Ikinci Evlilik

cok doğru soyluyorsun cnm.yazdıklarının hepsine birebir eksiksiz bi şekilde katılıyorum.benim eşimde aileme kolau kolay gelmek istemezdi.eve gelen misafirlerime &90 oranında hep suratsızlık yapardı.zorla konusurdu.zorla gülerdi.sanki o misafirdi.gelenlerde ev sahibi gibiydiler.
aslında eski eşlerle görüşmek çok kötuu tabikide.ama cocuk oluncada kacınılmas oluyor.zaten senin eşinde senin evleneceğini duyarsa merak etme ortaya cıkıverir aniden.
doğru bak.bana da hep öyle derlerdi.kızımdan ötesın sen derlerdi lafa gelınce.gorumceemde anam ana kaynanalık yapmadı analık yaptı derdı.aman nasıl bır analık dusuncesıoyse.analık yapan ınsan önce oğlunun yuvasını dusunur.yuvasını bozmayı değil.analıkmı yıoksa kaynanalıkmı yaptı bunu ben cok ama cok ıyı bılıyorum.bunu onlarda cok ıyı bılıyorda işte işlerine gelmiyor.beniç cocgumuda gormek ıstemıyorlar.ama sagda solda özlüyoruz dıyrolar.cocugunu özliyen insan kimleri araya sokmazki cocogunu gormek ıcın.o tam tersine sagda solda gezıp,ustuen basına kıyafetler alıp hayatını yasamasını bılıyrolar.bizimde hayatımız karartmasını biliyoırlar.
o kötulerın yaptıkları herşey ınsaallah karsılarına cıkacak.ama tez vakıtte cıkar ınsaallah.
aslında böyle babalara ve babalarını n ailelerine cocugun yüzünü değil ç harfını bıle söylemelerine fırsat vermemek gerekirr.
işten cıkmıs oldguna ohh dıyorum.beter olsunlar.kendi cocuguna bakmasken gexzmesını bılıyormus ya.şimdi işsiz kalsında azıocık aklı basına gelsın.
cnm nafaka baglandı ama ödemıyyorrlar hiç.icraya basvurduk ama icra da 3 ay falan sürüyormus.yani bir müddet daha nafaka alamıyacagım.zaten yarın bırgun nafaka öduyrum dıye ıstende cıkar.bize nafaka vermemek için.ben suan toplum baskısı tam gormedım.ama eşimden bosanıyorum deıdıgımde kadın erkek demeden suratları degsııyor.madii acıdan zordaydım.yardım basvuruları yapıyordum.eşimin sıgortasından yararlanıyorum dıye sana yardım cıkmas dıyorlardı.eşimin sıgortasından yaralanmam demek gelirim oldugu anlamına gelmıyorki.adlıyelerde kosturuyorum pıslıklerını temıslemek ıcın.her defasında moralım bozulup bozulup duuryordu.
cnm cok doğru soyluyorsun.kan bagları var ama olmas olsun öyle bagları.yarın bırgun biz onun canıyıs derler ortaya cıkartlar.sen en zor zamanlarında tekken .onlarrsefasını surerler.nasıl kan baglıgıysa bu da.
inş bizlerinde karsılarına iyi insanlar.iyi niyetli hayırlı insanlarr çıkar.cnm ben calısmıyorum.diplomalarımı vermıyorlar bana.o yusdende basvuru yapamıyorum bır yere.zaten su ısler bıtene kadarda calısmasam bırazdaha kendime gelsem daha ıyı olur.ama diplomalrımı alsaydım zaten hemen iş aramaya baslıyacaktım...

haklısın ben susamadım alttan almadım.direk bana yalan söylediigni herşeyi yüzüne vurdum.okadar yardım etmek niyeetindeydim ama benide çleden çıkartıyordu yalanları yeminleri.ayda anneme 200 bile vermiyorum diye yeminler ediyordu.zor duruma sokmuyordu bizi en son ewi satıcam diyince kıyamet koptu.sen ailene bakıcan diye ben niye ewi satıyım bizim çocugumuz yok bunuda çok vurdum yüzüne çocugun olmuyor ben hala yanındayım sen ailem diyorsun diye.oda olmuyorsa çık git kendine başka koca bul dedi.diyorum ya benmde hatalarım çok alttan alamadım.ama o da sütten çıkma ak kaşık degil.ben dn diye al evi diye yalvardım paragöz dediler.kardeşler arkamdan bunun derdi ewden fazlasını kparmak falan bişey anlatmayın demişler bir olup benden para gizlemişler yapılanları kardeşine gönderdigi paraları faln.ben hep bizimki dert degil ne sorunlar var dön çözerz ben pişmanım sewiyorum hiçbişeyde gözüm yok ölenen kadar seni bekleirm dedim gurur yapmadım.ama offf bilmiyorummm napsam daha

hayy allahım ya.deli edecek bizi bu erkekler yaaa.seni kıskırtıppp uerlerıne salıyor.cnm bunlar bizleri usmekten zevk alıyorlar.ve bu tip insnaların da pspikolojik sorunları var dıyorummm.yoksa aklı basıdna insanlar bunları yapmazlar yaaa.benim eşiminde bu yanı vardı yaa.kardeşi bir milyardan fazla maas alırçtek basına yer tozar gezerdı.ailesine bile zorla para veriridi..benim eşimde ev gecindirirdi.yırtık ayagına ayakkabı almazdı.ben aserırken canımın cektıgını almazdım.kardesı o kada r paranın içinde utanmadan abısınden bana ver diye para isterdi.anama kontor al derdi.anasıylada car car kendisi konusurdu.ya sınır olmamak içten değill.biz sıkıntı cekerız.ustumuze basımıza bırsey almayıs.bogazımızdan yerı geldımı keserız.kıs parasını tek basına harcar.ustuen ustukte abısnden para ısterr.hiç demeskiii abi al su parayıda ayaguıan ayakkıı al dıye.babası para ıstedı esımden hıc sesıı cıkarmadım tam tersıne verdıgıı ıcın de cok zevındım.zor zamada o onun evladı tabıkıde verecek para.yookken bıle aılesıne verdı.nedne verdın demedım.ama gorumcemde cok ksıdım.ama gene neden ıstıyor demedım.kıs 5 lıranın hesabını yapıyor bıze gelınce.ama sonrada benım uzerıme yuruyor sen 5 lıraın hesabını yapıyorsun dıye.hakaretler edıyor gık cıkartmıyom ama sonra gene de hep haklı olan onlarıd.kötuyle basa cıkılmaskı cnmm..

aa aynen oyle valla eve gelene hosgeldınız bıle demek ayrı odada otururdu
o bana bır kac kere vurmustu
keşke bende ona vursaydım gucluyum alırdım vazoyu ındırırdım kafasından aşaüıya bana nasıl vurur avazı cıktıgı kadar nasıl bagırırı utanıyorum nasıl yaptırdım kendıme

bızımkılerde ozluyoruz dıyolar ama cocugu kacırdımya ondan aramıyolar

ooh ohh ıcradan bısı cıkması gerçekten zor avukatın saglam dıslı bıseyse ne ala

sen sıgortadan yararlanıyosun pardon ama bızı sıgortasıdna bıle dusurmustu ısten cıkarılmadan korkunc vıcdansızlık bu

benımde diplomalarım kayıp nerde noldugu bellı degıl
ben ustune ıste degıstırdım
sende soyleme herkeze ben soylemıyorum herkeze benı goren asla bunları yasadıgımı dusunmez bıle
eski eş aşıktı birine ayrılırken haal berabermı degılmı net bılgım yok yanı benım evlenmem cokta umrunda olmaz onun

ailen nasıl ne dıyolar evde rahatmısın ?

toplumu bosver ınan hıc onemsemıyorum benı uzemez oyle seyler sende kafana hıc takma

İnşalalh hepimşzin karşısına artık ıkıncı evlılıklerımızde mutluluk ıyı esler uzun omurlu bırlıktelıkler nasip olur
kitape sen hıc yazmıyorsun esını bekledıgının dısında bısı anlat bıze sımdı neler yapıyosun

kitape erkek olsaydı susturmasını bılseydı anasını satayım ya
bakıyorumda hepımız kendımızı sucluyoruz oh ne ala yaaa yok artık o kadar degıll

elif senıde altınları almakla sucluyolarmıs cok ayıp ama asla ızah edemesınız benım kuzenımd ebosanmıstı onuda hırsızlıkla sucladılar almadı halbukı bısı ama ıspat edemedıler

Allah düşman başına vermesın

ayrılmaya gör herkezın agzında avuc dolusu laflar olur olmadık hersey

kıslarrr sizinkileriri okudum ama cevap vermeden öncee sizlerle birşey paylaşmak istedimmm.şuan sinirdennn yol boyuncaa agladımm.sinirr üzüntü,halendaha benle uğraşmalarıı artık beni çok yordu...yasım 24.eskidennn 15-16 yasında gösteriyordum.beni 2 senede öyle cökertiler ki.sımdı kucuk bır kıs cocogu gıbı degıldeee yasımı fazlasıyla gosterıyorum.onlarınn yüzünden.cok yopruldum cok yıprandım.allahım dıyorumm.neyse kıslar sadete gelecek olursak.3 gun önce hastaneye gittimm.muayene oldum.dr verdiği ilaç fayda etmedi.bugün tekrardan gittim ve başka ilaç yazdırdım.eczaneye girdimmm.ne oldu bir bakın şimdi.3 gün önce sıgortadan yararlanıp ilaçlarımı indirimli alabiliyordum.bugun girdim ilaçlarımı alamadımmm.neden biliyor musunuz.eşim yasal olmıyan birşeyi yapmıs.halen onun soyadını tasıdıgım haldee sıgortasından yararlanmıyım dıye benim sigortamıı iptal ettirmişş.sanki kendisi ödüyor adam sigortayı ya.halen daha demıyorkı o benim cocugumun anası.benim cocoguma bakıyor demıyor yaa.bır saglık sıgortasından yararlanıyordum onu.onu biilee iptal ettirmiş faydalanmıyım dıye.yasal olmıyan bir şeyii yapmış.sizce nasıl bir insandır buu..soruyorum kıslar sizee.böyle biiryle evlılık yurumezz.bundan her gecen gun bır daha defalarca emin oluyorum.bana bes kurus vermemek ıcın mahkemelerımı gecıktırıyor ya.nasıl bir insan bu yaa.anlamı değilim.nasıl sinirliyim anlatamamm kıslarr yaa.

cnm seninkide yenilir yutulur cinsten değil.cok doğru o aıleısne bakacak dıye evini satamassın ki.cnm sevkleri bitene kadarr ıyıı.sevklerı gecınce adamlarınn yuzlerıde ortaya cıkıyor.ne demek cık gıt yaaa...ne manyakk bunlar ya.özür diliyorum manyak dediğim için ama dayanamıyorum boyllerı duyunca artık.cnm bosver cvp vermekl ee en ıyısını yapmısısın.bırak cevap vermeden kötu olcagına cevap vererek kötu ol.çen azından içinde kalmas.su dıger kısılerde nıye karı koca evlılıklerıne mudahale ederler anlamıs degılım.kendılerınde olsa midahale ettirmeslerr.
cnm sana birşey diyim mii.sen elinden geleni fazlasıyla yapmışssın.bence üsteleme.ielerde cok pısman olursun.cocogun yokken kurtul derım.karı gıb naz yapan adamdan hayır gelmes.sen ustune dusenı fazlasıyla yapmısısın.eğer o halendaha dönmuyorsa zaten o da bıtırmsıtır.bıtırmemıs olsa zaten sana bunları demssdı.cık gıt kelımesını kullanmazdı.ama genede ıns duzelırsınız.o adamdanda hayır gelecegıene benzemıyor ya.ıns duzelır

cnm yerini biliyorlarmı.eğer biliyorlarsa halen daha kaçırmıs sayılmassıın.valla cnm avukatı tanımıyorum.barodan atandı ama iyi birine benzıyor.inş hallolur.valla beni görenlerr tanımakta zorluk cekıyorlar artık bılıyormusun.nerde eskiiii kısss dıyorlar.çok fazla değiştiğimi söyliyen 1 kişideğilkii 20 yı 30 u gecmıstır heralde.
cnm merak etme bak az önce yasdım.artık sigortasından da yaralanamıyorum.adam dusunmuyorr.bana bırsey olsa özele para yetıstıremıyecem.o zamanda ne olucak gene cocugumun kısmetınden gıdecekkk.onlar bunları bıldıklerı haldeee ınadına ınadına yapıyorlar.gecenlerde parasızıktann yüzüğümün tekini bozdurmak zorunda kaldım...
cnm ben soranlara söyluyorum.anlatırken basta dik duuryorum.vicdanım rahat ama anlatmaya devam edicende dayanamıyorum gözyaslarım akmaya baslıyor.ama akan her göz yasımm ,onların yusunden cektıgım her acı.onların yüzünden attığım her adım baslarına binbir bela olarak geri dönsün inş.
cnm aman senden uzak olsunlarda bırak gıtsın eskı sevdıgını alsınn.o kısda anlar netip insanlar olduklarını.e nede olsa içlerine girmeden göstermiyrlar kendilerini.
inş cnm ikinci evliliklerimiz iyii olur..buarada sen beyaz esyaya bakmıstın .durumlar ne alemde.uzun uzun yasacam dıyordunn.sımdıkıyle ılıgılı gelısmeler varmıı cnm.

aman cnm onlar beni her türlü suçluyorlar zaten.allah karsısındada benim iki elim yakaalarında olucak zaten.o zaman ben gülücem.ama işte inşaallah hem bu dünyada hemde öteki dünyada çekerlerde.bizede görmeyi nasip eder allahım.
cnm zaten ispat edemıyorum.adam altınları benden aldığında tektii.aldı götürdü.arkadasının kasasına koydu.sonra ordan cıkardı baska arkadasının kasasına koydu.sonrada beni darp edeceği hafta anasına hesap acmı.ama ne hesabı bilmiyorum.ya kasa hesabı yada para hesabı.beni darp ettıkten ıkı gun sonra calıstıgı yere altınları ıstemeye gittiim..altınlarıı kacırdııgnı öğrendim.yalan söyledi.altınları daysına verdiğini söyledi.dayısıda bende dıye kabul ettı.ama getirmedi.eşimin iş yerindeki arkadasına söyledım.bana sahıt olurmusun senın sahıtlıgıne ıhtıyacım var abla dedım.kabul etmedi.beni dahada magdur etti.kul hakkına girdi.halbukı oo benım altınlarımın o bankada oldugunu cok ıyı bılıyor ve bankadakı calısanlarında coğu bılıyor.ama kimse yanasmıyor.aslında bıldgıı gordugu seyı soylememekle cok buyuk bır kul hakkına giriyorlarr.ben onlarada hakkımı helal etmiyorum.kimsenin bizleri magdur etmeye hakkı yok.eşyalarımı bilee ispatt edıyorum.ama birinci derecedeki tanıklar yeminli olmadııgından sahıtlıklerı kabul olmuyormus.yanı sahıtlıgın kabul olup olmıyacagı hakıme kalmıs.yanii çeyiz eşyalarını bile alamayacagımm bir meçhull.ee allah yedirmesin onlara.onlardan alsın bizlere versin.hakkımız yıyrlar.haram yıyorlar.kul hakkına gırıyorlar.hırsızlık yapıyorlar.yapmadık dıyorlar.bunların yaptıkları hırsızlıkdegılde ne ki.bende ispat edemiyorumm.var olan tanıklar tanıklıgı kabul etmıyorlar.yakın akrabanında tanıklıgı mechul oluyor.dur baklım neler olacak.dıyorum ya allah onlara yedırmesın.onlardan alsın kat kat bize versin.cok magdur ettıler.cok ah aldılar.allah cıkrasın bu ahları onlardan da cezalarını çeksinler...

Yeniden dogdummcnmm ben hamileyim ve 1keere tup bebek yaptrdik tutmadii...snra kndiliginden oldu..ama o sikinti ve careszilikk acikar ilaclar igneler korkular...daha nelr nelr cok zor...ve simdi esimle cok bozuk aramiz bosanirmiyiz blmm ama senin yazini okurkenn kendimi buldum..ellerine saglik

kızlar uzun uzun cevap yazamıyorum çok yogunum haftaosnu yada pazartesi anlatırım.eşim dengesizdir biraz sagolsun...bitti der ama dilindedir ayrılırken mahkemeden önce takip ediyormuş beni kendi yalanımı çıkarmak için itiraf etti.çalışmıyorum demiştim mahsus....
kuzenine küfür edip teyzesine küfür edip git onlara söyle diyor.ama kuzenine ettigi küfürü degilde sadece sana küfür etti bana anlattıgın için dedim.
bizimki kuıdurdu vay efendim niye demişim ors.diye halbuki demedim.desem bile sen zorla git söyle söylemezsen adam dgeilsin der.sonra ettigi küfürü hatırlamaz...söyler söyler öfkesi geçicidir normalde ama nasıl doldurdularsa beni paragöz yaptılar.derdimi anlatıyorum kimse bişey anlamıyor bu adam böyle degidl...ewet oda öyle diyor ben seni susturamadım hata bende seni çekmişim diyor...hata ailende onlara sustugun yada tavvır almadıgın için çekiyorsun kim kabul eder ewinin rızkını götürüp ailene bakmayı sadece baksa ewi döşüyor adam öyle böyle degil ...denemiş burda bir arkadaş tüp bebek ...ben o acıyı sıkıntıyı 5 kez denedim kimsenin umrunda olmadı..ben çocuk istiyormuşum da yapıyormuşum çekmeseymişim madem öyle amannnnn deli oldum

cok guzel yazmissin dunyaya positif bakiyorsun

cok guzel yazmissin dunyaya positif bakiyorsun

cnm gene sen eşini en iyi tanıyann sensin.ama sürekli doldurmaları,eşini kullanmalarıı apaçık beelli senide baş duşmanı olarak görmüüşler bizleerr gibi.kötu ınsanlarra başa çıkılmas.sennn sevgini bitiremediğin içinn bu kdara çok mücadele ediyorsun.bizlerde çok mücadele ettikk.ama olmıyıncada olmıyor artık.tabikide kimse kabul etmes evinin rıskının başka bir yere bölünmesine.hemde fazlasıyla bölünmesine.e cnm işte senide pes ettirmeye çalışıyorlar.alırken güselll,zevkleri bitincedeee kötü oluyorsun.çocuk istemek tabikidee en büyük hakkın.ama sana söyliyim eğer çocuk oldugunda kıymetini bilmiyeceklerde bırak öyle aileden evladın olması.sonra ayrıldığın vakit çok üzülürsünn..allahım gene gönlüne göre versin.inş evladın olurr en kısa sürede.bak bizimkine allah ona kısa sürede evlat verdi.ama evladının kıymetini bilmedii.böylesi zor oluyorr.babası varken yetim gibi kalıyorr.baba var ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..gezip tozmada.kafasına göre takılmada.allahım kıymte bilenlere evlat versinn.olmıyanlara cok ısteyenlere versinn inş.sen şuandaa babanın evindesinnn dimi.

cnm gene sen eşini en iyi tanıyann sensin.ama sürekli doldurmaları,eşini kullanmalarıı apaçık beelli senide baş duşmanı olarak görmüüşler bizleerr gibi.kötu ınsanlarra başa çıkılmas.sennn sevgini bitiremediğin içinn bu kdara çok mücadele ediyorsun.bizlerde çok mücadele ettikk.ama olmıyıncada olmıyor artık.tabikide kimse kabul etmes evinin rıskının başka bir yere bölünmesine.hemde fazlasıyla bölünmesine.e cnm işte senide pes ettirmeye çalışıyorlar.alırken güselll,zevkleri bitincedeee kötü oluyorsun.çocuk istemek tabikidee en büyük hakkın.ama sana söyliyim eğer çocuk oldugunda kıymetini bilmiyeceklerde bırak öyle aileden evladın olması.sonra ayrıldığın vakit çok üzülürsünn..allahım gene gönlüne göre versin.inş evladın olurr en kısa sürede.bak bizimkine allah ona kısa sürede evlat verdi.ama evladının kıymetini bilmedii.böylesi zor oluyorr.babası varken yetim gibi kalıyorr.baba var ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..gezip tozmada.kafasına göre takılmada.allahım kıymte bilenlere evlat versinn.olmıyanlara cok ısteyenlere versinn inş.sen şuandaa babanın evindesinnn dimi.

ben evlenmeden önce bilmezdim insanların ne çektiğini nasıl evlilik yürüttüğünü ya mutlusundur ya mutsuz sanırdım ayrıldıktan sonra anladım ki insanlar hep bir zorluk içinde eşinden kendi ailesinden karşı aileden evladından bir şeylerden mutlaka çekiyo bazen çekilecek gibi olurken bazende olmayınca olmuyo ve kimimiz boşanıyoruz kimimizde çekmek zorunda bırakılıyoruz benim çocuğum yok ayrılalı da 4 ay oldu çok mutluyum huzurluyum allah bozmasın inş. hayatımda da birisi var ama sonu ne olur bilmiyorum hayırlarla olur inş. ben umutsuz olmadım hiç bir zaman hayatıma yenilik katmak için hep uğraştım ve bunu bir çok kere başardım bundan sonrada hep böyle olacak burada birisi yazmış cebimde tecrübelerim diye çok beğendim bu sözü bende öyleyim kendime ne bir laf söylettim nede bir yafta vurdurdum arkamdan mı konuştular kulağım duymuyo zaten ne diyen desin beni ailem biliyo ve çok güveniyo bende kendimi biliyor ve güveniyorum hayat malesef dört dörtlük değil allah hastalık vermesin dermansız dert vermesin herkesin gönlüde ne varsa allah onları yaşatsın hep mutlu ve umutlu olun şuan sevdiğimede sevildiğimede inanıyorum 13 yıl önceki aşkım karşımda çünkü sonu iyi olur inş. diye emin adımlarla ilerliyorum

ben kendi ewimdeyim.eşim ewi bırakıp gitti....satmak için ugraştı olmadı dükkanım battı işlerim kötü dedi.sattırmadım kavga ettim ama adama güvenmiyordumki sat diyim iki yüzlü insanmış....
kardeşlerine destek yapması dgeilde bize kimse bişey yapmadı dügünde kimse yoktu yanımızda ayrılırkn hepsi tam destek.para olunca başladılar yakınlaşmaya kardeş olmaya aile olmaya nerdelerdi 7 sene.söyledim eşime gaza gelip yuvannı yıkıyorsun yapma.paranda pulunda olmadım dügünde bile takı istemedim emanetlerle ewlendim kıymet bilmedi ama zamanla söylenmeye başladım benimle kardeşleri hiç konuşmadı uyardım istemiyorlarsa bitsin dedim yok öyle bişey dedi.adamın parasını yememişken arkamdan parasını yiyormuşum aileme bakıyormuşum yalancıymışıım

cnm ne diyim valla.ne diyeceğimi bilemiyorum artık.şaşırıyorum.bazende şaşırmak istemıyorum.kendilerine yakısanı yapıyorlar.sen kötu zamanda onun yanındayken..o ise bunu anlamak istemiyor.anlamak istememek işine geliyor.ben bundan bunu çıkartıyorum.allah yardımcın olsun güzelimm.allah bildiği gibi yapsın kötüleri ve kötü düşünenleri...

çok güsel yasmışsıın...düşüncelerin çok güsel.tebrik ediyorum senii.inş herşey istediğin gibi olurr.cnm eski aşkın karsımda demişsinn ya.erkek arkadasının ailesi biliyormu ilişkinizi.bbiliyors atepkileri nasıll oldu.paylaşırmısın bizlerle.

bende anlamıyorumki .ailesi kullanıyorda anlatamıyorum benimde çenemdurmadıgı için adamın üstüne gittim hatalarım var ama onunda çok beni el görmesi hakareti falan yinede çok sewd,m çocugu olmaması halde dön dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…