İkinci eş olmak.....

Çocuklar Bana Rahatsızlık Vermeye Çalışırlar Mı?

• Kesin sorun yaparlar!

• Babaya bağlı...

• Yapmazlar.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Arada okudum, “ben çocuklara bakmam” derken velayetlerini almayı kastettiğinizi. Yani çocukların haftasonu, tatil ve diğer belli başlı günlerde sizinle olmasıyla bir sorununuz yok ama tam zamanlı sizinle kalmasını istemiyorsunuz sanırım. Bunda şaşıracak bir şey yok zaten ama dönüp okursanız, sizin yazdığınız böyle anlaşılmıyordu.

Çocuklarına karşı sizi neden ezdirsin? Ezdirmeyen kastınız nedir mesela? Kimse kimseyi hiçbir ilişkide ezmemeli zaten. Saygısızlık yapmalarına izin vermez mantıklı bir insan ancak mesela haftasonu sizin mi isteğiniz olacak yoksa 6 -7 yaşında çocuğun mu? E çocuğun gönlü yapılacak çünkü o çocuk. Bunu siz ezme olarak da algılayabilirsiniz, iyi ebeveynlik olarak da. Bunu biraz açıklamanız lazım anlaşılmak için.

Burada aldığınız birkaç garip yorumdan şikayet ediyorsunuz ama mesela son paragrafta yazdığınızın benim söylediğimle hiçbir alakası yok. Ben böyle arabesk bir yorum yapmış mıyım? Böyle arabesk yorumlarla iyi baba olunmuyor ama “aman çocuklar bu hafta gelmese de olur”la bunun arasında fark var. Mesela evliliğini mutlu yürüttüğünü söyleyen üyenin eşi, düzenli alıp, çocuğunun bakımını da üstleniyormuş. Eşiniz bunu yapacak mı? Bunları burada sizden başka kimse bilmiyor ama konu açtığınız ve alakalı olduğu için birlikte sorguluyoruz.

İşte 1 tl m bile yok derken siz bile kabul etmemişsiniz. 24 yaşında bekar çocuksuz olsanız hiç kabul eder miydiniz?

o diyenler boşa sallıyo üç çocuğu ver maddi bi beklentileri olmadan bi başkasının çocuğuna kaç gün bakacaklar valla bacım yeri geliyo insan kendi evladına tahammül edemiyor bunun çocuk sevmemeyle alakası yok ki bide sen üvey ana olacan canın cicim desen bile o çocuklara diken olacak bazen anneleri hayattayken seni seveceklerini hiç sanmıyorum

Ah ya cok gencsiniz ve hic anne olmamıssınız
Neredeyse hepimizin eşi evlenmeden önce deli divana peşimize pervaneydi ancak bircogumuzun evlendigi adamı evlenene kadar tanıyamadıgı ortaya cıktı
Nikah gercekten bicok seyi değiştiriyor
Eski eşi iyi demişsiniz madem iyiydi neden bitti
Üc cocuk yapacak kadar sevmiş veya senelerini adamıs gercek bitme nedeni ne iyice arastırın
Evlilik kumar gibi imza atana kadar gercekten neyle karsılasacagına emin olmuyorsun ancak sen bu maraton a 3-0 mağlup baslıyorsun
bu evlilik iki kişilik değil 6 kişilik bir evlilik olacak
Kıskancsanız eski eşi görmeniz gereken bir cok durum olacak ve belki cıldıracaksanız
3 cocugun birden yükünü haftasonları bile olsa cekeceksiniz
Tatile giderken cocuklarıda götürecek veya onların tatil günlerinde birlikte planlar yapacaksınız
Bir cocugun bile bakımını henüz bilmiyorken üc cocuga birden en azından sizinleyken annelik yapmanız gerekecek
Cok fazla eksisi var bu evliliğin
Ama zaten kararınızı vermişsiniz
Umarım gercekten hayal dünyanızdaki gibi olur herşey

hanımefendi size kötü bir şey söylememiş hayatın gerçeklerinden bahsetmis.
es adayınızın 3 çocuğu var, şu anda velayet annelerinde. ama burası dünya yarın ne olacağını bilemezsiniz. Allah korusun ama anne vefat edebilir ağır hastalık geçirebilir değil mi? bu ihtimalde çocuklara baba bakacaktır. siz bu ihtimalleri düşündünüz mü mesela? ya da en iyi ihtimal anneleri evlenip yeni bir hayat kurar ve velayeti paylaşmak isteyebilir. bunun gibi istisna durumların altından kalkabilirim diyebiliyor musunuz? evlilik zor bir karar, hele 3 çocuklu bir adamla evlilik daha zor bir karar. tüm ihtimalleri hesaba katip öyle düşünmelisiniz.
ayrıca anlattığınız tum o güzel iyilikler kişinin tercihidir. yapmayan insan ne hukuken ne de kültürel olarak suçlanır. ama ilerde zorunluluk halinde gücü yettiği halde üç küçük çocuğa bakmayan baba hem hukuk önünde hem toplum vicdaninda suçludur.

Kendimizi yorduk da konu sahibi aklı başında az mantıklı insan olsaydı zaten 19 yaşında, 3 çocuklu, yeni boşanmış adamla gezmezdi. Büyüdükçe ben ne yapıyorum demek yerine de evlenmeyi düşünmüş. Adamın çocuklarına ilgisizliğini fırsat bilmiş. Buradaki yorumlara bile sadece iyilere odaklı düşünüyor. Belki kendisinin de psikolojik problemleri vardı. Hayatı istediği gibi görüyor. Mutsuz insanlar gerçeği çarpıtırlar çünkü mutlu olmak için buna mecbur kalırlar.

Ki şuna da değinmeden edemeyeceğim adam çocukları alsa, çocuğumla boşanırım diye hayaller kuruyor. Riski hesaplamış ama sonucunu düşünmemiş. Evleneceği adamla ne kadar da benziyor. O da çocuklarını pek düşünen biri değilmiş zaten. Aslında ikisi de aynı zihniyette. Tencere, kapak birbirlerini bulmuşlar

Kız haklı ya

Bşy kafasına takılmış teknolojinin nimetlerinden faydalanayım Demiş Konu açmış.
Ama nedense burada konu açan Kişiyi yerme rencide etme bu platformda moda.
Sonra gaza gelip diğerleri de aynı şekilde konu sahibi kişiye saldırıyor vs
Iste onun için diyorum kadın kadının kurdu diye canlı Örneği de burası :))

Kuzum defne sen yapma bari, biz çırpınıyoruz burda kendini mutsuzluğa sürüklemesin diye ama gene kötü biz oluyoruz :)

Ama onun hayatı.

O sadece fikir sormuş.

Kimsenin kimseye hakaret etmeye Hakkı yok ki.

Neye dayanarak Allah o çocukları senden korusun diyorlar mesela

Her konuda çıkıyor böyle tipler...Ben geçen bir konu açtım, hata da bendeydi başta açık yazmadım herşeyi, yerin dibine soktular baktım olmayacak kapansın dedim biri yazmış e haksız çıktı ya ondan :) Ne alaka gerisini yazsam şirket sırrı ortaya çıkacak vs vs

Onlara cevap vermesin ama yardımcı olmak isteyenlere de saldırmasın. Bir yorum üzerinden tüm yazanları sabote etmesin.

İşte 1 tl m bile yok derken siz bile kabul etmemişsiniz. 24 yaşında bekar çocuksuz olsanız hiç kabul eder miydiniz?
Etmezdim galiba aşk ta bir yere kadar biri vardi çok etkilendim çok da naif bana karşı arkadaşlarımız ortak ama o 31 yaşında ve hiç evlenmemiş 1 yaş dahi mühim ve evlilik yapmamış olmasi da sırf bu yüzden görüşmeyi kestim

Onlara cevap vermeyince de bu sefer klavye delikanlıları aa bak gördün mü olumsuz Yorumları ekarte ediyor madem dinlemeyecektin niye konu açtın konu sahibi :))))) demiyorlar mı

Onlara cevap vermeyince de bu sefer klavye delikanlıları aa bak gördün mü olumsuz Yorumları ekarte ediyor madem dinlemeyecektin niye konu açtın konu sahibi :))))) demiyorlar mı

Olumsuz yorum ayrı hakaretvari ayrı:)
Olumsuz dediğimiz bizim yorumlarımız, diğerleri hakartevari. onlara cevap vermezse o yorumları yazanlar dışında kimse bir şey demez ki.

İlişkisini onaylamayıp, ay çok mutlu olursun inş canım yaaa demediğimiz için bize kızdı ve kinlendi.

Neyse ben kaçar konudan.Kadınlarımız çok seviyor kendini bile bile ateşe atmayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…