İkinci eş olmak.....

Çocuklar Bana Rahatsızlık Vermeye Çalışırlar Mı?

• Kesin sorun yaparlar!

• Babaya bağlı...

• Yapmazlar.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ay gerçekten 19 yaşında oluyor... Ya adam çok zengin yada konu sahibi aileden yanda dertli.. Ben sadece 24 yaşında başladı gibi düşündüm 19 yaaaa 19... Hic mi etrafında adam kalmadı be kızım.

Onlara cevap vermeyince de bu sefer klavye delikanlıları aa bak gördün mü olumsuz Yorumları ekarte ediyor madem dinlemeyecektin niye konu açtın konu sahibi :))))) demiyorlar mı
Ne sorduysak istediği şekilde cevap verdi bir çok soruya cevap bile vermedi e haliyle tepki topladı . Olumsuz yorumları hiçbir şekilde kabul etmedi ki.

Çocuklu adamla evlenmek, çok büyük risk.
Lütfen diğer arkadaşın dediği gibi önceden açılmış bu tarz konulara göz atın.
Baksa ne olacak sevdiği adamı mı bırakacak zannetmiyorum.

Ama büyük risk maalesef anne ve babasının tutumuna bağlı. Ciddi şekilde iyi bir dille zamanla yetiştirilmeli çocuklar Onlar anlaşamadı ayrıldı ama ikisininde kendine özel hayatı var Babası evlendi diye ne çocuğunu sevmekten vazgeçer nede ilgisi azalır Bunu aşılamak ve iyi bir abla olmaya çalışmalı. Asla annenin yerini doldurmak olmamalı amaç.

Olabilir de yine de kendisine hakaret etmeyi gerektirmez.
Hakaret etmeyeni de azarladı konu sahibi o zamanda kötü niyetli olduk. Şahsen ben soru sordum bir kaç kez cevap alamadım. Hakarette etmedim ama bende art niyetli oldum tanımadığım etmediğim insana karşı neden art niyet besleyeyim?
Hayat onun elbet biz ne diyelim. Soru soruyoruz aynı anda olumlu konuşanlara cevap veriyor bizi de resmen ‘ti’ye alıyordu. Buda zaten biz ne desek boşuna demek yani. Bazı arkadaşların üslubu yanlış evet ama bir yoruma takıp herkes öyle söylemiş gibi davrandı.

Herkes kaçamak cevap verdiği için böyle düşündü zaten.
konu basında da ipucu var zaten
senelerdir beraberiz demesi ve cocuklar benı suclayacak demesi

ayrıldıktan sonra birlikte olsalar ve seneler geçmiş olsa böyle bir şüphe olmaz.

ayrıldıktan sonra birlikte olsalar ve seneler geçmiş olsa böyle bir şüphe olmaz.
5 yıldır tanışıyormuş adam 5 yıl önce boşanmış gerisini sen düşün .

Ipuclarini vermis ama arkadas zeki ve ozel hissediyor kendini bizim de algi sorunumuz oldugunu dusunuyor belli ki

Biz evlilik kararı aldık çünkü o yüzden bu telaş bunu duyan herkeste çocuklar sıkıntı diyor. O yüzden
Herkesin bir bildiği var da ondan.
Ben de 20'li yaşlarımda olsam, aşkın rüzgarına kapılıp, sevdiğim adamın üç değil beş çoçuğu olsa gözüm görmeyebilirdi.
Yaş 45 olunca size diyorum ki 'yakmayın başınızı'
Biri ergenliğe yaklaşmış,anneleri hayatta olan üç çocuk var ortada.
Gerçi şunu da adım gibi biliyorum,siz bu adamla evleneceksiniz.
Umarım düşündüğüm sorunları yaşamaz ve her şeye rağmen mutlu olursunuz.

Siz olumlu ya da olumsuz cevap yazarsanız. Size cevap yazmaması ti ye aldığı anlamına gelmez ki.
Sorunuza cevap alamazsanız baska konuya geçersiniz.

Yaşamadan bunları bilemezsiniz, 2. eş olmak derken kuma gitmiyorsunuzki , şuan evleneceğiniz kişi bekar, çocuklarıdan başka sorumluluğu olmayan biri, fakat siin için eşinden boşandıysa birazdaha sizi vicdani olarak yoracak bişey olabilir. ama buradada iş eşinize düşüyor detayları ancak siz biliyorsunuz. Onun duruşu önemli

sizi seviyor ve değer veriyorsa en önemlisi bu , eşinizin çocuklarına ve çevresine karşı duruşu , insanlarında size karşı duruşunu belirleyecektir,

Seviyor, değer görüyor ve değer veriyorsanız, yaşamadan olasılıklar üzerinden vazgemeyin..

benim eşimde bende küçük, benden önce evlilik yaşadı, farklı dinlerdeniz, herkes okadar çok şey söylediki , ama onun bizim sevgimiz karşısında duruşu benim herkese kulaklarımı kapatmamı sağladı

iyikide kapatmışım çok seviyor, ve seviliyorum çok mutluyum, sorun olur diyenlerin bahsettiği hiç birşeyi yaşamadım

sevgiler,

BEN ÇOCUKLARA HİÇ BİR ŞEKİLDE BAKMAYACAĞIMI KENDİSİNE VE AİLESİNE SÖYLÜYORUM.

EVET KENDİMİ EZDİRMEM

Ama onun hayatı.

O sadece fikir sormuş.

Kimsenin kimseye hakaret etmeye Hakkı yok ki.

Neye dayanarak Allah o çocukları senden korusun diyorlar mesela

Buna dayanarak soyluyorum.
Hicbir zaman bakmayacagim demek, evlenirsem adamin da hicbir iliskisi olamaz demek, hafta sonuda dahil evime almam demek vs vs.
Hicbir sekilde bakmayacagim cok agir ve cok keskin.
Once kendini boyle ifade ettigi icin oyle dedim.
Sonra sordukca ha yok canim hafta sonu gelsinler de babalari gelmezlerse de cok takmaz falan dedi.

Bi diger yorumunda yine eger olur da baba almak zorunda kalirsa bosanirim bakar cocuklarina diyor.
Bu makul mu?
Olmeyi bayilmak saniyor.

Cocuksuz biriyle evlenmiyor, hicbir sekilde bakmayacagim ne demek?
Arada babasi (kendisi degil) elbette bazi sorumluluklar almak zorunda.
E konu sahibi de esi olacagi icin bu halden etkilenecek sonucta.
Olan cocuklara olacak.
Bu yuzden evet bu fikirle evlenirse Allah cocuklari korusun.

Çocukların annesi yok mu? bakımamı ihtiyaçları var

ben cok fazla yesilcam filmi izlemis biri olarak hep iyimser yaklasiyorum bu tarz konulara.

Ama 3 cocugu olan ve tekinin bile velayetini almamis birine nasil guvenilebiliyor anlayamiyorum,
bir de benden de cocuk sahibi olmak istiyor yazmissiniz,
adam mevcut cocuklarina ne kadar iyi babalik yapabiliyor ki bir dorduncuyu isteyebiliyor,
siz nasil guveniyorsunuz aklim almiyor.

Çocukların annesi yok mu? bakımamı ihtiyaçları var

Bu cocuklar hic babalarinin evinde kalmayacaklar mi ya hu?
Aa, velayeti alsin kendi baksin demiyorum ama biraz makul olun, baba da isin ucundan tutacak yeri gelince tutmali da.
Hayatta her sey olabilir.
Bosanirim bakar cocuklarina dedigi vakit kendinin de bir cocugu olmus olabilir.
Bu fikirle cocuklu bir adamla evlenilmez ki.

Tek bir cümlesinden hareketle bu kadar katı bir yorum yapmak çok acımasızca.
Hiçbir şekilde bakmayacağım derken yedirip içirilir giydirip sorunlarıyla uğraşmayacağım eğer eşim beni erdirirse de ayrılırım demek istemişte olabilir.
Evlense bile o çocukların annesi olmayacak ki hele de annesi hayatta olan çocukların annesi zaten istese de olamaz bi abla bi teyze bi arkadas olur çok çok.

5 yıldır tanışıyormuş adam 5 yıl önce boşanmış gerisini sen düşün .
bubdemekki adam bosandignda en kucuk cocugu 1 yasinda... 3 çocuk yap 1byasinda bosan adamin evliligi madem kotuydu 3. Neden oldu... Aklimda deli sorular. İnşaallah konu sahibi etkin değildir

Kac cumlesini beklemem lazimdi tekiyle hareket edemeyeceksem?
Sonucta siz de benim de tek cumlemi sorun etmissiniz.

Ben de analari olacaak, alip bagrina basacaaak demiyorum.
Fakat cocuklara abla teyze arkadas olmasinin yolu hicbir seyleriyle ilgilenmem, gerekirse bosanirim, bana ariza cikarmasinlar demek mi, bu mu?
Siz bu fikirdeki birinin iyi bir abla, teyze olacagina inaniyorsaniz, peki madem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…