ikinci eş olmayı hazmedemiyorum daha dört aylık evliyim ama boşanmayı düşünüyorum

Son düzenleme:

Son düzenleme:

mecbur hal edecek nafakayi
balayiyla o birmi?
iki cocugunun rizkini vermek zorunda

Benim annem babamla evlendi. babam duldu ama eşi doğumdan sonra ölmüştü. ve o kadından bir kızı oldu. benden 10 yaş büyük ablam yani.

ama hiçbir zaman kardeş gibi olmadık. biz 3 kızkardeşiz o ablamı da sayarsak 4 kız.
annem evlendiğinde o 5 yaşındaydı. annem büyüttü. kızı gibi gördü. hatta biz büyüyene kadar onu annemin doğurduğunu sanıyorduk
çevrenin dedikodularından öğrendik annemin doğurmadığını ve bunu öğrendiğimizde 3 kızkardeş ağladık anneme kızdık sen onu doğurmadın mı diye.

annem kesinlikle üvey anne olmadı öze kızı gibi ona baktı hatta bizden daha fazla dikkat etti ona. çünkü üvey anne her zaman kötü olur düşüncesi var çevremizde

annem çok yıprandı. babam da annesi olmadığı için onu şımarttı bizim için sen onların ablasısın diye yetiştirmedi. karışmadı davranışlarına. çevrede onu bizden soğuttu.

o yüzden ben bekar kızlarımızın kesinlikle dul olup çocuğu olan biriyle evlenmelerine karşıyım. illaki sorun oluyor. sorun olmaması için çok rahat olmak lazım. hiçbirşeyi takmamak lazım

annemden gördüm yaşadım. babam boşanmamıştı ilk eşi ölmüştü ona rağmen babam ilk eşinin resmini duvara asmak istiyordu. fotoğrafları sürekli çıkıyordu bir yerden. tamam olabilir. ama annem üzülüyordu.annemde ona 3 kız vermişti. ve ilk eşi vefat etmişti. annemle olan fotoğrafları neden asmıyor ki

erkekler bu konuda çok vicdansızlar. madem ilk eşini düşünüyorsun evlenmeyeceksin. hatıranla yaşayacaksın ömrünün sonuna kadar

kesinlikle bekar kızlar dul bir insan karşılarına çıktıklarında dikkatli düşünüp öyle karar verin diyorum

hala büyüdük ekmeğimizi elimize aldık . babamız vefat etti. ama 4 kızkardeşiz diyemiyorum. o bizi kardeşi gibi görmedi. sorunlarımı onunla paylaşamam.

düğünüme gelmedi. çok şeyler var anlatılacak

siz aileinize eşinizin evli ve çocuğu olduğunu söylememekle hata etmişsiniz.
söyleseydiniz kesinlikle aileniz sizi vermezdi.

ilk eşiyle neden ayrılmış acaba sorup araştırdınız mı ?

Mrb.Bende ikinci esim. Ama benim esim hic hissettirmiyo etrafan cok moralimi bozankar oldu ama esimin bana soykedigi ii laf halen aklimda ben seni ilk olarak goruyirum snki diferii hic yasamadim dedi zaten bir aydan kisa bir surw evli kalmislarr esime lf yokk cunku onu cok seviorum♥♥♥ ama gel gelelim annesi ve babasi beni ve ailemi kandirdiklari icin cok dargiim habwrim olmadan yeni aldk dedikleri yatak odasinda habersiz sekiz ay boyinca kaldim, yeni aldk dedikleri hlbuki eski kullanilmis alintari kullandim ; ( cok zor gunerim oldu...dusundukce cildiriorm nasl iyuna geldm diyorm.Merak ediorum Acaba sen bugun el kizi die bunlari yaparken yarin obiur gun El benim kizima ne yaparrr die hic dusunuyolar mii

çok haklısın bizi değersiz gören kaynanalardan nefret ediyorum bu saatten sonra beni altın suyuna batırsa umrumda değil onu asla sevmiyor ve nefret ediyorum

canım yaa çok üzüldüm senin adına bende umutlarımı kpss ye bağladım senin gibi kaçasım var inşallah herşey gönlümüzce olur...

ortada bir çocuk var siz istesenizde istemesinizde mutlaka görüşücekler buna engel olamazsınız .üstelik eşiniz size karşı eski eşi konusunda bir saygısızlık yapmamış bence .fotoğrafları annesinin bilgisayarına atmış işte ne yapsın adam çocuğunun anası o insan sonuçta ne olursa olsun değişmeyecek tek gerçek bu. mesafe korunduğu müddetçe sıkıntı yok.çocuğu kaç yaşında bilmiyorum ama hastalanacak, evlenecek yani kısacası babaya her ihtiyaç anında onlar bir arada olacak bu durumu kabullenseniz üzülmezsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…