İkinci eş olmak.....

Çocuklar Bana Rahatsızlık Vermeye Çalışırlar Mı?

• Kesin sorun yaparlar!

• Babaya bağlı...

• Yapmazlar.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yani. Aile içi şiddet yüzünden kamu spotları çekiliyor. Ben hiç dayak yiyen koca görmedim ya da imam nikahlı adı altında 2. kocayı alan kadın.
Türk kadıni yuva kavramina fazlasıyla deger verir. Boşanmamak icin dayak yer sesi cikmaz.

Bu halde boşanan adamdan korkarım ben. 1 milyon kere düşünürüm.

Bazı arkadaşlar gerçekten hınç alıyor gibi tarafsız bakmanızı rica ediyorum...
Umarım her sey iyi olur ve ben buradan hepinize bildiririm :) Kimler sevinir bilemiyorum tabi...

Bilemiyorum Altan. 3 tane çocuk, eski eş filan. Dertsiz başa dert mi lazım?
6/8/12 yaşlar bunların okulu var dershanesi var, bayramı var, seyran var. Nafakası var. Abi iyi kazanıyordur umarım. Sizden de yapacağına göre...
Benim ikinci evliliğim, ama çocuğum yoktu. Evlenirken ben bile acaba dedim, yeniden bu hayata hazır mıyım diye.
Hakkınızda iyi olmasını dilerim, çalışıyorsanız işinizi bırakmayın derim.

İşte bir anda 3 tane çocuk konu sahibinin daha önce hiç çocuğu yok, şu an tüm zamanı kendine kalıyor fakat evlenince bir anda olan tüm boş zamanlar eşinin çocuklarına gidecek bana çok riskli geldi.
Bir de 3 çocuk kendisinin de 2 çocuğu olsa 5 çocuk bilemedim.
Ama bir evde 3 üvey misal 2 öz 5 çocuk, bana mutlaka çok sorunlu olur gibi geldi..
Ama şu lafınıza katılıyorum, Çocukları göze alıyorsa tabi ki olur. Herkesin kendi kararı..

Kaç yıldır tanıyorsunuz ki bu kadar güvenebilmek için boşanmayı her aile kendi açısından anlatır

İşte bu çok doğru..
Herkes kendi perspektifinden olaylara bakar..
Bir de eski eşi çok düzgünmüş çok iyi bir anneymiş o zaman eş adayında bir sorun var.

Bazı arkadaşlar gerçekten hınç alıyor gibi tarafsız bakmanızı rica ediyorum...
Umarım her sey iyi olur ve ben buradan hepinize bildiririm :) Kimler sevinir bilemiyorum tabi...

Bu biraz ağır oldu.Burada herkes size yardımcı olmaya çalışıyor, yoksa bize ne..
Bence siz buraya fikir almaya değil, içiniz rahat etsin diye kendinizi onaylatmaya yazmışsınız.
Böyle kırıcı bir laf diyeceğinizi bilseydim hiç yazmazdım.
Neyse konuyu takipten çıkıyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun..

Çok yakınımda yaşadım.çocuk 5 yaşında ve velayet annedeydi.2. Eş gerçekten aşık olarak evlendi ailesini çok zor ikna etti vs.Güya çocuğu da seviyordu .

Çocuk haftasonları geldiğinde valizini koridorda bıraktırıyordu.Gördüm unutamam.Ki baba hep arayı bulmaya çalışmasına kadını el üstünde tutmasına rağmen.

Herkeste böyle olacak diye bişey yok ama büyük çoğunlukta oluyor işte.Kendi çocuğu olduğunda onlara abi abla demesine izin vermeyen var.

Daha dün biri açtı konu.Velayet bizde annesi geziyor ben istemiyorum diye.

Sizin ilk çocuğunuz görüştüğünüz kişinin 4.çocuğu olacak belki de istemeyecek.

Her evlilikte sorun oluyor,ille 2. Eş olunca değil .Hayrlısı hakkınızda

Simdiden cocuklari dusunen bir insan gelecekte cok mutlu olacaktir suphesiz ne de olsa eski es kotuymus konu sahibi kusursuz ki cocuklara kendimi ezdirmem diyor! Ayrica da kimin tarafi neyin tarafi olalim ama insanin kendine yaptigi kotulugu hic kimse yapamaz.

Canım bekar kal yine de evlenme ...hele hele çocukluysa kaç...çevremdeki bu evliliği yapan herkes bunu der...bana da senin gibi geliyodu ama şimdi boşanıyorum ve ancak bir sene dayanabildim ...şimdi eski eşiyle aylardır konuşuyorlarmış haberim yok....daha neler neler .....aklını başına al bence ilkkez evleneceksen git hiç evlilik yapmayan birini al...hikayelerimi oku..sanki şimdi evleneceksin gibi bî korku aceleyle yazdım..temiz adam olsalar o kadınlar çocuklu bırakmaz..kırk yalanla gelirler..bi bakmışsın kaderin bir onceki kadinla ayni

İnşallah okumayız demek istediniz dimi :)
Insallah... ama hayaller ve gercekler bir olmuyor... her ne kadar imzayi iki kisi atsa da iki aile evleniyor. Evlendiginizde de flortteki gibi iki kisi olmayacaksiniz hep. Gerceklerle karsilasinca su anki gibi dusunmeyeceksiniz. Umarim sizinki diger cocuklu bosanmis adamlarla evlenenlere benzemez. Ama iki bekarin ilk defa evlenmesi gibi de olmayacak...

Ya ona kalsa yapamazlar izin vermem diyor başka bir şey demiyor.
Babama da aynı şeyi söylüyor, öyle bir şey yok diyor ama ne biliyim...
Ya benim ailemde bende adamı melek sanıyorduk zavalli ezilmisleri oynadi bana evlenene kadar ...Öyle asik öyle asiktiki toz konduramıyordu bana...evlendik eve girdik uzerindeki kuzu postunu attı..Ne cocugunun ne karısının ne ailesinin derdi bitmedi...Ben bittim bittim...hep sunu dedim ben böyle olacağını nerden bilirdimm...

bunun kesin bir cevabı yok.çok mutlu olan var (ki mutlu olanlar buraya konu açmıyor) bir de buraya konu açanlar var.tamamen kocana bağlı.

Ağzınıza sağlık benim hayatımı yazmışsınız..hiç evlenmemiş kadınlar sorunlu hasta erkekler için mükemmel bir çıkış..ondan pervane..ohhh diğerinin hayatını kar art çocuklar babasız kalsın..gelsin burda sıfır kız onu bekliyo..bize kulak ver canım bağırıyoruz haykırıyoruz..ben de böyle evlilik yaptım..beni öyle sever gorunurduki dedim bana bisey olsa budüşünmem kahrından olur şimdi nerde napıyorsun bilmıyorum..muhtemelen eski karısı ve çocuğuyla...bense kendimi kullanılmış bir mendil gibi hissediyorum..yara bandı..reklam arası falan

Çok mutlu da olabilirsiniz mutsuzda. Aynı evde yaşamadan bunu bilemezsiniz ama şöyle bir gerçek var ki evlendiğiniz ilk günden 3 çocuklu bir aile olacaksınız. Burada hergun “çocuk istemiyorum”, “2. Çocuğa hazır değilim”, “çocuğum olursa hayatım kısıtlanır” içerikli çok konular okuyoruz. Yani insanlar kendi doğuracakları 2-3 çocuğa bile acaba diye yaklaşıyor, siz peşin peşin 3 çocuklu evliliğe adım atacaksınız.

Anneleri ne kadar mükemmel olsada illa ki babalarıyla iletişim halinde olacaklar ve belki de her hafta sonunu beraber geçirmek zorunda kalacaksınız. Anneleri göndermek istemese dahi çocuklar yaşı itibariyle kendi kararlarını verebilirler.

İleride eşinizin verdiği nafaka sizi rahatsız etmeye başlayacak özellikle de kendi çocuğunuz olduğunda, çocuğumun rızkını yediriyor diye düşüneceksiniz.

Bilmiyorum çok iyi düşünmek lazım bu konularda. İnsallah kendiniz için en doğru kararı verirsiniz.

Karşınıza iyi bir insan çıkar inşallah. Üzülmeyin hiç ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…