- Konu Sahibi cactuslove_
-
ben de kişisel gelişimi çok severim özellikle nilgün bodur herkese tavsiye ederim. herrrrkesss pozitif olsun gülümseyiiiinnnnn kişisel gelişim vuhhuuu!!!! I inanna gg sizi de kınıyorum neden kişisel gelişime boş dedinixdjmzjsksjskwj
boşa mesai harcıyorsunuz burda ya, rahatsızsanız konunuzu kapattırın niye millete ayar çekiyorsunuz?
konuyu tamamen okumadım biraz baktım sadece ama şu kişisel gelişim serzenişine yazmadan edemedim. dünya klasikleri vs tavsiye edin yahu, kendi annesi de bu furyaya kapılıp kitap yazan birisi olarak söylüyorum gerçekten bu kişisel gelişim kitapları boş. ama forumda ciddi okuma eksikliği var o doğru. :)
konuya yorumum da annesi babası ayrılmış, babası evlenmiş bir çocuğum. hatta annemi aldattığı kadınla evlendi o detayı da vereyim. babamın eşinin hayatında yaptığı en büyük hatadır bence babamla evlenmek çünkü çok üzüldü. ben üzdüm ama bunu bilerek yaptım şu an için asla acımaz çünkü babamla birlikte kendisi benim hayatımın seyrini değiştirdikleri için ikisini de çok sevmem ve çok üzdüm yeri geldiğinde üzmeye de devam ederim.
eğer burada yazıldığı gibi siz o adam evliyken onunla görüştüyseniz bence çocuklardan korkun. adam da korksun hatta. çünkü baba da olsa affedilmiyor. ha ama burada yanlış anlaşıldıysanız aslında öyle bir olay yoksa da iş babada bitiyor isteyen insan dengeyi sağlar.
Sevgili konu sahibi arkadasim bana ozelden neden yaziyorsun? Benim seninle veya konun ile ilgili kisisel bir meselem yok olamaz da!
Konuyu takip etmem tamamen senin tavrin kendini ifade edemiyorsun belki ama insanlara verdigin cevaplar da hepimizin yazma sebebi!
Konunu kapattirabilirsin ama bana ozelden yazma konu acan ben degilim sensin!
Her yorum yapana ozelden yazmaktansa konunu kapattirmak mantikli olabilir bunu dusun derim!
Nasıl çözmüşüm seni bak.
Özelden yazdın diye ayağa kaldırmayın ortalığı lütfen dedim ama ben :)
İnsan olup, yinede merhaba diye başlamak isterim diyorum
Şimdi de beni taciz etti kötü laflar söyledi mesajı vermeye çalışıyosun millete...
Yazık ya..
Ben özelden yazıp , bu bu söylendi objektif olun doğru mu uygun mu diyorum, neden hala alay eder rencide eder tavrınız devam ediyor problem nedir öğrenmek istiyorum diyorum.
Nedir sorun? Diyorum :))))
Sen tabi ki kaos tan besleniyorsun buraya böyle yazman gerekirdi dimi, insanlıkta bu doğru :)
Çık şu konudan Allah aşkına çııık :)
Allah iyiliğini versin bacım tam 5 dakika güldüm Allah da seni güldürsün insallah :)bekar erkeklerin köküne kıran mı girdi de çorlu çocuklu heriflere takılıyorsunuz?
ne işin var senin yorgun adamla?
düzgün adam olsa karısı boşamaz demek istemiyorum ama o kadar bahsettiğin kadar ''süper'' adam karısından neden boşanıyor? hem de çocuklara rağmen..
konu çok karışmış ama bu iş yaş ben söyleyeyim. çocuklu adamlarla evlenip de mutlu olana daha rastlamadım. çocuklar büyükse belki...
sosyal medyada kimse kimsenin sözüyle ne evlensin nede boşansınmathilda evlen kiz .. Burda ne ilk evlilikler gördük balayında kocasından dayak yiyen gelin.
Annesinin babasını aldattığını öğrenen kiz
kaynana kayınbabanin köpek yerine bile koymadığı gelin...
Yaşanacak olan şeyler yaşanır.
Şimdi de diyorum yarında söyleyeceğim.
Bazen evliliği kadında bitirmek ister üç çocukla niye yuvasını yıksin diye bişey yok. Kadınlar artik herşeyi koşulsuz kabullenmiyor.
Herkes her an doğru karar verebilecek yeti de olamayabilir. Heleki hormonlarıyla hareket etmeye meyilli kadınlar..sosyal medyada kimse kimsenin sözüyle ne evlensin nede boşansın
sadece fikri olsun insanların
bu konuya 1001 türlü yorum geldi konu sahibi hangisini benimseyip uygular sizceHerkes her an doğru karar verebilecek yeti de olamayabilir. Heleki hormonlarıyla hareket etmeye meyilli kadınlar..
Konuşmuyor ki bazı üyeler hakaret ediyorsosyal medyada kimse kimsenin sözüyle ne evlensin nede boşansın
sadece fikri olsun insanların diye konuşuruz
ama sosyal medya burası sen sanıyorsun ki o hakaret edenlerin iç dünyaları o günkü psikolojileri normal o yüzden normal bir ruh haliyle hakaret ediyorKonuşmuyor ki bazı üyeler hakaret ediyor
Tamam hakaret edenin psikolojisi sıkıntılıama sosyal medya burası sen sanıyorsun ki o hakaret edenlerin iç dünyaları o günkü psikolojileri normal o yüzden normal bir ruh haliyle hakaret ediyor
bak konu sahibinin üzerine gidelim konu sahibi dahil banlanmazsak hakarete varan sözler kaçınılmaz olacaktır
ben çok takıyorum dersem yalan olur
İnsanlara seviyesiz demek algılamıyorsun demek sizin için hakaret sayılmıyor sanırımKonuşmuyor ki bazı üyeler hakaret ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?