İkinci esten dayak hamileyim cocugum var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sabah sabah Twitter a girmek çok büyük pişmanlık. Bu haberi okudum. Kendime gelemiyorum. Çıldıracağım..

Bir de iki yaşındaki bir bebeği annesinin sevgilisi mahluk darp etmiş. Hayati tehlikesi var.

Bu insan görünümlü mahluklar bu çocuklara ne yaptılarsa, aynısının onlara yapılmasını istiyorum. Ölene kadar.. defalarca..

Şuan 27 yaşındasınız kızınız 9 yaşında.diger evliliğiniz de hemen hamile kaldınız diyelim 17 yaşında mi evlendiniz.allah size akıl versin ne acelesi vardı hemen tekrar evlendiniz.ilk eşiniz geli bu adamın ağzını burnunu dagitsin.nasil o olaydan sonra ayrilmadiniz ya bide yetmemiş hamile kalmışsınız.heralde ceketini üstünüze atmadı ilişki yaşadınız.valla sizin gibi kadınlara hiç üzülmüyorum sadece kızınıza uzuluyorum.cok mu lazımdı tekrar koca almak

Bayramda ayrilicam karneyi bekliyorum okul yarim kalmasin diye ama tek sorun hamile olmam
Bayram, karne, babam üzülür, hamileyim... Bizi mi kandırıyorsunuz siz? Kızım okul çağına geldi, işe girip çalışayım birikim yapayım, ev tutup kızımla yaşayayım fikri hiç mi geçmedi kafanızdan? Babanız yasak mı koydu çalışmanıza? Ayrıca sizi zorla bu adamla evlendiren babanız gitsin bir köşede gebersin. Çocuğuma bunu reva gören kim olursa olsun gebersin. Ama asla ve asla inanmıyorum zorla evlendirildiğinize. Hazır büyümüş başının çaresine bakabilecek yaşa gelmiş kız çocuğu varken koca derdine düşmüş ondan da hamile kalmışsınız. O tokattan sonra kızınızı o halde gördükten sonra nasıl yiyip içip aynı yatağa girebildiniz bu adamla, hiç mi vicdan azabı çekmediniz? Ya ben anlayamıyorum idrak edemiyorum, sizler nasıl yaratılmışsınız?

Daha yaşınız genç. Yarın öbür gün de 3. eşe 2 çocuğunuzla gitmeyin sonra? Kürtaj günah aldıramam demişsiniz, kızınızın bu yaşadığı günah değil mi? Size de günah değil mi bu geçen yıllarınıza?
Hepsini geçtim adamla yatmak nasıl içinizden geldi?

Bazen okuyoruz haberleri hangi anne izin verir buna diyoruz al işte buda o yolda gidiyor.

2 yıldır evliyim, 27 yaşındayım yazmışsınız konuda. İkinci evliliğiniz olduğu da yazıyor.
Dalga mı geçiyorsunuz bizimle?
Nokta koymamış ve devrik cümle kullanmış o yüzden yanlış anlaşılıyor. Şunu demek istemiş: 16 yasinda dogum yaptim aldir dediler. Daha 17 yaşındayken cocuguma sahip ciktim. ailem istedi bu evliligi intibar ederim evlenmem dedim ama edersen et ilkini sen sectin bunuda biz secicez dediler mecburen evlendim”

Bosanicam suan kizimin okulu yarida kalmasin son bir ay diye bekliyorum geri donmicem sadece bir kez daha hamileyken ayrilmak ailemden yine tepki almak korkum ilkinde ayrildim diye dayak yedim ailemdende cunku
Ben olsam bebeği aldırır boşanırdım, kızını kurtar ...

Çocuğunuza bunu yapmaya hiç hakkınız yok. O pislikten çok siz günaha giriyorsunuz. O çocuk size emanet. Sizden başka onu koruyacak kimse yok. Büyüdüğünde bu pisliğin onu dövüp ezmesinden çok sizin göz yummanıza üzülecek. Gerçekten eğer bu şekilde bir evliliğe devam edecekseniz dayak yemek sizin kararınız ama o meleği buna maruz bırakmaya hiç hakkınız yok, sosyal hizmetlere verin çocuğu bari geleceği kurtulsun.

Çocuğunuza çok üzüldüm. İlle de hayatınızda koca olmak zorunda mı? Sizin göreviniz o çocuğu korumak kollamak. Hala babam üzülür bilmem ne diye çekiyorum diyorsunuz. Bir de hamile kalmışsınız. Yapacağınız o adamdan ayrılmak, kendi çocuğunuzu korumak kollamak ve başka bir çocuğun günahına girmemek.

Bunu yapan inşallah bu yaptiğinin bedelini çok agır öder, ödesin, ödemek zorunda.. çok korkunç ya hem de çok. Okuduğumda bile tüylerim ürperdi. O çocuk ne haldedir((((((((((

Tam da bugün haberlerde annesinin sevgilisi tarafından darp edilen 2 yaşındaki bebeğin hayati tehlikesi olduğunu okudum. Geldim buraya benzeri bir konu daha.. Sinirlerim kaldırmıyor artık.
Onu ben de gördüm, uckurunun derdine düşen tüm anne babaların Allah belasını versin , çalışıp çocuğuna bakmak varken evlenip koca peşinde rezil oluyorlar, yazık o bebeklere ...

Bayramda ayrilicam karneyi bekliyorum okul yarim kalmasin diye ama tek sorun hamile olmam
Okul yarım kalsın ama bir saniye daha tutmayın çocuğunuzu orada eğer samimiyseniz. Gittiğiniz yerde devam eder. Kimseye demek istemem ama karnınızdakini de bir an önce aldırın. Bakın kızınızı aldır demişler aldırmadım, sahip çıktım diyorsunuz ama bu sahip çıkmak değil. Yazık dayak yiyip bir lokmasının hesabı yapılıyor. Defter bile çok görülüyor böyle sahip çıkmak mı olur. Size çok ağır şeyler söylemek istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…