- 30 Aralık 2009
- 23.416
- 92.948
- 1.123
Yalan tabi. Boşanmamak için bayramı bile bahane etti. Eş ailesinin elini öpmeye gitsin bayramlaşsın sonra bir ara şey eder halleder. Sistematik şekilde çocuk döven psikolojik fiziksel şiddet uygulayan adamların arkasında hep bir kadın vardır bu hiç şaşmaz. O kadın her şeyi kapatır, gerekirse gider yeni kurban bulur getirir. Sokakta kurban aramamış kendi yapmış bir çocuk. Diğer ikisi büyüyüp evden gidecek kaçacak yaşa geldi mi tazesi geliyor arkadan.Geçen seneki konundan. Pek zorla evlendirilmiş gibi değilsiniz.
Sizi Aile Bakanlığı'na şikayet ediyorum.Neyse allah askina anlamiyorsunuz ben zaten bayramda gidicem bosanicam size sadece karnimdaki cocugu aldirmalimiyim gunaha girermiyim yoksa onada bakip tek buyutmelimiyim bunu sormakti amacim
İnşallah korumaya alınır çocuk böylelikle hayatı kurtulur.Hepsini okuyamadım içim el vermedi. Yok ikinci evliliğim yok rezil olurum yok babam hasta ya siz ne yaptığınız farkında mısınız? göz göre göre böyle devam ederse kızınızın başına bişey gelecek.Bugün bir haber okudum kadının sevgilisi kalkıp kadının çocuğunu öldüresiye dövüyor bu çocuklar bu dünyaya eziyet görmeye mi geliyorlar? Madem iyi bir anne olmayacaktınız neden bu dünyaya çocuk getirdiniz ? Bahsettiğim kadının çocuğu devlet korunmasına alınacak böyle devam ederse sizinkini de alırlar. Kendinize çeki düzen verin bu nasıl bir eziklik anlam vermedim kocanız kendi oğluna iyi davrandığınız görsün diye uğraşıyorsunuz bide olan kızınıza olmuş .Yazık gerçekten
Ben o olayin bir tokat oldugunuda dusunmuyorum cunku kulaginjn sikilarak cekilmesi yedigi bir pogacaya kizilmasi surekli azarlanmasi asagilanmasi siddet degil kendisine gore buyuk ihtimalle burada yumusatmak icin bir tokat dedi o cocuga sorsak bakalim ne siddetler gormusturBayram, karne, babam üzülür, hamileyim... Bizi mi kandırıyorsunuz siz? Kızım okul çağına geldi, işe girip çalışayım birikim yapayım, ev tutup kızımla yaşayayım fikri hiç mi geçmedi kafanızdan? Babanız yasak mı koydu çalışmanıza? Ayrıca sizi zorla bu adamla evlendiren babanız gitsin bir köşede gebersin. Çocuğuma bunu reva gören kim olursa olsun gebersin. Ama asla ve asla inanmıyorum zorla evlendirildiğinize. Hazır büyümüş başının çaresine bakabilecek yaşa gelmiş kız çocuğu varken koca derdine düşmüş ondan da hamile kalmışsınız. O tokattan sonra kızınızı o halde gördükten sonra nasıl yiyip içip aynı yatağa girebildiniz bu adamla, hiç mi vicdan azabı çekmediniz? Ya ben anlayamıyorum idrak edemiyorum, sizler nasıl yaratılmışsınız?
Silinmeden önceki konunuzu alıntı yapmişlar ordan okudum. Çocuğu aldırmazsanız daha günah. Siz daha birine sahip çıkamıyor ona buna dövdürüyorsunuz, sizin neyinize 2.çocuk?Neyse allah askina anlamiyorsunuz ben zaten bayramda gidicem bosanicam size sadece karnimdaki cocugu aldirmalimiyim gunaha girermiyim yoksa onada bakip tek buyutmelimiyim bunu sormakti amacim
Silin siz konuyu silin devlet insallah gerekeni yapar sizde kapiniza birileri gelene kadar oturun korkudan tirnaklarinizi yiyin sizin derdiniz bosanmakta degil cocugunuzun siddet gormeside degil kendiniz siddet gordugunuz icin sinirlendiniz burada konu actiniz adama iki sovelim sizde icinizi rahatlatin istediniz konunun bu kadar tepki alacagini dusunmediniz Allahin cezalari sizi mune abla banlarsan banla benide ne yapayimNeyse allah askina anlamiyorsunuz ben zaten bayramda gidicem bosanicam size sadece karnimdaki cocugu aldirmalimiyim gunaha girermiyim yoksa onada bakip tek buyutmelimiyim bunu sormakti amacim
Çok fazla kişi tepki vermiş umarım şikayet edilirde çocuk ellerinden alınırİnşallah korumaya alınır çocuk böylelikle hayatı kurtulur.
Bu da bir önceki konusu. Çocukla ilgili Ayrıntılar.ben tabi onun ogluna iyi davranirken benim kizimi surekli igneledi neden annenin yanindasin surekli falan diye kizip duruyo istiyoki ben kizimi gonderiyim ucumuz yasayalim neyse ben yuz vermedim tabiki
kizima diyormus ki uvey oglum senin annen o.. haketti o dayagi falan diyormus en ufak seyde sikayet ediyor kizima bana el hareketleri dil cikarmalar ben cocuga dur desem bile artik sidddet goruyorum bir gun kizimla yanyana oturuken kizima vurdu bende
bagirdim bagirdigim icin banada vurdu bende kardesimi aradim.geldi ailesi diyorki biz siddet gordugumuz halde uvey oglumun piskolojisi bozulmus kavgadan dava acarmis
kizimla benim yedigim dayak asla umurlarinda olmadi esimi seviyorum kiziyorum kendime hala nasil seversin diye ama sacmalik iste napcami bilmiyorum nasil bir yol izlemeliyim
Cocugu aldirip derhal bosanin.Neyse allah askina anlamiyorsunuz ben zaten bayramda gidicem bosanicam size sadece karnimdaki cocugu aldirmalimiyim gunaha girermiyim yoksa onada bakip tek buyutmelimiyim bunu sormakti amacim
Nokta koymamış ve devrik cümle kullanmış o yüzden yanlış anlaşılıyor. Şunu demek istemiş: 16 yasinda dogum yaptim aldir dediler. Daha 17 yaşındayken cocuguma sahip ciktim. ailem istedi bu evliligi intibar ederim evlenmem dedim ama edersen et ilkini sen sectin bunuda biz secicez dediler mecburen evlendim”
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?