ikinci evliliğe dair korkularım

Pişman olma ihtimaliniz var. Bu işler önceden kendini belli ediyor. Benim nişanlım aynı şehirde yaşayan ailesini görmeye üç haftada bir filan gidiyor ben bile çekiniyorum değişirse ne yapacağım diye.

ben öleyim ozaman

ben öleyim ozaman

Böyle şeyler telkinle olmuyor pek. İçinde nasılsa öyle diye görüyorum ben. Ben derim ailene sık git daha sık git. Annesi bizim bu sürece karışınca çok sinirlenir "tamam bir şey deme kadına sakın" diye ben zor durdururum, vb. Tabi bu durumda bile evlenince 180 derece değişebilir. Eski erkek arkadaşım ise tam tersi, tam bir ana kuzusu idi :) Fıtrat bence tamamen. Değişiklik beklemek yerine minimumunun şu andaki gibi olacağı ve artma ihtimali şeklinde kendini hazırlamak daha iyi gibi :) Gitme sıklığı açısından demiyorum o belki azalır ama, tarz olarak.

Senede 1 kere olan meyveler ıcın bu kadar stres yapmanıza gerek yok dıyeyım o zaman, cocugunuz olunca siz gıdersınız toplamaya organık dıye :) lazım olacak çok, bu arada her yaz köye giderım sabahın köründe bağ bahce ıle ugrasır aileme yardım ederım, eşimde yardım eder. Mutlu oluruz, eğlenırız bahçede organık oldugu ıcın sanırım :) keyıf alırız bu işlerden. Bız yardım etmeyı severız ınsanlara eşimle, belkıde bu sebeple bana yazdıklarınız zor gelmedı ve köy hayatını bılıyorum, eger bu işlerle ilgilenemeyeceksınız, zor gelecekse onlar köyden kız bulsunlar sizde köy hayatı olmayan bırıyle beraber olursunuz. Ama bu adamın aılesı tek sanırım yardımda edecek etmelıdırde

diyorum ya birliktede gideriz güzel bi ortam olabilir ama senede 1 kere dediğiniz şeyin yazı var kışı var ve bitmiyor gerçekten . süreeeekli köydeler . zaten yılda 1 olsa neden telaşlanayım ki . evlenince böyle bi sürekli tatilimin orda olmasını istemiyorum . sabahın bi körü kalkıp hiç bi yere gidemem ben .
uyanırım eşimle kahvaltı eder istediğim saatte giderim .
aslında bence de onlara olcak olan köyden kız. çünkü ben yaşamadım öyle bi hayat.
bakalım uyacak mı

siz böyle anlatınca hoş geliyor göze ama yazın gidilcek bi yerde değil ki dibimizde ve sürekli orda oluncakk
keşke sadece yazları gidip hem tatil hem köy hayatı yaşamak olsaydı mevzu

Çok haklısın.Benım boşandıgım anne kuzusununda babasının dukkanı vardı.Hep oraya gıderdı .Aılesıne yardımcı oluo diye o kadar hoşuma gidioduki.Herkesin bi hayatı olmalı bence.İnsanlar insanları kullanmayı çok seviyo.

siz böyle anlatınca hoş geliyor göze ama yazın gidilcek bi yerde değil ki dibimizde ve sürekli orda oluncakk
keşke sadece yazları gidip hem tatil hem köy hayatı yaşamak olsaydı mevzu
Tabi bız büyük şehırde oldugumuz ıcın bıze güzel gelıyor, cok iyi gelıyor havası suyu köylerin. Belkı sizede iyi gelır, toprakla uğraşmak, tarhanası domatesı :) fındığı tüm kalabalıkdan tüm sıkıntılardan arınmak terapi. Allah hayırlısını nasıp eylesın sizin için. Siz seversenız olur, sız sevmezssenız bu işleri, hep sıkıntı yaşarsınız, eşinizde arada kalır.

bu anne baba bile olsa bi raddeden sonra kullanmaya giriyor tabi ki .
ana kuzusuyla çok zor çok .
bu yüzden boşandım ben ..
ve aradan 4-5 yıl sonra beni aradı barışmak için . silerim ailemi senin için dedi

denge kurmayı bilmiyor asla erkekler

inşallah her şey dengeli ve istediğim ölçüde ilerleye bilir de benim de köy denilince tüylerim dikilmez hadi bakalım

Pişman olma ihtimaliniz var. Bu işler önceden kendini belli ediyor. Benim nişanlım aynı şehirde yaşayan ailesini görmeye üç haftada bir filan gidiyor ben bile çekiniyorum değişirse ne yapacağım diye.
Biarritz iki oğlum var 21 ve 22 yaşlarında siz böyle söyleyince çok korkmaya başladım gelinlerden. Oğlumu üç hafta boyunca goremeyecegim demek. Belki telefon etmeye bile cekinecegim hanımı rahatsız olacak huzurlari kaçacak diye. Evlenince unutalim cocuklari.

Yok yanlış anladiniz ben bunu desteklemiyorum:) Bence daha sık gidip görmeli evlenince de bunu sıklaştırmak istiyorum ben . Yalniz yasamaya basladigindan beri mustakillige alismis biraz. Bence tamamen karakter meselesi, kadın da erkek de. Es, damat, gelin, hepsi sans isi. Genelleme yapmamak lazim:)

Değişmesinden korkuyorum dediğiniz için öyle anladım. Üç hafta iyi bunu iki haftada ya da haftada bir yaparsa diye endişelendiginizi düşündüm. Allah mesut etsin sizi...kendi ailenizi de nisanlinizin ailesini de güzel günler beklesin .

Haklisiniz mesajım yanlış anlaşılmaya cok musait olmuş. :) ben şunu demek istedim, burda cok konu okuyoruz, erkek kendi ailesi ile eşi arasındaki dengeyi kuramıyor, mantık çerçevesinde olayları değerlendiremiyor, bir aile kurdugunun farkına varamıyor, insallah o yönde değişmez anlaminda demek istemiştim. Yoksa ailelerimizi her zaman el üstünde tutmalıyız diye düşünüyorum. Amin, iyi dilekleriniz icin cok cok tesekkur ederim.

Benide ararmı acaba

Ben on dakika, ceviz falan diyince aklıma ne güzel taze organik meyve sebzeler, süt, yoğurt, tereyağı, yumurta geldi. Valla bir ayağı köyde olanlar çok şanslı, bizim bir dünya para verip emin olamadığımız şeylere sahipler. Sürekli oradan takviye gelir, hafta sonu atlar gidersiniz temiz hava, yeşillik. Ya orada içtiğin çayın bile tadı farklı. Bunlar iyi yönleri.
Kötü tarafı evet evlenince devam edecek hatta belki daha da artacak. Çünkü şimdiden karışıyorsunuz şimdi tatlı dille ikna etmeye çalışıyor evlenince dırdır etmiş olacaksın o da kafa dinlemeye de oraya gidecek.
Kökü köy olan bir insanı uzaklaştırmayın, hele bu kadar yakın mesafedeyken. Ben şehirde doğup büyüdüm, yazları köye giderdik bir aylığına. Hiçbir yerde orada mutlu olduğum kadar mutlu olamadım. Adamı apartman dairesine, kafelere, Avm’lere mahkum etmeyin. Kışın gidin sobanın başına geçin, sobada köy ekmeğini kızartın üzerine hakiki köy tereyağı sürün, afiyetle yiyin.

keşke sadece yaz tatili olsa . bu daima ve sürekli bişey. hayatımı köye göre şekillendirmek istemiyorum ben .
bize huzur verirse amenna

sadece onu mu Çağıracaklar sanıyorsunuz? Eşiniz ve ailesi çalışırken gelin sen de yemek yap diyecekler. Ve emin olun şimdi bu kadar giden erkek evlenince anneci ve aileci olacak. Sürekli sizden de aynı şeyi isteyecek. Burda aksini görmedik henüz. Her haftasonu böyle geçer. Siz merkezdesiniz diye bir işleri olunca da sizde kalmak isteyecekler...

yok dediğiniz gibi bi senaryo olamaz da . yine de tereddütlerim mevcuttu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…