İkinci eş olmak.....

Çocuklar Bana Rahatsızlık Vermeye Çalışırlar Mı?

• Kesin sorun yaparlar!

• Babaya bağlı...

• Yapmazlar.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Nilgun Bodur dedin ve beni kalbimden vurdun

Senin yerinde olsam bende aynı şeyi yapar mıydım diye bir düşündüm.
sanırım yapardım... Üzüldüm senin adına.
Yok be cnm salak mıyım ben öyle bişey yapmış olsam burada yayınlayıp , hem bu haltı yiyip hem alkış tutun bana mı diyeceğim olur mu öyle bişey sence?

Konu kavgalıların sarılıp barışacağı cıvıklığa ulaşmış. :)

Konu sahibi, senin endişelerin var mı? Nasıl bir yol çizmeyi düşünüyorsun çocuklar konusunda?

Sevgili konu sahibi arkadasim bana ozelden neden yaziyorsun? Benim seninle veya konun ile ilgili kisisel bir meselem yok olamaz da!
Konuyu takip etmem tamamen senin tavrin ile alakali. Kendini ifade edemiyorsun belki ama insanlara verdigin cevaplar da hepimizin yazma sebebi!
Konunu kapattirabilirsin ama bana ozelden yazma konu acan ben degilim sensin!
Her yorum yapana ozelden yazmaktansa konunu kapattirmak mantikli olabilir bunu dusun derim!

Nasıl çözmüşüm seni bak.
Özelden yazdın diye ayağa kaldırmayın ortalığı lütfen dedim ama ben :)
İnsan olup, yinede merhaba diye başlamak isterim diyorum
Şimdi de beni taciz etti kötü laflar söyledi mesajı vermeye çalışıyosun millete...
Yazık ya..
Ben özelden yazıp , bu bu söylendi objektif olun doğru mu uygun mu diyorum, neden hala alay eder rencide eder tavrınız devam ediyor problem nedir öğrenmek istiyorum diyorum.
Nedir sorun? Diyorum :))))

Sen tabi ki kaos tan besleniyorsun buraya böyle yazman gerekirdi dimi, insanlıkta bu doğru :)
Çık şu konudan Allah aşkına çııık :)

valla canım ikinci eş erkekse kadının çocuklarından banane diyebilirken hatta eve alması bir lütuf gibi gösterilirken, ikinci eş kadınsa kocamın çocuğuna nasıl analık yapabilirim diye kendini yırtıyor kocası iki çocuğuyla kabul edildiği yetmezmiş gibi bir de trip atıyor kadın ne yapsa yaranamıyor.
çünkü erkeğin pipisinden dolayı. bunları konuştuk hep kadın erkek eşit değil.

Pek sevgili arkadaşım neyin kafasını yaşıyorsun bilmiyorum ama bana kötü laflar etti nerde dedim?
sen çok objektif olduğun için mi burda yorum yapanlara seviyesiz diyorsun!
insan olup merhaba demişsin ya benim insanlık anlayışımda en küçüğü 1 yaşında olan 3 çocuk için bana zorluk çıkarırlar mı ben kendimi ezdirmem gibi düşünceler yok! ben o çocuklara bakmam demek yok. hani çok kitaplar okumuşsun ya hani çok bilgilisin ya yaptığın tercihlerin doğuracağı sonuçları da bilmen gerekiyor. sana öncelikle vicdan ve kalp güzelliği diliyorum.
Kaostan beslenmeye gelirsek konunu kapattırmak yerine hala algılamakta zorluk çekiyorsun konudan çıkma emrini bana sen veremezsin!!!

Bende 2. eşim. Siz nasıldınız bilmiyorum ama ben evlendikten sonra anamın karnından değil ama tecrübelerimden ikinci kez doğdum. yavaş yavaş emeklemeyi yürümeyi konuşmayı öğrendim.Hayat neymiş onu öğrendim . Bekarken ne kadar masum saf olduğumuzu gördüm. Hayat hakkında hiç bişey bilmediğimi gördüm. Evlilik ne demek ? Sevgili ile aynı şey mi demek? Eski eş unutur mu? Eşimin kızı ne olacak? Benden büyük eski eş bana mi bakıyo nerelere saklansam nasıl görünmez olsam.. Kafamda bi dolu soru vardı bu foruma yazdım .Bir akıl alırım bir ornek bulurum diye.. Linç ettiler beni. Insanlara bu kadar acımasız olmayın. Hakkinizmis gibi her ağzınıza geleni söylemeyin. Burası sanal olabilir ama insanlar olaylar gercek.. söyledikleriniz karşınızdakine nasıl etki edecek bilmiyorsunuz .Insanların hayatına bu kadar kolay yön vermeyin. El insaf.

Allah iyiliğini versin bacım tam 5 dakika güldüm Allah da seni güldürsün insallah :)

mathilda evlen kiz .. Burda ne ilk evlilikler gördük balayında kocasından dayak yiyen gelin.
Annesinin babasını aldattığını öğrenen kiz
kaynana kayınbabanin köpek yerine bile koymadığı gelin...
Yaşanacak olan şeyler yaşanır.
Şimdi de diyorum yarında söyleyeceğim.
Bazen evliliği kadında bitirmek ister üç çocukla niye yuvasını yıksin diye bişey yok. Kadınlar artik herşeyi koşulsuz kabullenmiyor.

sosyal medyada kimse kimsenin sözüyle ne evlensin nede boşansın
sadece fikri olsun insanların diye konuşuruz

Herkes her an doğru karar verebilecek yeti de olamayabilir. Heleki hormonlarıyla hareket etmeye meyilli kadınlar..
bu konuya 1001 türlü yorum geldi konu sahibi hangisini benimseyip uygular sizce

kendi kafasında belirlediği gerçeğe en yakın olanı

onun için herkesin bir fikri vardır az çok

bilgiye yönelik konularda gerçeklik sabittir değişmez bu hertürlü konu sahibinin faydasınadır

o yüzden hayat tecrübeleyimiz bize hayat hakkında fikirler verir

ben fikrimi söylerim

konu sahibi ister dikkate alır istemez ise almaz

Konuşmuyor ki bazı üyeler hakaret ediyor
ama sosyal medya burası sen sanıyorsun ki o hakaret edenlerin iç dünyaları o günkü psikolojileri normal o yüzden normal bir ruh haliyle hakaret ediyor
bak konu sahibinin üzerine gidelim konu sahibi dahil banlanmazsak hakarete varan sözler kaçınılmaz olacaktır
ben çok takıyorum dersem yalan olur

Tamam hakaret edenin psikolojisi sıkıntılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…