rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah. Allah gönlünüze göre eş ve huzurlu , mutlu bir yuva nasip etsin. sonrada hayırlısıyla bu güzel yuvayı bebişlerle taçlandırsın inşallalhh....
ya arkadaşlar benimde ikinci evliliğim. 1 buçuk yıl aradan sonra 2.evliliğimi yaptım. 2. eşim çok farklı gelmişti bana 3 aylık evliyim ama aynı ilk eşim gibi konuşuyor aynı sorunları yaşıyorum cehennem azabı yani. Ama bu defa daha çok canımı acıtıyor herşey. Çok ağlıyorum... Napacağımı bilemiyorum.Üstelik yaşadığım şehri, iş ortamımı , çevremi herşeyimi değiştirdim onun için... Yapayalnızım ve beni anlayışla karşılamıyor eşim. Bana yardımcı olun sorun bende mi ya bıktım erkeklerden...
Canım arkadaş unutmuş değil bence, 2 saat beklemiş yorum gelmeyince kendine mutluluklar dilemiş. Çok hoş. Umarım dilekleri kabul olur.:teytey:
ben başkasıyla evlendığımde çocuk bende kalabılır tabıkıde velayetı bende çünkü başka çocuklarım bıle olsa alamaz benden zaten bakacak durumda değil.gened ınsan korkuyo işte üvey bab fobısı herkes bır değildır ama bılemıyosun işte allah hayırlı ınsanlar çıkarsın karşımıza varmı boyle benım gıbı durumda olan ve evlılık yapan
sevgili arkadaşım lütfen olumlu düşün olumlu olsun herşey.... daha önce de anlattığım gibi bizim de eşimle ikinci evliliğimiz ama benim ilk evliliğimden çocuğum yoktu... bu anlamda sana kendimden bir örnek veremeyeceğim... bununla birlikte çevremde çok yakın arkadaşlarımdan senin durumunda olanlar var birkaç tane.... yani kızları olup yeniden evlenenler... çok çok şükürler olsun ki öyle ciddi problemleri yok... ufak tefek şeyler tabii ki de olur... kızını düşünmen ve endişe duymanı çok doğal ve saygıyla karşılıyorum... ama çocuğun var diye de karşına çıkabilecek iyi bir hayat arkadaşı ihtimali veya ihtimallerine de gözünü kapama bence... böyle birisi olursa eğer daha önceden kzınla da biraraya getirirsin... üçünüz ortak programlar yaparsınız.... sen bu arada potansiyel eşinin kızına karşı ve aynı şekilde kızının da ona karşı diyaloglarını ve iletişimini gözlemlersin... ne biliyim duruma göre bazan ikisini başbaşa bırakıp uzaktan kısa düreliğine gözlem de yapabilirsin.. hani adam senin yanında farklı sensiz farklı mı davranıyor gibisinden...
kızının mutluluğu senin mutluluğun seninki de kızının mutluluğu olacaktır emin ol .. endişe duyma a.s. hayırlısı olsun senin ve güzel kızın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?