Ikinci Evlilik

sütlü kahve nasıl sevindim anlatamam
bende düğün günü gelinliklerleyim ama nasıl morelim bozuk anlatamam inan onca davetlı ve dugun degılde sade bır nıkah olsaydı gelınlıgı fırlatıp atıp kacacaktım
düğün varmışta geldim gibi oldum
düğün bitene kadar da ben naptım dedim :)
cok sukur ama ya gecınıyoruz esımle mutluyuz onunla eksık yanlarım tamamlandı ben ıyı bır es oglumda bır baba sahıbı oldu
ben daha ne ısteyebılırımkı hayattan?

Böyle güzel öyküler cesaret veriyor hepimize. Allah daim etsin. Huzurunuzu, mutluluğunuzu bozulmasın.
Ama evlilik hala uzak gibi bana.
17 yıl süren bir aşk evliliğinden ağır hasarla çıktım. 17 yaşında üniversiteye kapısında bir oğlum var.Onun düzeni bozmaya hakkım yok diye düşünüyorum. Üstelik iki kişilik hayatımızı çok sevdim. Yani bir başlangıç nasıl olur bilmiyorum.
Kalbimi yeniden çarptıran adam ise benden 11 yaş küçük. Hiç evlenmemiş, çocuksuz.
Her ne kadar çocuk istemediğini, yaşımın, durumumun sorun olmadığını söylese de... bilemiyorum.
Ona kalsa hemen yarın.. Ama ben oğlum üniversiteye gidene kadar bu süreci uzatacağım. ( 2 yıl)
Sabrını da test etmiş olurum hem. Bakalım ne olacak : ))

Merhaba
Aklımın ucundan geçmezdi buraya ikinci evliliğim de bitti diye yazacağım :(
Ne zaman evlendim, ne zaman herşey bitti, günü ayı süresi herşeyi unuttum :( beynim sıfırlandı resmen. Bir daha sevmek mi
aslaaaaa :(

umarım rabbim yüzümüze bakarda bir daha mutsuz olmayız...rabbim iyilerle karşılaştırsın hepimizi..
hiç kolay değil bu saatten sonra yeniden düzen kurmak...
gençken herşey ne kadar da kolay gelirdiiii benim için.. şimdi bildiğim tanıdığım insanlardan dahi çekinir oldum..
sanırım cesaretimi kaybettim hayat gerçekten çok yordu beni...

kimseyi tanımamaya bile takatim kalmamış.....
herşey yalan herşey sahteee geliyor...
o süreci bile düşünmek zor geliyor kiiii kestirip atıyorum hemen..
sanırımm bunalıma giriyorummmm :43: yalnızlık çok zor birtek bunu biliyorum..:53:

Merhaba
Aklımın ucundan geçmezdi buraya ikinci evliliğim de bitti diye yazacağım :(
Ne zaman evlendim, ne zaman herşey bitti, günü ayı süresi herşeyi unuttum :( beynim sıfırlandı resmen. Bir daha sevmek mi
aslaaaaa :(

hakkında hayırlısı olsun cnm.kelimelerin bittiği insanın boğazının düğümlendiği okurken bile kötü hissetiğim bir durumda oldum şimdi.rabbiim yar ve yardımcın olsun.inşaallah çabuk toparlanırsın.acaba ne kadar surdu ıkıncı evlılıgın ve bıtıs sebei neydı.

bırkacgündür yogun ve de üzülerek düşünmeye başladım gene.evlilikler artık çocuk oyuncağına dönmeye başladı.taraflardan birinin suçunu daha ağır sevenler ödüyor maalesef.öyle bir hal aldı ki iki gün oynayıp üçüncü gün ben sıkıldım diyp oyuncapı atmaya yelnetir vazieyete geçti aşklar evlilikler ilişkiler.artık ne denebilir bu cümleye bilmem ama yorulan ezilen tek taraf bence kadın ve cocuk oluyor.önce ümit veriyorlar insana sonra bır kargaşa cıkarıyorlar ve evlılıklerı bıtırıyorlar.ama ınsan güzel başlarken hastalıkta sağlıkta ıyı gunde kötü günde derken üzdükleri kırdıkları gönülllerde bu sözü hatırlamak hiç işlerine gelmiyor maalesef.güven duygularımızı bizden tamamen koparıyorlar.artık kime nasıl güveneceğimizi bilemiyoruz.biri bize kaybolan güvenlerimizi geri verebilir mi acaba?bence hayır.üzgünüm kendi boşanmışlığıma unutamasamda alısmaya calısyorum artk 3 sene bıtecek nerdeyse.haklıda olsam ezılmıs hırpalanmıs namusuyla oynanmıs evlılıgı ıcın onca mücadeleyı vermıs ama kaybetmıs bır kadında olsam herseye ragmen eskı esımı eskı askımı özluyorum.omu ne yapıyor umursamıyor ki.ama biz guvenıde kaybetsek yogun duyyguların önune gecemıyoruz.içim dolu cunku bırkacgun önce hıc beklemedıgıım bırının bosandıgını daha duydum.o yuzden yazmak geldı ıcımden.hatta öyle bir yazı yazmak kı sonu olmayan yazılar.içimdeki duyguları hıcbır deftere sıgmayacak kadar hıc durmadan yazmak ıstıyorum...ama herseyı ıcıme yazıyorum.yasadıgım herseyı yuce Allah ım goruyor.her halime hergun sukurler olsun.rabbım beterını yasatmasın...amin.

Tatos ve elifnur'um merhaba

Beni hatırlamadınız muhtemelen yenidendogdum ben
Evleneli 15 ayı gecti cok şükür
hep diyorum iyiki şansımı denemişim

ben hatırladım cnm.nasılsın nasıl gdııyor evlılıgın..ıyıkı denemısım dedııgıne gore ıyısındır ınsaallah.rabbım hep mutlu etsın senı cnm.bır ara bakıyordum gebe oldugunu gordum ama epeydırde gırmyordum.rabbım hayırlısıyla bebsını kucagını almayı nasp etsın.rabbım analaı babalı buyutsun cnm.15 ay..şaka gıbı dımı daha dun gıbı gelıyor dugun öncesı konustuklarımızüzerinden bayagı zaman gecmıs.rabbım hep mutlu etsın cnm.

ben hatırladım cnm.nasılsın nasıl gdııyor evlılıgın..ıyıkı denemısım dedııgıne gore ıyısındır ınsaallah.rabbım hep mutlu etsın senı cnm.bır ara bakıyordum gebe oldugunu gordum ama epeydırde gırmyordum.rabbım hayırlısıyla bebsını kucagını almayı nasp etsın.rabbım analaı babalı buyutsun cnm.15 ay..şaka gıbı dımı daha dun gıbı gelıyor dugun öncesı konustuklarımızüzerinden bayagı zaman gecmıs.rabbım hep mutlu etsın cnm.

Aynen canım cok zaman gecmıs uzerınden
16 haftalıkken gebelıgım sonlandırıldı canım hayatı rıskın var dıyodu doktor sonrada bebegın suyu azaldı azaldı ve bıttı sonlandırıldı canım
sen nasılsın ne var ne yok bı durum fılan varmı kızın nasılda buyumsutur sımdı

16 haftalıkken gebelıgım sonlandırıldı canım hayatı rıskın var dıyodu doktor sonrada bebegın suyu azaldı azaldı ve bıttı sonlandırıldı canım

aaa üzüldüm.basınız sağolsun.rabbim hayırlısıyla bır daha nasıp eder ınsaallah cnm.ben ıyıyım cok sukur.evdeyım kızımla ılgılenıyorum.o da bayagı buyudu cok sukur cok fazla yaramaz baagı yoruyor kendını.senın oglun nasıl.yakısıklılıgı her zamankı gıbıdır emınım.rabbım onu sana bagıslasın cnm.amin.

buarada cnm kayınvalıden ve kayınbabanla aran nasıl acaba?düğünden sonra problemlerınız oldumu.oğluna nasıl davranıyorlar?özel olmasa yazabılırmısın cnm

maşallahhhhhhh kızzzz sen mutluysan bizlerde mutluyuz bacımmmm ..:nazar::nazar::nazar:
ne kadar çabuk zaman geçmiş yaaaa ulen 15 ay daha mı yaşlandım ben yakında menepoza girecem beeee :27:
inan adına çok sevindim güzelimmm rabbim nazarlardan saklasınn :nazar::nazar::nazar:

bırkacgündür yogun ve de üzülerek düşünmeye başladım gene.evlilikler artık çocuk oyuncağına dönmeye başladı.taraflardan birinin suçunu daha ağır sevenler ödüyor maalesef.öyle bir hal aldı ki iki gün oynayıp üçüncü gün ben sıkıldım diyp oyuncapı atmaya yelnetir vazieyete geçti aşklar evlilikler ilişkiler.artık ne denebilir bu cümleye bilmem ama yorulan ezilen tek taraf bence kadın ve cocuk oluyor.önce ümit veriyorlar insana sonra bır kargaşa cıkarıyorlar ve evlılıklerı bıtırıyorlar.ama ınsan güzel başlarken hastalıkta sağlıkta ıyı gunde kötü günde derken üzdükleri kırdıkları gönülllerde bu sözü hatırlamak hiç işlerine gelmiyor maalesef.güven duygularımızı bizden tamamen koparıyorlar.artık kime nasıl güveneceğimizi bilemiyoruz.biri bize kaybolan güvenlerimizi geri verebilir mi acaba?bence hayır.üzgünüm kendi boşanmışlığıma unutamasamda alısmaya calısyorum artk 3 sene bıtecek nerdeyse.haklıda olsam ezılmıs hırpalanmıs namusuyla oynanmıs evlılıgı ıcın onca mücadeleyı vermıs ama kaybetmıs bır kadında olsam herseye ragmen eskı esımı eskı askımı özluyorum.omu ne yapıyor umursamıyor ki.ama biz guvenıde kaybetsek yogun duyyguların önune gecemıyoruz.içim dolu cunku bırkacgun önce hıc beklemedıgıım bırının bosandıgını daha duydum.o yuzden yazmak geldı ıcımden.hatta öyle bir yazı yazmak kı sonu olmayan yazılar.içimdeki duyguları hıcbır deftere sıgmayacak kadar hıc durmadan yazmak ıstıyorum...ama herseyı ıcıme yazıyorum.yasadıgım herseyı yuce Allah ım goruyor.her halime hergun sukurler olsun.rabbım beterını yasatmasın...amin.

boşver kızzz ne üzülecen eski herifin için onlar bizim gibi olabildilermi mücadele edebilseydiler şimdi böyle olurmuyduk..
başkalarının sözlerine yada akılsızlıklarının bedelini bizlere ödettiler..
hep bir bahaneyle şuçladılar kendilerini haklı çıkarmak için neler demediler ama rabbim büyük herkesin ettiği yanına kalmazz dı öyle de oldu..
yani bizler mücadele ettik vicdanen rahat olmamız lazım..bundan sonra geriye değil ileriye bakmamız lazım..
yoksa onlar gününü gün ederken bizi düşünüyormuuuu benimki arıyorr efendim neymiş gecenin bir vakti aklına gelmişim..
(bu arada evli)
hösttt it gündüzler çuvalamı girdiii ne ooo yoksaa başını yastığına koyduğunda vicdanın seni rahat mı bırakmıyorrrr...diyince gık yok adamdaa..şuçunu biliyorrrrr cvp dahi veremiyor..
ahhh bacımmmm neler söylemek isterimmm içimdeki yarayı bir bilsenn ama şimdi bunlar kabuk bağladı..
açıp kanatmanın bir manası yok..
geçmişi düşünmeyi bıraktım yok öyleydi böyleydi ..bitti gitti..
önüme bakıyorum annem ve oğlum için daha fazla ne yapabilirim diyeee
şimdi dediğin gibi insanlar artık birbirine tahammül edemiyorlar..
çok çabuk harcıyoruz herşeyi sonrada geriye birşey kalmıyor yaşanmak istenen..
yada etraf bırakmıyor ..
yani sebepler bahaneler çok...
yinede arkadaşlardan güzel haber alınca demek mutluda olunabiliyormuş diyoruz..
inş. bizde o şanslılardan oluruz..:16:

canım benim çok geçmiş olsun..:14:
cidden üzüldüm ama mevlam ne demişse o güzelim takdir onun..
alla allaaaa genetik bir sorun mu acaba bir daha hamilelik düşünürsen iyice araştırılsın kuzum durumun..
benimde en son bebeğimde 6 aylıkken suyum patlamıştı..sonra 1 ay geçene kadar o su öyle aktı gitti..
7 aylıkken doğurdum ama kuzum 1 yaşında vefat etti..
ne yapalım rabbim böyle uygun görmüş..hem benim her yerde dediğim gibi orayada lazım ..
tekrar geçmiş olsun..
rabbim isteyen her kuluna nasip etsin..:nazar::nazar:

boşver kızzz ne üzülecen eski herifin için onlar bizim gibi olabildilermi mücadele edebilseydiler şimdi böyle olurmuyduk..
başkalarının sözlerine yada akılsızlıklarının bedelini bizlere ödettiler..
hep bir bahaneyle şuçladılar kendilerini haklı çıkarmak için neler demediler ama rabbim büyük herkesin ettiği yanına kalmazz dı öyle de oldu..
yani bizler mücadele ettik vicdanen rahat olmamız lazım..bundan sonra geriye değil ileriye bakmamız lazım..
yoksa onlar gününü gün ederken bizi düşünüyormuuuu benimki arıyorr efendim neymiş gecenin bir vakti aklına gelmişim..
(bu arada evli)
hösttt it gündüzler çuvalamı girdiii ne ooo yoksaa başını yastığına koyduğunda vicdanın seni rahat mı bırakmıyorrrr...diyince gık yok adamdaa..şuçunu biliyorrrrr cvp dahi veremiyor..
ahhh bacımmmm neler söylemek isterimmm içimdeki yarayı bir bilsenn ama şimdi bunlar kabuk bağladı..
açıp kanatmanın bir manası yok..
geçmişi düşünmeyi bıraktım yok öyleydi böyleydi ..bitti gitti..
önüme bakıyorum annem ve oğlum için daha fazla ne yapabilirim diyeee
şimdi dediğin gibi insanlar artık birbirine tahammül edemiyorlar..
çok çabuk harcıyoruz herşeyi sonrada geriye birşey kalmıyor yaşanmak istenen..
yada etraf bırakmıyor ..
yani sebepler bahaneler çok...
yinede arkadaşlardan güzel haber alınca demek mutluda olunabiliyormuş diyoruz..
inş. bizde o şanslılardan oluruz..:16:

kesinlikle haklısın.eğer eşim benim yaptıgım mücadelenin 10 da birini yapsaydı.yada en azından hıcbırsey yapmasada ailesiyle aramızdaki dengeyi kurmayı becerebilseydi şuan böyle olmazdık biz.ben hala biz dıyorum ama o biz oldugumuz zamanda bıle biz anlamını kavrıyamadı.ben agır seyler yasadım etkısınden halandaha kurtulamadım.hergun dua edıyorum gecmısı artık düşünmeyım dıye ama hep dusunuyorum.olmaması gerekenlerı yasadım.hos benım halen bosansamda baska davalarda suren mahkeme surecım var.sureklı bır yıpranma durumu.inşaallah bende gecmısı dusunmeyı tam anlamıyla kesebılırım.valla dogru cuteman ve bırcok kısıının ıyı haberlerını alınca mutlu oluyoruz elbette.ama bır yandanda uzucu haberler gelınce yasadıklarımız gelıyor aklımıza neden hep boyle oluyoruz dıyorum.ben bana yasattıklarından dolayı hakkımı hıcbır zaman helal etmıyorum.buarada eski eşiniz evli olmasına ragmen sızı araması aklına gelmıs olmassıda cok tuhaf.madem aklına gelıyor aklından cıkmıyor evlılıgıne sahıp cıkmalıydı.hoo ama nerdeeeeeee.bırde bosanalı ne kadar oldu ne kadar surede tamamen unutabıldınız merak ettım ınsaallah cevap yazarsınız bana.tşk ederim.

alla allaaaa genetik bir sorun mu acaba bir daha hamilelik düşünürsen iyice araştırılsın kuzum durumun..
benimde en son bebeğimde 6 aylıkken suyum patlamıştı..sonra 1 ay geçene kadar o su öyle aktı gitti..
ne yapalım rabbim böyle uygun görmüş..hem benim her yerde dediğim gibi orayada lazım ..
tekrar geçmiş olsun..

:(((( cok üzüldüm yazarken bile kalbim yüreğim içim çok kötü oluyor.rabbim sabır versin.evlat acısı gercekten cok kötü.düşünmesi bile insanı fazlasıyla üzebiliyor.tekrardan basınız sagolsun rabbim yar ve yardımcınız olsun.

buarada cnm kayınvalıden ve kayınbabanla aran nasıl acaba?düğünden sonra problemlerınız oldumu.oğluna nasıl davranıyorlar?özel olmasa yazabılırmısın cnm
kayınpederim eşime cok düşkün sanırım ilk cocuk diye ama benide cok severler herseylerını paylasırlar benımle gıttıgım zaman kasmıyorum
oglumla araları bız zaten yakın oturmuyoruz calıstıgımız ıcınde 3-4 hafatda bır gelıyorlar bıze halıyle ondada oglana karsı herhangı bır eksılerını gormedım benımkı zaten kendını sevdırmıyor yanı kayınvalıdeme :) kayınpedere ve amcalara daha yılısık dıyebılırım klotu davranma veya dıslama soz konusu bıle olamaz daha ıyısı olamaz dıye dusunuyorum elıf acıkcası gecen sene gayet buyuk bır dogum gunu yaptık annem burada yoktu kayınvalıdem hazırlıklar ıcın yardım ettı geldıde yanı gelmeseydı kendı tarafımdı benımdıger cogunluk mahcup olurdum mahcup etmedı

maşallahhhhhhh kızzzz sen mutluysan bizlerde mutluyuz bacımmmm ..:nazar::nazar::nazar:
ne kadar çabuk zaman geçmiş yaaaa ulen 15 ay daha mı yaşlandım ben yakında menepoza girecem beeee :27:
inan adına çok sevindim güzelimmm rabbim nazarlardan saklasınn :nazar::nazar::nazar:
:) Ay cok tesekkur ederim darısı sızlerınde basına ınsallah
ben ayrılalı zaten bı kac ay sonra 4 sene bıtecek :nazar: işte 1.5 senede olacak evleneli

tekrar geçmiş olsun..

genetık bır durumum yok yanı benım acımdan yok ama esım acısından varmı bılmıyorum acıkcası
plesanta privia totalis idi durumum acıkacsı plesanta rahım agzına yerlesmıs veya yapıştımıştı karısık mesele cıddı kanamalar yasıyordum artık dedim herhalde hersey buraya kadar :) bır konum var hatta okumak ıstersenız okursunuz ciddi ciddi öleceğimi düşünmüştüm
seninde basın sagolsun merak ettim bosandıktan sonramı vefat ettı kızın
1 ay su kesen acık kaldıgı ıcın muhtemelen enf kapmıs ıdın dıye dusunuyorum

kayınpederim eşime cok düşkün sanırım ilk cocuk diye ama benide cok severler herseylerını paylasırlar benımle gıttıgım zaman kasmıyorum
oglumla araları bız zaten yakın oturmuyoruz calıstıgımız ıcınde 3-4 hafatda bır gelıyorlar bıze halıyle ondada oglana karsı herhangı bır eksılerını gormedım benımkı zaten kendını sevdırmıyor yanı kayınvalıdeme :) kayınpedere ve amcalara daha yılısık dıyebılırım klotu davranma veya dıslama soz konusu bıle olamaz daha ıyısı olamaz dıye dusunuyorum elıf acıkcası gecen sene gayet buyuk bır dogum gunu yaptık annem burada yoktu kayınvalıdem hazırlıklar ıcın yardım ettı geldıde yanı gelmeseydı kendı tarafımdı benımdıger cogunluk mahcup olurdum mahcup etmedı

:) Ay cok tesekkur ederim darısı sızlerınde basına ınsallah
ben ayrılalı zaten bı kac ay sonra 4 sene bıtecek :nazar: işte 1.5 senede olacak evleneli

genetık bır durumum yok yanı benım acımdan yok ama esım acısından varmı bılmıyorum acıkcası
plesanta privia totalis idi durumum acıkacsı plesanta rahım agzına yerlesmıs veya yapıştımıştı karısık mesele cıddı kanamalar yasıyordum artık dedim herhalde hersey buraya kadar :) bır konum var hatta okumak ıstersenız okursunuz ciddi ciddi öleceğimi düşünmüştüm
seninde basın sagolsun merak ettim bosandıktan sonramı vefat ettı kızın
1 ay su kesen acık kaldıgı ıcın muhtemelen enf kapmıs ıdın dıye dusunuyorum

cnm benım gercekten cok sevındım.rabbim nazardan korusun her daim.amin.cunku bazen hatta cogunlukla öz buyuk anne buyuk babalar bıle torunlarına böyle güzellik yapmıyorlar maalesef.cok sevındım senın adına ınsallah hep böyle devam eder.tekrardan gecmıs olsun buarada kötü düşünmemek gerek her daim.hersey rabbimden.yıyecek ekmegın gecırecek guzel gunlerın varmıs öyle dusunmek gerek.ınsaallah hayırlı bır zamanda ve hayırlı bır evladını kucagına almak ve buyutmek nasıp olur cnm.

Back
X