Eşiniz ilk eşiyle boşanalı ne kadar zaman olmuş merak ettim. Bana sanki daha önceki evliliğin bitişi tamamen kabullenilmeden, ya da üzerine düzgünce sünger çekilmeden evlenmişsiniz gibi geldi.
ewet saklamak büyük hata ben kaynanamı da suçlu olarak görüyorum erkekler bu eşya ve bohça işleri konusunda umursamazdırlar eşimin ilk evliliği çok kötü bir şekilde sonuçlanmış o uğursuz eşyaları bana yutturdu beni iyi şeylere layık görmedi ben atanamamış bir öğreailenden saklamasaydın keşke, ortada çocuk olmasaydı neyse...
kayınvalidene göndermen hoş olmamış bencesonuçta eşinde istemiş o eşyaları ve sana ulaşmış.
zaten bir çocuğu var, hemen çocuk istememesi normal.
sonuçta sen bir çocuğu olduğunu bilerek evlenmişsin
ve herkes kolay kolay yapamaz bunu, çocuk demek eski eşle ara sıra da olsa görüşmek demek.
senın yeğenlerin ne alaka ? onu anlayamadım
illaki kıyas şart mı?
altınlarını al geri, sende kalsın. bir şekilde al altınlarını
madem boşanacaksın, hiç bekleme hemen boşan
bunun zamanı olmaz, yıpranırsın daha fazla.
biz tanıştığımızda boşanalı iki yıl olmuştu nasıl böyle bir kanıya vardınız bende unutamadığından şüpheleniyorum
ewet saklamak büyük hata ben kaynanamı da suçlu olarak görüyorum erkekler bu eşya ve bohça işleri konusunda umursamazdırlar eşimin ilk evliliği çok kötü bir şekilde sonuçlanmış o uğursuz eşyaları bana yutturdu beni iyi şeylere layık görmedi ben atanamamış bir öğre
tmenim kpssyi kazanmadan boşanırsam daha çok yara alırım diye korkuyorum
Canım ben 20 yaşındayım evlı degılım nasıl bır cevap verıcem bılemedım tam ama ,
Eşinizin size dediği seyler hoş şeyler değil ,sonuçta evlisiniz ve senınde çocuk ıstemen en doğal hakkın..
Eşiniz biraz annesinden gaz alıyor gıbıme geldı sankı dolduruluyor gıbı bıraz ben oyle anladım okuyunca ama tabı bılemem ne olduğunu.
Eşinize bence açıkça belli edin onun böyle davranmasından hoşlanmadığınız ,sizi üzen hal ve hareketlerını düzeltmeli oturup güzelce konusun..
Eger konuştuysanız da halen aynıysa sizde onu takmayın dıyicem.
Ama kpss ye kesınlıkle hazırlanın bu durum yüzünden degıl kendınız ıcın ..
Arkadaşların dediği gibi altınlarını al kesınlıkle onlar senın sızın yanı..Kayınvalıdede neden durur kı anlamam :) Kasa var diye mi :)
ben sana şunu söyleyeyim;
evlilikleri kayınvaliden yüzünden bitmiş
eski eş dayanamamış kocasının sürekli annesine tapmasına, sözlerine fazla önem vermesine, hayatına müdahale ettırmesine.
tek sorun buymuş bence
ve emın ol, eski eş senin eşini sevmiyor, bazı şeyler bitmiş ki ayrılmışlar
Ben de sur'e kayınvaliden ve eski gelin arasındaki mesele konusunda katılıyorum. Hatta ben kayınvalidenin sana eskisine olandan daha fazla baskı uygulayacağını düşünüyorum. Ötekini iyi ezemedik bari bunu baştan sindirelim diye senin altınlarını da baştan elinden alırlar, daha sana neler neler yaparlar...
ben dava dilekçelerini gördüm kadın gerekçe olarak kaynanamı göstermiş gerçekten baskın bir karakter perde arkasından yönetiyor ama benim kafamı kurcalayan asıl soru eşim hala eski eşini seviyor muben sana şunu söyleyeyim;
evlilikleri kayınvaliden yüzünden bitmiş
eski eş dayanamamış kocasının sürekli annesine tapmasına, sözlerine fazla önem vermesine, hayatına müdahale ettırmesine.
tek sorun buymuş bence
ve emın ol, eski eş senin eşini sevmiyor, bazı şeyler bitmiş ki ayrılmışlar
ben dava dilekçelerini gördüm kadın gerekçe olarak kaynanamı göstermiş gerçekten baskın bir karakter perde arkasından yönetiyor ama benim kafamı kurcalayan asıl soru eşim hala eski eşini seviyor mu
sevmıyordur. sevseydi annesine izin vermez tavrını koyardı
gitmemesi için elinden geleni yapardı. evliliğini kurtarırdı.
o tek kişiye aşık; annesine
ama ben her şeyin evlendikten sonra farkına vardım ailecek çok cimriler aslında varlıklılar ama çok cimriler altılarımı istiyoruma ma veriyorlar üstüne bir bardak soğuk su içeyim değil mi ailem altınlar bende biliyor off zincirleme hata yapıyorum
Hay çok yaşa. Aynısını yazacaktım ben de.
ama ben her şeyin evlendikten sonra farkına vardım ailecek çok cimriler aslında varlıklılar ama çok cimriler altılarımı istiyoruma ma veriyorlar üstüne bir bardak soğuk su içeyim değil mi ailem altınlar bende biliyor off zincirleme hata yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?