İkinci eş ve ilk eşimden olan oğlum.

Teşekkür ederim, oğlum zaten o eve geri dönmek istemiyor, güvenmiyorum kesinlikle olmaz diyor.
Bir kere oğlunuza normal sanki çok mutsuzmuşsunuz ve onunla alakası yokmuş diye hissettirmeniz hatta psikiyatristten yardım alarak bu konuda yaklaşmanız lazım. Adam bağımlı ve gelişmemiş belli ki yarın bir gün senin yüzünden ayrıldık diye de diyebilir. Aman dikkat!

Çocuğunuzun psikolojisi herşeyden önemli ona kimsenin boyle davranmaya hakki yok.drmekki ickiliykende herseyin farkinda ki kendi cocuguna degils sdece ilk esinizden olan cocuga kotu davraniuor.bemde bir anneyim.sarhos birinin kendine kotu davranmasi ve o kisi ile beraber yasamak zorunda olmasi o cocukta buyuk bir korku ve travma olusturacaktir.bunun etkilerini bugun olmazsa yarin cocugunuzda gorebilirsiniz maalesf.gercelten cok uzuldum.arkadaşın dediği gibi cocuk kendini sorumlu hissetmeden bu duruma mutlaka bir nokta koyun . Ailenjzi cagirip kararli bir sekilde adama sağlam bir rest çekin ya alkolü bıraksın yada bu şekilde devam edemez.yazık günahtır o çocuğa ben sokakta yada herhangi bir yerde birinin oğluma en ufak sert bir hitabina bile dayanamam hemen müdahale ederim.çok zoruma gider.

Pardon? Umrumda olmasa şu an burada olmazdım. Bir çok psikologla görüştüm bu süreçte ve şu an onun yanında değilim zaten benim ne kadar ilgili veya ilgisiz olduğuma şurda üç beş cümle ile mi karar vereceksiniz ?

Evladınıza yapılanı affetmeyin derim ben

İşin tuhafı alkolik değil. İki ayda bir, bir bira bile içse bu hale geliyor.

Eş dediğiniz zat alkol kisvesine sığınan iğrenç biri. Kusuruma bakmayın ama bunu da okuyunca daha iyi söyleyebilirim bunu. Alkollüydüm hatırlamıyorum diye bir durum yok. Siz ses çıkarmasanız başka sıkıntılar da yaşayabilirdiniz.

Aynen çok ilgilisiniz ne kadar belli hala düzelir mi diye buraya yazıyorsunuz.
Her içtiğinde bagırırken analığın nerdeydi!!!

Doğru ben karar veremem keşke verebilseydim ama sizin gibi ezdirmemiş olurdum el adamına evladımı.
Bana laf yetiştireceğine evladına bağırıp çağıran ayyaşın tekine laf ette oğlun olduğu aklına gelsin

Yalnız şöyle bir durum var ondan da 3 yaşında bir oğlum var. Ve babasına aşırı düşkün ayrıca ses çıkarmadığımı ezdirdiğimi nereden çıkarıyorsunuz? Yaşadıklarımı ben bilirim siz bilemezsiniz. Bilip bilmeden lütfen böyle yargılamayın beni.

Zaten içine dönük evladım, saygısızlığı hiç yoktur.

ah kıyamam ikinci çocuk babaya düşkün diye ilki yaşasın el adamıyla dimi nolacak

yahu adam cam falan indiriyor aileme salça oluyor diyorsunuz!

Geçen gün öz baba 9 yasındaki kendi öz evladını öldürdü hic mi görmüyorsunuz yahu
ya ben size ne desem boş
bu ayyaş ağlar sızlar siz de geri dönersiniz kocişinize.
Allah evladınızı kurtarsın asıl.

Abisinde olanında sebebi vardı ancak ablamınkinde sebebi yoktu. Sebepli sebepsiz olay çıkarabiliyor
2 ayda bir bira içiyor onda da böyle oluyor demişsiniz, alkolik değil tabi bu durumda. Bünyesi alkole karşı çok çok zayıf demek ki, hemen içindeki gerçek düşünceler, yapmak istedikleri ortaya çıkıyor. Onu da içmeyecek o zaman, içiyorsa da oğlunuzu düşünmek zorundasınız öncelik olarak, boşanacaksınız yazık, ne günahı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…