ikinci eş olmayı hazmedemiyorum daha dört aylık evliyim ama boşanmayı düşünüyorum

ewet haklısn canım benim tek hedefim kpss ve bu işin sonu boşanma gibi çünkü eşime hiç saygım kalmadı

ya açık olsun canım bende zaten sizlerden yardım istiyorum gözümü açmam lazım

gözünü açmak ve iyi bir gözlemci olmak istiyorsan, eşinin annesine, annesinin eşine olan hareketlerını iyi gözlemle.
en küçük ayrıntıya bile önem ver.
gerçi annesine bağımlı olduğu kesin. en azından bazı şeyleri daha net görürsün.
kayınvalidenin evliliğini yönetmesine izin verme. ilk baş altınlardan başlaman gerek, ama eşin vermıyor
ne olacak bilmem. o altınlar sende kalmalı, senın hakkın.

ya ewet benim hakkım onun ailesi doğru düzgün bir şey takmadı ananesi sahte bilezik taktı düşün ama tekrar tekrar istemeyede utanıyorum

yıllık verilen 150 tl den ne olur ben bozukları toplar öderim deseydın.
bahane olsun da
ne olursa olsun. eşin kaç yaşındaydı ve sen?

canım eşim 32 ben 28 ewet bahane annesine benden çok güveniyor

ya ewet benim hakkım onun ailesi doğru düzgün bir şey takmadı ananesi sahte bilezik taktı düşün ama tekrar tekrar istemeyede utanıyorum

inanmıyorum neredeyse senın tarafın mı taktı her şeyi?
düğünde onun tarafı ne taktı?
almalısın altınlarını biraz sorunlu ol
nasıl olsa bazı şeylei gözden çıkarmışsın, bişi kaybetmezsin.
hem belkı eşin yola gelır bu vesie ile

Yıllık kiralık kasa fiyatları 150 ile 300 arası değişiyor. Yılda 150 bilemedin 200 lira veremiyorsa, evlilik masrafına hiç girmeseymiş keşke.

ewet haklısın canım gerçi ne olacak benden kalanları da üçüncüye yuttururlar gerçi benim gibi aptalı zor bulurlar

ewet teyzemler şok oldu ve hatta kına elbisemi de ben aldın gelinliğim kiralıktı

ewet çok ama iyi yapmış çünkü anladığım kadarıyla bunları en çok maddi şeyler üzüyor

Orası maddi konulardaki tutumlarından çok belli zaten canım. Ama bak kesinlikle sen bu altınlarının peşini filan bırakma. Git annene anlat durumu bir an önce. Sonra çok pişman olursun. Annen konuşsun, kızımın altınları nerede desin. Bir kere yalan söyledim dönüşü yok deme, yalan yalanı doğurur. Ne kadar erken paylaşırsan derdini annenle, sen de o kadar kolay rahatlarsın.

canım eşin eski eşini sevse evlenmezdi seninle, 2 yıl oldu diyorsun. hem olabilir bazen biz de eskilerden birinin adıyla hitab ediyoruz. ki o kızının annesi, illa ki adı geçiyordur yine kızıylayken falan.

bence eşya meselesine sinirlerin bozulmuş başka şeyleri de takıyorsun kafana. sakin ol biraz, eşine yoğunlaş. böyle yaparsan uzaklaşırsınız birbirinizden. çocuk meselesi de belli olmaz biraz zaman geçsin belki kendi ister daha 4 aylıksınız

ewet teyzemler şok oldu ve hatta kına elbisemi de ben aldın gelinliğim kiralıktı

hiç durmasın annesinde falan. bir an önce al altınlarını. vermezse eşin sorun ararım ben maalesef
senin altınlarını sana vermıyor. paralarında boğulsunlar cimriler

AHH annemin yüreğine iner altın konusunda defalarca uyardı beni ben anneme yalan söyledim kendi adıma kasaya koydum dedim birede ne oldu biliyormusun eşimin arkadaşının annesi bize misafirliğe geldi bana çeyrek taktı kaynanamda bendeydi bu olay ramazan bayramdan iki hafta önce oldu bayramda görümcem eşimden çeyrek altın borç istedi kaynanam istetti bence eşimde verdi o günden beri altından ses seda yok

surrenderin butun verdigi fikirlere katiliyorum canim sen ne diye veriyorsun kv altinlari ne kadar cadi oldugu belli eski torunun anasina acimamisda sanami aciyacak cocuk konusundada belki cocugu olursa benim baskim altina girer diye dusunebilir daha iyi ele gecirmesi acisindan sen ne yap ne et altinlari kurtarmaya bak anneanneye bak sen yaaaasahte bilezik bak hatta dugun falan yokmu dugunde takacam de iste birdaha verme bu kadar ezdirme kendini evet diger arkadaslarin dedigi gibi hatayi sen daha evlenmeden aileni kandirarak yapmissin yazik oldu ailenede duyunca yikilacaklar burdaki genc kizlarada akil olsun annem hep derdiki anne baba evladinin hic bir zaman kotulugunu istemez bugun o sozun kiymetini daha iyi anliyorum kizlarimizin dustugu su halleri duyunca artik olan olmus uzulup sizlanma gozunu ac ve biran once takilarini kurtarmaya bak bunlardan sana ne koy olur ne kasaba

Sen baya baya şirkete denk gelmişsin

Canım sen annemin yüreğine iner filan diyorsun da, bence boşanma aşamasına geldiğinde öğrenmesindense şimdi öğrenmesi daha iyidir. En azından sana destek çıkar, daha çok üzülmene mani olur.

Son düzenleme:
hiç durmasın annesinde falan. bir an önce al altınlarını. vermezse eşin sorun ararım ben maalesef
senin altınlarını sana vermıyor. paralarında boğulsunlar cimriler

ewet konuştukları tek konu maddiyat bu arada eşimin bir de ablası var o da boşanmış hem de aynı yıl aynı yıl iki çocuğununda yuvası dağılmış yinede ders almıyor cadaloz

Sen baya baya şirkete denk gelmişsin
para kazanma yöntemleri buymuş meğer evlen, gelini delirt gönder
vallahi sinirden güldüm
tövbe yarabbim ya
ewet konuştukları tek konu maddiyat bu arada eşimin bir de ablası var o da boşanmış hem de aynı yıl aynı yıl iki çocuğununda yuvası dağılmış yinede ders almıyor cadaloz

onu da annesi yapmıştır, damadın hayatını zındana çevirmiştir, kızı da annesini dinlemiştir boşanmıştır, ya da adam boşamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…