- 25 Aralık 2017
- 773
- 2.145
- 113
- Konu Sahibi cactuslove_
-
Çocuk düşünüyoruz elbette.
Duymak istediğim iyi şeyler tabi ki.
Kötü yorumları da düzgün olanları beğeniyorum, aklımda bir yerlerde tutuyorum.
Şimdi mutlu olmazsın ağlarsın burda diyen şahsa nasıl cevap veriyim ne diyim?
Düzgün yapanlara zatn lafım yok
Ay ağzına sağlık ya, daha doğrusu ellerine sağlık...Anlatmak istediklerimize tercüman olmuşsun. Olumlu yorumlara sağol canım benim inş tarzı cevap verip, yardımcı olmaya çalışanlara cevap vermedi konu sahibi. Ve yaşını sonlara kadar sır gibi sakladı, biliyor ki 20 hatta, 5 yıllık ilişki diyor 19 yaşında 32 yaşında 3 çocuklu yeni boşanmış bir adamla ilişki yaşadım dese büyük tepki alacak.
Atarını gençliğine veriyorum, ama gitgide de sinirleniyorum.
Illaki şartlar değişir malesefEvlilik yaparsa durum bence de o yönde değişir
Anladım. Çocuklarım yok sadece sen varsın gibi bir iddiası yok.Bence eş adayınızın çocukları sizin için nasıl sorun olur ya da olur mu diye düşünmektense, bizim çocuğumuz olursa eşim ne kadar ilgili bir baba olacak diye düşünün.
Sizin çocuklara bakmanızı kimse söylemez zaten, sonraki eşlerden genel olarak beklenen çocukla ebeveyn ilişkisine zarar vermemesi ve asgari miktarda gerekliliği yapması. Bir üyenin bahsettiği çocuğun sevdiği yemeği yapmak gibi.
Mesela eş adayı, çocuklarıyla tatile gitmeyeceğini, bütün tatillerini sizinle geçireceğini iddia ediyor mu? Öyleyse ya yalan söylüyor ama iyi bir baba ya da dürüst ama boşanınca çocuklarından da boşanan korkunç bir baba adayı. Bunları düşünün.
Siz öyle gelmese de yaşınız çok genç. Çevrenizdeki ilişkiler sizinki gibi olmayacak mesela. Buradaki yorumları da gocunan yaşlı ilk eşlerden değil de tecrübeli ablalardan geliyor gibi değerlendirin. Ben mesela hiç evlenmedim, çocuğum da yok. Sadece gördüklerimle yorum yapıyorum.
Ay inanamıyorum gerçekten korkunç...Illaki şartlar değişir malesef
Eski eşim bisanmamizin hemen 3 .haftası dini nikah ve nişan yaptı ama ben oğlumu doldurmadim tabi ki baban da yeniden evlenecek tek kalmayacak biz artık beraber olamayız vs vs kelimelere dökmeye çalıştım çocuk kadını seviyor ve benimsedi 5 yaşında henüz oğlum
Ve ben zamana ve Rabbime biraktim oğlum Allahın izniyle büyüdükçe anlayacak olup biteni
Ben bu tavır da iken babanne hala ve baba ise .... ablan zayıf ve güzel ona anne de diyorlarmış kadın oğluma para oyuncak kıyafet veriyor ve ödevlerini yapıyor vs vs
Ama kendi çocukları babada ve eski eşimi bilmiyorlar henüz
Amaç oğlumu kendilerine çekip almak benden
Dediğim gibi çok gencsiniz
Adamın aramızda birşeyler bitti lafına inanmadan önce büyük çaplı bir araştırma yapardım ben olsam
Teşekkür ederim hayırlısını nasip etsin Rabbim inşallah....Aradaki mesajları okumadım ama 24 yaşındaymışsınız sanırım. Açıkçası sizi yaşınız geçmiş bir an önce evleneyim diyen bir kız sanmıştım. Size şu kadar söyleyeyim 30 yaşında 1 çocuklu halimle 37 yaşında 3 çocuklu adama bakmam ben. Tekrar söylüyorum @mathilda_14 siz daha iyilerine layıksınız.
işte karşılıklı anlayış...Ben senin de ne demek istediğini anladım canım.. Zaten çocuğuna karşı ilgisiz olsaydı bende evlenmeden önce eşimi sorgulardım.. Sonuçta kendi başına gelmedi dünyaya bu çocuk.. Anne de baba da sorumluluğunu almak zorunda.. Annesi ile yaşıyor eşimin oğlu fakat, maddi olarak hemen hemen her şeyini karşılıyor.. Asla ve asla çocuğuna verdiği, harcadığı paranın lafını yapmam, yapamam.. Mesela bizdeyken birden hastalanabiliyor.. Elimden geldiğince rahatlaması için bir şeyler yapıyorum.. Ama eşim asla şunu yap bunu yap demez.. Çok afedersiniz istifra bile etse, eşim asla bana temizletmez.. Yaparım ne olacak dediğim halde bile olsun ben temizlerim der..
Eğer aklı başında çocuklarsa böyle düşünmezler, siz yokken boşanılmış sonuçta ve siz olmasanız anneleri değil bambaşka bir kadın da olabilirdiBoşanmışlardı.
'' Bu kadın olmasa annemiz olurdu. ''
Nasip tabiki ama düşünmek lazımAradaki mesajları okumadım ama 24 yaşındaymışsınız sanırım. Açıkçası sizi yaşınız geçmiş bir an önce evleneyim diyen bir kız sanmıştım. Size şu kadar söyleyeyim 30 yaşında 1 çocuklu halimle 37 yaşında 3 çocuklu adama bakmam ben. Tekrar söylüyorum @mathilda_14 siz daha iyilerine layıksınız.
benim merak ettiğim başka birşey olduAnne nin şu an öyle bir düşüncesi yok ölse bırakmaz bana, olay öyle bir lanse ediliyor ki
Çocuklarını almak istesede izin vermeyen çocukları sevmeyen kötü bir abla...
Anne şuan vermem diyor çok karşılaşmalarına da gerek yok babasını bilsin karısını bilmesin akılları karışmasın üzülmesinler vs diyor.
He bir gün anne derse ki al çocuklarını birazda sen bak yapacak bir şey yok. İşte o zaman beni boşasın yine baksın çocuklara ona sözüm yok...
Doğru...Konu sahibi.
Baba Çocuklarıyla elbette ki ilgilenecek hafta sonları gerektiğinde hafta içi de çocuklar sizde kalacak. Bayramda seyranda bazen tatilde basbasa olmak istediğinizde o çocuklar Yanınızda olacağa. Bi Yük gibi hisseder Misin önce bunu düşün.
Sonrasında da eski eşi de hep Hayatınızda olacak sma çocuklar Büyüdükçe yavaş yavaş çıkacak. Yeri gelecek aynı ortamda bulunacaksınız. Bu sizi rahatsız eder mi ?
Maddi olarakta sizde bi çocuk daha Yaptığınızda adamın 4 çocuğu olacak maddi durumu yeterli mi ?
Diper çocuklara yapılacak harcamalar size batar mı ?
Birçok şeyden fedakarlık yapmanız gerekecek bunların farkında musunuz ?
E çocuklar küçük haliyle anneleri onları doldursa inanırlar o zaman babada evlat kırılmasın diye Çocuklardan yana davranacak yeri gelecek bu durumu olgunlukla karşılayabilir misin ?
Anlaşabilir misiniz bu çok açık uçlu bir durum tüm bu soruların cevabında gizli.
Çıktılar fakat tanıdıktan sonra gerçekten düzgün bir adam olduğunu anladılar.benim merak ettiğim başka birşey oldu
sizin anne babanız tepki vermiyor mu
kızım hiç evlenmemiş kızsın ne işin var 3 çocuklu adamla vs
hani bizde aileler karşı çıkar herşeyden önce
Sinirinizi merağınızın önüne geçirip takipten çıkın o halde.
Eleştirebilirsiniz fakat yargılayamazsınız.
Çocuklu adam yapma etme diyene okey çocuklu herifle takılıyosun diyemezsiniz.
Anlatabiliyor muyum?
Leptobun kapağını indirdiğim anda tepkileriniz elinizde kalır ? Tepki almaktan niçin korkacağım :)
Neyin tepkisi hem naptım? Annemle babamın arası 11 yaş bana gayet normal bu durum.
Neyi saklayacağım sır gibi ? Ahlaksızlık mı yaptım utanacağım?
Tepki alacağım şeyi buraya neden yazayım?
Madem ailen arkanda araştırsınlar bu Adam'ı iyice neden ayrılmış kimmiş vsDoğru...
Anladım inşallah mutlu olursunuzÇıktılar fakat tanıdıktan sonra gerçekten düzgün bir adam olduğunu anladılar.
İkinci talip iyiymiş aslındaNasip tabiki ama düşünmek lazım
32 yaşında yim ilk talibim 35 yaşında 3 çocuklu kendi evi arabasi olan biriydi
2. Talibim 3 çocuklu 40 yaşında müteahhit di 5 dairesi 2 çocuğu vardı okumuş çocukları bir daireyi bana verecekti
3. Talibim ise 55 yaşında 2 çocuklu adam bana sıfır daire alayım birde araba dedi
Ama 3. Nede hayır dedim
Hem yaş farklari hemde çocukların fazla olması çocuklar arası yaş farklari vs hepsini düşünmem lazım
Suan 1 tl m bile yok
Bir iş ilanına bakayim gazete alayım bile diyemiyorum iskura vs gidemiyorum parasızlık yüzünden
Bana salak misin adamlar ev alacak kabul et diyenler oluyor ama ya sonra
Çok gençsiniz.Evet bu gayet mantıklı fakat doğruları söylüyorum tatlı görünmek için canlarım benim onlar canlarım demekte içime sinmiyor. Allah sağlık versin annelerinin yanlarında büyüsünler babasıda gitsin görsün gezdirsin kalmaya da getirsin sıkıntı yok. Ben bu görşteym..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?