Bende esimin 2.esiyim birde oglu var esimin 1 ay sonra 3 yilimiz dolacak ve 6,5 aylik minnos bir kizimiz var....bu gunlere kolaymi geldik dersen kocaman bir HAYİR derim....cok zor gunler yasadim yasadik hatta bazi zamanlarda hala yasamaktayiz ama ben artik umursamiyorum...banada eski esin adiyla hitap edildi ilkinde sustum ikincisinde surat astim 3. defada kim olursa olsun uyardim ama oyle yumusak degil....eski es gecenin bir vakti aradi esimi uyardim cocukla ilgili olmadigi surece konusmayn dedim anlatamadim 2.kez oldu kiyamtler koptu isin ilginc yani esimin ailesi ne var aradiysa gibi sacma seyler soylediler...en son olay gecen hafta benim annem esimin annesi esimin oglu ve kizim toplu olarak tatile gittik.annem ve esimin annesi alisverise gittiler esimin annesi kizina ve eski gelinine hediye almis esimin ogluna babannem sana aldi dersin demis banada almistir diye bekledim yok....ne yapicam nasil soylicam bilmiyorum ama unutmaya calisiyorum....cunku annem soyledi esimede annemin soyledigini soyleyemem...evet istedigine isteigini alsin ama o zaman arada yalandan nefret ediyormus gibi yapmasin....cok zor arkadadim cooooooookkkkk....
Ben de bu olayi anlamam, gencecik kizlar evlenmis coluk cocuga karismis adamlarla evlenmeye calisirlar. Dunyada baska erkek mi kalmadi
Su dunyada kinadigin seyi yasamadan olmezmissin. Hatta evladinda falan bile gorebilirmissin. Bu konu degil ama ben ne dediysem alnima yapisti. Bence siz de kinamayin
Valla canim bu da ayri bir muhabbet. Kinadign seyi yasamadan olmezsin de vs vs. Oldu o zaman hicbirseyi elestirmeyelim. Sen gormus olabilirsin, kendim gorecegimi sanmiyrum (1) evliyim genc degilim zaten (2) cocugum yok. Rahat ol yani
Canim biri adam oldurse yani direk yanlis olan bir sey yapsa kina elestir zaten ama burada bosanmis bir babayla evlenmis birinden bahsediyoruz sadece. Bu sitede bir suru bosanmis anne var hatta onlar icin sabit basliklar var. Ne yani onlarla da sadece ve sadece bosanmis erkekler mi evlensin. Hic evlenmemis erkekler ne diye cocuklu kadinlarla evlenir der misin?
Merhaba
Yaşadıklarınız çok iyi anlıyorum. Çünkü bende ikinci bir eş olmak üzereyim. Dün nişanlımla bu konuyu su yüzüne çıkardım ve saatlerce ağladım. Şu anda iş yerindeyim. 2.eş olmak çok zor bir durum ve nişanlımında 2 tane cocuğu var ben dha 23 yaşındayım ve ilk evliliğim olacak. Dün akşam nafaka konusunda kavga ettik. Biraz anlatmak istiyorum bu olayı. Düğün yapacaığımız için bir sürü borcumuz var eşyalarımızı tamamlamaya çalışıyoruz. 15 gün önce balayı için napsak diye konusurken bana bizim etimiz ne butumuz ne bizim neyimize balayı diye çıkıştı. Bende çalışıyoruz bir şekilde öderiz daha çok borcumuz olur ama en azından güzel anılar biriktiririz dedim. Manevi değeri çok yüksek bir balayı olacağını düşündüğüm için maddiyatını o kadar kafama takmadım. Bana gerek yok dedi ödeyemeyiz dedi ve kestirip attı.Daha sonra Dün eski karısı yatmamış para diye mesaj attı. Bende nişanlıma nasıl yatırcaz cok borcumuz var dedim. O da ben hallederim bir şekilde dedi. Bende nasıl yani? sen balayı için etimiz ne butumuz ne neyimize gerek diyodun bu kadar borca gerek yok diyodun bu ne şimdi dedim. Eski karın olunca akan sular duruyor tabi dedim ve ağladım saatlerce.
Şimdi ben ne yapmalıyım_?_ Acaba yol yakınken evlenmekten vazmıgeçmeliyim?
sana direk vazgeç denilmez. ancak ; bu adam daha önce tüm heveslerini almış.. balayı, düğün, hamilelik müjdesi veren eş, doğum müjdesi, bebeğini kucağına alma hevesi... bunların hepsini yaşamış. seni gibi heyecan beklmeyeceksin.. hep eski eşiyle irtibatta olmasını kabulleneceksin. çocuklar büyüdükçe masraflar artacaak. senden çocuk istemeyecek. olsa bile 3 çocuk ve nafaka ???? resmen rıskınız parça parça olacak..iyi düşün.. bana kalırsa örneğe bak ve geri dön bu yoldan derim... üç beş ay sonra konu açma derim...daha yaşın 23 ve herşeyi senin gibi hevesle yaşayacak birini bul.. ilk evlilik ilk bebek ilk balayı..
Bu çok doğru bir yorum aslında evet her şeyi tatmış bir kişiyle evlilik yapmak çok çok zordur sanırım.Ki biz kadınlar eski sevgili muhabbetine bile gelemiyoruz,içten içe neler yaşadılar diye düşünüyoruz...Baştan kabullenmek lazım daha önce evlenmiş boşanmış eşin ilk evlenen eş gibi heyecanlı olmamasını...Ve bu çok zor bir olay...Ben şahsen herkes kaldıramaz diye düşünüyorum...
Merhaba
Yaşadıklarınız çok iyi anlıyorum. Çünkü bende ikinci bir eş olmak üzereyim. Dün nişanlımla bu konuyu su yüzüne çıkardım ve saatlerce ağladım. Şu anda iş yerindeyim. 2.eş olmak çok zor bir durum ve nişanlımında 2 tane cocuğu var ben dha 23 yaşındayım ve ilk evliliğim olacak. Dün akşam nafaka konusunda kavga ettik. Biraz anlatmak istiyorum bu olayı. Düğün yapacaığımız için bir sürü borcumuz var eşyalarımızı tamamlamaya çalışıyoruz. 15 gün önce balayı için napsak diye konusurken bana bizim etimiz ne butumuz ne bizim neyimize balayı diye çıkıştı. Bende çalışıyoruz bir şekilde öderiz daha çok borcumuz olur ama en azından güzel anılar biriktiririz dedim. Manevi değeri çok yüksek bir balayı olacağını düşündüğüm için maddiyatını o kadar kafama takmadım. Bana gerek yok dedi ödeyemeyiz dedi ve kestirip attı.Daha sonra Dün eski karısı yatmamış para diye mesaj attı. Bende nişanlıma nasıl yatırcaz cok borcumuz var dedim. O da ben hallederim bir şekilde dedi. Bende nasıl yani? sen balayı için etimiz ne butumuz ne neyimize gerek diyodun bu kadar borca gerek yok diyodun bu ne şimdi dedim. Eski karın olunca akan sular duruyor tabi dedim ve ağladım saatlerce.
Şimdi ben ne yapmalıyım_?_ Acaba yol yakınken evlenmekten vazmıgeçmeliyim?
Şimdiden bu şekilde kıyaslamalar yapıyorsan aynı konu sahibi gibi bunun ardı arkası kesilmez...Nafaka konusunda haklı tabi ki elinden geleni bulup verecek çocuklarının parasını,balayı konusunda da bir nebze haklı o keyfi nafaka ihtiyaç.Ama sende daha uygun yollu bir balayı fikri atabilirsin ortaya ozmanki tepkisine bak...Bilmiyorum ama hiç evlenmemiş birinin evlenmiş ve çocuğu olan biriyle daha çok sorunlar yaşayacağı dfüşüncesindeyim her zaman...
Bence herkes kendi gibi dusunmesin kimse yada ben eski es aradi diye sorun cikaracak degilim ama herseyn bir adabi var cocukla ilgili ise evet gecenin bir vakti gorusebilirler ama sevgilimden ayrildim diye gecenin 12 sinde ariyorsa iyi niyet sezinlemem bir kadinin en buyuk dusmani yine bir kadindir...benim ilk evliligim degil esim tek farkimiz benim cocugum yoktu....nikahimiza 10 gun kala esimin annesi eski esin aradigini bizi baristir diye yalvardigini o sirada tanidiklar araciligi ile nikah tarihini bildiginide hatirlatirim....surada benim diyen insan dayanamaz boyle dusunuyoruz diye bizi yargilamayin soz konusu dikkati cekerim cocuk degil cocugun annesi....karnim burnumda son gune kadar calisirken eski es nafakayi arttir cocugun oluyor simdi hep ona vereceksin derken o evde otururken benim dogmamis cocugumun nnafakasina goz dikmeye ne hakki vardi....ben esimin n zaman ne kadar nafaka gonderdigini bilmem o onlarin sorunu ....bizler eslerin cocuklarini kabul diyoruz annelerini hayatimiza sokmak zorunda degiliz onlar her an guncel kalmasi bizlere saygisizlik....
sen niye böyle saldırgan konuşuyorsun ki ben dulları aşşğılamıyorum senin o konuda bi yaran var galiba ben çok sevdim sadece ve evlenebilmek için herşeyi yaptım böyle terbiyesizce seviyesizce konuma yorum yapma hakkın yok kimsin sen ya kim kim ????*ne olurmuş dul damgası yersen ne olurmuş boşanan milyonlarca kadın var onları aşağıldığınızı farkındamısınız acaba
sizinki evlilik değil evcilik oyunu üstelik
nasıl bir insansın sen kocasız mı kalmıştın evlenmek adına ailenden saklamışsın tüm gerçekleri aptal yerine koymuşsun onları
evlenmek kadar boşanmakta doğal baban boşandığına değil de kızı evlenmek için türlü oyunlar yapmış milleti tembihlemiş onları aptal yerine koymuş kandırmış olduğunuzu öğrenince dünyası başına yıkılacak
boşan yada boşanma zaten boşanamazsın da sende o ışığı görmedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?