İkinci eşimden ayrılıyorum evden kovuldum hamile halimle

• Konu Sahibi Konu Sahibi gsb542
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evlenmeden önce zannedersin dünyanın en anlaşiyışlı insanı ama sinir hastası piskopat çıktı çocuk konusunda hatalıyım düzeldi zannettim
İnsan neyse o kimin düzeldiği görülmüş hele hele de erkekler

Bazı kadınların beyinlerindeki düşünme yetisi yok, çalışmıyor.

Öyle çocuk özlemi vardıki sanki el üstünde tutacak ağlıyordu resmen ben diyordum kesin en güzel hamileliğimi geçiricem aman allahım dünyamı başıma yıktı resmen

Bazı kadınların beyinlerindeki düşünme yetisi yok, çalışmıyor.
Öyle demeyin insan neyle sınanıcağını bilemiyorsun öyle bi durumda oluyosunuz ki yeterki çocuklarım huzurlu olsun deyip bi yola çıkıyosunuz ama insanlar göründüğü gibi çıkmıyor

Aldırma ayını geçti bakıcam mecburum

Öyle demeyin insan neyle sınanıcağını bilemiyorsun öyle bi durumda oluyosunuz ki yeterki çocuklarım huzurlu olsun deyip bi yola çıkıyosunuz ama insanlar göründüğü gibi çıkmıyor
İlk evliliğimi bile yapmadım o num o su bunun bu su diye diye. 2. de kılı kırk yarmalıydınız. Hadi evlendiniz bari çocuk yapmasaydınız zaten varmış.

6 ayda ne kadar tanıdın da evlenmeye karar verdin üstelik 2 tane çocuğun varken hiç mi düşünmedin iyi çıkmazsa çocuklarıma kötü davranırsa huzursuz ederse diye. Bekar kız gibi ayağın pınar başın göl sanki de gittin 6 aylık adamla evlendin bide çocuk yaptın. En büyük zararı siz veriyorsunuz o çocuklara başka kimse değil.

Evlendiğimden beri evden kovuyor diyosun ama çocuk yapabiliyorsun ya siz neyin kafasını yaşıyosunuz ya. Sırf çocuklar odalarından çıkıp rahat etsin diye evlenilir mi sen sağlasaydın o rahat ortamı illa bi erkek mi sağlamak zorundaydı. Çocuklarınıza çok üzüldüm sizin üzülünülecek tarafınız yok.

İlk evliliğimi bile yapmadım o num o su bunun bu su diye diye. 2. de kılı kırk yarmalıydınız. Hadi evlendiniz bari çocuk yapmasaydınız zaten varmış.
Babam kiraya çıkmama izin vermedi çocuklarım gerçekten ozamanlar annemlerde çok mutsuzdu baskılar kızmalar ben de çalışıyordum eve geliyordum kızım mutsuz bu bianda çıktı ve gerçekten çok farklıydı

Ne demek izin vermedi kocaman kadınsınız ne izni anlamadım. Yeni bir evlilik miydi mantıklı olan üzüldüm sizin adınıza yağmurdan kaçarken 3. çocukla doluya tutulmuşsunuz. Gebelik haftanız kaç aldırabilir misiniz?

Ben acınmak yada üzünülsün diye yazmadım buraya sizden acımanızı zaten beklemiyorum çaresizce hem cinslerimden destek için bi tatlı söz bi yol gösteriş belkide teselli için siz bukadar sivri dille yazarken hayatta neyle sınanıcağınızı bilmeden acıtıyosunuz insanı evet tabiki hatalıyım hatasızım demiyorum

Hayatta sınavlar her zaman var, hatalardan ders alma diye bişey de var dimi. Bi kez evlenmişsin olmamış yürümemiş hadi tamam 2 tane yavrun olmuş. E bi insan durup düşünür 2 evladını geleceğini hayatındaki insanın onlara ne kadar iyi gelip gelmeyeceğini. Körü körüne evlenip hayatta sınanma naraları atmayın hiç.

İnsanın kendine yaptığını bir ordu toplansa yapamazmış. Yaptığımız hataların sorumluluğunu almayı bilicez. Kimse tatlı söz söylemek zorunda değilki.

Evlenirken öyle anlatmamıştı kızına nafaka ödediğini onun için üzüldüğünü ama şimdi yaşayınca demekki o kadınada aynı şeyleri yapmışki o kadın da gitmiş
Tavsiye vermiş olayım denk gelmisken. Eğer çekişmeli boşandılar da mutlaka dava dosyasını okuyun
.okumadan evlenmeyin. Okurken de öngargisiz okuyun. O kadın ne yasadiysa ikinci evlilikteki eş de aynısını yasar

Körü körüne evlendiğimi kim söyledi insanlar gerçek yüzünü göstermiyorsa benim suçum ne adam evlenmeden önce kaybetmemek için ağlıyordu şimdi itaat etmiyceksen defol git diyecek insan çıktı içinden

6 ayda evlenmek körü körüne evlenmektir tanımamışsın işte 2 güzel sözüne kanmışsın çünkü amacın annenin evinden çıkmaktı aklınca çocuklarını rahat ettirmekti çareyi evlenmekte buldun sende. Gerçek yüzünü de evlenince gördün zaten ne olacaktı ki 6 aydır tanıdığın adamla. 3 4 sene konuşmuş olsaydın evlenmeden Gerçek yüzünü görürdün. Ne gerek vardı o kadar beklemeye. Hoş görsende bırakır mıydın pek sanmam ama neyse.
Boşan yoluna bak bu saatten sonra o hanzo herifi çocuklarınla muhatap etme daha fazla

İnsanın kendine yaptığını bir ordu toplansa yapamazmış. Yaptığımız hataların sorumluluğunu almayı bilicez. Kimse tatlı söz söylemek zorunda değilki.
Evet hatalıyım ben hatasızım demiyorum ki öyle şeyler yaşıyosunuz ki gözünüz kör oluyor bu evliliği yaparken de kendimi düşünerek yapmadım ben iki çocuğumuda ben büyüttüm babaları yıllarca bin tl nafaka verdi yükseltmek için bi çaba bile sarf etmedim kendim çalıştım çabaladım ama köy yerinde üstelik iki çocukla baba evinde ki baskıyı kestiremezsiniz yani burada anlatsam çok uzun şeyler var ama inanın çaresizce verilmiş yanlış kararlar aldım inandım

İkinci evlilik yapınca küçük yerde ayrılınca laflar çıkacaktı bende diyorum keşke keşke ilk kovduğunda bıraksaydım ama gene kendimden başka herkesi düşündüğüm için yapamadım aman babamın yüzü eğilmesin kendim seçtim milleti güldürmeyeyim diye diye bu hale geldim evet hatam büyük zaten boşanıcam o adam çocuklarıma zaten bişey yapmadı yapamazdı ama tabiki etkilendilermi etkilendiler bundan sonrası farklı olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…