İkinci eş olmak.....

Çocuklar Bana Rahatsızlık Vermeye Çalışırlar Mı?

• Kesin sorun yaparlar!

• Babaya bağlı...

• Yapmazlar.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben ne onu tanıyorum ne eşini sadece burada yazdıklarından hareketle yorum Yaptım.

Tanımadığınız insanlara karsı ne bu öfke ?

Çocuklu bir adamla evlenilmez demek çok doğru değil, karşılıklı diyalog ve ilişkilere göre değişir,
Çocuklu bir adamla evlenip çok mutlu olan aileler tanıyorum.

Ben ne onu tanıyorum ne eşini sadece burada yazdıklarından hareketle yorum Yaptım.

Tanımadığınız insanlara karsı ne bu öfke ?

Ayol ne ofkesi, hala ayni fikirdeyim.
Cocuklari olan bir adamla evleniyorsa her seyi hesaba katmali, kendisi icin, evliligi icin ve o cocuklar icin, keskin olmamayi hayat ogretmeden once, biz uyarmaliyiz fikriyle yorum yapiyorum.

Siz nasil bir cumlemi alip sorgulayabiliyorsaniz ve ben ne bu ofke demiyorsam, ben de konu sahibinin bir cumlesinden cikardigim anlamlara gore yorum yapabilirim demektir bu, musaade ederseniz :)

Bunun neresi ofkeli olmak?
İyi aksamlar.

Çocuklu bir adamla evlenilmez demek çok doğru değil, karşılıklı diyalog ve ilişkilere göre değişir,
Çocuklu bir adamla evlenip çok mutlu olan aileler tanıyorum.

Cocuklu bir adamla evlenilmez demiyorum.
Cocuklu bir adamla evlenirken ben o cocuklara hicbir sekilde bakmayacagim, eger olur da babasi velayeti almak zorunda kalirsa ben bosanirim, o cocuklarina baksin fikriyle evlenilmez diyorum.

Cocuklu bir adamla evlenirken ben o cocuklara hicbir sekilde bakmayacagim, eger olur da babasi velayeti almak zorunda kalirsa ben bosanirim, o cocuklarina baksin fikriyle evlenilmez diyorum.

Tabiki , belli sorumluluklar ve olasılıklarla adım atmak zorunda kalınacak, sonuçta o çocuklarla birlikte yaşamak zorunda da kalınabilir herşey olabilir, burda ilişkilerin boyutu önemli işte , iyi iletişimde olmak lazım iyi anlamak lazım karşılıklı birbirini ,

ben de boyle dusunuyorum.

yani cocuklar buyuk olsa evet kesinlikle birlikte yasamak istemiyorum diyebilir ikinci es, hak veririm.
ancak cok kucuk yasta cocuklardan bahsediyoruz burada,
anneleri bir sekilde bakamayacak durumda olursa elbette ki babalari bakacaktir, ikinci es olarak da en azindan evini paylasmak ve hayat tarzini cocuklara uygun sekilde degistirmek zorunda kalacaktir. Baska turlusu mumkun mu?

İste ben de onu soyledim.
Sonucta anneleri hep hayatta ve saglikli kalacagina dair soz veremez ki.
Ayaklari yere basan fikirleri yok konu sahibinin.

O adam sizle evlenirse sadece övünç kaynağı olarak görecek sizi bunu bir kenara yazın.
3 çocuklu halimle 20' lik kızı kaptım diye sağda solda göğüs kabartacak.
Bir tarafınızı da yırtsanız kimse alkış tutmayacak size, arkanızdan ' yazık kendini yaktı' lafları söylenecek.
Umarım bu hataya düşmezsiniz..

bubdemekki adam bosandignda en kucuk cocugu 1 yasinda... 3 çocuk yap 1byasinda bosan adamin evliligi madem kotuydu 3. Neden oldu... Aklimda deli sorular. İnşaallah konu sahibi etkin değildir
Evet üstelik nerden bakarsanız 13 yıllık evlilik...
inş etkin değildir kendisine inanmak istiyorum bu konuda.

Ben bir cümlenizden değil bir paragrafınızdan çıkardım :)

Herşeyi hesaba katmalı ok ben yukarda ne yazmışım mutabıkız yani

Bilemiyorum bana öfkeli geldi yorumunuz değilse de siz bilirsiniz iyi forumlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…