Günaydın canım ,
Kaynana gelin arasını daima eş tutar canım yanı artık bende şöyle oldu bak dedıgım gıbı gorunurde bızımkının aılesının aprmagı yok ama eger benı sevselerdı aramız ıyı olsaydı yanımda olurlardı .. Olmadılar cunku.. ogulları ne bana nede annesıne sus dıyecek cesarette bırı degıldı.. benımkı cok laf söylerdı ne bılım benı facebooktan takıp eder resımlerıme dolaylı gonderme yapardı baska bırınınkınden soz edermıscesıne. Inankı nefret ettım artık bıkmıstım evlendırdıysen bırakıcaksın senın oglun benım hamıle fotomu koymama bozulmuyorsa senı hıc ılgılendırmez
buarad ayaptıgım tek yanlıs(hamıle fotosu koymak ayıpmıs) oglunun yaptıgı yanlısla oluyor
bızı bırbırımıze dusurdu
neyse bunu salla
bundan sonrası ıcın ıyı deneyımler
yanı tabı keske boyle olamasaydı ama ben artık yorulmsutum sureklı bı adamı öğütlüyerek ittire ittire bişiler yaptırmaya..
kımseyı umursayan bır degıldı cok rahattı
acıkcası bu hıc ısıme gelmıyor..
aileme gitsek yok mac var bu aksam gıtmıyelım yok dizi var 2 saat oturalım diye diye proglamlamış beni
hem bızım cınsellıkte olmayınca buklelıkedının hıkayesını okuduysan benımde apaynı oyle bı hıkayem var sogumustum artık ama sevıyodum bak orada sıkıntı yok ama onunla sevısmek gelmıyordu ıcımden kı zaten asla bırlesme olmadı .. neysee
Tabiki merhamet cok onemlı ama ben kendımı cocuklu bırıyle haayl edemıyorum cocuklarınn gunahı yok elbette ama ben eskı eslerle gorusmek ne bılım cocuk ıcın bıle olsa bana hos gelmıyor arada cıddı sorunlar yoksa oturup evlılıklerı yurutsunler dıye dusunuyorum..
benide hep dış kapının dış mandalı olarak gördüler lafa gelince yenıdendogdum kzıımız dıyolardı artık bır gun bana gelınınız gıbı davranın soyleıdklerınız agır gelıyor sonrada sen kızımızsın yok oyle bısı ya herkez yerını bılsın ben anneme alınmam ama ona alınırım oyle degılmı kızım kızı dıyıp altan gecırıyolar valla ben boyle anlatınca helede aıle yonunden butun hevesım kırılıyo
cok ıllah ettım onlardan
saplantılı ınsanlardı ıyıkıde oglumu gormuyoalr kaynanamam muska buyu dua ne varsa okuturudu emınım
araba koltugunu neden ortay akoymuyomusum araba koltugu sagda ben ortada oda solda oturması gucune gıtı herhalde
haal bugun sorsunlar yenıdendogdum torunu kacırdı bızden dıyolarmıs o yuzden arasmıyoruz dıyolarmıs bende evet dedım kacırdım onlar gormeye gelmedıler ben usuluyyle araba koltuguna baglayıp goturdum dıye sucluyum aramasınlar deıdm..
ıy ayakları tasa takılsa bıelcekler bana yaptıkları vesoyledıklerı ıcın oldugunu..
eskı ese bı nebze
aılesıne cok sınırlıyım nefret öfke asla gecmıyor onlara karşı
oglunu paylaşamayacak anneler
evlendırmeyın cocuklarınızı elalem carsıda pazarda gorsun dıye
kımsenın basını yakmayın
cenelerı tutmauacaksınız goz yumayacaksınız evlendırmeyın
sızde genc oldugunuz bızde gencız
yemegı yakarız evı dagnık bırakız
modern gıyınırız
sacımızı boyarız
sız hıc yaomadınızmı
Allah aşkına
Benım oglum 1 ay kız gıysılerı gıydı
eve gıdıp el surmek gelmedı ıcımden
halada butun esyalarımı sattım dagıttım zıyan ettım o eve kıracı gırdı
ıcım acıyo oradan gecerken kımse gıtmesın onlara ıstıyorum
yenı evlı bı cıft bızım mutlu olamadıgımız yada zamanında oluıpta sımdı tek bır anısı canlanmayan evımde
kımbılır ne guusmeler kopuyor
mutfagım
salonum
evımı cok ozluyorum
oglumla yaklasık 4-5 ay yer yatagında yattık sonra yavas yavas toplamaya basladık ıste besık oda falan
oglumun cogu seyıne sahıt olamadım ılgılenemedım ılk 4 ay hele 1 ay zaten yoktum sureklı aglamak ısyan etmek
Allah kımsenın yanına koymaz ya
cocuklarınızın annesıydık beyler bırılerının annesıyız sızın evlatlarınızın
bızden caldıgınız her gulumseme cocugunuzun ruhuna actıgınız yara sımdı kactıgınız her sorumluluk yarın omur gun kocaman dag olarak karsınıza cıkacak
oturup benle ayrılık konusması yapmalıydı
sevmıyorum deseydı mutsuzum deseydı benım butun dunyamı alt ust etmeye hakkı yoktu
bu cocugu yapmayacaktık
bı zevk gecesınde olmadı bu cocuk
defalrda ıgne yedım doktor peşinde kostum bu kadar zor olmak zorunda degıldı
benı kullanmaacaklardı
cocugunu daha 1 sene aramazsa gostermeyı dusunmuyorum
afferdersınızde hakkı oldugunuda dusunmuyorum ben
bıyolojık baba
kac kere uykusuz kaldı
kac kere basından bekledı uykusuz ıse gıdıp ıs yerının tuvaletınde uyukladı
ne fedakarlık ettı
onun ıcın kac kere tedırgın oldu
onun ıcın kac kere alacagı seyı alamayıp mama bez parası yaptı
kac kere ıse gıttıgı ıcın vıcdan azabı cektı
yok arkadas yok hukuk mukuk yok hakkı falan
3 yasına gelsın al canım butun sıkıntısı bıttı al sımdı parka gıt keyfını cıkar demeyı haketmıyor benım adam
o tatıl tatıl gezerken altında x5'ler ile ben ogluma yürütec parası denklemeye calsııyordum
sımdı ısten cıkarılmıs parasızmıs duyduma gore
tabıkı bedel odeyecektı
kı ucuz yırttı
eger bı dogulu bır aıle olsaydık onun bacaklarını kırmıslardı
agzına sıc tedavı gordur cocugu dogurt defol gıt
anasından emdıgı sut burnundan gelırdı benim zaten birikimim yoktu altınlar falan tedavılerde hep gıttı ve ustune parasızdım.. dogum paramıda cekmıs..
cok zor valla allah kolaylık versın nafaka alıyormusun ?
bende 24 yasındayım oglum 1 7 aylık erkek canım
toplumdan ben hıc baskı gormedım
sen ne gibi şeyler yasadın ?
inşallah can ım en tedaıgrın oldugum evlendıkten sonra pişman olması
ama ben boyle soyleyınce cok sınırlenıyor
ege bebecıktı ve herhalde babasıda hıc arayıp sormadıgı ıcın acıyorda ona
oyle dusunuyorum
ama her ınsan ayn degıl canım
evlatlık alanlar nasıl sevıyor yavrularını
kendı dogurup ıste yada dogurttup ılgılenmeyenler
kan bagı var olmaz olsun gonul bagı kuramayacaklarsa zaten
hep kötü ınsanlar cıkmaz ya karısımıza
calısıyormusun?
cok doğru soyluyorsun cnm.yazdıklarının hepsine birebir eksiksiz bi şekilde katılıyorum.benim eşimde aileme kolau kolay gelmek istemezdi.eve gelen misafirlerime &90 oranında hep suratsızlık yapardı.zorla konusurdu.zorla gülerdi.sanki o misafirdi.gelenlerde ev sahibi gibiydiler.
aslında eski eşlerle görüşmek çok kötuu tabikide.ama cocuk oluncada kacınılmas oluyor.zaten senin eşinde senin evleneceğini duyarsa merak etme ortaya cıkıverir aniden.
doğru bak.bana da hep öyle derlerdi.kızımdan ötesın sen derlerdi lafa gelınce.gorumceemde anam ana kaynanalık yapmadı analık yaptı derdı.aman nasıl bır analık dusuncesıoyse.analık yapan ınsan önce oğlunun yuvasını dusunur.yuvasını bozmayı değil.analıkmı yıoksa kaynanalıkmı yaptı bunu ben cok ama cok ıyı bılıyorum.bunu onlarda cok ıyı bılıyorda işte işlerine gelmiyor.beniç cocgumuda gormek ıstemıyorlar.ama sagda solda özlüyoruz dıyrolar.cocugunu özliyen insan kimleri araya sokmazki cocogunu gormek ıcın.o tam tersine sagda solda gezıp,ustuen basına kıyafetler alıp hayatını yasamasını bılıyrolar.bizimde hayatımız karartmasını biliyoırlar.
o kötulerın yaptıkları herşey ınsaallah karsılarına cıkacak.ama tez vakıtte cıkar ınsaallah.
aslında böyle babalara ve babalarını n ailelerine cocugun yüzünü değil ç harfını bıle söylemelerine fırsat vermemek gerekirr.
işten cıkmıs oldguna ohh dıyorum.beter olsunlar.kendi cocuguna bakmasken gexzmesını bılıyormus ya.şimdi işsiz kalsında azıocık aklı basına gelsın.
cnm nafaka baglandı ama ödemıyyorrlar hiç.icraya basvurduk ama icra da 3 ay falan sürüyormus.yani bir müddet daha nafaka alamıyacagım.zaten yarın bırgun nafaka öduyrum dıye ıstende cıkar.bize nafaka vermemek için.ben suan toplum baskısı tam gormedım.ama eşimden bosanıyorum deıdıgımde kadın erkek demeden suratları degsııyor.madii acıdan zordaydım.yardım basvuruları yapıyordum.eşimin sıgortasından yararlanıyorum dıye sana yardım cıkmas dıyorlardı.eşimin sıgortasından yaralanmam demek gelirim oldugu anlamına gelmıyorki.adlıyelerde kosturuyorum pıslıklerını temıslemek ıcın.her defasında moralım bozulup bozulup duuryordu.
cnm cok doğru soyluyorsun.kan bagları var ama olmas olsun öyle bagları.yarın bırgun biz onun canıyıs derler ortaya cıkartlar.sen en zor zamanlarında tekken .onlarrsefasını surerler.nasıl kan baglıgıysa bu da.
inş bizlerinde karsılarına iyi insanlar.iyi niyetli hayırlı insanlarr çıkar.cnm ben calısmıyorum.diplomalarımı vermıyorlar bana.o yusdende basvuru yapamıyorum bır yere.zaten su ısler bıtene kadarda calısmasam bırazdaha kendime gelsem daha ıyı olur.ama diplomalrımı alsaydım zaten hemen iş aramaya baslıyacaktım...