- 8 Ağustos 2011
- 12.212
- 12.196
- 498
Sabah sabah Twitter a girmek çok büyük pişmanlık. Bu haberi okudum. Kendime gelemiyorum. Çıldıracağım..Mecburen mi hamile kaldınız? Doğum kontrolü uygulamayın diye elinizi ayağınızı mı bağladılar? Demin haberlerde ne okudum biliyor musunuz? Zaatüre teşhisi nedeniyle yoğun bakımda yatan 9 yaşında felçli kız çocuğuna tecavüz edilmiş. Rutin muayenede farketmişler ve yoğun bakıma girip çıkan 26 kişiye soruşturma açılmış. 2 gündür kanaması kesilmiyormuş kızın. Sizin de 9 yaşında kız çocuğunuz var. Hiç mi vicdanınız yüreğiniz sızlamıyor çocuğunuzun dayak yemesine? O adam kızınıza tecavüz de edecek, niye çünkü siz izin veriyorsunuz. Ben buna da kızına da istediğimi yaparım nasıl olsa elimin altındalar, kadın sesini bile çıkaramaz diyecek. Bir gram annelik hissiniz varsa hem kızı hem de doğacak olanı götürün sosyal hizmetlere verin, sonra da gidip tüplerinizi bağlatın üremeyin, sapık adamlara çocuk sunmayın.
Bayram, karne, babam üzülür, hamileyim... Bizi mi kandırıyorsunuz siz? Kızım okul çağına geldi, işe girip çalışayım birikim yapayım, ev tutup kızımla yaşayayım fikri hiç mi geçmedi kafanızdan? Babanız yasak mı koydu çalışmanıza? Ayrıca sizi zorla bu adamla evlendiren babanız gitsin bir köşede gebersin. Çocuğuma bunu reva gören kim olursa olsun gebersin. Ama asla ve asla inanmıyorum zorla evlendirildiğinize. Hazır büyümüş başının çaresine bakabilecek yaşa gelmiş kız çocuğu varken koca derdine düşmüş ondan da hamile kalmışsınız. O tokattan sonra kızınızı o halde gördükten sonra nasıl yiyip içip aynı yatağa girebildiniz bu adamla, hiç mi vicdan azabı çekmediniz? Ya ben anlayamıyorum idrak edemiyorum, sizler nasıl yaratılmışsınız?Bayramda ayrilicam karneyi bekliyorum okul yarim kalmasin diye ama tek sorun hamile olmam
Geçen seneki konundan. Pek zorla evlendirilmiş gibi değilsiniz.kizimla benim yedigim dayak asla umurlarinda olmadi esimi seviyorum kiziyorum kendime hala nasil seversin diye ama sacmalik iste napcami bilmiyorum
Bazen okuyoruz haberleri hangi anne izin verir buna diyoruz al işte buda o yolda gidiyor.Sabah sabah Twitter a girmek çok büyük pişmanlık. Bu haberi okudum. Kendime gelemiyorum. Çıldıracağım..
Bir de iki yaşındaki bir bebeği annesinin sevgilisi mahluk darp etmiş. Hayati tehlikesi var.
Bu insan görünümlü mahluklar bu çocuklara ne yaptılarsa, aynısının onlara yapılmasını istiyorum. Ölene kadar.. defalarca..
Linçlenebilirim belki ama keşke herkes üreyemese, insanlar için de kısırlaştırma olsa demek istiyorum.Bazen okuyoruz haberleri hangi anne izin verir buna diyoruz al işte buda o yolda gidiyor.
İnsan nasıl kıyar çocuğuna biz boşuna yazıyoruz konu sahibi ayrılmaz bu adamdanLinçlenebilirim belki ama keşke herkes üreyemese, insanlar için de kısırlaştırma olsa demek istiyorum.
Kimi kandırıyorsun nereye gideceksin acaba.madem ailen destek oluyordu ne demeye evlendinİnanin bu yasa kadar bir dedigini iki etmedim buda boyle olunca ailemde bende tepkimi koyduk suan elini surse inanin giderim o saniye
Çocuk ziyanlığıBazen okuyoruz haberleri hangi anne izin verir buna diyoruz al işte buda o yolda gidiyor.
Nokta koymamış ve devrik cümle kullanmış o yüzden yanlış anlaşılıyor. Şunu demek istemiş: 16 yasinda dogum yaptim aldir dediler. Daha 17 yaşındayken cocuguma sahip ciktim. ailem istedi bu evliligi intibar ederim evlenmem dedim ama edersen et ilkini sen sectin bunuda biz secicez dediler mecburen evlendim”2 yıldır evliyim, 27 yaşındayım yazmışsınız konuda. İkinci evliliğiniz olduğu da yazıyor.
Dalga mı geçiyorsunuz bizimle?
Ben olsam bebeği aldırır boşanırdım, kızını kurtar ...Bosanicam suan kizimin okulu yarida kalmasin son bir ay diye bekliyorum geri donmicem sadece bir kez daha hamileyken ayrilmak ailemden yine tepki almak korkum ilkinde ayrildim diye dayak yedim ailemdende cunku
Burda üvey baba mi kıza vurmuş anlamadimHadi kendi dayağını ye kendin etmiş kendin bulmuşsun. Ama kızına vurduğu sistematik şekilde eziyet ettiği halde o evde kalmaya devam ediyorsun ya sana gerçekten yazıklar olsun.
Siddet gördüğün adamdan hamile kalırken düşünecektin onu , yazık ya üreyip durmayın, aldir o zavallı kurtulsun bari ..Bayramda ayrilicam karneyi bekliyorum okul yarim kalmasin diye ama tek sorun hamile olmam
Bunu yapan inşallah bu yaptiğinin bedelini çok agır öder, ödesin, ödemek zorunda.. çok korkunç ya hem de çok. Okuduğumda bile tüylerim ürperdi. O çocuk ne haldedirMecburen mi hamile kaldınız? Doğum kontrolü uygulamayın diye elinizi ayağınızı mı bağladılar? Demin haberlerde ne okudum biliyor musunuz? Zaatüre teşhisi nedeniyle yoğun bakımda yatan 9 yaşında felçli kız çocuğuna tecavüz edilmiş. Rutin muayenede farketmişler ve yoğun bakıma girip çıkan 26 kişiye soruşturma açılmış. 2 gündür kanaması kesilmiyormuş kızın. Sizin de 9 yaşında kız çocuğunuz var. Hiç mi vicdanınız yüreğiniz sızlamıyor çocuğunuzun dayak yemesine? O adam kızınıza tecavüz de edecek, niye çünkü siz izin veriyorsunuz. Ben buna da kızına da istediğimi yaparım nasıl olsa elimin altındalar, kadın sesini bile çıkaramaz diyecek. Bir gram annelik hissiniz varsa hem kızı hem de doğacak olanı götürün sosyal hizmetlere verin, sonra da gidip tüplerinizi bağlatın üremeyin, sapık adamlara çocuk sunmayın.
Onu ben de gördüm, uckurunun derdine düşen tüm anne babaların Allah belasını versin , çalışıp çocuğuna bakmak varken evlenip koca peşinde rezil oluyorlar, yazık o bebeklere ...Tam da bugün haberlerde annesinin sevgilisi tarafından darp edilen 2 yaşındaki bebeğin hayati tehlikesi olduğunu okudum. Geldim buraya benzeri bir konu daha.. Sinirlerim kaldırmıyor artık.
Okul yarım kalsın ama bir saniye daha tutmayın çocuğunuzu orada eğer samimiyseniz. Gittiğiniz yerde devam eder. Kimseye demek istemem ama karnınızdakini de bir an önce aldırın. Bakın kızınızı aldır demişler aldırmadım, sahip çıktım diyorsunuz ama bu sahip çıkmak değil. Yazık dayak yiyip bir lokmasının hesabı yapılıyor. Defter bile çok görülüyor böyle sahip çıkmak mı olur. Size çok ağır şeyler söylemek istiyorum.Bayramda ayrilicam karneyi bekliyorum okul yarim kalmasin diye ama tek sorun hamile olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?