İkinci esten dayak hamileyim cocugum var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçen seneki konundan. Pek zorla evlendirilmiş gibi değilsiniz.
Yalan tabi. Boşanmamak için bayramı bile bahane etti. Eş ailesinin elini öpmeye gitsin bayramlaşsın sonra bir ara şey eder halleder. Sistematik şekilde çocuk döven psikolojik fiziksel şiddet uygulayan adamların arkasında hep bir kadın vardır bu hiç şaşmaz. O kadın her şeyi kapatır, gerekirse gider yeni kurban bulur getirir. Sokakta kurban aramamış kendi yapmış bir çocuk. Diğer ikisi büyüyüp evden gidecek kaçacak yaşa geldi mi tazesi geliyor arkadan.

Neyse allah askina anlamiyorsunuz ben zaten bayramda gidicem bosanicam size sadece karnimdaki cocugu aldirmalimiyim gunaha girermiyim yoksa onada bakip tek buyutmelimiyim bunu sormakti amacim
Sizi Aile Bakanlığı'na şikayet ediyorum.
Allah'ın cezaları.

Siz burada bizimi kandirmaya calsiiyorsunuz yoksa kendinizi mi daha kendiniz yazmadiniz mi kizimin kulagini sikarak cekiyordu defter aldik parcaladi cocuk pogaca istedi verdim kizdi diye size gore siddet sayilmasi icin ayaklarinin altina alip tekmelemesi mi lazim ne yiyip ne iciyorsunuz allah askina ya konu zaten gerekli yerlere sikayet edilmis insallah dikkate alinir ve sizlerden alinir o cocuklar

cerencnm .!.:
kizimla benim yedigim dayak asla umurlarinda olmadi esimi seviyorum kiziyorum kendime hala nasil seversin diye ama sacmalik iste napcami bilmiyorum”
Şu mesajı gördükten sonra dilerim Allah seninde o kocan olacak pisliğinde tez zamanda belasını verir. İnşallah o yavruya bir daha dokunamaz hale gelin. Anne olmak kim sen gibi mikrop gibi üre anca ama sen o çocuklara anne olamazsın. Birde sahip çıkarım diyor terbiyesiz, millet kedisine, köpeğine daha iyi sahip çıkıyor. Kızına kedi, köpek kadar vermiyorsun. Ban yersemde yiyeyim. Sen kocanı sev koca delisi az bile yapıyor sana. Beter ol sen ama yavruda inşallah büyütünce sana anne demez

İnşallah korumaya alınır çocuk böylelikle hayatı kurtulur.

Evladını döven kulağını çekiştiren adamla seks yaptın yani
Bunu benim aklım almıyor
Çocuğumun öz babası oğluma dokunsa ağzına s*çarım onun
Siz gidip yavrunuzu döven elin adamıyla seviştiniz bir de.
Tüm yargılamayı ve linci hak ediyorsunuz. İlerde sakın kızınızın kapısına gidip de bana bak diye ağlamayın rahat bırakın o çocuğu. Elin herifi uğruna çocukluğunu yaktınız. Gençliğinde bari sizden kurtulsun

Ben o olayin bir tokat oldugunuda dusunmuyorum cunku kulaginjn sikilarak cekilmesi yedigi bir pogacaya kizilmasi surekli azarlanmasi asagilanmasi siddet degil kendisine gore buyuk ihtimalle burada yumusatmak icin bir tokat dedi o cocuga sorsak bakalim ne siddetler gormustur

Sikayet lafı geçti diye adamı güzelleme başlamış. Bir önceki konun belli durum belli. Ilk ve tek şiddet olmadığına çok eminim. Ya haberlerde izledigimizde aynı böyle insanlar iste. Koca diye delirin siz. Bundan kacar anında başkasına gider. Kendim cabalayayim hayatta demez. Bu rahatlikla hep hamile kalır dogurursunuz. Boyle büyütmeye ne var. O 2 yaşındaki güzelim bebegin annesi olacak kadin da böyle biriydi işte. Yazıklar olsun ya bir koca uğruna yapmayacağınız şey yok. Burda içimden gelenleri söyleyemiyorum bile. Kullandığını sanmam ama X te o eziyete maruz kalan bebegin annesi olacak yaratik ile ilgili yazılanları oku benden sana gelmiş say.

Neyse allah askina anlamiyorsunuz ben zaten bayramda gidicem bosanicam size sadece karnimdaki cocugu aldirmalimiyim gunaha girermiyim yoksa onada bakip tek buyutmelimiyim bunu sormakti amacim
Silinmeden önceki konunuzu alıntı yapmişlar ordan okudum. Çocuğu aldırmazsanız daha günah. Siz daha birine sahip çıkamıyor ona buna dövdürüyorsunuz, sizin neyinize 2.çocuk?

Silin siz konuyu silin devlet insallah gerekeni yapar sizde kapiniza birileri gelene kadar oturun korkudan tirnaklarinizi yiyin sizin derdiniz bosanmakta degil cocugunuzun siddet gormeside degil kendiniz siddet gordugunuz icin sinirlendiniz burada konu actiniz adama iki sovelim sizde icinizi rahatlatin istediniz konunun bu kadar tepki alacagini dusunmediniz Allahin cezalari sizi mune abla banlarsan banla benide ne yapayim

Bu da bir önceki konusu. Çocukla ilgili Ayrıntılar.

Çok üzüldüm çocuğa.
Hayatınızın bundan sonrasini tek geçirseydiniz ya çok mu lazım bu adam. Kocasızlıktan kimse ölmüyor merak etmeyin.

Cocugu aldirip derhal bosanin.

Kizinizida bosanmayacaksaniz babasina verin yazik değil mi cocuga?

Şimdi anlaşılır oldu. Teşekkür ederim.
Böyle bir konu gerçek olmasaydı keşke. Dalga geçmiş olmasını tercih ederdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…