- 24 Nisan 2020
- 45
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi nerminermin
-
Alkol alıp bunu yapan insan normalde de bunları düşünüyordur. Bu davranış düzelmesi zor. Terapiste yönlendirin. Alkolü tamamen bırakması lazım. Terapiye çocuğu da alın. Onun psikolojisini düşünemiyorum. 12 yaşındaki çocuğun hayatını karartmadan iyi bir yardımla önce çocuğunuzu kurtarın. İyice ona güven verin. Ayrılsanız bile bir yandan çocuk ondan dolayı boşandığınızı düşünebilir. Çok yavaş, sakin, iyice planlayarak hareket etmeniz lazım. Çocuğun kendi babası ile ilişkisi nasıl? Bu adamla babalık ilişkisi var mı? Çok üzüldüm.
Yaramıyorsa icmicek başkan.
Alkolden ilişiğini keserse belki devam edebilirsiniz.
Alkolü bırakma şansı var mı sizce ?Benim eski eşim de normalde çok iyi sessiz sakin ama içki içince içinden başka biri çıkıyordu resmen. Benim toplamda onunla 2 yıllık birlikteliğim oldu ama 20 yıllık arkadaşları da hep böyle olduğunu söylediler. Alkolü bırakmadan değişmesi mümkün değil yani.
Bakın bunlar çok zor şeyler. Alkol tedavisi şart. Ama şunu da kabul etmesi lazım hiç bir insan aslında alkol aldığında farklı biri olmuyor. Alkolle asıl bastırdığı kişiye dönüşüyor, alkolü bahane ediyor. Çocuğa sarması beni nasıl sinirlendirdi anlatamam. İlk önce çocuk psikiyatristten randevu alın, hasar kontrolü yapın. Bir süre görüşsün. O sırada adam alkol tedavisi olsun, bıraksın, iyice karar versin. Sizin orada olmamanız lazım. Çocuklarıma örnek oluyorsun bu şekilde olmaz dersiniz. Kesinlikle ilk çocuk yüzünden vs gibi düşünmemeli, çocukta böyle bir yükün altına girmemeli. Siz ne kadar saklarsanız saklayın yarın bir gün saçma sapan bir şekilde size dönüşü olur. Çocuk virüs vs sonrası mutlaka yüzme sporuna veya basketbola yönlendirin, siz götürün getirin, hafta içinde sürekli bedenen yorulsun, sosyal çevresi olsun. Okula odaklansın. Onu boğmadan destekleyin. Allah yardımcınız olsun. Umarım en az zararla atlatırsınız.Kendi babası yurtdışında yaşıyor sadece internet üzerinden yazışıyorlar. Zaten şu anki eşime de baba demekte.
İçme aralığı nasıl, her gün mü içiyor ayda yılda bir mi? Alkolikse bunun derecesi fln önemlidir herhalde. Kendisi bırakmak istiyorsa bırakır ancak, zorla olacak şey değil maalesefAlkolü bırakma şansı var mı sizce ?
Teşekkür ederim, oğlum zaten o eve geri dönmek istemiyor, güvenmiyorum kesinlikle olmaz diyor.Bakın bunlar çok zor şeyler. Alkol tedavisi şart. Ama şunu da kabul etmesi lazım hiç bir insan aslında alkol aldığında farklı biri olmuyor. Alkolle asıl bastırdığı kişiye dönüşüyor, alkolü bahane ediyor. Çocuğa sarması beni nasıl sinirlendirdi anlatamam. İlk önce çocuk psikiyatristten randevu alın, hasar kontrolü yapın. Bir süre görüşsün. O sırada adam alkol tedavisi olsun, bıraksın, iyice karar versin. Sizin orada olmamanız lazım. Çocuklarıma örnek oluyorsun bu şekilde olmaz dersiniz. Kesinlikle ilk çocuk yüzünden vs gibi düşünmemeli, çocukta böyle bir yükün altına girmemeli. Siz ne kadar saklarsanız saklayın yarın bir gün saçma sapan bir şekilde size dönüşü olur. Çocuk virüs vs sonrası mutlaka yüzme sporuna veya basketbola yönlendirin, siz götürün getirin, hafta içinde sürekli bedenen yorulsun, sosyal çevresi olsun. Okula odaklansın. Onu boğmadan destekleyin. Allah yardımcınız olsun. Umarım en az zararla atlatırsınız.
İşin tuhafı alkolik değil. İki ayda bir, bir bira bile içse bu hale geliyor.Ailecek terapi destek alkol tedavisi almak sartiyla sans verin yok kabul etmiyorsa cocuklarinzii dusunun yazik oglana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?