ikinci eş olmayı hazmedemiyorum daha dört aylık evliyim ama boşanmayı düşünüyorum

off ya haklısın çok pişmanım çok

benden de kolayca vaz geçer mi annesine aşık olduğunu nasıl anladınız ben ünv mezunuyum ama hayat tecrübem sıfır çok üzgünüm

aşık olmasa çocuğunun annesini, annesi yüüzünden boşanacak dereceye getırebılır mıydı?
kadın annesine öylesine sadık bir nefretle bağlı kalmış ki, gitmek zorunda kalmıs sinirden

üniv mezunu, yada hayat tecrübesi ile alakası yok; görmek ile alakalı
ince ayrıntılara bakmak gerek.

Son düzenleme:
benden de kolayca vaz geçer mi annesine aşık olduğunu nasıl anladınız ben ünv mezunuyum ama hayat tecrübem sıfır çok üzgünüm

Arkadaşım insan maalesef bazen kendini kandırıyor, başkalarında görünce kesin yorum yapabileceği şeyler başına geldiğinde anlamıyor, gözleri kör oluyor. Ben de bekarım, senin yanında evlilik konusunda tecrübesizim ama çevremde maalesef çok görüyorum böyle yaşantılar. Eşinin senden çok kolay vazgeçeceğini sanmıyorum ama annesinin dolduruşuna gelip seni çok üzebileceğini düşünüyorum. Bence sen bir an önce boşanmaya bak. Daha evliliğinin başlarında sana yeni evli olmanın mutluluğunu yaşatmamışlar, ileride de daha iyi olur diye bekleme.

evlilik hiç yaramadı bana resmen kendimi saldım o kaynana cadısını da nasıl diskalifiye edeceğimi bilemiyorum

evlilik hiç yaramadı bana resmen kendimi saldım o kaynana cadısını da nasıl diskalifiye edeceğimi bilemiyorum

ilk eş edemedıyse
sen hiç edemezsin...çünkü ikisinin bir bağı var; çocuk, olmasına rağmen alt edememiş ki gitmiş.

Son düzenleme:

haklısın ben bakmasını bilmiyorum galiba ve fazlaca iyi niyetliyim

Yarın bir gün eşini, sakın hemen çocuk yapma diye tembihleyenin de kaynanan olduğunu duyarsan hiç şaşırma arkadaşım

haklısın ben bakmasını bilmiyorum galiba ve fazlaca iyi niyetliyim

biraz senden yana olsaydı eşin, belki o zaman daha rahat olurdu kafan.
ama çok zor.
onda bu anne varken, daha ne kızları yakar.

kusura bakma canım açık oldu biraz.

ya ben babamın sorup soruşturabileceği herkse önceden gidip yalvardım ve gizlemelerini istedim ewet bu aptallığı yaptım onlar merkezde ailem ise ilçede oturuyor

ama şu var; sanırım senin sorunun annesine bağımlı olması değil, eski eşin kıskançlığı.
bence senın için en büyük tehlike annesi

Yarın bir gün eşini, sakın hemen çocuk yapma diye tembihleyenin de kaynanan olduğunu duyarsan hiç şaşırma arkadaşım

kaynanam bizi her gördüğünde inşallah bir an önce anne baba olursunuz diyor ama sahte değil mi

ya birde ne oldu biliyormusun biz şu an eşimin ailesinin yazlığındayız iki ay öncede gelmiştik o zaman yoktu bu sefer yazlıkta eşimin kızını mevlüt şekerlerini buzdolabı süsü yapmış kadın sence bu ne demek

Kendimi kayınvalidenin yerine koyuyorum. Önümde iki yol var, ya oğlumla seni sindirebilecek miyiz bir bakacağım, o arada çocuk yapmayın diye oğlumu tembihleyeceğim ki bir şey olursa sizi daha kolay ayırabileyim. Ya da tam tersi bir an önce, hatta en acilinden çocuk yapmanızı isteyeceğim ki, sen zaten sahipsiz sayılırsın şuanda, bir de çocuğun olursa ailenden destek alman daha da zorlaşır, beni de daha çok dinlemek zorunda kalırsın. Birincisini istediğim gibi parmağımda oynatamadım, ikincisinde her şey benim kontrolümde olacak kafası

peki canım şu mevlüt şekerleri konusuna ne diyorsun ilk geldiğimde yoktu şimdi buzdolabı eşimin kızının şekerlerinden görünmüyor

biraz senden yana olsaydı eşin, belki o zaman daha rahat olurdu kafan.
ama çok zor.
onda bu anne varken, daha ne kızları yakar.

kusura bakma canım açık oldu biraz.

ya açık olsun canım bende zaten sizlerden yardım istiyorum gözümü açmam lazım

Belki de bir önceki mesajımda bahsettiğim ikinci yolu seçmiştir. Onları koyup, bir an önce kendi çocuğunu yapman için rekabet ortamı yaratmaya çalışıyordur. Sen de gaza gelip hemen çocuk yap diye. Ama bence sakın yapma. KPSS'ye mi gireceksin, ne hedefin varsa ona odaklan, o sırada da iyice gözlem yap. Biraz daha gözünü açıp dikkatli bakmaya çalış etrafına. Ondan sonra hala böyle tavırlar içindelerse boşanma kararını tekrar gözden geçirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…