• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci evliliğini yapanlar var mı?

Şans işi bence.hiç belli olmaz daha önce evlilik yapmamış biriyle evlenebilirsiniz.önemli olan evleneceğiniz kişinin zihniyeti.çevrenizdeki insanlar biraz geri kafalı sanırımo_O

Kısaca cevaplamaya çalışayım :KK66:

İkinci evlilikte artık çok daha dikkatli olmalıyım
- 1,5 yıl önce 2. evliliğimi yaptım. 2 Kızım var biri 15 diğeri 12 yaşında. Önceki evliliğim 11 yıl sürdü bunun son 6 senesi katlanmakla geçti. Yalan, sorumsuzluk, aldatma her şey vardı ama küçük kızımın okula başlamasını bekleyip tekrar iş hayatına başladım ve kimseye muhtaç olmadan ayrılıp 4 sene hayatıma kimseyi sokmadım. Taa ki eşime rastlayana kadar..

İkinci evliliğini yapıp gerçekten mutlu olan veya tanıdığınız var mı?
Evliliğin gerçek anlamını şu an ki eşimle tattım. Daha önce yaşadığım kabustan başka bir şey değilmiş. Her gün şükrediyorum.

İkinci evlilik ne zaman yapılmalı?
Bunun bir zamanı yok bence, aşk kapıyı çalmıyor, eğer karşındaki insan gerçekten hayatını devam ettireceğin kişiyse inan sende bu adam olur mu diye sorgulamıyorsun.

Bekar kişilerlede düşünmeli miyim?
Benim eşim bekardı ve daha önce sadece 1 ilişkisi olmuştu. Ne ailesi ne akrabaları benim evlenip ayrımamı sorun etti. İlk günden bu yana hep kızım dediler. Evlatlarımdan bahsederken torunlarım der k.validem. Allah hepsinden razı olsun.

İkinci evliliği yapıp sonradan pişman olan , evliliğinde sorun olan var mı tanıdık da olabilir. Şimdiden cevaplarınız ve vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim.
Kendini hiç bir şey için şartlama derim ben. Hayat sana gönlündeki gibi bir eş nasip etsin ve çok mutlu ol :)
Çok şanslısınız

2. Evliliğini yapıp çok mutlu olan kişilerde var elbet . Seçim yaparken dikkatli olmalısınız . Bekar kişiler genelde sorun ediyor bence 2. Deneyimi olan biri olsa seni daha iyi anlar . Ama tabi hersey nasip . Gönlüne göre birini bulursun inşallah .

Ne güzel mutluluğunuzun devamını dilerim. Peki nasıl karşıladı ilk duyduğunda düşünmek filan istedi mi?
İnan bilmiyorum çünkü bana hiç yansıtmadı.ailesi ilk duyduğunda uygun olur mu gibi birşeyler demek istemiş ama eşim ben onu seviyorum o olacak demiş .kayınvalidem bizim için konu orada kapandı demişti ilk zamanlar.bir daha da hiç konusu açılmadı.

Herkese selamlar, Allah hepinizin mutluluğunu daim etsin.
Ben nasıl tanışıldığını merak ediyorum ikinci evliliklerde:KK37:

:KK200:
Aynı yaşlarda mı yaşadık acaba. Aslında bende yaşıtlarımla hiç anlaşamıyorum . Normal dostlarım bile 35 45 yaşlı kimseler . Umarım bende sizin gibi mutluluğu yakalayabikirim. Destek oldunuz bana eksik olmayın. Çok teşekkür ederim.:KK200::KK200:
24 yaşımda boşandım 27 de evlendim hemde tanışıp evlenmek toplam 2 ay sürdü :KK15: delilik biliyorum ama uzun tanıdığımız da olmadı şans dedim tuttu şükür inşallah sizinde tutar :KK200:

Ben ilk evliliğimi 24 yaşında yaptım ve 27 yaşımda ayrıldım. İkinci evliliğimi ise 34 yaşında yaptım. Benden 1 yaş büyük biriyle evlendim ve eşimin ilk evliliği idi.
Bu tamamen şans ve kısmet işi, ben çok mutluyum mesela ve şu anda da 3 yıldır evliyim ikinci eşimle.
Ne zaman yapılmalı gibi bir plan söz konusu olamaz.
Kafanıza çok takmadan ilişkilerinizin tadını çıkarın.
Evlilik fikri zaten zamanla oluyor

İkinci evliliğimi yaptım bir de oğlum vardı ilk evliliğimden ,eşim bekardı çok şükür sorunumuz yok...Sizin de mutlu olmanız dileğiyle ilk yıl riskli olabilir ama sonrasında bence düşünülebilir...Aile mevzusuna gelecek olursak, eğer bekar bir insanla evlenecekseniz tamamen karşı tarafın sorumluluğunda kesinlikle karışmamanız hatta karıştırılmamanız taraftarıyım....

Arkadaşlar merhaba önce kendimi anlatıp sonrada sizlere sorularımı sormak istiyorum.
Ben 28 yaşındayım 3 yıl önce boşandım çocuğum yok zaten çok kısa süre sürdü. Eş kişinin ailesi , kültür farkları ve en sonunda aldatılma ile noktalandı evliliğim . Hemşireyim çalışıyorum ve ailemle yaşıyorum. Etrafımda akrabalarım dışında kimse benim daha önce evlenip boşandığımı bilmiyor zaten yaşımda küçük göründüğü için şaka gibi geliyor duyanlarada .3 yıl boyunca hayatıma girmek isteyen birkaç kişi oldu hepsi de iş ortamında. Ama daha önce boşandığımı duyan uzaklaştı yada geri adım attı ailesini bahane ederek . Saygıyla karşıladım çünkü bunu ayırt edip sorun yapabilecek kişilerle ben zaten yapamam. Dışarıdan herkes nasıl hanımsın nasıl cicisin diyor anlatınca da şok . Hâl böyle olunca bende artık benim gibi başından bir deneyim geçmiş biri gelirse onunla düşünürüm dememeye başladım. Ama yaşımdan mıdır tesadüf müdür tanımak, görüşmek isteyenler hep bekâr çok korkuyorum sorun çıkmasından ailelerin sorun çıkarmasından. Herkesin isteğine , kriterine saygı duyarım böyle de bir ailem var. Abim yengemle severek evlendi yengemin ilk evliliğinden bebişide vardı ama biz hiç yadırgamadık yadırgamayız da. Sizlere sorum
İkinci evlilikte artık çok daha dikkatli olmalıyım
İkinci evliliğini yapıp gerçekten mutlu olan veya tanıdığınız var mı?
İkinci evlilik ne zaman yapılmalı?
Bekar kişilerlede düşünmeli miyim?
İkinci evliliği yapıp sonradan pişman olan , evliliğinde sorun olan var mı tanıdık da olabilir. Şimdiden cevaplarınız ve vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim.
Evlilik 1.olsun 2-3-4... kaçıncı olursa olsun belirli bir şartnamaeye normlara göre değildir ki.2 insanın anlaşıp anlaşmamasıyla alakalıdır.2.evliliğini yapacak olan dur hiç evlenmemişle evlenmesin mutlu olmaz,ya da şu zamanda evlenirse olur,şöyle olursa mutlu olur diye bir şey yok ki.
Zamana bırak.Herşey şekillenir.

Back
X