Herkes aldır dedi, aldıracak mısınız?Neyse allah askina anlamiyorsunuz ben zaten bayramda gidicem bosanicam size sadece karnimdaki cocugu aldirmalimiyim gunaha girermiyim yoksa onada bakip tek buyutmelimiyim bunu sormakti amacim
İlkine çok iyi bakmış, bir dediğini iki etmemiş, bunu da doğurup kainat anası olacak.Herkes aldır dedi, aldıracak mısınız?
Rice ederim keşke başıma ağrıma girdi gerçekten çok üzüldüm, sinirlendim.Şimdi anlaşılır oldu. Teşekkür ederim.
Böyle bir konu gerçek olmasaydı keşke. Dalga geçmiş olmasını tercih ederdim.
Yok aldırmayacak çünkü nasıl mağdur rolünü oynayacakHerkes aldır dedi, aldıracak mısınız?
Vere bilecegi en büyük hatalı karar olucak hayatında doğurursaİlkine çok iyi bakmış, bir dediğini iki etmemiş, bunu da doğurup kainat anası olacak.
Elinize sağlıkSizi Aile Bakanlığı'na şikayet ediyorum.
Allah'ın cezaları.
Ve iddia ettiği gibi zorla da evlendirilmemiş. Zorla olsa o an o heriften tiksinirdi. Seviyorum falan demezdi. Ne yapsa dayak yiyor zaten, düz de dursa yiyor eğri de dursa yiyor. Yatağa da girmezdi yani.Elinize sağlıkgisla da etmiş. İnşallah gerekeni yapar bakanlık.
Geçen sene kızımla ikimiz dayak yememize rağmen seviyorum vs. yazmış. Demek ki iddia ettiği gibi bir kerelik falan değil, bayağı sistematik bir şekilde şiddet görüyor çocuk. E geçen sene boşanmayan şimdi mi boşanacak? O zaman bari çocuğu devlet alsın da dayağını tek başına yesin.
Öz babası vursa evladıma, parmaklarını kırarım adamın. Millet elin herifine dövdürüp bir de aynı yatağa girip çocuk yapıyor. Nasıl içi alır insanın, anlamıyorum.Hiç mi bir şeyden tiksinmezsiniz, hiç mi bir şey durdurmaz sizi? Allah'ım bu nasıl bir umursamazlıktır? Ban yemek istemiyorum içimden geçenleri yazamayacağım.
Seviyorum yazmış Katip. Ne zorlası Allah aşkına?Ve iddia ettiği gibi zorla da evlendirilmemiş. Zorla olsa o an o heriften tiksinirdi. Seviyorum falan demezdi. Ne yapsa dayak yiyor zaten, düz de dursa yiyor eğri de dursa yiyor. Yatağa da girmezdi yani.
İlkini kendiniz büyütememissinizki bunu büyütebilesiniz.Onuda kendim buyuturum aldiramam yapamam
Evliliğiniz batsın sizin ölüyorsunuz koca derdine. Sana asla üzülmüyorum o çocuğa yazık. İnşallah sizin gibilere rağmen çok güzel bir hayatı olurBu dedigim ilk zamanlarda oldu ayrildim soz verdi yenin ettti bende ikinci evliligim dagilmasin diye kabul ettim sonrasinda kizima kendi oglundan bile daha iyi davraniyor bana devam ediyor ama
Kesin duzelmistir kesin. Millet tepki verdi diye o ilk zamanlardi diye salla, kesin değişmiş melek olmustur, o çocukcagiz da çok mutludur şimdi.Bu dedigim ilk zamanlarda oldu ayrildim soz verdi yenin ettti bende ikinci evliligim dagilmasin diye kabul ettim sonrasinda kizima kendi oglundan bile daha iyi davraniyor bana devam ediyor ama
Hala elini sürse giderim diyosun baska bir yorumda kızının okulunu bahane ediyorsun elini sürse dayak yese gideceksin ama şimdi okulu yarım kalmasın ne diyim ne diyim inşallah kızın seni hiçbir zaman af etmez senden bir koca yüzünden çektiği psikolojik sorunları yüzünden ölsen bir yudum su vermez vermesin cidden ilk defa bu kadar sinir oldum ne bu yaaaaa ne sen annesin anne kiz çocuğun var daha bi tane daha doğurup büyüturum diyor sen adami birakmamak için ortada bir bag kalsın diye dogurmak istiyorsunİnanin bu yasa kadar bir dedigini iki etmedim buda boyle olunca ailemde bende tepkimi koyduk suan elini surse inanin giderim o saniye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?