Başınızdan iyi kötü bir evlilik geçmiş ve siz yolları ayırmışsınız ve tabii ki bu sizin için büyük bir tecrübe olmuş.
Bu tecrübeye dayanarak daha dikkatli davranmanızda fayda olur tabii ki, çünkü insan bir defa yaptığı hatayı bir daha yaşamak istemez, zaten kim boşanmak için evlenir ki? O yüzden karşınıza çıkacak insanlara daha önce yaşadığınız tecrübelere dayalı olarak temkinli yaklaşımda bulunabilirsiniz.
İkinci evlilik ne zaman yapılır diye bir kavram var mı orası şaibeli? Çünkü hiç ummadığınız zamanda karşınıza gerçekten size göre birisi çıkabilir. Gerçi siz evlenip ayrılalı da bir hayli zaman geçmiş zaten. Bence tekrardan evlilik düşünebilecek zamandasınız. Bu anlamda bir zaman kısıtlamanız yok bence.
Mutlu olan insanlar tabii ki var, ama mutsuz olanlarda var.
Bence bu bir kıstas değil, herkes bir değil çünkü.
Sizin karşınıza çok düşünceli bir insan da çıkabilir, düşüncesiz de çıkabilir. Bu kader kısmettir bana göre. Kısaca tabiri caizse "kavun değil ki dibini koklayasın, bunu dışardan bilmek ne kadar mümkün olabilir ki? İnsan yaşamadan bilmiyor, göremiyor, ki zaten siz bunu daha önceden tecrübe etmişsiniz.
Bekar veya evli fark etmez bence. Ancak eğer bekar kişi hayatınıza girecekse, ailesinin ve çevresinin bunu olgunluk ile karşılayabilecek kişiler olacağından emin olmanız gerekir. Çünkü hayatınıza böyle bir kişi girdikten sonra "aman da dul aldı" muhabbetlerini duymak istemezsiniz. İlla siz boşandınız diye karşınızdaki kişinin de boşanmış bir erkek olması gerekmez bana göre.
Ama yine altını çiziyorum, belirli bir olgunlukta kişiler ile olabilir bu ancak.
Yaşadığınız tecrübeleri farklı versiyonu ile size yaşatabilecek insanlardan uzak durmanızda fayda var bence.
Sonuç olarak işi gücü olan, aklı başında bir kadınsınız.
Eminim ki siz de kendiniz için en doğru şekilde karar alacaksınız.
Ne güzel olgun düşünebilen bir aileniz var, zaten böyle bir aileden de farklı şekilde bir insan çıkmayacağı için,
tek diyeceğim sizin doğrularınıza yakın, sizin tercihlerinize saygı gösteren, sizi siz olduğunuz için sevecek insanı seçebilmeniz.
Geçmişinizi irdeleyip, bugününüzü geçmişiniz ile yargılayacak veya sizi üzecek insanlardan uzak durun...