Bence en büyük hatanız ailenize karşı dürüst olmamanız. Karşınızda sadece eşiniz yok, resmen takım oyunu oynuyorlar. Siz ise ailenize dürüst davranmayıp onlara her şeyi günlük güneşlik göstermeye çalışırken bu takıma karşı tek başınıza mücadele ediyorsunuz. En azından ilk önce annenize durumu açıklayın. Sizin ailenizin eşinizin boşanmasından çocuğundan haberi olmadığını biliyorsa kayınvalide, nasıl olsa bu kız ailesine karşı da mahçup durumda, sahipsiz sayılır diye yüklenir de yüklenir.
benden de kolayca vaz geçer mi annesine aşık olduğunu nasıl anladınız ben ünv mezunuyum ama hayat tecrübem sıfır çok üzgünüm
benden de kolayca vaz geçer mi annesine aşık olduğunu nasıl anladınız ben ünv mezunuyum ama hayat tecrübem sıfır çok üzgünüm
evlilik hiç yaramadı bana resmen kendimi saldım o kaynana cadısını da nasıl diskalifiye edeceğimi bilemiyorum
aşık olmasa çocuğunun annesini, annesi yüüzünden boşanacak dereceye getırebılır mıydı?
kadın annesine öylesine sadık bir nefretle bağlı kalmış ki, gitmek zorunda kalmıs sinirden
üniv mezunu, yada hayat tecrübesi ile alakası yok; görmek ile alakalı
ince ayrıntılara bakmak gerek.
haklısın ben bakmasını bilmiyorum galiba ve fazlaca iyi niyetliyim
ya ben babamın sorup soruşturabileceği herkse önceden gidip yalvardım ve gizlemelerini istedim ewet bu aptallığı yaptım onlar merkezde ailem ise ilçede oturuyorAilenden nasıl gizledin ki hem evliliğini hem de çocuğunu?
Hani bizim adetlerimizde kızın ailesi gider araştırır, soruşturur.
Sana gereken özenin gösterilmediğini düşünüyorum.
Ne bileyim belli ki bir çok şeyi arkana alıp güvenip sevdiğin adama gelmişsin.
Eşyalar falan benim de canımı sıkardı...
Yarın bir gün eşini, sakın hemen çocuk yapma diye tembihleyenin de kaynanan olduğunu duyarsan hiç şaşırma arkadaşım
kaynanam bizi her gördüğünde inşallah bir an önce anne baba olursunuz diyor ama sahte değil mi
Yarın bir gün eşini, sakın hemen çocuk yapma diye tembihleyenin de kaynanan olduğunu duyarsan hiç şaşırma arkadaşım
bunu biz bilemeyiz canım, sen bakışlarından ve söyleyiş biçiminden anlayabılırsın.
Kendimi kayınvalidenin yerine koyuyorum. Önümde iki yol var, ya oğlumla seni sindirebilecek miyiz bir bakacağım, o arada çocuk yapmayın diye oğlumu tembihleyeceğim ki bir şey olursa sizi daha kolay ayırabileyim. Ya da tam tersi bir an önce, hatta en acilinden çocuk yapmanızı isteyeceğim ki, sen zaten sahipsiz sayılırsın şuanda, bir de çocuğun olursa ailenden destek alman daha da zorlaşır, beni de daha çok dinlemek zorunda kalırsın. Birincisini istediğim gibi parmağımda oynatamadım, ikincisinde her şey benim kontrolümde olacak kafası
ahh anlayamıyorum anlayamıyorum ben her yüzüme güleni dost sanıyorum
biraz senden yana olsaydı eşin, belki o zaman daha rahat olurdu kafan.
ama çok zor.
onda bu anne varken, daha ne kızları yakar.
kusura bakma canım açık oldu biraz.
ya birde ne oldu biliyormusun biz şu an eşimin ailesinin yazlığındayız iki ay öncede gelmiştik o zaman yoktu bu sefer yazlıkta eşimin kızını mevlüt şekerlerini buzdolabı süsü yapmış kadın sence bu ne demek
senin altınların neden anneciğinde kalıyormuş?
vardır kendınce bir açıklaması eşinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?