Ikinci Evlilik

sevgili arkadaşlar, bende 2.ci evliliğimi yaptım. ama mutsuzsuzum.. konuya nerden başlayacağım bilmiyorum.. o kadar doluyumki ... şu bir gerçekki 1.cide mutlu olmayan 2.cisinde olamıyor..

sevgili arkadaşlar, bende 2.ci evliliğimi yaptım. ama mutsuzsuzum.. konuya nerden başlayacağım bilmiyorum.. o kadar doluyumki ... şu bir gerçekki 1.cide mutlu olmayan 2.cisinde olamıyor..

çok üzüldüm ben de yeni boşandım sayılır evlilikten çok korkuyorum bi de 2. olcağı için insanda daha çok baskı oluyodur herlade biraz anlatsan problerini belki bi fkir çıkar inş eşinle aranız düzelir canım benim

Merhaba arkadaslar,
Bende 5 aylik evliyim ve cooook mutsuzum. 6 yil ciktim esimle, 2 yil nisanli kaldim, sonra evlendim. YaklasIk 2,5 hafta önce esimin iddia oynadigini ve bizi borca soktugunu ögrendim, yikildim o an.
Herseye ragmen fevri davranmiyayim dedim, ama o ne yapti? Hem suclu, hem güclü, birde zeytinyag gibi üste cikmaya calisti.
Bazen düsünüyorum kimseye haksizlik etmedim, kimseyi kirmadim incitmedim, herkese yardim ettim, ben bunlari gercekten hak etmedim diyorum kendi kendime.
Bugün dogum günüm ama ben cooook mutsuzum yaa

canım ümitsizliğe kapılma çok özel değilse anlat belki fikir verip yardımcı oluruz.bazen bizim göremediklerimizi dışarıdan bakan insanlar görür vede yorumlar hatalarımızı o zaman fark edebiliriz ya da tecrübe ettiğimiz olaylar olabilir bize iyi gelmiştir paylaşırız denersin Allah yardımcın olsun çocuğun var mı?

ağlama artık oöle bi adamdan çocuğn yok diye mutlu ol hayırlısı olmuş...
ben de 26 yaşndaym :)) bide kızım var:)

cnm ya deme öle 2.evlilğimin hazırlklrı içersndeyim ay başnda evlencğm

cnm ya deme öle 2.evlilğimin hazırlklrı içersndeyim ay başnda evlencğm

çok sevindim senin adına bende bikaç öncesi tek ceslsede boşandım eşim çok ilgiszdi varsa yoksa arkları beniç çocuğum yok merak ediyorum 2. evliliğe nasıl karar verdiniz yani ben çok korkuyorum tekara aynı seyleri yasmaktan umarım hakettiğiniz mutluluğu bu sefer yakarsınız

seninle hemen hemen aynı seyleri yasmısız bende sadece 7 ay evli kaldım eşimin bekar ark cevresi yüznden sürekli tartışma yasadık hiç değirm olmadı canım dayamayıp ben de ayrıldım benimle neden evlendiğini bi türlü anlayamıyorum madem eve vaktinde gelmiycekti madem bana değer vermiycekti madem ilgi göstermiycekti benim başımı neden yaktı allaha havle ediyorum onu

benm eski eşimde sorumsuz ilgisiz bi adamdı sevmeye çok çalşdm ama olmadıı

2.evliliğe çok kötü bakıyrsn asla diyorsun çünkü hepsi aynı diye düşünyrsn sakın bnm gibi büyük konşma walla nasıl anlatym bilmyrm ama zor bi ilşkiyle başladı

bakdımki aşık olmuşum hiç sevmemiş aşık olmamş gibi hissdyrm şimdi..

aşkın zoru güzelmiş nasıl evlenmye karar verdik inanki bilmyrym kendiliğindn oldu herşey

bi bakdıkki evlilik planları yapıyrz kendlğnden oldu :))))))))

şimdiki eşim herşeyim ölürüm onun için :))))))))

ayyyy ne güzel böle duyunca cok mutlu oluyorum hayat zaten planlamyla olmuyo ki eşinin de mi 2. evliliği canım allah mutluluğunuzıu daim etsin bir ömür boyu

ne die evlendiler anlamıyorum walla,annelerimiz çekermiş eskiden bizleri de çeker zannediyolar ama devir deişti,çalışan bayan istiyolar sonra ona eziyet ediyolar tabi ekonomik özgürlük olunca şimdiki bayanlar da çekmiyo,boşanıyo

zaten bundan oluyo canım erkekler hala ataerkil düzen gitsin istiyolar onlar naprsa yapsın biz güleryüzlü olcaz saygıda kusur etmiycez dedeğin doğru devir değişti kimsenin kimseye kötü davranmaya hakkı yok ki dinimizde de yok peygamber efendimiz kadınlar size emanet onlara ii davranın demiş ama nerde hiç kıymetim bilinmedi ona cok üzlüyorum

ayyyy ne güzel böle duyunca cok mutlu oluyorum hayat zaten planlamyla olmuyo ki eşinin de mi 2. evliliği canım allah mutluluğunuzıu daim etsin bir ömür boyu

ewt onnda ikinci evliliği onun 2 çocğu var annsnde cumrtesi görüyo hafta içi göryo sorun yaşmyrz kızım zatn bizmle

ewt onnda ikinci evliliği onun 2 çocğu var annsnde cumrtesi görüyo hafta içi göryo sorun yaşmyrz kızım zatn bizmle

inan o kadar mutlu oluyorum ki böle 2. de mutlulğu yakalayanları bazen umutsuzluğa düşüyorum bi daha asla mutlu olamıycam diye bazen de sizin gibi örnekleri görünce bi umut doğuyor içime rabbim hep mutluluğunuzu daim etsin inş allah bize de göstersin

amin cnm benm düşünme bunları unutmaya çalş hatta çocğnda yok hayatnn o bölümnü unut :))

yenile kndnii yaşn çok küçük daha iyileri karşna çkcak buna inann

amin cnm benm düşünme bunları unutmaya çalş hatta çocğnda yok hayatnn o bölümnü unut :))

yenile kndnii yaşn çok küçük daha iyileri karşna çkcak buna inann

inş canım benim ne diyeyeim sizin düğün ne zaman her anın tadını çıkar ilkinde ne olduğunu anlayamıyo insan

inş canım benim ne diyeyeim sizin düğün ne zaman her anın tadını çıkar ilkinde ne olduğunu anlayamıyo insan

düğün yokk :)))) hiçç çeekemem bidaha okadr tantanıyı

hatta bizim hayalmzn ikimzn oldğu bir nikah şahitlerimizi bile tanımıyor ollacğz :)))

ilkinde okdr tantana olduda ne oldu :)))

ama nikahımzda allah izin verrse beyaz güzel bir elbise giyecğmm :)))

eksiklerimizi felan alıyz şuan yeni evimizi döşemenin tadını çıkarıyrz

biter bitmez allah izin verrse ay başına gün alacğz :))

doğru sölüyosun yok düğün yok kına gecesi yok şu adet derken ancak geriliyosun çok ii düşünmüşünüz canım zaten bu ayrıntılardan da bi sürü prob çıkıyo yasadık hep ne laf bitiyo ne söz kimseyide memnun edemiyosun önemli olan sizsiniz ne güzel ya demek ki hayttan ümidi kesmemek lazım şimdi iyiki boşanmışım ondan diyosundur

yeni evimn telaşımın yanında bu tarz şeylere zaman ayırmak istmdk

ama sade şık bir gelnlk giycğm beyaz elbise tarzı gelnlkler varya tarlatnsz onuda önce nikahmda snra mevlütte alalh izin verrse

hayattan ümit kesme heleki bu kadr küçkken bende 26 yaşndaym 4 yaşlnda bi kızım var bak mutlulğu böle bulckmşm hayrlsıs bölymşş :))

yarın yatak odam geliyoo :) fena heycn yapdım herşy çk güzl olsn istyrm sabrszlanyrm otrma odam ve salonm ay sonna glck diye üzlyrm bilee.daha erkn gelsde hemn evlensek :))))))))) taşnsak evmzee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…