Boşanmamak için bahane arıyorum demiyor da babama üzülüyorum diyor. Babası en fazla ne kadar üzülecek boşandı diye ya sanki bu toplumda yaşamıyoruz. Hassas kalpli anlatılan baba koca kadını zorla kocaya veriyor falan öff.O simdi kendiniz zorla evlendiren babasina uzulmek ile mesgul
Hayir bu dayak olayi bir defa oldu sonrasinda ayrildim yalvardi geldim kizima suan dokunmuyo tek kelime bile etmiyo ama bana devam ediyorSen çocuğuna sahip çıkmamışsın çıksaydın şu an o çocuk dayak yiyor olmazdı
Babasinin zorla evlendirdiginede inanmiyorum ben babasi zorla evlendirmis olsaydi bugun babasina uzulmezdi dusunmezdi daha kizi ilk tokadi yedigi zaman giderdi babasina beni zorla evlendirdiniz bakin sizin yuzunuzden kizim ne yasadi derdi genelde kendi basina is acanlar anam.babam uzulmesin diyorBoşanmamak için bahane arıyorum demiyor da babama üzülüyorum diyor. Babası en fazla ne kadar üzülecek boşandı diye ya sanki bu toplumda yaşamıyoruz. Hassas kalpli anlatılan baba koca kadını zorla kocaya veriyor falan öff.
Yönetim de bir şey yapamaz ki kvkk var maalesef buradan da edilemiyormuş ihbarwep diye bir yere yönlendirdi oradan şikayet oluşturdumTamamdır teşekkürler direk konuyu paylaş yapıyorum watshap üzerinden
Kardeğğğğşşşş çocuğuna vurduğu anda bitmeliydi 2 senedir devam ettiğine göre şiddet 2 aylık hamile olduğuna göre çocuğuna vurduktan sonra bu adamın koynuna girmişsinnnnnbu şiddetli iki senedir devam ediyor ve kac defa hastanelik oldum
bak bu işler zaten böyle oluyor. denize düşen yılana sarılır. fark etmezsin ama senin bu adamları seçmen de tesadüf değil. mesele senin iradeni eline alıp sadece tek bir an ben bu insan değilim diye karar vermen. ondan sonra sen çabaladıkça zamanla değişebilirsin. iyi kararlar veren iyi olmaya çalışan bir insan olursun. yorulursun ama onurunu kazanırsın. kimliğini bulursun. senin kendini keşfetmeye vaktin olmamış. aile evinden bu kötü adamların eline düşmüşsün. kim bilir aile evinde neler gördün. bu olaylar sana artık dur noktası olsun. işaret olsun. artık sadece tek bir an karar al. bu yeterli. ben bundan sonra böyle yaşamayacağım de. ondan sonra da çabalamaya başla direnmek için. kendi kimliğini bulmak için. bunu yapabilirsin.Babasi icen pskolojisi bozul bir adam ondan kurtariyim derken baska hataya dustum
Bosanicam suan kizimin okulu yarida kalmasin son bir ay diye bekliyorum geri donmicem sadece bir kez daha hamileyken ayrilmak ailemden yine tepki almak korkum ilkinde ayrildim diye dayak yedim ailemdende cunkubak bu işler zaten böyle oluyor. denize düşen yılana sarılır. fark etmezsin ama senin bu adamları seçmen de tesadüf değil. mesele senin iradeni eline alıp sadece tek bir an ben bu insan değilim diye karar vermen. ondan sonra sen çabaladıkça zamanla değişebilirsin. iyi kararlar veren iyi olmaya çalışan bir insan olursun. yorulursun ama onurunu kazanırsın. kimliğini bulursun. senin kendini keşfetmeye vaktin olmamış. aile evinden bu kötü adamların eline düşmüşsün. kim bilir aile evinde neler gördün. bu olaylar sana artık dur noktası olsun. işaret olsun. artık sadece tek bir an karar al. bu yeterli. ben bundan sonra böyle yaşamayacağım de. ondan sonra da çabalamaya başla direnmek için. kendi kimliğini bulmak için. bunu yapabilirsin.
Karnınızdaki ne olacak ?Bosanicam suan kizimin okulu yarida kalmasin son bir ay diye bekliyorum geri donmicem sadece bir kez daha hamileyken ayrilmak ailemden yine tepki almak korkum ilkinde ayrildim diye dayak yedim ailemdende cunku
Onuda kendim buyuturum aldiramam yapamamKarnınızdaki ne olacak ?
Neden doğum kontrol hapı kullanmadın? Bu hanzo prezervatif takmaz çünkü.Bosanicam suan kizimin okulu yarida kalmasin son bir ay diye bekliyorum geri donmicem sadece bir kez daha hamileyken ayrilmak ailemden yine tepki almak korkum ilkinde ayrildim diye dayak yedim ailemdende cunku
artık o zamanlar geçti kocaman kadınsın karşı geleceksin haklı sebebin de var biz canımızı sokakta bulmadık sizi dinledim evlendim başıma bunlar geldi diyeceksin kimsenin tek laf etmeye hakkı yok can bu canBosanicam suan kizimin okulu yarida kalmasin son bir ay diye bekliyorum geri donmicem sadece bir kez daha hamileyken ayrilmak ailemden yine tepki almak korkum ilkinde ayrildim diye dayak yedim ailemdende cunku
Kullandim bende oldugunu duyunca inanin iki gun agladim sonra kardesime ayrilicam dedim oda bacim gel ben onada bakarim sanada dedi rizkini verir onun allah dediNeden doğum kontrol hapı kullanmadın? Bu hanzo prezervatif takmaz çünkü.
Kızını çok güzel büyüttün yaOnuda kendim buyuturum aldiramam yapamam
İki tane dengesiz adamın çocukları öyle mi ? Bak normalde kimse kimseye aldır demez ama bu adam peşini bırakacak mı o çocukla peki Senın ? Sonra kızına bi kötülük yapmasın doğuracaksın da sana kim bakacak söylediklerinin biri birini tutmuyor kadın gerçekten pişmansan ara şimdi polisi bırak buraya yorum yazıp durmayı kurtar şu çocukları sadece kendı çocuğunu alıp çıkma ordaki çocuğu da kurtarOnuda kendim buyuturum aldiramam yapamam
Niye evlendin niye hamile kaldın demeyeceğim, çocuğunu kurtar bir an önce o evdenBabasi icen pskolojisi bozul bir adam ondan kurtariyim derken baska hataya dustum
İnanin bu yasa kadar bir dedigini iki etmedim buda boyle olunca ailemde bende tepkimi koyduk suan elini surse inanin giderim o saniyeKızını çok güzel büyüttün ya
o adamla bir bağın kalmaması gerek. kalırsa hayatına musallat olacak hayalet gibi bütün hayatın boyunca onunla yaşayacaksın. çocuğu aldırırsan belki ileride sevimsiz bir anı olarak kalacak. ayrıca maddi gücün yetecek mi hiç düşünüyor musun?Onuda kendim buyuturum aldiramam yapamam
Bacın zorla evlendırılirken nerdeydı nie sahip çıkmadı sana tek cocukla bacının kocası razı mıymış iki çocukla sana bakmaya peki ?Kullandim bende oldugunu duyunca inanin iki gun agladim sonra kardesime ayrilicam dedim oda bacim gel ben onada bakarim sanada dedi rizkini verir onun allah dedi
Hiç fark etmez o senin dövüldüğünü görüyor bana gelecek diye korkuyor sıra. Şikayet ettim seni inşallah sonuç alınır. Nasıl bu adamla seks yaparsınİnanin bu yasa kadar bir dedigini iki etmedim buda boyle olunca ailemde bende tepkimi koyduk suan elini surse inanin giderim o saniye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?