İkinci eş ve ilk eşimden olan oğlum.

Kocişiniz derken ? Ayrıca döneceğimi nerden çıkarıyorsunuz ? Düzelir mi diye sormamın sebebi küçük oğlum ve bu süreçte bana salça olur mu olmaz mı diye. Ben gayet kendi ayakları üzerinde durabilen maddi anlamda evlatlarıma yetebilecek bir kadınım. Koçişim kocişim diye peşinden dönecek kadar da aciz değilim.

Alkol alıp çirkefleşenden Adam olmaz. Dü zel mez ! Bu bir
Oğluna bağırıp cagirmasina müsaade edip halen kendini kandırıp bahane arıyorsun yazık.

En son alkol aldığında nedensiz ablamın evinin camlarını kırdı. Bu alkol meselesi yüzünden birsürü sözler verdi ancak hiçbir zaman tutamadı .
Ablan sikayetci olmadı mı? Ben olsam haneye tecavüz der pesini bırakmazdım agzıyla ıcmeyı bilmeyen bu gereksizin.
Kocaman cocugumu aglatması en bırıncı tiksinme sebebim olurdu.
Neyın sansın verip duruyorsunuz onu da anlamadım sozlerı tutmuyor iste?

Zaten içine dönük evladım, saygısızlığı hiç yoktur.
canım benim, içim parçalandı.
Eğer şartlarınız uygunsa ayrılmalısınız. Çocuklukta alınan yaralar kapanmıyor. 3 yaşındaki çocuğunuz babaya ne kadar düşkün olursa olsun, tüm bu yaşananlar onun kişiliğini ve ileride abisiyle ilişkisini geri dönülmez bir şekilde bozabilir.

Normalde cok iyi biriyse kurtulmak icin AMATEM e basvursun bunu şart koşun, zaten su an bosanamiyorsunuz diye biliyorum ben. Eğr tedavi olursa bir sans verebilirsiniz

Üvey baba dizindeki Adam geldi aklıma Halilmiydi neydi ismi ? Konu sahibi eğer Adamdan bir an önce boşanmazsanız.Oğlunuz size olan saygısını ve sevgisini kaybedebilir.Sizden uzaklaşabilir ve hiçte haksız sayılmaz.Alkolden falan olsa bu davranışları kendi çocuğunada böyle davranır ama sadece üvey çocuğuna yapıyor ay o dizide de Adam öz kızını koruyup üvey kızı Lamiaya kötü davranırdı

Kendi oğluna kötü davranıyor mu?Yada ilerde ona öyle davranmaz diyor musun?

Evet oldu zaten görüşmüyorlar şu an da ayrıca bende evi terkettim.

Zaten içine dönük evladım, saygısızlığı hiç yoktur.

ya kıyamam..
ne fırtınalar kopuyor kim bilir içinde.
sizin eş düzelmez. bir birayla sarhoş olunmaz. alkolün bahanesiyle edepsizlik yapıyor. kafasında kurduğu ne varsa çakırkeyifken ortaya çıkıyor. bastırdıklarını hayata geçiriyor.
bence problemi alkol değil.. psikolojik. tedavi olmasını söyleyin. boşansanız bile ortak çocuğunuz için tedavi olmalı.

Off bi insanın bir çocuğa böyle davranması nasıl mümkün olabilir? Ve o çocuk muhtemelen bu benim babam değil algısı da yaşıyordur. Ben üvey anneyle büyüdüm, her kızdığında bağırdığında, eşyalarımı attığında, bana kötü davrandığında kabullenemiyordum. Belki öz annem yapsa görmezdim bile ama şuan inanılmaz bir kin taşıyorum üvey anneme. Nedeni de babamın müdahale etmemesiydi. Yemin ediyorum dünyada iyiliğimi düşünen tek insan olsa dinlemem kendisini şuan.

Bence alkolü bıraksın ve çocuğunuzu mutlaka psikoloğa götürün. Alkolü bırakıp melek bi adam olsa dahi benim içim almazdı bu yaptıklarından sonra ama ikinci evlilik zaten zor birşey. Çok iyi hareket etmeniz lazım. Yoksa çocuğunuzu kaybedebilirsiniz...

Evet oldu zaten görüşmüyorlar şu an da ayrıca bende evi terkettim.

Uc yasımda oglum var babasına duskun falan yazmıssınız yukarıda, bunu bahane edip adama doner kocaman cocugu ona ezdirmeye devam ederseniz o cocugun ahı yakanızı bırakmaz.

Ezilen cocugun babası yok buyumus, uc yasındakı de buyur. Uc yasındakı delı babasıyla buyusun diye, o eve donmek istemeyen kocaman cocugu zorlarsanız ıkna etmeye calısırsanız en buyuk kotulugu siz yapmis olursunuz.

Ablan da davayı kazanır umarım surundurur surum surum oksijen israfı adamı.

Ya ben adama cok kızdım ama size nedense daha cok kızdım.
Allah oglunuza huzur versin

Evladım için 100tane adam yakarım ben çok lazimdi koca bulmak hadi buldun ne diye ayyasın birine ezdirirsin kıyamam çocuğa öyle bişey oluyorsa atlasana üstüne birdaha yapamaz o cesareti sen vermişsin alkolün kimse arkasina saklanıp yaptigini masumlastirmasin

Bu bıle adamdan tiksinme sebebi. Tiksiniyor musunuz merak ettim?
Bu beladan kurtulmak icin bize salça olur mu diye konu açmaktansa hanımefendi düzelir mi diyor adamın ilk vukuatı değil ki zulmü yıllardır varmış. Pes doğrusu

Vah yavrum...12 yaşında masum, babası gitmiş evden başka adam var...Bağırıp çağırıyor bir de bu günahsız yavruya...İçim acıdı...Nasıl izin verirsin buna? Alkolik bir üvey baba, ne kabus çocuk için....

Keşke Amerika'daki gibi biz de de sosyal hizmet hemen elinden alsa bu cocukları boyle ailelerin...O cocuğun elinde hiçbişey yok kurtulmak için, o eve mahkum...Nasıl bir travma yaşıyor, ilerde hayatı nasıl etkilenecek düşünen yok...O cocuk ilerde belki böyle şiddet gördüğü içün kendisi de aynı sekilde davranacak, sağlıklı bi evliliği olamayacak....Yazık cok yazık olan pırlanta gibi yavrulara oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…