İkinci esten dayak hamileyim cocugum var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu ne biçim ortam yayazık çocuklara.Hala o adamın yanında nasıl duruyorsun? Darp raporu niye almadın çocuğu dövmüş pislikk.Kimseye bugüne kadar aldırma demeye dilim varmadı kendi kararin dedim ama bu Allahın cezası adamla bir bağlantın kalmasın diye bebeği hemen aldırsan daha doğru bir karar olucak yoksa hep hayatını zehir zikkim etmeye devam eder böyleleri baba olmasin zaten iğrenç adam.Birazcik çocuğunu düşünüyorsan hemen git ordan kimseyede güvenme hemen.Aklını kullan kızını düşün bu kadar korkak olma en önemlisi çocuk bu gerizekali adam değil.

Son düzenleme:
kendi hayatınızı yakmışsınız o kızın hayatını yakmayın boşanmayacaksanız güvenilir biri büyütsün çok üzüldüm o kıza geleceği yanıyor.

İlkine çok iyi bakmış, bir dediğini iki etmemiş, bunu da doğurup kainat anası olacak.
Vere bilecegi en büyük hatalı karar olucak hayatında doğurursa
Zaten böylelerinin çilesini hep çocuklar çekiyor.Ya zaten sen bir annesin görmüyormusun kızın neler yaşıyor nasıl soruyorsun yine doğurayım mı diye

Sizi Aile Bakanlığı'na şikayet ediyorum.
Allah'ın cezaları.
Elinize sağlık gisla da etmiş. İnşallah gerekeni yapar bakanlık.
Geçen sene kızımla ikimiz dayak yememize rağmen seviyorum vs. yazmış. Demek ki iddia ettiği gibi bir kerelik falan değil, bayağı sistematik bir şekilde şiddet görüyor çocuk. E geçen sene boşanmayan şimdi mi boşanacak? O zaman bari çocuğu devlet alsın da dayağını tek başına yesin.
Öz babası vursa evladıma, parmaklarını kırarım adamın. Millet elin herifine dövdürüp bir de aynı yatağa girip çocuk yapıyor. Nasıl içi alır insanın, anlamıyorum. Hiç mi bir şeyden tiksinmezsiniz, hiç mi bir şey durdurmaz sizi? Allah'ım bu nasıl bir umursamazlıktır? Ban yemek istemiyorum içimden geçenleri yazamayacağım.

Ve iddia ettiği gibi zorla da evlendirilmemiş. Zorla olsa o an o heriften tiksinirdi. Seviyorum falan demezdi. Ne yapsa dayak yiyor zaten, düz de dursa yiyor eğri de dursa yiyor. Yatağa da girmezdi yani.

Öyle iyi hatırlıyorum ki bu konuyu daha önce açtınız siz, o zaman da size o kızı kurtarın dedik.Hâlâ aynı çocuğun durumu ,şikayet ederler elinizden alınır umarım siz hak etmiyorsunuz o çocuğu. İlk açtığınızda da demiştim siz dayak yeyin seviyorsanız ama o çocuğa yapamaz diye. Ay nasıl şikayet ediliyor ya

Hemen boşanın. Aynı ortamda bende bulundum 3 kere şiddet gördüm. Benimde 1 yaşında bebeğim var . Huzursuz bir ortamda büyüyemezler çocuklar psikolojisi bozulur ben dava açtım çok şükür sende hemen davanı aç yoksa böyle gider bu sonrasında kadın cinayetinden haberlere çıkarsın Allah korusun öyle bir şey olmasın ama böyle şiddete meyilli insanlar öldürür de

Birine bakmıyorsunuz ikincinin derdine düşmüşsünüz. Ne bu koca merakı? Kızınız kocaman çocuk ölmüş, girin bir işe çalışıp ayaklarınızın uzerinde durun. Hemen koca bulup evlenmek nedir yahu?! 27 yaşta 2 koca yanlış evlilik. Babasına verin bari kızınızı da en azından sizin elinizde heba olmasın. Ne size ne de yediğiniz dayaklara zerre üzülmedim. Tek üzüldüğüm şey o masum kızınız.
Allah sizin de o koca müsvettesinin de cezasını versin inşallah!
Ayrıca o bebeği de umarım aldırırsınız. Evet günah ama ne böyle bir annede ne böyle bir babada büyümeyi hak ediyor. Günahını korunmadan önce siz düşünecektiniz. O çocuğa böyle kötü bir hayatın içine sokmakta büyük günah!

Bu dedigim ilk zamanlarda oldu ayrildim soz verdi yenin ettti bende ikinci evliligim dagilmasin diye kabul ettim sonrasinda kizima kendi oglundan bile daha iyi davraniyor bana devam ediyor ama
Evliliğiniz batsın sizin ölüyorsunuz koca derdine. Sana asla üzülmüyorum o çocuğa yazık. İnşallah sizin gibilere rağmen çok güzel bir hayatı olur

Sayfalarca yorum yazılmış herkesin de ağzına sağlık gereken her şey söylenmiş.
Konu sahibi hala bayramda gideceğim diyor kafayı yememek elde değil.
O kız çocuğunun şu anda neler hissettiği, o evde geçen her bir dakikanın onu ne kadar zorladığı hakkında ufacık bir düşüncesi olsa çoktan çıkıp gitmişti.
Çocuk bakmayı karnını doyurmak, okuluna göndermekten ibaret sanıyor. Yazık, çok yazık.

Bu dedigim ilk zamanlarda oldu ayrildim soz verdi yenin ettti bende ikinci evliligim dagilmasin diye kabul ettim sonrasinda kizima kendi oglundan bile daha iyi davraniyor bana devam ediyor ama
Kesin duzelmistir kesin. Millet tepki verdi diye o ilk zamanlardi diye salla, kesin değişmiş melek olmustur, o çocukcagiz da çok mutludur şimdi.

İnanin bu yasa kadar bir dedigini iki etmedim buda boyle olunca ailemde bende tepkimi koyduk suan elini surse inanin giderim o saniye
Hala elini sürse giderim diyosun baska bir yorumda kızının okulunu bahane ediyorsun elini sürse dayak yese gideceksin ama şimdi okulu yarım kalmasın ne diyim ne diyim inşallah kızın seni hiçbir zaman af etmez senden bir koca yüzünden çektiği psikolojik sorunları yüzünden ölsen bir yudum su vermez vermesin cidden ilk defa bu kadar sinir oldum ne bu yaaaaa ne sen annesin anne kiz çocuğun var daha bi tane daha doğurup büyüturum diyor sen adami birakmamak için ortada bir bag kalsın diye dogurmak istiyorsun

Aile evine dönemem diyorsun babam hastalanir falan filan. Sonra orda döverler demeye başladın. Her şeye bir kılıf her şeye bir bahane. Sanki çok iyi bir anneymis gibi birde ikinciyi doğuracak. Gram acimiyorum sana ne halin varsa gör de o yavrular ne olacak, o travmalar o korkularla nasıl büyüyecekler. Hayatını kocasız geciremeyecek kadar aciz birisin. Çalışayim kimseye minnet etmeyeyim diye bir amacın yok. Bugün kızını alıp sığınma evine gitsen şu an ki durumundan kat be kat iyi bir hayatın olur. Ama yok kocasiz kalmamalı değil mi.Şikayet mercilerine ulaşmaya çalışacagim bende, o yavrucagı senden ve o lanet adamdan kurtulması gerekiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…