ikinci eş olmayı hazmedemiyorum daha dört aylık evliyim ama boşanmayı düşünüyorum

Bence herkes kendi gibi dusunmesin kimse yada ben eski es aradi diye sorun cikaracak degilim ama herseyn bir adabi var cocukla ilgili ise evet gecenin bir vakti gorusebilirler ama sevgilimden ayrildim diye gecenin 12 sinde ariyorsa iyi niyet sezinlemem bir kadinin en buyuk dusmani yine bir kadindir...benim ilk evliligim degil esim tek farkimiz benim cocugum yoktu....nikahimiza 10 gun kala esimin annesi eski esin aradigini bizi baristir diye yalvardigini o sirada tanidiklar araciligi ile nikah tarihini bildiginide hatirlatirim....surada benim diyen insan dayanamaz boyle dusunuyoruz diye bizi yargilamayin soz konusu dikkati cekerim cocuk degil cocugun annesi....karnim burnumda son gune kadar calisirken eski es nafakayi arttir cocugun oluyor simdi hep ona vereceksin derken o evde otururken benim dogmamis cocugumun nnafakasina goz dikmeye ne hakki vardi....ben esimin n zaman ne kadar nafaka gonderdigini bilmem o onlarin sorunu ....bizler eslerin cocuklarini kabul diyoruz annelerini hayatimiza sokmak zorunda degiliz onlar her an guncel kalmasi bizlere saygisizlik....

Ben de bu olayi anlamam, gencecik kizlar evlenmis coluk cocuga karismis adamlarla evlenmeye calisirlar. Dunyada baska erkek mi kalmadi

Canim boyle durumlarda babaneler sanki arayi iyi tutmazsa torununu gostermeyecek gibi hissettiklerinden harclik olsun hediye olsun aliyorlar cok sevmeseler de. Ama dunuru yanindayken size de bir sey almamasi terbiyesizlik olmus.

Ben de bu olayi anlamam, gencecik kizlar evlenmis coluk cocuga karismis adamlarla evlenmeye calisirlar. Dunyada baska erkek mi kalmadi

Su dunyada kinadigin seyi yasamadan olmezmissin. Hatta evladinda falan bile gorebilirmissin. Bu konu degil ama ben ne dediysem alnima yapisti. Bence siz de kinamayin

Arkadaşım bence bu yaşadıklarının senin 2. eş olmanla alakası yok.Yani tamamen eşin ve ailesinin ( ben annesinin size o eşyaları vermesini kınıyorum ve geri gönderdiğinizde utançtan yüzü düşmedi mi merak ediyorum, bir özür...?)kişiliksizliği.Ardında bir evlilik bırakıp yeni biriyle tanışıp yeni yuva kurmak, mutlu olmak, üzüntülerini unutmak, yeni eşine yuvasına sımsıkı sarılmak ...isteyen bunun için deli gibi çırpınan onlarca insan var.VE DE HERKESİN HAKKIDIR BU.ÇOCUĞU OLSUN OLMASIN.2. şans, hatta bazen 3.Bu kimseyi kötü yapmaz esasında ifade sorunu da var burda.Hiçbir evlilik, hiçbir eş birbirine benzemez.Hepsi yenidir.Tazedir.Bir tanedir.Kıyası yoktur. Dediğim gibi sorun eşinizde, çok ayıpladım.Allah 2. bir şans veriyor ama değerini bilmiyor.Size de çok ama çok kızdım.Ailenizin nasıl haberi yok bunlardan! Hayatta insanın başına her şey geliyor, hele hele evlilikte.İnsan arkasına sapasağlam annesini babasını almadan yola çıkmamalı bence.Bu yaptığınız bir anlamda ailenizi hiçe saymak olmuş, eşinizin gözünde kendinizi acizleştirmişsiniz, yalnızlaştırmışsınız.Korkarım sizin de bir çocuğunuz olsa eşiniz onu ilk çocuğuyla kıyaslayacak hep.Çünkü bir yerlerde ciddi bir sorun var.

Bence esin eski esinden isteyerek ayrilmamis!hep boyle kiyaslarla devam edecek gibi gozuktu bana evliliginiz.

eşinin ikinci evliliği olduğunu ve bir çocugu olduğunun önceden biliyordun anladığım kadarıyla.
e bu durumda ister istemez cocuk babasının hayatında olacak dolaylı yoldan ilk hatun da..
bunları bastan biliyor olman lazımdı.
hatta ister istemez arada kıyaslama da olacak. esin kayınvaliden ve etrafındaki herkes tarafından bu da doğal.(alakasız ama misal kardeşler arasında bıle olur kıyaslama)
işte bu yüzden genelde ikinci eş olmak istemez bayanlar...(bunları göze alarak evlenmişşin belli ki)
haa sen deli gibi seversin katlanırım her şeyine dersin bilemem.
yoksa paşa paşa buna katlanacaksın. ve bu durumla baş etmeye calısacaksın.
gelelim sana tavsiyeme..
güzelce atan.ilk eşinden değerli olduğunu hem maddi hem manevi göster.
göster ki eşin de kayınvalide de iyiki senle evlenmiş desinler. kıymetin artsın.
yoksa ilk eşin gölgesinde kalırsın.

Su dunyada kinadigin seyi yasamadan olmezmissin. Hatta evladinda falan bile gorebilirmissin. Bu konu degil ama ben ne dediysem alnima yapisti. Bence siz de kinamayin

Valla canim bu da ayri bir muhabbet. Kinadign seyi yasamadan olmezsin de vs vs. Oldu o zaman hicbirseyi elestirmeyelim. Sen gormus olabilirsin, kendim gorecegimi sanmiyrum (1) evliyim genc degilim zaten (2) cocugum yok. Rahat ol yani

Ben de ikinci eşim ama aksine bu durumun avantaj olduğunu bile düşünmeye başladım, kimse bana eski eşle ilgili bir şey hissettirmedi, dul değil de bekar bir erkekle evlenmiş gibiyim :44:

Bence sizin durumda bir sıkıntı var çünkü ikinci eşler kıymetli olur benim bildiğim :44:

Konu başlığını okuyunca da benim gibi gereksiz bunalım yaratıyorsunuz zannettim

Size yapılan eziyet resmen burada. Hem altınlarınızı istemek için bir bahaneye de ihtiyacınız yok, sizin değil mi onlar? Sahte bilezik yerine de gerçek ama değeri düşük bir şey tak bari ya gönülden olsun. Konunuzun okuduğum her cümlesine ayrı kıl oldum, nasıl dayanıyorsunuz bilmem ki.

Valla canim bu da ayri bir muhabbet. Kinadign seyi yasamadan olmezsin de vs vs. Oldu o zaman hicbirseyi elestirmeyelim. Sen gormus olabilirsin, kendim gorecegimi sanmiyrum (1) evliyim genc degilim zaten (2) cocugum yok. Rahat ol yani

Canim biri adam oldurse yani direk yanlis olan bir sey yapsa kina elestir zaten ama burada bosanmis bir babayla evlenmis birinden bahsediyoruz sadece. Bu sitede bir suru bosanmis anne var hatta onlar icin sabit basliklar var. Ne yani onlarla da sadece ve sadece bosanmis erkekler mi evlensin. Hic evlenmemis erkekler ne diye cocuklu kadinlarla evlenir der misin?

Yok onlara demem haklisin, sanirim biraz kadin bakis acisiyla dusunuyor kendi cinsiyetime iltimas geciyorum

Şimdiden bu şekilde kıyaslamalar yapıyorsan aynı konu sahibi gibi bunun ardı arkası kesilmez...Nafaka konusunda haklı tabi ki elinden geleni bulup verecek çocuklarının parasını,balayı konusunda da bir nebze haklı o keyfi nafaka ihtiyaç.Ama sende daha uygun yollu bir balayı fikri atabilirsin ortaya ozmanki tepkisine bak...Bilmiyorum ama hiç evlenmemiş birinin evlenmiş ve çocuğu olan biriyle daha çok sorunlar yaşayacağı dfüşüncesindeyim her zaman...

Bu çok doğru bir yorum aslında evet her şeyi tatmış bir kişiyle evlilik yapmak çok çok zordur sanırım.Ki biz kadınlar eski sevgili muhabbetine bile gelemiyoruz,içten içe neler yaşadılar diye düşünüyoruz...Baştan kabullenmek lazım daha önce evlenmiş boşanmış eşin ilk evlenen eş gibi heyecanlı olmamasını...Ve bu çok zor bir olay...Ben şahsen herkes kaldıramaz diye düşünüyorum...

Alıntılar yaptım konu dışındaki olaylara yorum yaptım da konuya henüz yapmadım...Ben sizin yerinizde olsam o altınları ne yapar ne eder alırım.Kayınvalideme gider annem altınların sizde olduğunu öğrendi ve haklı olarak kızdı altınların bende olduğuna inanmıyor verin göstereyim de ve al altınları... ve bir dahada vermeyin tabi ki...Bence bu ilk problemi çözünce kendini daha iyi hissedeceksin...En azından bir sorunun üstesinden geldim diye düşünüp kendini güçlü hissedeceksin ve belkide diğer sorunlarını çok daha rahat çözeceksin...Çünkü en çok bunu hazmedemiyorsun...Ne hata yaptım diye dövünmek en basiti sen hemen eyleme geç...

aynen.. mesela ben erkek arkadaşımın eski sevgilisiyle yemeğe konsere vs. gittiğini duyunca yada başka arkadaşında bi resim görünce cinnet geçirirdim resmen. kaldı ki evlenmek o heyecan ilk bebek bambaşka.. çok çok sabırlı ve duygularını kontrol edebilen biri olmalı ki kadınlardada bu yaradılıştan yok maalesef..hani erkeğide suçlayamaz o yüzden elinde değil onlar geçmiş ondan..

konu sahibi eşinin ilk evlilğini ve kızını ailenden nasıl saklayabildin
ya bir gün eşinin çocuğu sizinle yaşamak zorunda kalırsa ailene nasıl bir açıklama yapacaksın,asla bizimle yaşamaz deme,hayat şartlarının ne getireceği belli olmaz

ayrıca evlenip boşanmış kişilerle evlilik elbette yapılabilir ama bunu kaldırabilecek kapasitedeyseniz yapın lütfen.önce herşeye olumlu bakıp evlendikten sonra sorun yapacaksanız lütfen bu işlere girişmeyin

bence yol yakınken evlenmekten vazgeçin.daha şimdiden nafakayı sorun ediyorsunuz
ileride daha nelerle karşılaşacaksınız.hele kendi çocuğunuz olduktan sonra verilen her parada gözün kalacak gibi.eşin ne şartlarda yaşarsa yaşasın o nafakayı ödemek zorunda

bence çok iyi düşün ya ve mümkünse evlenme kesinlikle iyi düşün nafaka karşı tarafın hakkı ama bir süre sonra angarya gibi geliyor kendine haksızlık yapıldığını düşünüyorsun belki yanlış ama öyle düşünüyorsun yol yakınken geri dön

kesinlikle haklısın ikinci eş birinci eşin kölesi değil ya birinci eş kıymetliyse boşanmasaydı adamlar evlenince birinci kadınlar kuduruyor haksızlık

sen niye böyle saldırgan konuşuyorsun ki ben dulları aşşğılamıyorum senin o konuda bi yaran var galiba ben çok sevdim sadece ve evlenebilmek için herşeyi yaptım böyle terbiyesizce seviyesizce konuma yorum yapma hakkın yok kimsin sen ya kim kim ????*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…