maat arkadasım nede güzel dile getirmişsin bircok seyi.. en önemli faktör insan olması adam gibi adam olması... karsılıklı sevgi saygı hosgörü ve değer görmek.. seninle yakın şehirlerdeyiz.. yazdıklarını okuyunca kendimi sana dahada yakın hissettim.. yazdıklarınla zihnimde olusturdugun farkındalıklar için tekrar tesekkür ederim..
teşekkür ederim hepinize özellikle maat sana,benim 19 yaşında 8 ay süren bir evliliğim oldu şimdi 24 yaşındayım ve hayatımda biri var,ama çevremdeki herkez bir şey söylüyor,bazan delirecek gibi oluyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum,sizlerden öğreneceğim çok şey var lütfen bana yardımcı olun...birde sizce ailesine benim dururmu söylemesi gerekirmi arkadaşımın:uhm::uhm:
ilk evliliğinden çocuğu olup ikinci evliliğini yapan bayanlar da tecrübelerini yazarlarsa çok sevinirim.özellikle çocuğunuz bu evliliğe nasıl alıştı,ikinci eşiniz çocuğunuzu tam anlamıyla benimsedi mi? ne gibi problemlerle karşılaştınız? keşke tekrar evlenmeseydim dediğiniz oldu mu çocuk konusuyla ilgili olarak?
ben bir cocugumla, iki cocuklu esimle evlendim.ve cok mutsuz oldum.cok sorunlu cocuklari vardi.
esimle ayrildik 9 seneden sonra.ve cok uzuluyorum.nasil yapsam ve evlilgimi duzeltsem bilmiyorum artik.
ya anlatamıyorum beraber olduğum kişi değil sorun ailem,ben ona herşeyi söylüyorum anlatıyorum hatta ailemle tanıştılar bende tanıştım farklı yerlerde olmamıza rağmen o bu yıl tayinci doğuda şuan yazında evlilik var gibi ama ailem yicek beni gibi gözüküyor o zamana kadar delircem zaten yakında
ben bir cocugumla, iki cocuklu esimle evlendim.ve cok mutsuz oldum.cok sorunlu cocuklari vardi.
esimle ayrildik 9 seneden sonra.ve cok uzuluyorum.nasil yapsam ve evlilgimi duzeltsem bilmiyorum artik.
teşekkür ederim hepinize özellikle maat sana,benim 19 yaşında 8 ay süren bir evliliğim oldu şimdi 24 yaşındayım ve hayatımda biri var,ama çevremdeki herkez bir şey söylüyor,bazan delirecek gibi oluyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum,sizlerden öğreneceğim çok şey var lütfen bana yardımcı olun...birde sizce ailesine benim dururmu söylemesi gerekirmi arkadaşımın:uhm::uhm:
ya arkadaşlar aranızda hıç ıkıncıye evlenıp mutlu olan yokmu ya INANIN BEN EVLENIP MUTLU OLURSAM HEMEN BURAYA YAZICAM ARKADAŞLAR.boşanmış bırı olarak herkes inşallah hakettığı mutluluğu bulur bı gun..
merhaba arkadaslar ben birşey sormak istiyorum aklıma birşey geldi nasıl olur acaba dıye düşündüm..
benim ilk evliligim boşanmadım allahıma şükürde...
aklıma takılan şu:
boşanmış bir kadın başka biriyle evlenmiş kızının soyadı babasında tabii ama ikinci bir çocuk olsa baba farklı soyadı farklı ama anne bir kardeş olur demiiii....
hani dıyorlar ya baba bir olunca kardeş olur anne olunca olmaz diye...
yani anlatabildim mi bilmiyorum ama ...
kısacası ikinci evlilik ve ikinci evlilikten bir çocuk anne olarak....bakış açısı nasıl olur...
sadece merak ettim...
YANLIŞIM OLDUYSA HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM...
anne yada da baba fark etmez :::))) kardeş kardeştir::)))
ayrıca bir başka anekdot: kardeş kelimesinin kökeni KARINDAŞtır... bu anlamda aynı soyadını taşımaktan çok aynı karından gelmek daha ön planda ::)) aynı soyadını taşımakla kardeş olunsaydı kocalarımızla da kardeş olurduk -tatlicadiarzu-
eee kizlar üzülmeyin, ben varim. ikinci evliligim süper gidiyor. birincisi kisaydi ama kabus gibiydi, ikincisinde Allah güldürdü yüzümü cok sükür. hersey kader kismet kizlar.
simdi 1yildir evliyim. cok iyi anlasiyorum. Allah hepinizi dogru insanlarla karsilastirsin hayatta.
merhaba cicikız öncelikle Allah mesut etsn inşallah bir ömür mutlu olursun.ilk eşinle ne kadar evli kaldın ve ayrıldıktan ne kadar süre sonra 2. evliliğini yaptın.tekrar güven konusunda zorlandınmı bende eşimden ayrıldım nerdeyse 1 yıl olcak ve güvenemiyorum erkeklere
bende öyle düşünüyorum zaten:)
ama çogu insanlar illa babadan olan çocukları öz görüyorlar....:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?