Ikinci evliligim de bitti..

Su an yapilacak senin guzel bir kendini dinleme surecine girmen

Hep kayiptayim hemen sevmeli sevilmeli cocugum olmali moduna giriyosun, yanlis yanlisi doguruyor

Bu iliski yurumez belli birak bunu bir. Iki once bir ise gir, calis psikolojik yardim al kendine bi hayat kur

Her seyi zamana birak. Her sey erkek ve cocuk degil, insanin once ruh sagligi ruh dinginligine ihtiyaci var. Saglikli olmayan zihin makul kararlar veremez boyle yanlis tercihler de maddi manevi gittikce zarardan zarara girersin

Evet ya, erkek olarak gelmek varmış şu dünyaya. Birçok kadın masallara inanmaya dünden razı.
bunun yanında "hadi denize gidiyoruz" desek alır şortu çıkar havlu omzunda..
kadın için öyle mi? kıl,tüy, yağlar bilmem neler.. o olmadı hem cinsler... bilmem neler...doğum, kilolar..
hakket erkek olmak varmış şu dünyada.

Ortada resmi nikah yokken ne evliliğinden, eşinden bahsediyorsunuz. Bu durumda olsanız olsanız metres, kuma hayatı yaşıyorsunuz. Bariz kandırılıyorsunuz ve galiba işinize geliyor.

Öncelikle 2 yıl hiç görüşmediyse ve karşı taraf görüştüğünü ispatlamazsa fotoğraf vb kanıtlarla, tek celsede boşanır. Adam sizin her sinirli halinizde hakaretlerinizi heralde çekemez, nikahlı karısını çekmemiş, Madem kocan olarak gördüysen de nafaka bağlattır kendine 6 ay beraber yaşadığını ispatlayabilirsin heralde.

ikinci evliliğiniz değil ki bu,üzülmeyin..nikah yoksa evlilik yok..
sevgilimden ayrıldım diyin bari..en azından üzülme derdi insanlar..
kadınların erkeklerden akıllı ve zeki olduğuna inanıyorum ama bazı örnekler beni hayrete düşürüyor,tezim çöpe gidiyor

eski konularından gördüğüm kadarıyla Amerika'da yaşamışsınız ve oranın kanunlarına göre evlisiniz.. benim anlamadığım orada iyi-kötü bir işi var eşinizin.. ne demek bana vaad ettiği hayatı sunamadı? prenses değilsiniz, kraliçe değilsiniz.. kim neden size bir hayat sunsun? girin bir okula veya bir işe çalışın, siz kurun hayalinizdeki hayatı birlikte.. buraya gelip neden sıkıntı çekiyorsunuz ki? üstelik adam sizin için hayatını bırakıp Tr'ye gelmiş.. siz hayattan ne istiyorsunuz ben anlamadım!

Eski konularınıza da sürekli boşandılar benim de 2.evliliğim yazmışsınız.Ortada boşanma yokki.Ayrıca evlilik de yok.Doğruları yazın hiç değilse !

Hikayeni baştan okuyunca üzüldüm ta ki evli bir adam olduğunu öğrenene kadar...

Artık her durumda boşanabilir insanlar adam şuan istese şuan boşar önce bunun farkına varman lazım yaşım senden küçük sen ki 39 diyorsun bunları benden iyi bilmen lazım.

Öncelikle evli barklı adamlarla değil çocuk yapmak aynı yatağa bile girmemen lazım.senin suçun olmuş açıkcası zerre kadar sana üzülmedim.

Ve sen resmi nikah yapmadan aklın beş karış havada başka bir ülkeye girmişsin.seni orda dövse öldürse hiçbir hak talep edemezsin neden resmi nikahın Yok çünkü.metressin..

Sen adama ne yap ne et madem ilişkin kalmamış boşan deseydin yada 12 yıl ayrı yaşıyorsunuz devletin boşamasınlazım deseydin haklı olurdun..

Ama senin gibi evli barklı erkeklerin peşinden giden kadınlara pardon metreslere bu haktır.

Üzülüp ağlayıp ahlayıp vahlama.allahtanda cocuk olmamış yarın bigün öğrenecek resmi nikahınızın olmadığını ne kadar ayıp.burayı İran'la filan karıştırdın heralde..A bu arada aklıma gelmişken böyle evli erkeklerle olma fantezin varmış irana git.hem orda devletin gözünde haklarında olur 2.(metres) eş olarak...allah kocalarımızı sizin gibilerden korusun.ve arada söylediğiniz yalanları açıklayın yani.adam 12 yıl ayrı kalacak boşanmayacak devlet boşar be.sen buna evli adamlayım desene...

evet bu okuduğum zaman gözüme çarpmıştı, söyliyeyim dedim de unuttum,iyi değinmişsin office. erkeğin hayat sunmasını bekleyen kadınlar can düşmanım. sen de çabala, ortak ol hayata.

Hanım hanım ne eşi, resmi nikah olmadan eşin filan değil o adam.. Ama adam evli olduğuna göre sen onun metresisin...

Ya Allah affetsin, ama hakkaten en azından onlar doğursaydı ne iyi olurdu ya

Universite mezunuyum ,ustune bir de master yaptim, ama kafa calismayinca calismiyor iste yapacak bisey yok
töbe töbe hakket öyle.
bak dilin iyi seviyede sanırım 3 yıl kaldıysan eve de kapanmadığına göre..
diploman da var. sen gayet rahat iş bulursun. ithalat ihracat yapan yerlerde.

Sinirlenince ağzına geleni sayan tiplerden tiksindiğim için, bu adamın senden ayrılmasını destekliyorum.
Daha önce de çok üstüne gittiğini belirtmişsin. Sonu bu.
Resmi nikah yoksa nasıl evliyim diyorsun? O da ayrı bir komedi.

Tam herseyi yoluna koyacakken

Ben yoluna koyulabilecek birşey göremedim.. herşey karmakarışık.. adam evli, sizinle ikinci kez ne nikahı kıydı? annesi sizi istemiyor, akrabaların haberi yok, onlardan kaçıyorsunuz.. 13-14 yıldır neden boşanamamış? zaman bulamadı bu soruya verilecek doğru cevap değil..

bence yapacağın en doğru şey bu karışıklıktan kendini kurtarmaktır..

Universite mezunuyum ,ustune bir de master yaptim, ama kafa calismayinca calismiyor iste yapacak bisey yok
şu kk da kendini bu kadar iyi tanıyan kadın görmemiştim doğrusu..
bundan sonra çalışsın madem..polyannacılık oynayalım mı:
ilk iş olarak adamın yüzünü bir daha görme.....ne güzel bak nikah olmdaığına göre ,boşanma işleriyle uğraşmana gerek yok..masraf da yok,adliye koridorları da..
sonra iş bul..........amerikada kraliçe olamadın ama en azından dil pratiği yaptın,en kötü tercümanlık yaparsın..
ailen mutlu olur,.....yanlarında olursun,bu adamdan kurtulmuş olursun
kk tavsiyesi: uni.mezunusun master yaptın,nikaksız adamdan tüp bebek yapmaya çalıştın,bi de hakarteler ettin adama,kafasızlık diploması aldıysan da üstüne master yapma bariii

Adam hala evli yahu ne ikinci evliliği ne bitmesi 12 yıldır görmüyor bile derken kendinizi mi rahatlatıyosunuz.? Ayrıca Türkiye de nikahsız tüp bebek için başvurduğunuz kliniğin yada hastanenin sizi kabul etmiş olması da ayrı bir dava!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…