- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.186
- 798
- Konu Sahibi BellaGasca
-
Evet ya, erkek olarak gelmek varmış şu dünyaya. Birçok kadın masallara inanmaya dünden razı.en azından konu sahibinin "boşan,iş bul,bana iş bulalım,annen,baban" baskılarından kurtulur. yeni biri hayatına girip, tüm bunları sindirene kadar da zaman hayli zaman geçer.
bunun yanında "hadi denize gidiyoruz" desek alır şortu çıkar havlu omzunda..Evet ya, erkek olarak gelmek varmış şu dünyaya. Birçok kadın masallara inanmaya dünden razı.
Öncelikle 2 yıl hiç görüşmediyse ve karşı taraf görüştüğünü ispatlamazsa fotoğraf vb kanıtlarla, tek celsede boşanır. Adam sizin her sinirli halinizde hakaretlerinizi heralde çekemez, nikahlı karısını çekmemiş, Madem kocan olarak gördüysen de nafaka bağlattır kendine 6 ay beraber yaşadığını ispatlayabilirsin heralde.Bosanamadi. Dava acmaya hazirlaniyor tekrar. Ilk davayi yillar once kaybetmis, simdi karsi tarafla anlastilar. tazminati da belirlediler. Ama hala acilmadi dava, bu kadar dolmam ve surekli kizmam da bu yuzden. Sonucta ailemin tum uyeleri bilmiyor ama annem ve kardesim biliyor bu durumu ve ben cok zor bir durumda kaliyorum.
senin eğitim durumun ne? boş birine benzemiyorsun. yazıların gayet düzgün.
evet bu okuduğum zaman gözüme çarpmıştı, söyliyeyim dedim de unuttum,iyi değinmişsin office. erkeğin hayat sunmasını bekleyen kadınlar can düşmanım. sen de çabala, ortak ol hayata.eski konularından gördüğüm kadarıyla Amerika'da yaşamışsınız ve oranın kanunlarına göre evlisiniz.. benim anlamadığım orada iyi-kötü bir işi var eşinizin.. ne demek bana vaad ettiği hayatı sunamadı? prenses değilsiniz, kraliçe değilsiniz.. kim neden size bir hayat sunsun? girin bir okula veya bir işe çalışın, siz kurun hayalinizdeki hayatı birlikte.. buraya gelip neden sıkıntı çekiyorsunuz ki? üstelik adam sizin için hayatını bırakıp Tr'ye gelmiş.. siz hayattan ne istiyorsunuz ben anlamadım!
Ya Allah affetsin, ama hakkaten en azından onlar doğursaydı ne iyi olurdu yabunun yanında "hadi denize gidiyoruz" desek alır şortu çıkar havlu omzunda..
kadın için öyle mi? kıl,tüy, yağlar bilmem neler.. o olmadı hem cinsler... bilmem neler...doğum, kilolar..
hakket erkek olmak varmış şu dünyada.
töbe töbe hakket öyle.Universite mezunuyum ,ustune bir de master yaptim, ama kafa calismayinca calismiyor iste yapacak bisey yok
azmettirmesen olmaz demiHanım hanım ne eşi, resmi nikah olmadan eşin filan değil o adam.. Ama adam evli olduğuna göre sen onun metresisin...
Tam herseyi yoluna koyacakken
şu kk da kendini bu kadar iyi tanıyan kadın görmemiştim doğrusu..Universite mezunuyum ,ustune bir de master yaptim, ama kafa calismayinca calismiyor iste yapacak bisey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?