Ikinci evliligim de bitti..

Ben sana kızacak bir şey bulamadım
Ama seninki sorumsuz
Ne vardır biliyor musun muhtemelen kadın bundan maddi bir şeyler talep ediyordur senin pinti de vermek istemiyordur nasılsa seninle de Amerikada evli amaan o kadın da orda dursun parama da dokunmasın diyordur

Evet, aynen oyle yapiyor.

Burada bu kadar da metressin osun busun diye bu kadar saldirilmasini anlayamiyorum, insanlar normal hayatta gosteremedikleri tepkileri burada anck gosterebiliyorlar sanirim. Kadini yillardir gormuyor, konusmuyor bile diyorum, 'Allah kocalarimizi sizin gibilerden korusun' falan yaziyorlar, asiri enteresan. Insanlarin diline pelesenk olmus bazi kaliplar, kimi gorseler yapistiriyorlar.

Biz Amerika da evliyiz bayanlar, gayet international bir evlilik cuzdanim da var. Sadece ulkelerarasi anlasma olmadigindan Turkiye'de sorunum var. Adam da onu cozmek icin ugrasiyor ancak uzun surdugu icin ben cildirma durumundayim artik. Cunku sorunu bastan bilip kabul etmis olmam, sonsuza dek bu durumu kabullenecegim anlamina gelmiyor.

Biz Amerika da evliyiz bayanlar, gayet international bir evlilik cuzdanim da var.Bosuna metresssin, kumasin diye yirtinip burda acayip sifatlar kullanmayin. Sadece ulkelerarasi anlasma olmadigindan Turkiye'de sorunum var. Adam da onu cozmek icin ugrasiyor ancak uzun surdugu icin ben cildirma durumundayim artik. Cunku sorunu bastan bilip kabul etmis olmam, sonsuza dek bu durumu kabullenecegim anlamina gelmiyor.

Ben evliyim hanimefendi, hem resmi olarak ( amerikada) hem de dini olarak. Lutfen kininizi bu sekilde kusmaya kalkmayin. Sacmaliyorsunuz.

Hanimefendi ben hayati boyunca calismis bir insanim. nikahsiz adamdan tup bebek yapmaya calismadim, evlilik cuzdanimla oraya gittim ben. Baska turlu mumkun olmayacagini ben de biliyorum, aptal degilim

Evet sunamadi, su sekilde sunamadi. Bastan bana anlattigi sekilde degildi sartlari, hayat bu para bazan kazanilir bazan kaybedilir dedim. Elimden geldigince destek oldum. Ben gitmeden once ona orda neyin var neyin yok diye sormadim bile, ben asiktim anlayabiliyor musun? belki aptallik ettim, bugun olsaydi bunlar kalkip gitmezdim ama o donem cok gucsuzdum, yanlis karar verdim. Ben orda calisamazdim, iznim yoktu. Alabilmek icin cok ugrastim, ama o ugrasmadi, ugrasamadi ve onun yuzunden basvuramadim, calisma izni alamadim ve calisamadim. Dolayisi ile sadece manevi destek olmaya calistim. Simdi burdayim, is buldum, sen toparlan dinlen, biraz da ben sana bakayim derken basima bunlar geldi.

töbe töbe hakket öyle.
bak dilin iyi seviyede sanırım 3 yıl kaldıysan eve de kapanmadığına göre..
diploman da var. sen gayet rahat iş bulursun. ithalat ihracat yapan yerlerde.

Zaten burdan gitmeden once bir holdingte ihracat muduruydum. Gerizekali degilim yani. Sadece yanlis ve gucsuz zamanina cok onemli bir karar vermis bir kadinim.

ya metres kimdir?
metres adamın karısından haberi olan, adamla buna rağmen beraber olan, ne bileyim adamın ikinci ev açtığı ama esas karısıyla beraber yaşadığı durumdur.

biz burdan bilemeyiz ki sizin hayatınızı en iyi siz bilirsiniz eşiniz o kadınla görüşüyor mu görüşmüyor mu

ben karısıyla aynı evde yaşadığını aynı yatağa girdiğini bildiği halde devam edenlere kızıyorum sadece.
bir imza mıdır yani evlilik birliğini ayakta tutan değil.
o yüzden herkes bir şeyler söyler
çoğu kadın da evli burada kocaları belki aynı şeyi başlarına getirir diye korktuklarını düşünüyorum
o yüzden bu kadar tepki veriyorlar

neyse demem o ki sen metres falan değilsin çünkü adam 13 yıldır ayrıymış zaten eşinden öyle metres mi olur ayol

Karısına para vermemek için sizi harcıyo farkındasınız dimi.
Bu arada o 75 yaşındaki adama anns parlarken sizin o zatı muhterem nabtı acaba?

En azindan anlamaya calistigin icin tesekkur ederim, ben metres degilim cunku bu adam bu kadini uzun yillardir gormuyor, hatta adi anilinca odadan cikiyor. Metres aktif olarak karisiyla ayni evde yasayan adamlarin sevgililerine denir..Bu adamin benden once ve karisindan sonra 9 yil birlikte yasadigi sevgilisi bile var. Kadinla 22-23 yasinda ayrilmis ve bir daha gormemis bile, ve bu adam 43 yasinda. Sadece bu ulkede olmadigi ve mahkemelere katilamadigi icin, ve annesi bosanmalarini istemedigi icin, sahit goturemedigi icin bosanamamis, davayi kaybetmis. Butun dosyalarini okudum. Simdi tekrar dava acmasi gerekiyor, onun hazirligini yapiyor, avukat arastirdik, kadinin avukatiyla konustu anlastilar. 3 ay surmesi ve benim bazi akrabalarindan saklanmam beni yipratti ve cok agir konustum. Amerika'dayken sorun yoktu cunku orda akrabalar yoktu, saklanmak yoktu. Burda bunlari yediremedim, hazmedemedim ve cok agir konustum. O da bunu hazmedemedi. Istemiyorum diyor. Az once beni ve butun ailemi facebooktan silmis, cocuk gibi..

Bu arada bugun senin konunu okumustum biraz, umarim hersey istedigin gibi olur. Cok yipratici oluyor sorunlu evlilikler.

Karısına para vermemek için sizi harcıyo farkındasınız dimi.
Bu arada o 75 yaşındaki adama anns parlarken sizin o zatı muhterem nabtı acaba?

Anlasti iste kadinla simdi. Oturduklari evi kadinin ustune yapacak tazminat olarak, kadin kabul etti. Esim o durumda beni korudu, annesine resti cekti. Karimi ezdirmem, beni de kaybedersin dedi.

Evli bir adamla evlenmeniz mümkün değil dolayısıyla siz eski sevgilinizle evlenmemişsiniz, birlikte yaşamaya başlamışsınız sadece. Ayrıca başkasıyla evli ve iki tane de çocuğu olan bir adamın tek maaşla sizi nasıl rahat yaşatacağını düşündünüz ki. Herhalde ailesine de belli bir para veriyordur. Bence sen vazgeç bu işten.

ya ben anlayabiliyorum çünkü 3 örneğini gördüm duydum
benim eşimin ikinci evliliği eşiyle 3 yıl ayrı yaşayıp boşanmışlar mesela öyle anlattı
amcam aynı şekilde eşiyle 5-6 yıl ayrı yaşadı
şimdi kendim de boşanma sürecine girince anlıyorum bu iş uzadıkça uzuyor eminim eşimden maddi taleplerim olsa o da böyle yıllarca bekler adamın kaybedicek bişeyi yok ki olan benim gençliğime olucak ben maddi talepte bulunmakta kararsızım o yüzden her neyse ben çok senden saptım kendime geçtim o yüzden üzülme

mesela geçen bi konu vardı adam evliymiş bi kurumda müdürmüş falan aklıma direkt eşim geldi bi kalbim sıkıştı fena oldum sonra detayları öğrenince eşim olmadığını anladım bence tepki veren çoğu kadın bu yüzden tepki veriyor yani kendi ya da etraflarındaki bi adam olmasından

hepsini geçtim ama senin kocan çok sorumsuz değil mi?
eğer barışacaksan da eski eşi bi kenara bırakıp bu yüzden düşün
maddi olarak sıkıntıları mı var inat ediyor para konusunda

Anlasti iste kadinla simdi. Oturduklari evi kadinin ustune yapacak tazminat olarak, kadin kabul etti. Esim o durumda beni korudu, annesine resti cekti. Karimi ezdirmem, beni de kaybedersin dedi.
Anlaştı ama. Sizinle bagı koptu.
3yılda hayatındasınız bu konuda bi arpa yol alamamış.
Neyse ama şanslısınız. 2. Evliliğiniz diye bişi olmucak türkiye sınırları içinde.

Sap, sorun degil zaten cok kotu yazmislar. Ustume gelin falan dedim ama iyi olmuyormus, pismanim :) olabiliyor boyle seyler, dogrudur buyuk ihtimalle. Maddi talepte bulunup bulunmayacagin da senin bilecegin sey, ama bence sizin olayiniz oralara kadar gitmeyecek, buyuk ihtimalle davaya gitmeyeceksiniz cunku birbirinizi seviyorsunuz.

Ben barismak istiyorum cunku hersey duzene girmeye baslamisti ama istemiyorum diyen birine de yalvaracak biri degilim, 2 gundur konusuyoruz kesinlikle devam etmek istemedigini soyluyor ama uzgun o da. Ben su andan itibaren sessiz kalacagim.

Aslinda benim kizlara sormak istedigim sey acaba kalkip yanina gitsem miydi ama konu cok sapti.

Anlaştı ama. Sizinle bagı koptu.
3yılda hayatındasınız bu konuda bi arpa yol alamamış.
Neyse ama şanslısınız. 2. Evliliğiniz diye bişi olmucak türkiye sınırları içinde.

Yok:) maalesef simdi dunyanin obur ucunda bir bosanma davasi acip takip etmek zorundayim artik nasil yapacaksam. Bunu da hayatima biri girerse saklayacak degilim ki sansli olayim. Evet, yol alamadi. Aslinda 3 yil degil 3 ay oldu Turkiyeye doneli ama ben cok tezcanliyim, cok soyleniyorum. bu huyumdan nefret ediyorum, daha once de yaptim, soz verdim bir daha bu kadar agir konusmam diye ama yapim bu, kizinca duramiyorum. En sonunda sinirini astim. Bu kadar saygisizliga katlanamam dedi.

bana sor olmaz mı

valla adamın umru olmadığım için duruşmaya bile gelmicek herhalde ama umarım senin dediği gibi bir ara beni hatırlar

neyse

ya senin adamın zoru ne? şimdi sen bunu sıkıştırmışsın hallet boşanma işini diye ona mı kızdı çekti gitti ne yani
kavga edebilirsiniz bunda ne var ki bu kadar çekip gidecek

ve kendi salaklığımdan örnek olarak vericem sen sakın üstüne düşme bunun valla bak biz barışmıştık üstüne düşünce yine aygırlaştı cibilliyetsiz

3ayda 1 saatini ayırmak zor olmazdı herhalde.
Bence az bile dayanmışınız.
Siz evli olsaydınız. O sizi aynı müsamayı gösterirmiydi.
Aman bırakın bitirsin. Sizde hayatınıza tekrar başlayın kurun.

niye kadını ezmeye çalışıyorsunuz ki ısrarla
ne geçiyor elinize
kadın Amerikada da olsa evli
hayret bir şey yav
herkes bi yorumunda sen evli değilsin, birlikte yaşıyosun ıvır zıvır
kadının elinde nikah cüzdanı var.
konu sahibi olsam eeeh be der kapatırdım valla

:) just tesekkur ederim. Gercekten beni kuma bile yaptilar ya, kafayi yicem burda. Evet, aslinda dun daha ilimli konusuyordu, esyalarini gonderirim dedi. bunu mu istiyorsun dedim, yani ayrilirsak nasil olacagini anlatiyorum dedi. Ama bugun ben 'seni kaybetmek istemiyorum' deyince, bitti, kesinlikle istemiyorum demeye basladi, fb tan falan sildi..Aslinda sorun benim soylenmem, sinirlenince agir konusmam. Istanbula geldik, grip oldu, adam yatarken ben soylenmeye basladim ve toplan git burdan gibi biseyler soyledim. Hayatimda bu kadar asagilanmamistim, hasta yatagimdan kovdun beni diyor. Halbuki o anda gitmedi, daha sonra uvey babasi hastalanmis, hastaneye kaldirmislar ve ilk ucaga atlayip gitti..kus ayrildik ama bittigini dusunmemistim. 5 gun aramadi, simdi de bitti diyor iste. Ben de bitmesini istemiyorum, problemli de olsa seviyorum hala. Gerzekim cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…