- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi cactuslove_
-
Canlar , ikinci eş olacağım ve bu durum beni ürkütüyor.
Ürküttürüyorlar daha doğrusu herkes ilk eşinden olan çocukların bana kötü davranacağı , biraz akılları erince annelerinden ayrılma sebebi olarak beni göreceklerini rahatsızlık vereceklerini söylüyor. Hayatımda ki adama bakıyorum peşimde pervane yıllardır, hayatının merkezi benim. Asla beni üzmelerine izin vermez gibi geliyor bana ve tanıyanlara ama bilemiyorum...
Bende kendimi asla ezdirmeyeceğim için daha mı büyür olaylar bilemiyorum ki ya...
2.Eş Olan var mı aramızda? Çevresinde olan veya? Nelere dikkat etmek gerek...
Ben de eşimin 2. Evliliğiyim.. Çocuk 9 yaşındaydı tanıştığımızda. eşimle tanıştıktan 2 gün sonra kızıyla da tanıştım. Sevgilisi olarak değil arkadaşı olarak tabii ki. Biz de daha yeni tanışmıştık. 1 ay sonra falan ilişkimiz başladı bizim. Üçümüz çokça vakit geçirdik. Eşim kızı karşısına alıp bu benim sevgilim demedi. En doğrusu da bu zaten. Kızı beni tanıdı, nasıl bir insan olduğumu gördü, beni sevdi. Dolayısıyla şunu gördü ve inandı, ben sadece babasının hayat arkadaşıyım. Annesinin yerine geçmeyecek ona annelik yapmayacağım. Sadece ablasıyım onun. Bizim ilişkimizi farkettiğinde 8 ay geçmişti ve hiç bir olumsuz tepki ile karşılaşmadık. Oturup bak bizim bi ilişkimiz var biz evleneceğiz demedik yine tabii. Normal hayatımıza devam ettik. 5 yıldır birlikteyiz. 1.5 yıl önce evlendik. Evlenirken eşimle ayrı ayrı konuştuk kızla. Evliliğimizin hayatımızı değiştirmeyeceğini anlattık. Hatta düğüne bile gelmek istedi ama anası sorun çıkarır diye bi şekilde idare ettik. Hiç bir sorunumuz olmadı bugüne kadar. Tek yaptığımız kızın psikolojisine uygun davranmaktı. Hala da devam ediyoruz buna. Hatta 2 senedir yazları birlikte tatile çıkıyoruz. Her şey çok iyi çok şükür. Size tavsiyem çocuğun psikolojisine uygun hareket etmeniz. Gerisi huzur ve mutluluk. Ben eşimden güç aldım. O çok güzel bi insan ve çok güzel bi baba. Ben sadece ayak uydurdum ona.Canlar , ikinci eş olacağım ve bu durum beni ürkütüyor.
Ürküttürüyorlar daha doğrusu herkes ilk eşinden olan çocukların bana kötü davranacağı , biraz akılları erince annelerinden ayrılma sebebi olarak beni göreceklerini rahatsızlık vereceklerini söylüyor. Hayatımda ki adama bakıyorum peşimde pervane yıllardır, hayatının merkezi benim. Asla beni üzmelerine izin vermez gibi geliyor bana ve tanıyanlara ama bilemiyorum...
Bende kendimi asla ezdirmeyeceğim için daha mı büyür olaylar bilemiyorum ki ya...
2.Eş Olan var mı aramızda? Çevresinde olan veya? Nelere dikkat etmek gerek...
40 dediler ama 45 varmış galiba adamı görmedim eve gelmelerini görüşmeyi istemedimKaç yasında ki
Bu konuya kimse benim kadar doğru yanıt veremez herhalde.
Babamın ikinci bir evliliği, hatta bu evliliğinden çocuğu var.
Bu mevzularda ben küçükken gerçekleşti.
Ilk öğrendiğimde çocuk aklimla saçma tepkiler verdim ama büyüdükçe mantıklı düşünmeye başladım.
Babamın eşiyle, babamdan daha iyi anlaşıyoruz.
Hatta en son onları ziyarete geldiğimde yılbaşına yaklaştık diye annem bir sürü hediyeler aldı, yolladı.
Babamın eşi çok sevindi. Gittik birlikte anneme güzel bir hediye aldık :)
Amacınız nedir?Bundan boyle konu sahibinin en sevdigi uyesin
Amacınız nedir?
Boş akşamınızda kendinize eğlence yaratmaksa niyetiniz yanlış üyeye bulaşmaya çalışıyorsunuz.
Ben eşime sordum. Anlaşamıyorduk dedi. Aldatma var mıydı dedim hayır dedi. Ona güvendim. Şükür ki güvenmişim. Eşim onu asla kötülemedi. Anlatmadı. Çok geçmeden ben anladım neyin ne olduğunu. Biz Birlikteyken, bu iki zıt insanın nasıl evlendiğine hayret ettim. Çocuk olduğu için kadını tanıma fırsatım oldu tabii. Bazen ben bile diyorum ki çok bile dayanmışsın bu kadına. 3 yıl boyunca yaptıklarından ötürü üzüldüm kadına. Hemcinsim sonuçta. Neden kendine bunları yapıyor ki dedim. Taki benim fotoğraflarımı yeni tanıştığı erkeklere gösterip kıyaslatıp üstüne bi de adamın söylediklerini eşime mesaj atana kadar. O günden beridir ahım var o kadının üstünde. İflah olmaz o. Yaptıklarını Yazsam kitap olur. Ne yapsa da benim huzurumu kaçıramadı ama. Kaçıramaz da. Ne ekersen onu biçersini yaşar ancak.Kesinlikle katılıyorum. Benim de eşimin ikinci evliliği benimle olan. Tabikii hemcinslerimizi korumalıyız ama sitede kim ikinci evlilik konusu geçse illa kesin erkek suçlu kesin erkek kötü diyor. Nasıl bu kadar eminler ve kesin konuşuyorlar bilmiyorum . Hem de genelleyerek. Vallahi benim eşim gayet düzgün efendi..Bir kere evlilik yapıp boşandı diye kötü biri olarak hiç yargılamadm tanıştığım da. Sadece eşimin anlattıklaryla da hareket etmedim . İyice araştırdım herşeyi..şükür mutlu bir evliliğim var
Böyle bir evlilik planlayan biri bunu kaldırabilecekse evlenmeli zaten. Bu iş ağır sorumluluk ister.. Bazen çok daha ağır gelecek bu yük. Ben eşimin çocuğunun annesinin yapmadığı bir sürü şeyi yaptım. Söylesem şaşarsınız. Ama ne eşim için yaptım ne o kadın için. Çocuk için yaptım. Zor muydu, çok zordu. Ama kendimi çocuğun yerine koyuyorum,, kendimi eşimin yerine koyuyorum ilişkimizde. Belki de bu empati beni güçlü kılıyor.Bu forum; bile isteye sizin gibi evlenip birkaç ay sonra "Eşimin ilk evliliğinden olan çocuklara bakmak zorunda mıyım, çocuklarla ilgilenmesi gereken kişi annesi değil mi ben neden ilgileniyorum, eşimin ilk evliliğinden olan çocukları artık hayatımda istemiyorum vb." sözleri çok duydu. Ben bu tip durumlarda ne eski eşe, ne kocaya, ne yeni eşe üzülürüm. Sadece çocuklara üzülüyorum ne yazıkki...
Tek diyebileceğim şey; kaldıramayacağınız yükün altına girmeyin. En kötü ihtimali dahi hesap edin, katlanabilirim diyorsanız yola çıkın. Sonra konu açıp hayatınızdan şikayet ettiğinizde alacağınız tepkilere kızmayın.
Böyle bir evlilik planlayan biri bunu kaldırabilecekse evlenmeli zaten. Bu iş ağır sorumluluk ister.. Bazen çok daha ağır gelecek bu yük. Ben eşimin çocuğunun annesinin yapmadığı bir sürü şeyi yaptım. Söylesem şaşarsınız. Ama ne eşim için yaptım ne o kadın için. Çocuk için yaptım. Zor muydu, çok zordu. Ama kendimi çocuğun yerine koyuyorum,, kendimi eşimin yerine koyuyorum ilişkimizde. Belki de bu empati beni güçlü kılıyor.
Aynen canım benim kesinlikle öyle. Herkes ektiğini biçer..benim eşimin çocuğu yok o yüzden bişey diyemiyorum ama Allahım hep mutlu etsin inşallah kuzucumBen eşime sordum. Anlaşamıyorduk dedi. Aldatma var mıydı dedim hayır dedi. Ona güvendim. Şükür ki güvenmişim. Eşim onu asla kötülemedi. Anlatmadı. Çok geçmeden ben anladım neyin ne olduğunu. Biz Birlikteyken, bu iki zıt insanın nasıl evlendiğine hayret ettim. Çocuk olduğu için kadını tanıma fırsatım oldu tabii. Bazen ben bile diyorum ki çok bile dayanmışsın bu kadına. 3 yıl boyunca yaptıklarından ötürü üzüldüm kadına. Hemcinsim sonuçta. Neden kendine bunları yapıyor ki dedim. Taki benim fotoğraflarımı yeni tanıştığı erkeklere gösterip kıyaslatıp üstüne bi de adamın söylediklerini eşime mesaj atana kadar. O günden beridir ahım var o kadının üstünde. İflah olmaz o. Yaptıklarını Yazsam kitap olur. Ne yapsa da benim huzurumu kaçıramadı ama. Kaçıramaz da. Ne ekersen onu biçersini yaşar ancak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?