İkinci eş olmak.....

Çocuklar Bana Rahatsızlık Vermeye Çalışırlar Mı?

• Kesin sorun yaparlar!

• Babaya bağlı...

• Yapmazlar.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bu forumda "kocam bulaşık yıkamaya yardım etmiyor" diye üyeleri boşanmaya zorlayan tim gelmiş "boşanmış çocuklu adamlami evlencen " diyor. Peki tavsiye üzerine boşanan hanımlar sonrasında kimle evlenecek..? Evlilik bu onla yürür sen de yürümez kim bilir.. Ya da tam tersi. Çok abartıyorsunuz. Bir de aşırı hakaret var nasıl banlanilmiyo hayret..

Eşimin de daha önce kısa süren bir evliliği olmuş. İlk söylediğinde hemen çocuk olup olmadığını sormuştum. Çocuğu olmamış. Olsaydı eğer çok dha fazla düşünürdüm evliliği. Eşiyle nasıl ayrılmışlar? Çocuklarla görüşme durumu ve ilişkisi nasıl? Çocukların anneleriyle ılışkisi nasıl? Hepsini çok ayrıntılı değerlendirin. Ben olsam en ufak bir sorun varsa evlenmezdim. Sorun olma olasılığı da fazla malesef. Çoğu insan düzgün ayrılmayı, ayrılık sonrası çocuk durumunu düzgün yönetmeyi beceremiyor.

Okuduğunu anlamayana kişisel gelişim kitabi tavsiye mi edersin
Kültüre gel

Kültüre gel

Hani kitaplar okuduğumuzu daha kolay algılamamızı sağlar.
Hani algılamada zorluk çekmemek için , bol bol kitap okumak gerekir ya biliyorsunuz değil mi ? :)

Takdir edersiniz ki; Cin Ali okumakla olmaz elbet.
Örneğin ölüm dirim kitabı :)
Onu okuyacağız ki uzun zor virgülsüz cümleler ile beyin algılamada zorluk çeksin ve algılamalarımız güçlensin dimi?
Sizce ne okumalıyız peki sevgili kültürde çığır açmış inanna gg.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Sevgiler.

Kültüre gel

Bazi haric sevgiler demis kultur cok baska bir sey canim okuyunca utandim kendimden sen anlamazsin cahil seni seyyy algilar tamamen kapali ve algida secicilik varsa ne okumaliyiz acep

Kitaplar hakkında senden çok daha fazlasini bildigime eminim, kisisel gelisim kitaplarinin ne kadar çöp oldugunu da.

Bu yuzden tavsiyen bana cok komik geldi, guldum geciyorum

Sana da sevgiler

Bide öğretmensin değil mi? Pes...
Umarım bu bilgiyi öğrencilerinle paylaşmıyorsundur. :)
Belki ben yazarım arkadaşım neye göre eminsin kime göre eminsin.
Şöyle gereksiz ego yapmayın Allah aşkına ya.

Gülüp geçme dur, sen tavsiye ver öğrenelim doğrusunu.

ben de kişisel gelişimi çok severim özellikle nilgün bodur herkese tavsiye ederim. herrrrkesss pozitif olsun gülümseyiiiinnnnn kişisel gelişim vuhhuuu!!!! I inanna gg sizi de kınıyorum neden kişisel gelişime boş dedinixdjmzjsksjskwj

boşa mesai harcıyorsunuz burda ya, rahatsızsanız konunuzu kapattırın niye millete ayar çekiyorsunuz?

Evlenip ayrılmış ama çocuğu olmayan birisi olsa birşey olmaz ama çocuğu da var ve bu çocuk varken evde rahat olamazsınız her an istediğinizi yapamazsınız çocuk sizi kısıtlar bunu kabul ediyorsanız evlenin ama çoğu insan pişman oluyor...

Sen boşandın ya ben çok güzelleştim olabilir yeni kitapta

Kimsenin sözüyle dalga geçmiyor rencide etmiyorum.
Bu bana yapılırsa adı ''ayar çekmekse'' evet ayar çekiyor cevabımı veriyorum..

Eeeee madem nilgün bodur dedik o zamaaaan;

'' SIRADAKİ TEŞEKKÜRÜM BANA YANLIŞ YAPANLARA '' diyelim :)

T
Seviyeli düzgün yorumunuz için teşekkür ederim haklısınız.

T

Seviyeli düzgün yorumunuz için teşekkür ederim haklısınız.

Ben oncelikle sizi seviyeniz icin sonra engin bilgileriniz ve kulturunuz icin tebrik ediyorum. Bu kadar insan dusuncelerini yazdi isinize gelmedigi icin seviyesiz oldu!
Ben su an sizden kitap tavsiyesi almak icin takipteyim

Evet öğretmenim ve çocuklarıma kitap tavsiyeleri de veriyorum.

Sizin eğitiminiz ne uzerine bilemiyorum ancak fen bilimlerini az çok biliyorsaniz size bilim kitapları önerebilirim.

Carl Sagan okuyabilirsiniz kozmos hakkinda ufkunuz genisler

Richard Dawkins okuyabilirsiniz biyoloji alaninda guzel bilgiler edinirsiniz

Yuval Noah Harari'nin kitaplarini oneririm. insanlik tarihi ve gunumuz insanliginin durumu hakkinda doyurucu bilgiler alirsiniz

Ozellikle benim icin cok onemli olan Tufek Mikrop Ve Celik kitabini siddetle tavsiye edebilirim

Kisisel gelisim kitaplarindan cok daha faydali, dolu ve ufuk acici kitaplardir bunlar.

Umarim yararli olur

konuyu tamamen okumadım biraz baktım sadece ama şu kişisel gelişim serzenişine yazmadan edemedim. dünya klasikleri vs tavsiye edin yahu, kendi annesi de bu furyaya kapılıp kitap yazan birisi olarak söylüyorum gerçekten bu kişisel gelişim kitapları boş. ama forumda ciddi okuma eksikliği var o doğru. :)

konuya yorumum da annesi babası ayrılmış, babası evlenmiş bir çocuğum. hatta annemi aldattığı kadınla evlendi o detayı da vereyim. babamın eşinin hayatında yaptığı en büyük hatadır bence babamla evlenmek çünkü çok üzüldü. ben üzdüm ama bunu bilerek yaptım şu an için asla acımaz çünkü babamla birlikte kendisi benim hayatımın seyrini değiştirdikleri için ikisini de çok sevmem ve çok üzdüm yeri geldiğinde üzmeye de devam ederim.

eğer burada yazıldığı gibi siz o adam evliyken onunla görüştüyseniz bence çocuklardan korkun. adam da korksun hatta. çünkü baba da olsa affedilmiyor. ha ama burada yanlış anlaşıldıysanız aslında öyle bir olay yoksa da iş babada bitiyor isteyen insan dengeyi sağlar.

Bazi haric sevgiler demis kultur cok baska bir sey canim okuyunca utandim kendimden sen anlamazsin cahil seni seyyy algilar tamamen kapali ve algida secicilik varsa ne okumaliyiz acep

Konu sahibi bizi bu konuda da aydınlatır bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…