İkinci eş olmak.....

Çocuklar Bana Rahatsızlık Vermeye Çalışırlar Mı?

• Kesin sorun yaparlar!

• Babaya bağlı...

• Yapmazlar.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Bence eş adayınızın çocukları sizin için nasıl sorun olur ya da olur mu diye düşünmektense, bizim çocuğumuz olursa eşim ne kadar ilgili bir baba olacak diye düşünün.

Sizin çocuklara bakmanızı kimse söylemez zaten, sonraki eşlerden genel olarak beklenen çocukla ebeveyn ilişkisine zarar vermemesi ve asgari miktarda gerekliliği yapması. Bir üyenin bahsettiği çocuğun sevdiği yemeği yapmak gibi.

Mesela eş adayı, çocuklarıyla tatile gitmeyeceğini, bütün tatillerini sizinle geçireceğini iddia ediyor mu? Öyleyse ya yalan söylüyor ama iyi bir baba ya da dürüst ama boşanınca çocuklarından da boşanan korkunç bir baba adayı. Bunları düşünün.

Siz öyle gelmese de yaşınız çok genç. Çevrenizdeki ilişkiler sizinki gibi olmayacak mesela. Buradaki yorumları da gocunan yaşlı ilk eşlerden değil de tecrübeli ablalardan geliyor gibi değerlendirin. Ben mesela hiç evlenmedim, çocuğum da yok. Sadece gördüklerimle yorum yapıyorum.

Sinirinizi merağınızın önüne geçirip takipten çıkın o halde.
Eleştirebilirsiniz fakat yargılayamazsınız.
Çocuklu adam yapma etme diyene okey çocuklu herifle takılıyosun diyemezsiniz.
Anlatabiliyor muyum?

Leptobun kapağını indirdiğim anda tepkileriniz elinizde kalır ? Tepki almaktan niçin korkacağım :)
Neyin tepkisi hem naptım? Annemle babamın arası 11 yaş bana gayet normal bu durum.
Neyi saklayacağım sır gibi ? Ahlaksızlık mı yaptım utanacağım?
Tepki alacağım şeyi buraya neden yazayım?

Aradaki mesajları okumadım ama 24 yaşındaymışsınız sanırım. Açıkçası sizi yaşınız geçmiş bir an önce evleneyim diyen bir kız sanmıştım. Size şu kadar söyleyeyim 30 yaşında 1 çocuklu halimle 37 yaşında 3 çocuklu adama bakmam ben. Tekrar söylüyorum @mathilda_14 siz daha iyilerine layıksınız.

Evlilik yaparsa durum bence de o yönde değişir
Illaki şartlar değişir malesef
Eski eşim bisanmamizin hemen 3 .haftası dini nikah ve nişan yaptı ama ben oğlumu doldurmadim tabi ki baban da yeniden evlenecek tek kalmayacak biz artık beraber olamayız vs vs kelimelere dökmeye çalıştım çocuk kadını seviyor ve benimsedi 5 yaşında henüz oğlum
Ve ben zamana ve Rabbime biraktim oğlum Allahın izniyle büyüdükçe anlayacak olup biteni
Ben bu tavır da iken babanne hala ve baba ise .... ablan zayıf ve güzel ona anne de diyorlarmış kadın oğluma para oyuncak kıyafet veriyor ve ödevlerini yapıyor vs vs
Ama kendi çocukları babada ve eski eşimi bilmiyorlar henüz
Amaç oğlumu kendilerine çekip almak benden
Dediğim gibi çok gencsiniz

Adamın aramızda birşeyler bitti lafına inanmadan önce büyük çaplı bir araştırma yapardım ben olsam

Anladım. Çocuklarım yok sadece sen varsın gibi bir iddiası yok.
Çocuklarıma seni ezdirmem dedi diye adam kötü oldu anlamadım ki benimde üvey annem var ve babam onu bana karşı ezdirmez karısı sonuçta tabi ki ezdirmeyecek koruyacak kızıda olsam.

Ne yapacak evladımdır benim çekeceksin uleyn falan mı dese iyi baba olacak adamlar anlamadımki...

Ay inanamıyorum gerçekten korkunç...
Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm gerçekten...

Teşekkür ederim hayırlısını nasip etsin Rabbim inşallah....

işte karşılıklı anlayış...
Hep böyle kalın inşallah.

Nasip tabiki ama düşünmek lazım
32 yaşında yim ilk talibim 35 yaşında 3 çocuklu kendi evi arabasi olan biriydi
2. Talibim 3 çocuklu 40 yaşında müteahhit di 5 dairesi 2 çocuğu vardı okumuş çocukları bir daireyi bana verecekti

3. Talibim ise 55 yaşında 2 çocuklu adam bana sıfır daire alayım birde araba dedi
Ama 3. Nede hayır dedim
Hem yaş farklari hemde çocukların fazla olması çocuklar arası yaş farklari vs hepsini düşünmem lazım
Suan 1 tl m bile yok
Bir iş ilanına bakayim gazete alayım bile diyemiyorum iskura vs gidemiyorum parasızlık yüzünden
Bana salak misin adamlar ev alacak kabul et diyenler oluyor ama ya sonra

benim merak ettiğim başka birşey oldu
sizin anne babanız tepki vermiyor mu
kızım hiç evlenmemiş kızsın ne işin var 3 çocuklu adamla vs
hani bizde aileler karşı çıkar herşeyden önce

Doğru...

Benim eşimle aramda 13 yaş fark var, 24-37 idik aynı sizin gibi evlendiğimizde. Ama eşim sadece nişanlanmıştı daha öncesinde.

Ama bakın 24-25 yaşla 19-20 yaş arasında bile ciddi olgunluk farkı var.

Ne ile yargılamışım seni söyler misin? Ben forumda defalarca yazdım, hatta yaş farkı konularına da yazdım kendimi açıkça, bizimki istisna bunun da farkındayım; ha annemle babam arasında da 10 yaş var ama kedi köpek gibiler asla anlaşamadılar. Tek sorun yaş değil evliliklerde.

Sana mutluluklar.

babanne hala ve baba ise .... ablan zayıf ve güzel ona anne de diyorlarmış

Ay kıyamam ben ona yaaa.. Bende eşimin oğluyla ilk tanıştığımda, ''ben şimdi bu ablaya anne mi diyeceğim'' diye sormuştu..
bu ayrıntıyı okuyunca o geldi aklıma.. İster anne de ister abla de hiç farketmez dedim.. Ama senin annen bir tane dedim.. evet annem bir tane sana abla diyeyim dedi..

ama şu yukarıdaki cümle gerçekten çok yanlış.. eminim yavrunuz büyüdüğünde her şeyi anlayacaktır.. Rabbim yardımcın olsun canım..

İkinci talip iyiymiş aslında ama siz hiç evlenmemişseniz istemeyebilirsiniz tabi

Çok gençsiniz.
Eğer aşktan gözünüz kararmadıysa hiç bu riske girmeyin derim.
Tek çocuklular bile ne sorunlar yaşıyor, inanın çok zor.
Çevremde bu tür evlilik yapanlarda gördüğüm şu. Eğer öz anne sağsa çocukları doldurup yeni eşlere huzur vermiyorlar.
Eğer öz anne vefat etmişse ve çocuklar küçükse, yeni eş de kendini onlara ADARSA o evlilik yürüyor.

Gerisi sıkıntı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…