- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.072
- 598
- Konu Sahibi cactuslove_
-
Ay gerçekten 19 yaşında oluyor... Ya adam çok zengin yada konu sahibi aileden yanda dertli.. Ben sadece 24 yaşında başladı gibi düşündüm 19 yaaaa 19... Hic mi etrafında adam kalmadı be kızım.Kendimizi yorduk da konu sahibi aklı başında az mantıklı insan olsaydı zaten 19 yaşında, 3 çocuklu, yeni boşanmış adamla gezmezdi. Büyüdükçe ben ne yapıyorum demek yerine de evlenmeyi düşünmüş.Adamın çocuklarına ilgisizliğini fırsat bilmiş. Buradaki yorumlara bile sadece iyilere odaklı düşünüyor. Belki kendisinin de psikolojik problemleri vardı. Hayatı istediği gibi görüyor. Mutsuz insanlar gerçeği çarpıtırlar çünkü mutlu olmak için buna mecbur kalırlar.
Ki şuna da değinmeden edemeyeceğim adam çocukları alsa, çocuğumla boşanırım diye hayaller kuruyor. Riski hesaplamış ama sonucunu düşünmemiş. Evleneceği adamla ne kadar da benziyor. O da çocuklarını pek düşünen biri değilmiş zaten. Aslında ikisi de aynı zihniyette. Tencere, kapak birbirlerini bulmuşlar
Ne sorduysak istediği şekilde cevap verdi bir çok soruya cevap bile vermedi e haliyle tepki topladı . Olumsuz yorumları hiçbir şekilde kabul etmedi ki.Onlara cevap vermeyince de bu sefer klavye delikanlıları aa bak gördün mü olumsuz Yorumları ekarte ediyor madem dinlemeyecektin niye konu açtın konu sahibi :))))) demiyorlar mı
Baksa ne olacak sevdiği adamı mı bırakacak zannetmiyorum.Çocuklu adamla evlenmek, çok büyük risk.
Lütfen diğer arkadaşın dediği gibi önceden açılmış bu tarz konulara göz atın.
Olabilir de yine de kendisine hakaret etmeyi gerektirmez.Ne sorduysak istediği şekilde cevap verdi bir çok soruya cevap bile vermedi e haliyle tepki topladı . Olumsuz yorumları hiçbir şekilde kabul etmedi ki.
Hakaret etmeyeni de azarladı konu sahibi o zamanda kötü niyetli olduk. Şahsen ben soru sordum bir kaç kez cevap alamadım. Hakarette etmedim ama bende art niyetli oldum tanımadığım etmediğim insana karşı neden art niyet besleyeyim?Olabilir de yine de kendisine hakaret etmeyi gerektirmez.
bana da öyle geldiNeden çocuklar ayrılma sebebi olarak sizi görsünler ki?Evlimiydi sizle tanıştığında yada çok kısa bir zaman mi geçmişti boşanmanın üstünden?
Herkes kaçamak cevap verdiği için böyle düşündü zaten.bana da öyle geldi
evliydi gibi
konu basında da ipucu var zatenHerkes kaçamak cevap verdiği için böyle düşündü zaten.
5 yıldır tanışıyormuş adam 5 yıl önce boşanmış gerisini sen düşün .konu basında da ipucu var zaten
senelerdir beraberiz demesi ve cocuklar benı suclayacak demesi
ayrıldıktan sonra birlikte olsalar ve seneler geçmiş olsa böyle bir şüphe olmaz.
konu basında da ipucu var zaten
senelerdir beraberiz demesi ve cocuklar benı suclayacak demesi
ayrıldıktan sonra birlikte olsalar ve seneler geçmiş olsa böyle bir şüphe olmaz.
Herkesin bir bildiği var da ondan.Biz evlilik kararı aldık çünkü o yüzden bu telaş bunu duyan herkeste çocuklar sıkıntı diyor. O yüzden
Siz olumlu ya da olumsuz cevap yazarsanız. Size cevap yazmaması ti ye aldığı anlamına gelmez ki.Hakaret etmeyeni de azarladı konu sahibi o zamanda kötü niyetli olduk. Şahsen ben soru sordum bir kaç kez cevap alamadım. Hakarette etmedim ama bende art niyetli oldum tanımadığım etmediğim insana karşı neden art niyet besleyeyim?
Hayat onun elbet biz ne diyelim. Soru soruyoruz aynı anda olumlu konuşanlara cevap veriyor bizi de resmen ‘ti’ye alıyordu. Buda zaten biz ne desek boşuna demek yani. Bazı arkadaşların üslubu yanlış evet ama bir yoruma takıp herkes öyle söylemiş gibi davrandı.
Canlar , ikinci eş olacağım ve bu durum beni ürkütüyor.
Ürküttürüyorlar daha doğrusu herkes ilk eşinden olan çocukların bana kötü davranacağı , biraz akılları erince annelerinden ayrılma sebebi olarak beni göreceklerini rahatsızlık vereceklerini söylüyor. Hayatımda ki adama bakıyorum peşimde pervane yıllardır, hayatının merkezi benim. Asla beni üzmelerine izin vermez gibi geliyor bana ve tanıyanlara ama bilemiyorum...
Bende kendimi asla ezdirmeyeceğim için daha mı büyür olaylar bilemiyorum ki ya...
2.Eş Olan var mı aramızda? Çevresinde olan veya? Nelere dikkat etmek gerek...
BEN ÇOCUKLARA HİÇ BİR ŞEKİLDE BAKMAYACAĞIMI KENDİSİNE VE AİLESİNE SÖYLÜYORUM.
EVET KENDİMİ EZDİRMEM
Ama onun hayatı.
O sadece fikir sormuş.
Kimsenin kimseye hakaret etmeye Hakkı yok ki.
Neye dayanarak Allah o çocukları senden korusun diyorlar mesela
Buna dayanarak soyluyorum.
Hicbir zaman bakmayacagim demek, evlenirsem adamin da hicbir iliskisi olamaz demek, hafta sonuda dahil evime almam demek vs vs.
Hicbir sekilde bakmayacagim cok agir ve cok keskin.
Once kendini boyle ifade ettigi icin oyle dedim.
Sonra sordukca ha yok canim hafta sonu gelsinler de babalari gelmezlerse de cok takmaz falan dedi.
Bi diger yorumunda yine eger olur da baba almak zorunda kalirsa bosanirim bakar cocuklarina diyor.
Bu makul mu?
Olmeyi bayilmak saniyor.
Cocuksuz biriyle evlenmiyor, hicbir sekilde bakmayacagim ne demek?
Arada babasi (kendisi degil) elbette bazi sorumluluklar almak zorunda.
E konu sahibi de esi olacagi icin bu halden etkilenecek sonucta.
Olan cocuklara olacak.
Bu yuzden evet bu fikirle evlenirse Allah cocuklari korusun.
Çocukların annesi yok mu? bakımamı ihtiyaçları var
Tek bir cümlesinden hareketle bu kadar katı bir yorum yapmak çok acımasızca.Buna dayanarak soyluyorum.
Hicbir zaman bakmayacagim demek, evlenirsem adamin da hicbir iliskisi olamaz demek, hafta sonuda dahil evime almam demek vs vs.
Hicbir sekilde bakmayacagim cok agir ve cok keskin.
Once kendini boyle ifade ettigi icin oyle dedim.
Sonra sordukca ha yok canim hafta sonu gelsinler de babalari gelmezlerse de cok takmaz falan dedi.
Bi diger yorumunda yine eger olur da baba almak zorunda kalirsa bosanirim bakar cocuklarina diyor.
Bu makul mu?
Olmeyi bayilmak saniyor.
Cocuksuz biriyle evlenmiyor, hicbir sekilde bakmayacagim ne demek?
Arada babasi (kendisi degil) elbette bazi sorumluluklar almak zorunda.
E konu sahibi de esi olacagi icin bu halden etkilenecek sonucta.
Olan cocuklara olacak.
Bu yuzden evet bu fikirle evlenirse Allah cocuklari korusun.
bubdemekki adam bosandignda en kucuk cocugu 1 yasinda... 3 çocuk yap 1byasinda bosan adamin evliligi madem kotuydu 3. Neden oldu... Aklimda deli sorular. İnşaallah konu sahibi etkin değildir5 yıldır tanışıyormuş adam 5 yıl önce boşanmış gerisini sen düşün .
Tek bir cümlesinden hareketle bu kadar katı bir yorum yapmak çok acımasızca.
Hiçbir şekilde bakmayacağım derken yedirip içirilir giydirip sorunlarıyla uğraşmayacağım eğer eşim beni erdirirse de ayrılırım demek istemişte olabilir.
Evlense bile o çocukların annesi olmayacak ki hele de annesi hayatta olan çocukların annesi zaten istese de olamaz bi abla bi teyze bi arkadas olur çok çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?