- 24 Nisan 2020
- 45
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi nerminermin
-
Kocişiniz derken ? Ayrıca döneceğimi nerden çıkarıyorsunuz ? Düzelir mi diye sormamın sebebi küçük oğlum ve bu süreçte bana salça olur mu olmaz mı diye. Ben gayet kendi ayakları üzerinde durabilen maddi anlamda evlatlarıma yetebilecek bir kadınım. Koçişim kocişim diye peşinden dönecek kadar da aciz değilim.ah kıyamam ikinci çocuk babaya düşkün diye ilki yaşasın el adamıyla dimi nolacak
yahu adam cam falan indiriyor aileme salça oluyor diyorsunuz!
Geçen gün öz baba 9 yasındaki kendi öz evladını öldürdü hic mi görmüyorsunuz yahu
ya ben size ne desem boş
bu ayyaş ağlar sızlar siz de geri dönersiniz kocişinize.
Allah evladınızı kurtarsın asıl.
Ablan sikayetci olmadı mı? Ben olsam haneye tecavüz der pesini bırakmazdım agzıyla ıcmeyı bilmeyen bu gereksizin.En son alkol aldığında nedensiz ablamın evinin camlarını kırdı. Bu alkol meselesi yüzünden birsürü sözler verdi ancak hiçbir zaman tutamadı .
canım benim, içim parçalandı.Zaten içine dönük evladım, saygısızlığı hiç yoktur.
Kendi oğluna kötü davranıyor mu?Yada ilerde ona öyle davranmaz diyor musun?Yalnız şöyle bir durum var ondan da 3 yaşında bir oğlum var. Ve babasına aşırı düşkün ayrıca ses çıkarmadığımı ezdirdiğimi nereden çıkarıyorsunuz? Yaşadıklarımı ben bilirim siz bilemezsiniz. Bilip bilmeden lütfen böyle yargılamayın beni.
Okurken ilk cümlenizi yüzyüzeyken konuşuruz un Bodrum şarkısındaki bölüm gibi okuyuverdi hoşuma gitti gece gecsYaramıyorsa icmicek başkan.
Alkolden ilişiğini keserse belki devam edebilirsiniz.
Ben kendime bahane falan aramıyorum düzgün okuduysanız eğer ondan da 3 yaşında bir oğlum var.Alkol alıp çirkefleşenden Adam olmaz. Dü zel mez ! Bu bir
Oğluna bağırıp cagirmasina müsaade edip halen kendini kandırıp bahane arıyorsun yazık.
Size yazıklar olsun derken...Size yazıklar olsun
Evet oldu zaten görüşmüyorlar şu an da ayrıca bende evi terkettim.Ablan sikayetci olmadı mı? Ben olsam haneye tecavüz der pesini bırakmazdım agzıyla ıcmeyı bilmeyen bu gereksizin.
Kocaman cocugumu aglatması en bırıncı tiksinme sebebim olurdu.
Neyın sansın verip duruyorsunuz onu da anlamadım sozlerı tutmuyor iste?
Zaten içine dönük evladım, saygısızlığı hiç yoktur.
Yok kendi oğluna kötü davranmıyor. Onunda öncesinde bir evliliği oldu ve 10 yaşında bir kızı var babacım babacım diyip kızının peşinden koşuyor.Kendi oğluna kötü davranıyor mu?Yada ilerde ona öyle davranmaz diyor musun?
Evet oldu zaten görüşmüyorlar şu an da ayrıca bende evi terkettim.
Bu bıle adamdan tiksinme sebebi. Tiksiniyor musunuz merak ettim?Yok kendi oğluna kötü davranmıyor. Onunda öncesinde bir evliliği oldu ve 10 yaşında bir kızı var babacım babacım diyip kızının peşinden koşuyor.
Bu beladan kurtulmak icin bize salça olur mu diye konu açmaktansa hanımefendi düzelir mi diyor adamın ilk vukuatı değil ki zulmü yıllardır varmış. Pes doğrusuBu bıle adamdan tiksinme sebebi. Tiksiniyor musunuz merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?