diğer arkadaşlara ders olması açısından çok önemli paylaştıklarınız. ne kadar süredir tanıyordunuz acaba 2. eşinizi? özellikle çocuk konusunda çok dikkatli olun, acele etmeyin arkadaşlar...
seninki benden de kısa sürmüş daha kolay atlatırsın belki de arkadaşım. konular aynı olunca çok topicte karşılaşıyor insan
bu topicte de yazmışımdır önceleri, 1 yıl sürdü benim de, ama sonra uzun bir süre güvenemedim kimselere ta ki onunla tanışıncaya kadar, sabrıyla bekledi sağ olsun, güvenimi kazana kazana, hayat arkadaşımı buldum ve yıllardır birlikteyiz, ama evlilik için çok ağır adım atıyorum ister istemez, güven sorunum kalmadı çok şükür ama tadını çıkarmak istiyorum gencecik yaşta yaşayamadıklarımı yaşamak istiyorum.
asla güvenemem demeyin arkadaşlar, kendimize yaptığımız en büyük kötülük, ben ön yargılarımdan az da olsa sıyrıldığım bir dönemde tanıdım onu ve her yıl daha da güven sorunumu aştım. aksi takdirde bu yıllarımı yaşamayacak, 1 yıllık bir evliliğin esiri olarak heba edecektim hayatı kendime. iyi erkekler de, erkek aileleri de var, çok şükür ki var!
21 yasında esımden ayrıldım..okdr zoruma gıdıyorkı artık bazı seyler herkes aynı gıbı gelıyor. bılıyorum aynı deılde.. hadı mutsuz olursam dıe korkularım bı turlu gecmıyor...
ben 20bak seni geçmişim bak artık gülebiliyorum bu konulara, sakın yanlış anlama, ama artık ne içimi acıtıyor, ne de duygulandırıyor bu konu, sanki ben yaşamamışım gibi geliyor. ayrılıklar yeniyken hiç geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyor boşuna dememişler zaman her şeyin ilacı. tek gereken sabırlı olmak ve de aceleyle birilerine kapılmamak.
haklsıın aslında... ılk gunkı gıbı olmuyorbazen bende guluyorum.. anlatırken falan vay be dıyom ene yasamısım ben dıe ınsanlar hayretle bakıoo aman sımdı mutlumuyuz evtttt gerısı bos demı kuzu
diğer arkadaşlara ders olması açısından çok önemli paylaştıklarınız. ne kadar süredir tanıyordunuz acaba 2. eşinizi? özellikle çocuk konusunda çok dikkatli olun, acele etmeyin arkadaşlar...
Arkadaşlar, içimdekini anlatabilmek için kaydoldum, eşimle yaşadığım olumsuzlukları kendi aileme anlatamıyorum, onların üzülmesini istemiyorum, iş yerinde kimseyle konuşamıyorum, biriyle konuşmam lazım, bu yüzden yazıyorum. Çok inatçı bir eşim var, onun için sadece kendi ailesi önemli, benim ailem bir hiç, para konusunda ben ona güvenmiyorum oraya-buraya çok para atıyor, daha doğrusu maaşımı ona teslim edemiyorum, doğru düzgün para biriktiremiyor, nedense hep açık veriyor, alkolü-sigarası yok ama yinede para yetiştiremiyor. Allahdan dövme huyu yok. İki defa oldu tartışmalardan sonra chat sitelerine üye oluyor, kızlara mesaj atıyor, allahım düşününce çok daralıyorum, içinden çıkamıyorum, gece uykularım tamamen yok, bugün yine sıfır uykuyla iş yerimdeyim, kafam oldu kazan gibi. Yüce rabbim kimseyi sıkıntıda bırakmasın. Bu benim ikinci evliliğim, ne yapıcam, hiç bilmiyorum. Bana birileri akıl versin, çok çaresiz kaldığımı düşünüyorum.
3 yıl cıktıktan sonra evlendik acele etmedik yani ama evlenip de bana sahip olunca gözü dışarıya kaçtışu anda da yurtdışında yaşıyor.
Arkadaşlar, içimdekini anlatabilmek için kaydoldum, eşimle yaşadığım olumsuzlukları kendi aileme anlatamıyorum, onların üzülmesini istemiyorum, iş yerinde kimseyle konuşamıyorum, biriyle konuşmam lazım, bu yüzden yazıyorum. Çok inatçı bir eşim var, onun için sadece kendi ailesi önemli, benim ailem bir hiç, para konusunda ben ona güvenmiyorum oraya-buraya çok para atıyor, daha doğrusu maaşımı ona teslim edemiyorum, doğru düzgün para biriktiremiyor, nedense hep açık veriyor, alkolü-sigarası yok ama yinede para yetiştiremiyor. Allahdan dövme huyu yok. İki defa oldu tartışmalardan sonra chat sitelerine üye oluyor, kızlara mesaj atıyor, allahım düşününce çok daralıyorum, içinden çıkamıyorum, gece uykularım tamamen yok, bugün yine sıfır uykuyla iş yerimdeyim, kafam oldu kazan gibi. Yüce rabbim kimseyi sıkıntıda bırakmasın. Bu benim ikinci evliliğim, ne yapıcam, hiç bilmiyorum. Bana birileri akıl versin, çok çaresiz kaldığımı düşünüyorum.
Teşekkür ederim, oykuozgur, öyle bir durumdayım ki, bana verilecek olan bir cevapla sanki biraz daha rahatlıyorum, içinden çıkılmaz olan durumların başkalarında da var olduğunu duyunca biraz daha rahatlatıyoru. Evlilik terapistini düşündüm ama neyi, ne kadar anlatabilirim, sanki biraz boşmuş gibi geliyor, kaldı ki eşime bunu kabul ettirmem mümkün değil,tek başıma gitmem de anlamsız. Bazen insan zamanın çabuk geçmesini ister ya öyle bir haldeyim. Daha balayımızda beni tek başıma babamın evine gönderdi, tek bir ablam var 2,5 yıldır el öpmeye gidecek, gitmedi. Şimdide aileni görmek, sesini duymak istemiyorum diyor. Ne olucak bilmiyorum. Olayları yutarsam, susarsam, ne olursa-olsun güleryüz gösterip alttan alırsam, tamam, ama ben de insanım. Yüce rabbim hayırlısını nasip eyle, kimseyi yalnız bırakmasın, yardımsız bırakmasın.
Bana özelden cevap veren 27tuba, bu sayfaya yazan yorgunsavaşçı ilginize ve desteğinize çok teşekkür ederim, zaman ayırıp yazmışsınız, şuan ezilmiş ve içine kapanmış tamamen yıpratılmaya çalışılan biri olarak hissediyorum, hiçbirşeyle mücadele isteği duymuyorum, herşey çok yorucu geliyor, düşünmek bile yoruyor, umarım zaman içine toparlarım, en içinden çıkılmazı anlatamamaktı, unutmaya çalışıyorum, en çok üzen birde internetden bilmediği kızlarla online görüşme sitelerine üye olmuş. Allah selamet versin hepimize. Selam ve saygılarımla.
arkadaşlar ben ilk evliliğimi yaptım fakat eşimin ikinci evliliği evlenmeden önce bu beni rahatsız etmiyordu fakat şimdi delirmek üzereyim 1 sene oldu evleneli ama kafamdan atamıyorum benden önce başkasıyla olmuş olmasını. haftada birgün çocuğu geliyor onu bile kabullenemiyorum. onunla görücü usulü evlenmiş sevememeiş anlaşamamış ayrılmış fakat beni çok seviyor bunu biliyorum bende onu çok seviyorum ama aklıma geldiğinde deliriyorum. ve eski eşinin huzurumuzu kaçırmak için uğraşmasıda beni yoruyor artık ne yapacağımı bilemiyorum. benim le aynı durumda olan varmı?
benimde ikinci evliliğim, nişanlımın da. Benim çocuğum yok ama onun bir kızı var, 15 güde bir alıyor. O zamanlarda bile daral geliyor bana, acaba evlendikten sonra da bu huysuzluklarım artarak devam eder mi diye de korkuyorum. Galiba paylaşmak istemiyorum onu ya da bencilim ne bileyim. Sadece kendi kendime nefsime hakim olabilmek için dua ediyorum. Zor gerçekten. 3 ay sonra düğünümüz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?