- 25 Aralık 2017
- 773
- 2.145
- 113
- Konu Sahibi cactuslove_
-
Anladım. Çocuklarım yok sadece sen varsın gibi bir iddiası yok.
Çocuklarıma seni ezdirmem dedi diye adam kötü oldu anlamadım ki benimde üvey annem var ve babam onu bana karşı ezdirmez karısı sonuçta tabi ki ezdirmeyecek koruyacak kızıda olsam.
Ne yapacak evladımdır benim çekeceksin uleyn falan mı dese iyi baba olacak adamlar anlamadımki...
İşte 1 tl m bile yok derken siz bile kabul etmemişsiniz. 24 yaşında bekar çocuksuz olsanız hiç kabul eder miydiniz?Nasip tabiki ama düşünmek lazım
32 yaşında yim ilk talibim 35 yaşında 3 çocuklu kendi evi arabasi olan biriydi
2. Talibim 3 çocuklu 40 yaşında müteahhit di 5 dairesi 2 çocuğu vardı okumuş çocukları bir daireyi bana verecekti
3. Talibim ise 55 yaşında 2 çocuklu adam bana sıfır daire alayım birde araba dedi
Ama 3. Nede hayır dedim
Hem yaş farklari hemde çocukların fazla olması çocuklar arası yaş farklari vs hepsini düşünmem lazım
Suan 1 tl m bile yok
Bir iş ilanına bakayim gazete alayım bile diyemiyorum iskura vs gidemiyorum parasızlık yüzünden
Bana salak misin adamlar ev alacak kabul et diyenler oluyor ama ya sonra
konu sahibi gitmiş
Merhaba ben cevap veriyorum, arada kaçıyor olabilir.
Aynı soruyu 10 kişi soruyor.
Maddi olarak bir sıkıntı Allah tan bir şey gelmezse olmaz.
Benim sinirlendiğim konu olayı saptırıyorlar. Biraz öncede bir arkadaşa söyledim millet konu açarken
NOLUR KÖTÜ YORUM YAPMAYIN ZATEN AĞLIYORUM falan yazıyor inanılmaz kırıcı rencide edici yorumlar geliyor hiç hoş değil.
Çocuklu herifle tabiri çok kaba ve çirkin
Allah çocukları sizden korusun bu daha bi çirkin anneleri hayattayken 3 çocuğa ben bakmak istemem ben isterim diyen 1 kişi çıksın hadi bende dicem Ben kötüyüm Allah çocukları benden korusun. anlıyor musunuz beni? bak bak saptırmaya bak çocuk düşmanı oldum.
Hmmm başka şeyler var hihih diye tuhaf tuhaf gruplaşmalar
Hıııh ikinci konu belli oldu ağlarsın burda.
Şu laflara bakar mısınız ne kadar çirkin dimi?
Olumsuz olan yoruma ne yazayım ben evet tamam ayrılıyorum mu?
Düşünüyorum kendimce iyi yazan başına gelene görene de mutluluklar diyorum.
Herkesin yazdığını not ediyorum kafamda bir yerlere.
Kötü yazanlara öyle değil böyle demediğim halde kararını vermiş bizi ne yoruyosun diyolar bide cevap versem ne olacak kim bilir...
çok fazla ısrar ettiği şey varda neyseBüyük harflerle yazmakta ısrar ettiği için olabilir mi...Uyarıldı ama dikkate almadı çünkü.
çok fazla ısrar ettiği şey varda neyse
hanımefendi size kötü bir şey söylememiş hayatın gerçeklerinden bahsetmis.İyi olmak için onun evlatları benimde evlatlarımdır başımda taşırım diye şirinlik yapmam lazım dimi o zaman mutlu olursun bu iyilikle diye yığılırdı yorumlar.
Kimse kimsenin 3 tane çocuğuna bakmaz. 2.ye bile bakmaz kusura bakmayın gerçekçi olun. ( Annesi dururken )
Napacak benim çocuklarıma bakacaksın diye yakamamı yapışsın, bakmak istememem gayet normal dimi.
adam bunu normal karşıladığı için merhametsiz biri doğru mu? :)
Çocuklar için ne yapıyorsunuz ya anlatsanıza biraz.
Ben mesela çocuk esirgeme kurumlarını ziyaret ederim sık sık palyaço olurum, yere yatar eşek olurum at olurum onlara
Para bağışı yapar, o günün yemek masrafını üstlenirim mesela.
İzmir de ki çocuk esirgeme kurumlarının '' çocuk bakım evlerine '' değişeceği isim kampanyasında yayım yapıyorum mesela, kitap okumak için huzur evlerinede giderim bu ayrı.
Sürekli hasta çocuklar için bağış ve yardım toplarım. Kuran hatmi yapan çocuklar için takvim satışlarını destekliyorum mesela bu ara. Bayramlarda yoksul çocukları giydiririm.
Şu anda ihh de olan kahve kampanyasında en baştayım mesela. Haberiniz varmı bu kampanyadan açlıktan ölen yemende ki çocuk kampanyası için mama bağışı ?
Zannetmiyorum...
Beni çocuk düşmanı ilan edip, Sen kimi kimden korumak için dua ediyorsun arkadaşım Allah aşkına?
o diyenler boşa sallıyo üç çocuğu ver maddi bi beklentileri olmadan bi başkasının çocuğuna kaç gün bakacaklar valla bacım yeri geliyo insan kendi evladına tahammül edemiyor bunun çocuk sevmemeyle alakası yok ki bide sen üvey ana olacan canın cicim desen bile o çocuklara diken olacak bazen anneleri hayattayken seni seveceklerini hiç sanmıyorum
Kız haklı yao diyenler boşa sallıyo üç çocuğu ver maddi bi beklentileri olmadan bi başkasının çocuğuna kaç gün bakacaklar valla bacım yeri geliyo insan kendi evladına tahammül edemiyor bunun çocuk sevmemeyle alakası yok ki bide sen üvey ana olacan canın cicim desen bile o çocuklara diken olacak bazen anneleri hayattayken seni seveceklerini hiç sanmıyorum
Kız haklı ya
Bşy kafasına takılmış teknolojinin nimetlerinden faydalanayım Demiş Konu açmış.
Ama nedense burada konu açan Kişiyi yerme rencide etme bu platformda moda.
Sonra gaza gelip diğerleri de aynı şekilde konu sahibi kişiye saldırıyor vs
Iste onun için diyorum kadın kadının kurdu diye canlı Örneği de burası :))
Ama onun hayatı.Kuzum defne sen yapma bari, biz çırpınıyoruz burda kendini mutsuzluğa sürüklemesin diye ama gene kötü biz oluyoruz :)
Ama onun hayatı.
O sadece fikir sormuş.
Kimsenin kimseye hakaret etmeye Hakkı yok ki.
Neye dayanarak Allah o çocukları senden korusun diyorlar mesela
Etmezdim galiba aşk ta bir yere kadar biri vardi çok etkilendim çok da naif bana karşı arkadaşlarımız ortak ama o 31 yaşında ve hiç evlenmemiş 1 yaş dahi mühim ve evlilik yapmamış olmasi da sırf bu yüzden görüşmeyi kestimİşte 1 tl m bile yok derken siz bile kabul etmemişsiniz. 24 yaşında bekar çocuksuz olsanız hiç kabul eder miydiniz?
İkinci talip iyiymiş aslındaama siz hiç evlenmemişseniz istemeyebilirsiniz tabi
Onlara cevap vermeyince de bu sefer klavye delikanlıları aa bak gördün mü olumsuz Yorumları ekarte ediyor madem dinlemeyecektin niye konu açtın konu sahibi :))))) demiyorlar mıHer konuda çıkıyor böyle tipler...Ben geçen bir konu açtım, hata da bendeydi başta açık yazmadım herşeyi, yerin dibine soktular baktım olmayacak kapansın dedim biri yazmış e haksız çıktı ya ondan :) Ne alaka gerisini yazsam şirket sırrı ortaya çıkacak vs vs
Onlara cevap vermesin ama yardımcı olmak isteyenlere de saldırmasın. Bir yorum üzerinden tüm yazanları sabote etmesin.
Onlara cevap vermeyince de bu sefer klavye delikanlıları aa bak gördün mü olumsuz Yorumları ekarte ediyor madem dinlemeyecektin niye konu açtın konu sahibi :))))) demiyorlar mı
Onlara cevap vermeyince de bu sefer klavye delikanlıları aa bak gördün mü olumsuz Yorumları ekarte ediyor madem dinlemeyecektin niye konu açtın konu sahibi :))))) demiyorlar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?