İkinci eş olmak.....

Çocuklar Bana Rahatsızlık Vermeye Çalışırlar Mı?

• Kesin sorun yaparlar!

• Babaya bağlı...

• Yapmazlar.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Pardon ama ben anlayamadim. Bu bahaettiyiniz adam tam 4 senedir esinden ayilmis ve siz 4 seneden beri bu adamla berabersiniz ve anlasamadiklarina zamaninda sahitmi oldunuz? Bumudur yani? Dogrumu anlamisim?
Eyer öyleyse bosuna kafani takma konu acip merakini gidermeye calisma cünki hersey ortada zaten. Yuva yiktiysan sebep olduysan üc evladin günahina girdiysen o kadinin ocini yaktiysaniz siz ve simdiki sevgiliniz, zaten asla mutlu olamicaksiniz. Evlensenizde cocuklarinizda olsa sizde bosanicaksiniz ve daha kötü seyler yasicaksiniz. Cünki üc evladin ve o kadinin ahini rabbim zaten bugün olmazsada yarin cikarir.

Ama yok eyer siz sebep olmamissaniz ozamanda o cocuklar her daim o adamon hayatinin merkezi olucaktir, ve malesef herseyin ilkini sizinle yasamicak. Gerektiyo zaman eski esiylede görüsecek. Bunlar kacinilmaz gercekler.

Çocuk çok küçük olursa ve anne maneviyatta yoksa annelik yapılabilir belki. Ama öbür türlü olmaz. Ben tanıştığımda kız 9 yaşındaydı. Üstelik annesi var. Kız, babada kalıyordu ama anneye sürekli götürüp getirirdi eşim. Ona annelik yapamazdım ben. Üstelik çocuk annenin yerini almayacağımı bildiği, güvendiği için biz sorun yaşamadık. Ha şu da vardı ki annemin yapmadığı bi çok şeyi yaptım ben. Ablası olarak yaptım ama. Bu mesajdan hiç uzak durmadık biz. Çocuklarla doğru iletişim kurulursa kimse sorun yaşamaz. Örneğin bizimki kardeş olayına hiç sıcak bakmamıştı. Bunu direk sormadık tabii.. Konu açıldı kendi yorum yaptı. Ama şimdi kardeşi olursa adını kendisi koyacakmış mesela. Kardeşim olunca şöyle yaparım böyle yaparız diye fikir belirtiyor bir sürü. Dediğim gibi, doğru iletişim :)

Bence adam evliyken hayatinda vardiniz... bukdr basit yoksa neden cocuklar seni ayrilma nedeni olarak gorsunler veya insanlar neden bunu durmadan dile getirsinler
offffffff öyle boş konuşuyorsunuz ki anlatamam.
yoktum diyorum kardeşim olmuşta olabilirdim söylerim.
Ne kadar önemsiyosunuz kendinizi ya

konu basında da ipucu var zaten
senelerdir beraberiz demesi ve cocuklar benı suclayacak demesi

ayrıldıktan sonra birlikte olsalar ve seneler geçmiş olsa böyle bir şüphe olmaz.
senelerdir demek için minimum sene miktarı nedir ?
4 sene demeliydim pardon :)
Evlide olsa boşanmışta olsa bu sizi HİÇ ilgilendirmez biliyorsunuz değil mi? :)
O yüzden neden kıvıracağım ?

Ya siz çok komiksiniz ya
Ne güzel saptırıyosunuz öyle, hiç bir şeyleriyle ilgilenmem, gerekirse boşanırım, bana arıza çıkartmasınlar.
bunu nerde söylemişim bi göstersene bana.

Sana açıklama yapmak değil de niyetim diğer arkadaşları da etkiliyosun saçma sapan yorumlarınla, tepki yaratmaya çalışıyosun. Hayatında çok mu yalnızsın sen cicim bu ne ya?

BEN 3 TANE ÇOCUĞUNA DEĞİL 3 , 1 ÇOCUĞUNA BİLE ANNELERİ VARKEN BAKMAK İSTEMEM.
BUNU İYİ BİR ÜVEY ANNE İLE YAŞAYAN BİRİ OLARAK SÖYLÜYORUM.
GELDİLER KALDILAR LAF ETMEM, YEDİRİR İÇİRİR GİYDİRİRİM. AMA SÜREKLİ BEN BAKAMAM.
BANA ARIZA ÇIKARTMASINLAR DEMEDİM, BEN KENDİMİ EZDİREMEM DEDİM, BU ÜVEY ANNE DİYE SAPITAN PSİKOPAT ÇOCUKLAR OLURLARSA SAYGISIZLIK YAPARLARSA BUNA SUSMAM. SUSAN VARSA OK.

Teşekkür ederim Mune

senelerdir demek için minimum sene miktarı nedir ?
4 sene demeliydim pardon :)
Evlide olsa boşanmışta olsa bu sizi HİÇ ilgilendirmez biliyorsunuz değil mi? :)
O yüzden neden kıvıracağım ?
sen de evli olduğunda anlarsın seni ilgilendirir mi ilgilendirmez mi.kocan başka bir kadınla görüşürse.

O kadar netsiniz yani.. hayat bir sekilde cocuklari sizin evinize dogru suruklerse bosanirsiniz da o cocuklara bakmazsiniz. Peki oyle oldugunda sizin de cocuklariniz olduysa ne olacak? Tabiki bosanmak da evlenmek kadar normal ama bile bile lades demek akil mantik isi degil. Sonra olan o masum cocuklara oluyor. Baska bir nokta da sevgiliniz 1-3-7 yasinda 3 cocugunu arkasinda birakip sizin pesinizden romantik asik gibi kosmaya basladiginda o 32 siz 19 yasindaymissiniz. 32 yasinda bir adam 19 yasinda bir kizda ne bulur? 3 cocuk yapip 30una gelmis karisinda ARTİK olmayan beden. İnan bana sadece bu. Hikayenizin benzerini arkadasim yasadi, evlendi, cocuk yapti. Evde cocuk bakarken adam yine kendine citir kiz buldu. Cunku bakimli, parasi var ve cok iyi bir romantik asik.

ARTIK KİMSE YORUM YAZMASIN
BANLANMADIM HESABIMI KAPATMASINI RİCA ETTİM ADMİNDEN.
AMA SAÇMALAYANLAR DAHA NE KADAR SAÇMALADI DİYE MERAĞIMDAN DURAMADIM.
AÇTIM TEKRAR.

ÇOCUKLARIN BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERİ VAR İSTEDİKLERİ ZAMAN GELSİNLER YEDİRİR İÇİRİR GEZDİRİRİM.
DİĞER ANLAMDA YAZILANLARA İTHAFEN SÖYLEMELİYİM Kİ;
EN İYİ OKULLARDA OKUSUNLAR PARAYA BOĞSUN BABALARI UMRUMDA DEĞİL TATİLE ÇIKSINLAR NE YAPIYORLARSA YAPSINLAR. BUNLAR BANA DERT DEĞİL.

AMA BEN 3 ÇOCUĞUN SORUMLULUĞUNU ETRAFA MİNNOŞ GÖRÜNMEK İÇİN TAM OLARAK ALMAM.
KÖTÜ DÜŞÜNCELERİNİZ UMRUMDA DEĞİL. AL-MAM !

ÇOCUKLARIN VELAYETİNİ İSTEMEM DEDİM KÖTÜ ÜVEY ANA OLDUM.
ÇOCUKLARI 1 HAFTA GELMESE SORUN ETMEZ DEDİM ADAM KAKA BABA OLDU.
SENELERCE DEDİM DİYE YUVA YIKAN OLDUM.
BABA BAKMASIN DEMİYORUM ANALARI HASTA OLUR BEN BAKAMAM KUSURA BAKMA DERSEM ADAM BENİ BOŞASIN YİNE BAKSIN ÇOCUKLARINA TABİ Kİ BABALARI ONLARI SEÇECEK DEMEK İSTİYORUM. BU SEFER BOŞANIRIM YİNE BAKMAM DEMİŞİM GİBİ LANSE EDİLİYORUM KÖTÜ KADIN OLUYORUM.

OKUDUĞUNU ALGILAMADA GÜÇLÜK ÇEKEN ARKADAŞLARA KİŞİSEL GELİŞİM KİTAPLARI TAVSİYEMDİR :)...
VALLAHİ DİYORUM BAK VALLAHİ ALDATILAN BENDEN HINCINI ALAN KADINLAR YOKSA ARAMIZDA GÖZÜM ÇIKSIN.

TEKRARLIYORUM DÜZGÜNCE OLUMSUZ YORUM YAPAN ARKADAŞLARA DEĞİL SÖZLERİM
SİZLERE DE NASİHATLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

EVLENDİKTEN SONRA İÇİNDEN CANAVAR ÇIKAN ADAMLARIN CİCİ HANIMLARINA SESLENİYORUM, ADINIZA ÜZGÜNÜM. ÇOK ŞÜKÜR SÜLALEMİZDE EŞİMİZDE DOSTUMUZDA HALA HERKES KARISINA PERVANEDİR.
HERKESİ BİR TUTUP YARGILAMAYIN OLUR MU?

KENDİNİZE ATRAKSİYON ARIYORSUNUZ AMA BENDE ARADIĞINIZ YOK.
DÜZGÜN MAKUL ŞEKİLDE İFADE EDEN ARKADAŞLARA KUCAK DOLUSU SEVGİLER.

AZICIK ALGILAMASI OLAN DA DAHA YAZMAZ YANİ KAFAM ŞİŞTİ GERÇEKTEN.
ÖZELDEN YAZIN HINCINIZI ALAMADIYSANIZ.

BAZI HARİÇ SEVGİLER...

başından beri yorumları midem bulanarak okuyorum. en sona gelip cevap yazayim dedim.insanlar bu kadar nasıl kötü niyetli oldular aklım almıyor! evliliğinde mutsuz, kocası tarafından ilgi görmeyen,değer görmeyen insanlar gelmiş burda kadının hayatına sallıyor. kendinizin,evladınızın,çocuğunuzun başına gelse yinede bu kadar acımasız olurmuydunuz merak ediyorum. kardeşim kusura bakma daha yazmayın demişsin ama kendimi tutamadım bunlara cevap vermeye. herkesin kendi hayatı.bazı insanlar çocuklu adamı kaldıramaz,bazı insanlar çok güzel geçinebilir. el üstünde tutuyor demişsin,ne güzel. inşallah mutlu mesut bi yaşantınız olur da herkese kapak olur. ben seni çok iyi anladım.kendimde yaşadığım için. herkesin anlamasını bekleme,yaşamayan anlamaz malesef. dua etmek, dikkatli olmak ve biraz fedakarlık dışında olur,zor olur evet ama bence gayette güzel olur

Cok cirkin tartisiyorsunuz.
Gercekten kotu.
Hosca kalin.

Okuduğunu algılayamıyorsan sana güzel kişisel gelişim kitapları tavsiye edebilirim :)
Çocuklar evime giremez diye nerde söylemişim zeki insan Allah aşkına göster
Sen kişisel gelişim kitaplarını kendin için oku
Bu adamla bu evlilikle bu kalp güzelliğiyle bayağı ihtiyacın olacak
S

Gençliğine güvenip yükseklerden uçuyorsun, sanıyorsun kı hep öyle kalacaksın. O adamın karısı da o adamla evlenirken gençti ve güzeldi. Kötü bir kadınsa adam niye 3 cocuk yapti ondan. Kadın 3 çocuğu doğurunca haliyle eski halınden eser kalmadı. Koca kişisi de karısından daha genç olan seni buldu ,ikiniz allem edip kallem edip kadının yuvasını da yıktınız onun için bu çocuk mevzusundaki korkun da.
Aileler tanışmış,senın baban bile 3 çocuklu adama okey vermiş buradan anlıyoruz ki para para para,varlığı bir dert yokluğu yara .
Sen adamla evleneceksin zaten burada vicdanını rahatlatmaya çalışma. Yarın sende çocuk doğurup her yerin pörsüdüğünde o adam yeni bir çıtıra doğru yelken açar merak etme.
Çocuklara gelince de her zaman hayatında sorun olacaklar seni kabullenmeyecekler, farzedelim kabullendı hatta cok sevdıler ama bu sefer de sen bu adamla sürekli kavga gürültü sona geleceksin. Adam hayattan alacagını almıs. Senin de aklın başına gelir ama gec olur.
Bizim oralarda bir söz vardır " Demir tava geldi kömür bitti,akıl başa geldi ömür bitti".
Yazmayın demişsin ama yazmasam içimde kalırdı,sağlıcakla.

Çok şükür babamla ortak 3 şirketimiz var ve paraya ihtiyacımız hiiiiç yok elhamdülillah...

Onlar çok mutluydu bende zorla girdim adamı kandırdım ayırdım aşık olduğu eşinden. Okey?
Manyağım ben çünkü
Rahatladı mı içiniz?
Kadın kötü diye bişeyde söylemedim DİKKAT!
saptıranlarda bugün vol bilmem kaç.

Ne kadar güzel yazmışsınız.

Tabi tabi eminim ki öyledir. Paranın bolluğundan herhalde şaşırıp 3 çocuklu adamın ardına düştün gencecik yaşında. Neyse bişey demiyorum hayatı yaşayıp kendin göreceksin artık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…