- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 34.371
- 548
- Konu Sahibi cactuslove_
-
Çok teşekkür ederim canım çok sağol...Benim yakın bir tanıdığım aynı sizin gibi evlendi çocuklar başta kıskandılar babalarını huysuzluk yaptılar ama kadın çocukları kazanmayı başardı yani onlara babalarını gelip onlardan alan bir kadn olmadığını aksine onlarla birlikte bir aile olduğunu annelerinin yerine geçme niyetinin olmadığını hissettirdi. Şuan kadın hamile ve çocuklar o kadar mutlu ki kardeşimiz olacak diye. Bu emek isteyen bir süreç ama imkansız değil. Başkalarının ne dediğine aldrma
Ya çok teşekkür ederim gerçekten çok ...Yorumlar şaka gibi :) Adam ilk eşini boşamış ya kendilerini ilk eşin yerine koyup hınç alıyolar heralde.
Merak etme güzel örneklerde var. Bu tamamen size bağlı. Bence tadını çıkar
Çocuklu adamla evlenip mutlu olanlar numunelik maalesef. Hele ki kadın bekar erkek çocukluysa mutlu olan hiç görmedim. Bu kadar kadın sana kendini yakma demiş, sen de bir gireyim ateşe ya belki yanmam diyorsun. Yaşa ve gör, doğurmadan 3 çocuk sorumluluğunu istesen de istemesen de alacaksın.
O seni ezdirmeyen biricik sevgilini bir de nikahtan sonra gör. Erkekler fragmanda filmin en iyi yerlerini gösteriyor, filmin aslı hep aynı ama.[/QUOT
cocugu varsa onu goze alarak evlensin..Çocuklar kısmı beni ürküttü açıkcası..
Ben bekarım ama burada 2.evliliğini yapmış kadınları çok okudum ve evlendikleri adamların genelde 1 çocuğu vardı ve ondan bile veryansın ediyorlardı. Çocukla anlaşamıyoruz, annesi bana karşı çocuğu çok dolduruyor, çocuk sürekli ilgi bekliyor hafta sonu hiç bize kalmıyor vs.
Bir de siz çocuk düşünüyorsunuz eğer aynı evde olacaksa etti mi sana 4 çocuk adamın 3 çocuğu var değil mi?
Bana 3 çocuk çok riskli geldi, biriyle hadi çabaladınız anlaştınız 2 tane daha var, bilemedim..
İyi cesaret ama bence hayır..
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için çocuklarla temasta olmayacağım fazla zaten anne bunu istemiyor bende istememcocugu varsa onu goze alarak evlensin..
Çocuklar ilgi ister.. Babalariyla vakit geçirecekler ve geneli haftasonu olur. Haftasonumuz gitti demeyecekler mesela :)
konuu sahibi hanimefendi....
bence cocuklara iyi davranirsaniz onlar da sizi severler ilk basta kotu davransalar bile ki sanmiyorum oyle bisi olacagini sonucta karsilikli bosanma olmus anneleri yapmazlar babasindan sogusun istemezler. İyi geçinirsiniz sizi severler.
6-8-12Israrla soruluyor ve cevap vermiyorsunuz ama ben tekrar sorayım. Çocuklarin yaşları kaç?
size vermese de babasına verir. haftasonu babası çocukları ile vakit geçirecek en basiti. okula başlayacaklar, mezun olacaklar eski eş de hep hayatınız da olacak. yeni evli bir çift değil çocuklu bir çift olarak görün kendinizi. en azından beklentileriniz makul olsun.Evlendikten sonra değişen koca örnekleri çevremde hiç yok bilemiyorum...
Anne olarak ilk eş muazzam harika bir anne ve asla bana vermez o verse babaanne ve hala vermez
Bu çok doğru işte mezuniyet olur düğün olur olurda olur..size vermese de babasına verir. haftasonu babası çocukları ile vakit geçirecek en basiti. okula başlayacaklar, mezun olacaklar eski eş de hep hayatınız da olacak. yeni evli bir çift değil çocuklu bir çift olarak görün kendinizi. en azından beklentileriniz makul olsun.
Bir şeyler bitmiş işte anlaşamıyorlardı.
Hayır, annesi ve kardeşi ile çok konuştuk bunları hatta diğer aile bireyleri ilede...Anlaşamıyorlarmış mı, anlaşamıyorlardı mı? Tanıyormuydunuz evliyken?
Istisnalar daima vardır. Adama suç atmiyorum. Adami tanımıyorum çünkü.hayatınızda hiç iyi bir eş, iyi bir anne olmayan kadın görmediniz mi de suçu adama atıyorsunuz şimdi? belki davayı adam açtı?
Yoksa dünyadaki herkes sizin bildiğiniz kadarını biliyor.
Yani. Aile içi şiddet yüzünden kamu spotları çekiliyor. Ben hiç dayak yiyen koca görmedim ya da imam nikahlı adı altında 2. kocayı alan kadın.Istisnalar daima vardır. Adama suç atmiyorum. Adami tanımıyorum çünkü.
Burda konu sahibinin lehine karar vermek durumundayım . O yüzden olayın bu yönüne bakması gerektiğini hatirlattim.
Yoksa dünyadaki herkes sizin bildiğiniz kadarını biliyor.
Ve bosanmalara bakıldığında (bu platformda da gördüğümüz aldatma ve şiddet olaylarında) hatalı olan taraf çoğunlukla erkek oluyor.
Siz aksini düşünüyorsanız da. Hay hay. Benim için sorun değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?