- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
- Konu Sahibi BellaGasca
-
Aynen öyle, nasıl olsa evlenmeden kadınlarla evli gibi bir hayat yaşıyorum, niye ilk eşi boşayıp nafaka ödeyeyim mantığındadır bu adam. 22-40 yaşları arasında kim bilir kaç kadın geçti hayatından. Şimdi de siz yol vermişsiniz, bu fırsatı teper mi hiç? Yeni ufuklara yol alma niyetindedir o. En azından gururunuzdan olmayın derim.hımm eşin değil yani.aranızda yasal bir bağ yok yani.
boşanma hakkında söyledikleri de bir dizi yalan.. dava açacak insan açar ama sorumsuzluğundan bunu da önemsemiyor. en nihayetinde siz zaten karı koca gibisiniz o kadından boşanmış olmak ya da boşanmamak ona bir şey kazandırmayacak. o yüzden uğraşmıyor.
sorumsuzluk adamın hayat tarzı bence. yoksa aklı selim bir adam çoluk çocuğunu terk edip de yıllar sonra boşanıp boşanmamanın kararsızlığını yaşarken başka bir hayatı daha mahvetmez. kaldı ki kendi düzeni de yok. ne bir işi, ne yaşadığı mesken. hayatında kesin belli dediğin bir şey var mı bu adamın? ya da sen gerçekten dava açtığına inanıyor musun? herkesi idare etmek bu adamın tarzı bana kalırsa.
en azından konu sahibinin "boşan,iş bul,bana iş bulalım,annen,baban" baskılarından kurtulur. yeni biri hayatına girip, tüm bunları sindirene kadar da zaman hayli zaman geçer.Aynen öyle, nasıl olsa evlenmeden kadınlarla evli gibi bir hayat yaşıyorum, niye ilk eşi boşayıp nafaka ödeyeyim mantığındadır bu adam. 22-40 yaşları arasında kim bilir kaç kadın geçti hayatından. Şimdi de siz yol vermişsiniz, bu fırsatı teper mi hiç? Yeni ufuklara yol alma niyetindedir o. En azından gururunuzdan olmayın derim.
Ya ben mi yznlis biliyorum? Uc yil ayri yasayinca bosanmanin karsi taraf istemese bile gerceklesecegini. Onca yil nasil olmus da bosanamamis? Ilginc.
seni çok güzel inandırmış kandırmasyonlarına.Saklaniyorum cunku dava acildiginda eski esinin daha fazla tazminat istemesini istemiyor.Su anda onlara oturduklari evi veriyor ve o nun karsiliginda bosaniyorlar. Onu idare ettigini sanmiyorum, onun hyatinda bir travma o. Erken yasta yaptigi bir yanlis ama bedelini nedense ben de oduyorum..Saklanmak cok fazla dokundugu icin zaten bu kadar ofkeli bir insana donustum, ama bunu anliyamiyor. Bastan bilmek sanki sonsuza dek bunu kabullenmekle ayni seymis gibi davraniyor.
Bu arada biz onun yasadigi ulkede evlendik, oranin vatandasi oldugu icin ve turkiyeyle anlasma olmadigi icin orda evlenebiliyorduk, evlendik. Yasal olarak bir bagimiz yok diyemeyiz tam olarak ama o kadar karisik ki icinden cikilacak gibi degil.
en azından konu sahibinin "boşan,iş bul,bana iş bulalım,annen,baban" baskılarından kurtulur. yeni biri hayatına girip, tüm bunları sindirene kadar da zaman hayli zaman geçer.
seni çok güzel inandırmış kandırmasyonlarına.
Her şeye diyecek bir şeyi var.
Senin de elinde tam zamanlı yetki olmadığı için iki ileri bir geri kabul edip devam etmişsin.
Aslında şöyle geçip uzaktan bir kendinize baksan ya da burada bu konuyu başkası yazmış olsa gerçekten bu ilişkiye olumlu bir şey yazar mıydın?
ahahah akıl tutulması mı..yani sen de farkındasın içinde bulunduğun trajedinin.Ben baski yapmiyorum ki, sadece sinirlenip soyleniyorum. Ben ona is bul da demedim. O kendi isini kurmaya calisiyor su anda. Ben de baska bir is buldum, ben evin masraflarini karsilarim, sen kendi isini oturtana kadar en azindan bunlari dusunmezsin dedim. Bence bunlari kimse sindiremez. Yeni bosanmis, akil tutulmasi yasayan baska birini bulmazsa sansi yok pek.
Simdi eski konularina baktim ex kocandan bosanip bu adamla tanisip hizlica evlenecegim konusu actiginda sana yazdiklarimi gordum senin konunda. Bence on numara yorum yapmisim keske o zaman dikkate alaymissin bugun bunlari yasamazdin belki de. Aynen kopyalayip yapistiriyorum:
"bu kadar kısa süre zarfında, depresyon gibi travmatik bir dönem atlatmışken, duygularınızla hareket etmeniz çok anlamlı olmaz bana kalırsa..
yeni bir ilişkiye başlamınız çok güzel.. ancak evlilik planları yapmak için biraz daha düşünmeniz gerekmez mi?
ikimiz de çocuk istiyoruz diyorsunuz bir avazda.. boşanma stresini yeni üzerinden atmış bir insan olarak, evlilik, çocuk gibi kararları bu kadar acele almayın; şu an için babanızın dediği gibi önceliğiniz hayatınızı bir raya oturtmak olsun derim ben.."
bunu söyleyebiliyorsan kendi hayatın kendi ellerinde..Yazmazdim sanirim, hatta kizardim da. Cok yanlis bir zamanda karar verdim, 3 yildir hep daha kotuye gitti hersey.
senin eğitim durumun ne? boş birine benzemiyorsun. yazıların gayet düzgün.Hatirliyorum Bahar yazdiklarini, bence de dogruymus ama nasil bir tutunma ihtiyaci hissettiysem iste..cok sacma bir karardi biliyorum bunu. Sadece toparlama sansim olur mu diye dusunup duruyorum. Yillardir ugrasiyorum, bosu bosuna, zaman kaybi..Ve bu kadar probleme, bu kadar yasattigi seylere ragmen bana guvenip elimden tutamayacak olanin o olmasi pek bi ironik. Gulsem mi aglasam mi bilemedim. sana sarilamam, seninle yatamam dedi bana.
Yav sen adama keske ilk kocami bosamasaymisim demissin nasil midesi alsin seni daha ya sen de yani makul ol birazHatirliyorum Bahar yazdiklarini, bence de dogruymus ama nasil bir tutunma ihtiyaci hissettiysem iste..cok sacma bir karardi biliyorum bunu. Sadece toparlama sansim olur mu diye dusunup duruyorum. Yillardir ugrasiyorum, bosu bosuna, zaman kaybi..Ve bu kadar probleme, bu kadar yasattigi seylere ragmen bana guvenip elimden tutamayacak olanin o olmasi pek bi ironik. Gulsem mi aglasam mi bilemedim. sana sarilamam, seninle yatamam dedi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?