıl cevap veriyim ne diyim?
Düzgün yapanlara zatn lafım yok

Anne de yeniden evlenmek isterse ve eş adayı, "babaları hayatta olan çocuklara babalık yapmak bana düşmez" derse,
O zaman belki sizin de çocuğunuz olmuş olacak. Baba çocuklarının sürekli yanında olabilmek için bir kısmını diğerine tercih edecek.
Hayat bu, herşey olabilir. Ancak çok gençsiniz. Bahsettiğiniz koşullar sizin yaşınızdaki biri için hiç cazip görünmüyor.

Yine de kararınız evlenmekse, günün birinde eşinizin üç çocuğuyla aynı çatı altında hayat sürme ihtimalini aklınızda tutun derim.

Yorumunuzun içerisinde kendinizle çelışıyorsunuz.Insanlar size yardımcı olmaya çalışıyor.Konu açtığınız için yorum yapıyorlar.Siz sadece olumlu yorum görmek istiyorsunuz.Yani iliskinizi onaylatmak.Ve evet ne haliniz varsa görün hanımefendi madem ki yorumları dikkate almıyorsunuz...

Evet baba illa haftanın 4 günü bende kalacak demez o kadar ilgili değil. Her hafta sonu mutlaka bizde kalacaklar demez.
Bu hafta gelmeyeceklerse tamam der atıyorum...

Dediğiniz gibi haftasonları da bakmam istemem gibi anlaşıldıysa yazdıklarım, düzeltelim. Tam velayet ten bahsettim ben

Dikkate alıyorum hemen ayrılıyorum tamam?

Neye göre kime göre almıyorum dikkate anlamıyorum ki ben ne dememi istiyorsunuz.
Olumsuz yorumlarda beynimde bak böyle diyolarlar şöyle diyolar diye düşünüyorum.
Ne yapmamı bekliyorsnz ben anlamadımki. Tabiki olumlu yorum görmek istiyorum mazoşist miyim ben?

Çocuklar anne babalarının ayrılmalarının sebebini niye siz olarak düşünsünler, siz ne zaman bu adamın hayatına girdiniz ki? Sizin birlikteliğiniz başladığında boşanmamışlar mıydı?

Aklımda teşekkür ederim güzel nasihatlarınız için

Evlilik yaparsa durum bence de o yönde değişir

Ben senin de ne demek istediğini anladım canım.. Zaten çocuğuna karşı ilgisiz olsaydı bende evlenmeden önce eşimi sorgulardım.. Sonuçta kendi başına gelmedi dünyaya bu çocuk.. Anne de baba da sorumluluğunu almak zorunda.. Annesi ile yaşıyor eşimin oğlu fakat, maddi olarak hemen hemen her şeyini karşılıyor.. Asla ve asla çocuğuna verdiği, harcadığı paranın lafını yapmam, yapamam.. Mesela bizdeyken birden hastalanabiliyor.. Elimden geldiğince rahatlaması için bir şeyler yapıyorum.. Ama eşim asla şunu yap bunu yap demez.. Çok afedersiniz istifra bile etse, eşim asla bana temizletmez.. Yaparım ne olacak dediğim halde bile olsun ben temizlerim der..

İki hafta sonu cocuklarini gormeyip okeey gelmesinler kafasinda olabilecek bir adamin size ve evliliginize verebilecegi bir sey olabilecegini dusunmuyorum.
Kendi kanindan canindan cocuklari icin bu kadar umursamaz olabiliyorsa sizin icin de sizin cocugunuz icin de olacaktir.
Bakin olabilir demiyorum olacaktir.
Neyse
Hadi hayirlisi

Konu sahibi.

Baba Çocuklarıyla elbette ki ilgilenecek hafta sonları gerektiğinde hafta içi de çocuklar sizde kalacak. Bayramda seyranda bazen tatilde basbasa olmak istediğinizde o çocuklar Yanınızda olacağa. Bi Yük gibi hisseder Misin önce bunu düşün.

Sonrasında da eski eşi de hep Hayatınızda olacak sma çocuklar Büyüdükçe yavaş yavaş çıkacak. Yeri gelecek aynı ortamda bulunacaksınız. Bu sizi rahatsız eder mi ?

Maddi olarakta sizde bi çocuk daha Yaptığınızda adamın 4 çocuğu olacak maddi durumu yeterli mi ?
Diper çocuklara yapılacak harcamalar size batar mı ?

Birçok şeyden fedakarlık yapmanız gerekecek bunların farkında musunuz ?

E çocuklar küçük haliyle anneleri onları doldursa inanırlar o zaman babada evlat kırılmasın diye Çocuklardan yana davranacak yeri gelecek bu durumu olgunlukla karşılayabilir misin ?

Anlaşabilir misiniz bu çok açık uçlu bir durum tüm bu soruların cevabında gizli.

üç çocuk var diyorsunuz 6-8-12

12 olan zaten her şeyin farkındadır bence diğerleri de

burada sorun şu eşin o çocuklarla seni nasıl bir rol içerisine oturtacak

yani sen evde çocuklarının yanında ne görevinde olacaksın

geçen bir konu vardı eşimin çocuklarının hafta sonu kursları var haftasonu kurslarına eşim götürüyor bir haftasonu birlikte olamıyoruz evde onun çocukları ile de olsak birlikte oturalım vs diye

bu arkadaşın eski eşinden kendi çocuğu da var o haftasonu babada iken eşinin çocukları geliyor vs vs

kendi çocuğun olunca da bunalıyor ama idare ediyorsun zira bizim çocuğumuzun da haftasonu kursları var ve biz de söyleniyoruz bir haftasonu rahat rahat oturamıyoruz diye ama çocuk bizim yine de götürüyoruz kursa

çocuk eşin olduğunda rahatsızlık artıyor zamanı paylaşmak yönetmek sıkıntılı olabiliyor

örneğin adamın 15 gün yıllık izni var

yazın tatile gidecek çocuklarla ayrı seninle ayrı tatile zaman da maddiyat da yetmeyecek mesela

bu durumda fedakarlık eşten beklenecek bu sene çocuklarla tatile gitme başbaşa gidelim denemeyecek vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…