- Konu Sahibi cactuslove_
-
Çocuk çok küçük olursa ve anne maneviyatta yoksa annelik yapılabilir belki. Ama öbür türlü olmaz. Ben tanıştığımda kız 9 yaşındaydı. Üstelik annesi var. Kız, babada kalıyordu ama anneye sürekli götürüp getirirdi eşim. Ona annelik yapamazdım ben. Üstelik çocuk annenin yerini almayacağımı bildiği, güvendiği için biz sorun yaşamadık. Ha şu da vardı ki annemin yapmadığı bi çok şeyi yaptım ben. Ablası olarak yaptım ama. Bu mesajdan hiç uzak durmadık biz. Çocuklarla doğru iletişim kurulursa kimse sorun yaşamaz. Örneğin bizimki kardeş olayına hiç sıcak bakmamıştı. Bunu direk sormadık tabii.. Konu açıldı kendi yorum yaptı. Ama şimdi kardeşi olursa adını kendisi koyacakmış mesela. Kardeşim olunca şöyle yaparım böyle yaparız diye fikir belirtiyor bir sürü. Dediğim gibi, doğru iletişim :)Ben ikinci eş olarak değil annesi babası ayrı kişilerle evlenmiş biri olarak yazıyorum . Evet sorun olur çocuk için .
Anneme kızardım babamla barış tekrar seversin diye. Hayır derdi.hep bir araya getirmeye çalışırdım . Babam için karısı önemliydi . Bende hep uzak durdum .
babamın 2.eşi iyi insandı onu sevmiş hiç huysuzluk yapmamıştım.3. Eşi beni evinde istemedi ..
Üvey babamı da başlarda sevmiştim 9 yaşındaydım . Büyüdükçe nefret ettim ..
çocukları kendi çocuğunuz gibi görürseniz ve bu çocuklar ergen değilse mutlu olabilirsiniz ancak .. hakkınızda hayırlısı..
offffffff öyle boş konuşuyorsunuz ki anlatamam.Bence adam evliyken hayatinda vardiniz... bukdr basit yoksa neden cocuklar seni ayrilma nedeni olarak gorsunler veya insanlar neden bunu durmadan dile getirsinler
senelerdir demek için minimum sene miktarı nedir ?konu basında da ipucu var zaten
senelerdir beraberiz demesi ve cocuklar benı suclayacak demesi
ayrıldıktan sonra birlikte olsalar ve seneler geçmiş olsa böyle bir şüphe olmaz.
Ya siz çok komiksiniz yaKac cumlesini beklemem lazimdi tekiyle hareket edemeyeceksem?
Sonucta siz de benim de tek cumlemi sorun etmissiniz.
Ben de analari olacaak, alip bagrina basacaaak demiyorum.
Fakat cocuklara abla teyze arkadas olmasinin yolu hicbir seyleriyle ilgilenmem, gerekirse bosanirim, bana ariza cikarmasinlar demek mi, bu mu?
Siz bu fikirdeki birinin iyi bir abla, teyze olacagina inaniyorsaniz, peki madem.
Vallahi çocuklar sorun olur mu bilmem ama senden felaket bir üvey ana olur
Daha şimdiden çocuklar evime giremez tripleri
Teşekkür ederimHanımlar hemcinslerinize iyi niyetle yazdığınızı, enine boyuna ölçüp tartmalarını istediğinizi anlıyorum ama bir takım genellemeler yaparak, sözlerinize dikkat etmeyerek eşinden ayrılıp hiç evlenmemiş bir adamla evlenenleri ya da evlenip ayrılmış erkekleri sevip evlenmiş insanları bilmeden kırıyorsunuz, gönül bu, karşınızdaki gerçekten doğru insansa boşanmış olmasının önemi yoktur ki.
Lütfen üsluplara dikkat edelim rica ediyorum.
sen de evli olduğunda anlarsın seni ilgilendirir mi ilgilendirmez mi.kocan başka bir kadınla görüşürse.senelerdir demek için minimum sene miktarı nedir ?
4 sene demeliydim pardon :)
Evlide olsa boşanmışta olsa bu sizi HİÇ ilgilendirmez biliyorsunuz değil mi? :)
O yüzden neden kıvıracağım ?
O kadar netsiniz yani.. hayat bir sekilde cocuklari sizin evinize dogru suruklerse bosanirsiniz da o cocuklara bakmazsiniz. Peki oyle oldugunda sizin de cocuklariniz olduysa ne olacak? Tabiki bosanmak da evlenmek kadar normal ama bile bile lades demek akil mantik isi degil. Sonra olan o masum cocuklara oluyor. Baska bir nokta da sevgiliniz 1-3-7 yasinda 3 cocugunu arkasinda birakip sizin pesinizden romantik asik gibi kosmaya basladiginda o 32 siz 19 yasindaymissiniz. 32 yasinda bir adam 19 yasinda bir kizda ne bulur? 3 cocuk yapip 30una gelmis karisinda ARTİK olmayan beden. İnan bana sadece bu. Hikayenizin benzerini arkadasim yasadi, evlendi, cocuk yapti. Evde cocuk bakarken adam yine kendine citir kiz buldu. Cunku bakimli, parasi var ve cok iyi bir romantik asik.Anne nin şu an öyle bir düşüncesi yok ölse bırakmaz bana, olay öyle bir lanse ediliyor ki
Çocuklarını almak istesede izin vermeyen çocukları sevmeyen kötü bir abla...
Anne şuan vermem diyor çok karşılaşmalarına da gerek yok babasını bilsin karısını bilmesin akılları karışmasın üzülmesinler vs diyor.
He bir gün anne derse ki al çocuklarını birazda sen bak yapacak bir şey yok. İşte o zaman beni boşasın yine baksın çocuklara ona sözüm yok...
Ya siz çok komiksiniz ya
Ne güzel saptırıyosunuz öyle, hiç bir şeyleriyle ilgilenmem, gerekirse boşanırım, bana arıza çıkartmasınlar.
bunu nerde söylemişim bi göstersene bana.
Sana açıklama yapmak değil de niyetim diğer arkadaşları da etkiliyosun saçma sapan yorumlarınla, tepki yaratmaya çalışıyosun. Hayatında çok mu yalnızsın sen cicim bu ne ya?
BEN 3 TANE ÇOCUĞUNA DEĞİL 3 , 1 ÇOCUĞUNA BİLE ANNELERİ VARKEN BAKMAK İSTEMEM.
BUNU İYİ BİR ÜVEY ANNE İLE YAŞAYAN BİRİ OLARAK SÖYLÜYORUM.
GELDİLER KALDILAR LAF ETMEM, YEDİRİR İÇİRİR GİYDİRİRİM. AMA SÜREKLİ BEN BAKAMAM.
BANA ARIZA ÇIKARTMASINLAR DEMEDİM, BEN KENDİMİ EZDİREMEM DEDİM, BU ÜVEY ANNE DİYE SAPITAN PSİKOPAT ÇOCUKLAR OLURLARSA SAYGISIZLIK YAPARLARSA BUNA SUSMAM. SUSAN VARSA OK.
Sen kişisel gelişim kitaplarını kendin için okuOkuduğunu algılayamıyorsan sana güzel kişisel gelişim kitapları tavsiye edebilirim :)
Çocuklar evime giremez diye nerde söylemişim zeki insan Allah aşkına göster
Kalbinin güzelliği yorumlarına yansıyorCok cirkin tartisiyorsunuz.
Gercekten kotu.
Hosca kalin.
Çok şükür babamla ortak 3 şirketimiz var ve paraya ihtiyacımız hiiiiç yok elhamdülillah...Gençliğine güvenip yükseklerden uçuyorsun, sanıyorsun kı hep öyle kalacaksın. O adamın karısı da o adamla evlenirken gençti ve güzeldi. Kötü bir kadınsa adam niye 3 cocuk yapti ondan. Kadın 3 çocuğu doğurunca haliyle eski halınden eser kalmadı. Koca kişisi de karısından daha genç olan seni buldu ,ikiniz allem edip kallem edip adamın yuvasını da yıktınız onun için bu çocuk mevzusundaki korkun da.
Aileler tanışmış,senın baban bile 3 çocuklu adama okey vermiş buradan anlıyoruz ki para para para,varlığı bir dert yokluğu yara .
Sen adamla evleneceksin zaten burada vicdanını rahatlatmaya çalışma. Yarın sende çocuk doğurup her yerin pörsüdüğünde o adam yeni bir çıtıra doğru yelken açar merak etme.
Çocukşara gelince de her zaman hayayında sorun olacaklar seni kabullenmeyecekler, farzedelim kabullendı hatta cok sevdıler ama bu sefer de sen bu adamla sürekli kavga gürültü sona geleceksin. Adam hayattan alacagını almıs. Senin de aklın başına gelir ama gec olur. Bizim oralarda bir söz vardır " Demir tava geldi kömür bitti,akıl başa geldi ömür bitti".
Yazmayın demişsin ama yazmasam içimde kalırdı,sağlıcakla.
Ne kadar güzel yazmışsınız.Gençliğine güvenip yükseklerden uçuyorsun, sanıyorsun kı hep öyle kalacaksın. O adamın karısı da o adamla evlenirken gençti ve güzeldi. Kötü bir kadınsa adam niye 3 cocuk yapti ondan. Kadın 3 çocuğu doğurunca haliyle eski halınden eser kalmadı. Koca kişisi de karısından daha genç olan seni buldu ,ikiniz allem edip kallem edip kadının yuvasını da yıktınız onun için bu çocuk mevzusundaki korkun da.
Aileler tanışmış,senın baban bile 3 çocuklu adama okey vermiş buradan anlıyoruz ki para para para,varlığı bir dert yokluğu yara .
Sen adamla evleneceksin zaten burada vicdanını rahatlatmaya çalışma. Yarın sende çocuk doğurup her yerin pörsüdüğünde o adam yeni bir çıtıra doğru yelken açar merak etme.
Çocuklara gelince de her zaman hayatında sorun olacaklar seni kabullenmeyecekler, farzedelim kabullendı hatta cok sevdıler ama bu sefer de sen bu adamla sürekli kavga gürültü sona geleceksin. Adam hayattan alacagını almıs. Senin de aklın başına gelir ama gec olur.
Bizim oralarda bir söz vardır " Demir tava geldi kömür bitti,akıl başa geldi ömür bitti".
Yazmayın demişsin ama yazmasam içimde kalırdı,sağlıcakla.
Tabi tabi eminim ki öyledir. Paranın bolluğundan herhalde şaşırıp 3 çocuklu adamın ardına düştün gencecik yaşında. Neyse bişey demiyorum hayatı yaşayıp kendin göreceksin artık .Çok şükür babamla ortak 3 şirketimiz var ve paraya ihtiyacımız hiiiiç yok elhamdülillah...
Onlar çok mutluydu bende zorla girdim adamı kandırdım ayırdım aşık olduğu eşinden. Okey?
Manyağım ben çünkü
Rahatladı mı içiniz?
Kadın kötü diye bişeyde söylemedim DİKKAT!
saptıranlarda bugün vol bilmem kaç.
ya şu büyük harfle yazma huyunuzdan vazgeçin allah aşkına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?