- 25 Ekim 2012
- 1.432
- 637
- 178
güya onda kasa varmış daha güvendeymiş biz birde kasa parası vermeyeymişiz
Belki de bir önceki mesajımda bahsettiğim ikinci yolu seçmiştir. Onları koyup, bir an önce kendi çocuğunu yapman için rekabet ortamı yaratmaya çalışıyordur. Sen de gaza gelip hemen çocuk yap diye. Ama bence sakın yapma. KPSS'ye mi gireceksin, ne hedefin varsa ona odaklan, o sırada da iyice gözlem yap. Biraz daha gözünü açıp dikkatli bakmaya çalış etrafına. Ondan sonra hala böyle tavırlar içindelerse boşanma kararını tekrar gözden geçirirsin.
ya açık olsun canım bende zaten sizlerden yardım istiyorum gözümü açmam lazım
güya onda kasa varmış daha güvendeymiş biz birde kasa parası vermeyeymişiz
gözünü açmak ve iyi bir gözlemci olmak istiyorsan, eşinin annesine, annesinin eşine olan hareketlerını iyi gözlemle.
en küçük ayrıntıya bile önem ver.
gerçi annesine bağımlı olduğu kesin. en azından bazı şeyleri daha net görürsün.
kayınvalidenin evliliğini yönetmesine izin verme. ilk baş altınlardan başlaman gerek, ama eşin vermıyor
ne olacak bilmem. o altınlar sende kalmalı, senın hakkın.
yıllık verilen 150 tl den ne olurben bozukları toplar öderim deseydın.
bahane olsun da
ne olursa olsun. eşin kaç yaşındaydı ve sen?
ya ewet benim hakkım onun ailesi doğru düzgün bir şey takmadı ananesi sahte bilezik taktı düşün ama tekrar tekrar istemeyede utanıyorum
canım eşim 32 ben 28 ewet bahane annesine benden çok güveniyor
canım eşim 32 ben 28 ewet bahane annesine benden çok güveniyor
Yıllık kiralık kasa fiyatları 150 ile 300 arası değişiyor. Yılda 150 bilemedin 200 lira veremiyorsa, evlilik masrafına hiç girmeseymiş keşke.
Bunlar eski geline çok para kaptırmışlar herhalde
ewet teyzemler şok oldu ve hatta kına elbisemi de ben aldın gelinliğim kiralıktıinanmıyorumneredeyse senın tarafın mı taktı her şeyi?
düğünde onun tarafı ne taktı?
almalısın altınlarınıbiraz sorunlu ol
nasıl olsa bazı şeylei gözden çıkarmışsın, bişi kaybetmezsin.
hem belkı eşin yola gelır bu vesie ile
ewet çok ama iyi yapmış çünkü anladığım kadarıyla bunları en çok maddi şeyler üzüyor
ewet teyzemler şok oldu ve hatta kına elbisemi de ben aldın gelinliğim kiralıktı
Orası maddi konulardaki tutumlarından çok belli zaten canım. Ama bak kesinlikle sen bu altınlarının peşini filan bırakma. Git annene anlat durumu bir an önce. Sonra çok pişman olursun. Annen konuşsun, kızımın altınları nerede desin. Bir kere yalan söyledim dönüşü yok deme, yalan yalanı doğurur. Ne kadar erken paylaşırsan derdini annenle, sen de o kadar kolay rahatlarsın.
inanmıyorumneredeyse senın tarafın mı taktı her şeyi?
düğünde onun tarafı ne taktı?
almalısın altınlarınıbiraz sorunlu ol
nasıl olsa bazı şeylei gözden çıkarmışsın, bişi kaybetmezsin.
hem belkı eşin yola gelır bu vesie ile
AHH annemin yüreğine iner altın konusunda defalarca uyardı beni ben anneme yalan söyledim kendi adıma kasaya koydum dedim birede ne oldu biliyormusun eşimin arkadaşının annesi bize misafirliğe geldi bana çeyrek taktı kaynanamda bendeydi bu olay ramazan bayramdan iki hafta önce oldu bayramda görümcem eşimden çeyrek altın borç istedi kaynanam istetti bence eşimde verdi o günden beri altından ses seda yok
hiç durmasın annesinde falan. bir an önce al altınlarını. vermezse eşin sorun ararım ben maalesef
senin altınlarını sana vermıyor. paralarında boğulsunlar cimriler
para kazanma yöntemleri buymuş meğerSen baya baya şirkete denk gelmişsin
ewet konuştukları tek konu maddiyat bu arada eşimin bir de ablası var o da boşanmış hem de aynı yıl aynı yıl iki çocuğununda yuvası dağılmış yinede ders almıyor cadaloz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?