İkinci eş ve ilk eşimden olan oğlum.

Bu beladan kurtulmak icin bize salça olur mu diye konu açmaktansa hanımefendi düzelir mi diyor adamın ilk vukuatı değil ki zulmü yıllardır varmış. Pes doğrusu
Farkettim, ve o kadar uzuldum ki cocuga. Adam kendi cocuklarına pamuk seker gıbı davraniyor.
Obur yavrum da her seferinde sıddet gorup ağlayıp affetmek zorunda kalmıs. Simdıde donmek istemiyor, donerseler ne olur cocugun halı bilmiyorum.
Evladım yok ama evlat soz konusu oldugunda kocanın kocaman bir hiç olduguna emınım bir anne ıcın.

Bosanin!!
Alkol kotuluklerin anasi falan degildir , alkol kotu insanlarin saldirganliginin bahanesidir
Adam oglunuza nasil kin beslemisse bir bira bile icse tum ofkesini kusuyor yavrucagiza
Koca her zaman bulunur ama evlat bulunmaz , anne olarak goreviniz evladınızi korumak , cok uzuldum yavruya

Sadece kin kussa iyi bu gidiş hat hiç iyi değil.uzaktan bakınca evlat ayrımı oluyor.10yasındakı ilk evliliğindeki kızına böyle yapsa üvey babası bu tip in tepkisi ne olur üzülmesin kabul etsin mi ister kızından

Evladım için 100tane adam yakarım ben çok lazimdi koca bulmak hadi buldun ne diye ayyasın birine ezdirirsin kıyamam çocuğa öyle bişey oluyorsa atlasana üstüne birdaha yapamaz o cesareti sen vermişsin alkolün kimse arkasina saklanıp yaptigini masumlastirmasin
Kaç kez saldırdım üstüne atladım saldırmadım üzerine atlamadım mı sanıyorsunuz?

Kurban olurum ilk eşinizden olan oğlunuza çok içime dokundu.
Bağırmak, ağlatmak, hakaret etmek ne demek...
İcinde ne firtinala kopuyordur evladınızın kesinlikle dönmeyin.
Evladınızın kalbinde böyle bı adam için geçmeyen yaralar açmayın.

Oğlunuzu yaralamaya hiç hakkı yok. Bir kez oldu iki kes oldu e hala içtikçe oluyorsa annesi olarak sizin onu korumanı lazım. Annesi nerede bu çocuğun? Siz neredesiniz?
Ben oğluma babası dahi olsa ruhunu yaralamasına izin vermem. Siz de vermeyin. Yazık. Üstelik ergenlikte.

Zaten boşanmaya karar verdim beni sanırım yanlış anlıyorsunuz. Zaten oğlumla da konuştum oğlum kesinlikle dönmek istemiyor o eve. Pedagoglarla da görüştüm yani herşeyi yaptım zaten aslında birazda dertleşmek için açtım bu konuyu. Zaten pedagog da oğlumun o evden ayrılması yönünde.

Kiz oglan farketmez,dogurup buyuttugum evladima oz babasi bile sert davransa cephe alirim,kimse evlatlarimdan onemli degil esimde dahil.Sarhosken yaptigi sacmalamalari sana yapsa anlasilabilir de kucucuk sabiye neden ofke patlamasi yapar?Ogluna mi gucu yetiyor.Bosanir misin,duzelmesini mi beklersin bilmem ama oglunu koru,kolla
Kesinlikle katıliyorum
Benim çocuklarım herşeyin üstünde gelir.
Eşimden bile ailemden bile önce gelir
Evlatlarına din diyenin arnini karişlarım.ben onalr için yaşıyorum çünkü benim evladıma bagiranin onlari uzup zarar verenin benden çok uzaklara kaçsın parçalarım onu çünkü.
Sakin ama sakın evladını bir elin adamı için
Ezdirme öncelikle çok günah ve vicdanınız el vermemeli.ben burdan o yavruya üzüldüm o nasıl yıprandı dünyasında biliyormusunz .
Lütfen çocuğunuzu bagriniza basın ondna önce af dileyin ve onu bir daha kimseye uzdurmeyin.

Zaten boşanmaya karar verdim beni sanırım yanlış anlıyorsunuz. Zaten oğlumla da konuştum oğlum kesinlikle dönmek istemiyor o eve. Pedagoglarla da görüştüm yani herşeyi yaptım zaten aslında birazda dertleşmek için açtım bu konuyu. Zaten pedagog da oğlumun o evden ayrılması yönünde.
Konunun sonundaki cumlenız her gun aglıyor, sizce duzelır mı?

Oğlunuzu yaralamaya hiç hakkı yok. Bir kez oldu iki kes oldu e hala içtikçe oluyorsa annesi olarak sizin onu korumanı lazım. Annesi nerede bu çocuğun? Siz neredesiniz?
Ben oğluma babası dahi olsa ruhunu yaralamasına izin vermem. Siz de vermeyin. Yazık. Üstelik ergenlikte.
Konunun sonundaki cumlenız her gun aglıyor, sizce duzelır mı?
Belki kendimi tam anlatamamış olabilirim ama küçük oğlumda işin içinde olduğu içinde tabikide tedavi olmasını istiyorum, döneceğim için değil. Bu yüzden düzelir mi diye soruyorum.

Çocuğa çok üzüldüm konu sahibi umarım dönmezsiniz ama dönecek gibi duruyorsunuz.Öz babası çocuğa bakma konusunda ne düşünüyor belki onun yanında iyi olur.Öz babanın bu olanlardan haberi var mı ?

Ben kendime bahane falan aramıyorum düzgün okuduysanız eğer ondan da 3 yaşında bir oğlum var.
O oğlunuz da büyüğü değil mi?
O babasına düşkün diye ilki hakaret ni işitecek.
İlk oğlunuz da babasına düşkündür eminim o zaman ona da sabretseydiniz. İlk eşiniz oğlunuza hakaret etmemiş ağlatmamıştır, ablanızın camını indirmemiştir eminim. Bu adamın bu kadar berbat şeylerine oğlunuz için katlandınız madem ilkine neden katlanmadınız??
Bahanelere sığınmayın

Back
X