• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci evlilik planım ve kızım

Kadin erkek fark etmez, her iki cinste SAPIK cikabilir, anlamiyor musunuz?
Yani su yazdigim cümleyi okuyup anlamiyor musunuz sahiden?
tekrar yazayim; kadin da, erkek de sapik olabilir, iki cinste ayni sapikliklari yapabilir.
Konu bu kadar?
Erkek diye daha cok tehlikeli, kadin diye tehlikesiz diye bir sey yok.

Bu isin kiz/erkek cocugu da yok.
Erkekler erkek cocuklarina da kötülük yapabilir, kadinlar kiz cocuklara da kötülük yapabilir.
Bunun ayrimi yok.
Lutfen anlayana kadar okuyun mesajimi.
Elbette ki çocuklara cinsel istismar konusunda erkekler oransal olarak çok çok daha fazladır.
Neyi savunduğunuzu anlayamadım..İnsanın elbette iyisi kötüsü var ancak cinsel sapıklık konusunda erkeklerle kadınları da eşitlemeyin lütfen. Erkek çocuk, kız çocuk riski konusunda dediklerinize katılıyorum, ikisi de aynı oranda riske açık. Allah'ım hepsini korusun 🙏

Bence okuduğunuzu anlamıyorsunuz
Uzgunum ama, cok ozur diliyorum hatta "cahilce" konusuyorsunuz.
Insanlar kötüdür ve bunun cinsiyeti yoktur.
Herkes her kötülüğü yapabilir.
yapilan kötülükleri istatistiklere vurmamiz, "oranlara bakalim hangi cins daha cok tehlikeli" demenizi muthis bir hayretle okudum.
Colugunuz cocugunuz var ise lutfen onlara her iki cinsede ayni mesafede yaklasmasini, birine daha fazla guven duymasini asilamayin.
Kadinsa zarar gelmez diyip arabasina binmesin mesela!
Biz kadınlar güvenilirdir demiyoruz zaten ama erkekler -cinsel istismar- konusunda kadınlarla karşılaştırılamaz..diyoruz..Yaşanan tecavüz ve taciz olaylarının kaçta kaçını kadınlar gerçekleştirmiştir sizce? Demek istediğim sizin dediğiniz "herkes her kötülüğü yapabilir" kısmı bu noktada ister istemez ayrılıyor. Yoksa elbette kadınlar da akıl almaz ne kötülükler yapıyorlar

Babanın böyle düşünmesi normal aklı başında her baba böyle düşünür bence. Aday var mı? Kızınız Kaç Yaşında? tüm yaz babasıyla kalsın alışsın akışına bırakın üzülmeyin bence... Zaten büyüyüp kendini korumayı öğrendikten sonra yanınızda da kalır siz evlenseniz de.

Arkadaşlar ben 5 yıl önce anlaşmalı ayrıldım ,
eski eşimle çocuklar sebebiyle seviyeli , güzel bir iletişimimiz var , çocuklarla birlikte yemeğe gideriz, özel günlerde biraraya geliriz vs. fazla uzatmak istemiyorum konuyu. Oğlum büyük, 9 yaşında kızım var, babası eğer ben evlenirsem kızımı benden kesinlikle alacağını söylüyor, kızım yabancı bir adamla aynı evde yaşayamaz diyor. Bu konuda tavrı kesin ve net , her türlü uğraşırım seninle kızımı alırım diyor. Kendisi evli değil ama evlenebilir belki.
Hal böyle olunca da hayatıma kimseyi alamıyorum. 40 yaşındayım ve hayat akıp gidiyor, ben de mutlu olmayı hak ediyorum .
Benimle aynı durumu yaşayan ya da fikir vermek isteyen arkadaşlar yazarsa sevinirim. Teşekkürler.
herşeyden önce sizi ve eski eşinizi tebrik etmek istedim. her ne yaşanırsa yaşansın, ki eminim ki cocuklarınızın psıkolojısını dusunerek sevıyelı ve ortak bır paylasımda olmayı basarabılen , bır ebeveyn olmussunuz. cocugunu babasına gostermeyen, babası uzerınden hatta kotu ıftıralar atan, annesının sevgılısı ya da esı olacak dıye cocugu alıp ama bır baska kadının sıddetıne magruz bırakan babalar, babayı sadece nafaka aracı olarak goren anneler, annelerın hayatına mudahale eden eskı esler vs vs bıtmez sorunlar yanı cocuklu olarak ayrılan cıftlerde. avukat yakınlarımdan da , esımın eskı evlılıgı uzerınden de, arkadaslarımın eskı evlılıgı, kendı eskı evlılıgım de daır ... kısacası ıyı bır gozlem ve deneyım uzerıne, sızı tebrık etmek ıstedım

Elbette insanlar çocuğu varken evlenirken daha çok düşünmeli hele ki kız çocuğu daha riskli bir durum. Çocuğunuz için neyin iyi netin kötü olduğunu siz bilirsiniz, daha ortada evlenecek kişi yok anladığım kadarıyla. Eski eşinizin adamı gözü tutmaz tepkisini anlayabilirim ama şu an sadece boş konuşuyor.
kesinlikle

Back
X