Ikinci Evlilik

24 saat dolsaydı bari.
Konu bdv de daha çok ilgi görüyor. Neden bu başlık BDV de sabit bir konu olmuyor
Neyse neyse tamam ben bişey demedim

Bu BDV'lik konu ise ile başlayan ve konularını buraya taşımak isteyen talepler yığılınca !

yani iyiki evlenmişim mi diyorsunuz?

canım benim seninle aynı duyguları bende yaşıyorum özgürüm ohh miss...

çocuklarımı gönlümce yetiştiriyorum ama ilerde diyorum onlar evlenip hayatlarını kuracak sen ne olacaksın?

bazen sevmeyi sevilmeyi çok özlüyorumki sadece görücü usulüyle birşeylerden kaçış olarak evlenmiştim..sevmeyi sevilmeyi doya doya tadamadım.. 28 yaşındayım en güzel çağlarım ben bu duyguyu hiç tadamıyacakmıyım bir yol arkadaşım olacakmı acaba diye kafamda deli sorular dolaşıyorum

2 erkek evladım var onlar yeni eşle nasıl anlaşır belki karşı tarafında çocuğu yada çocukları olabilir anlaşıp kaynaşabilirlermi yoksa onların arasında bir denge kuracağım diye ömrümü heba mı ederim.. sanırım doğmamış çocuğa don biçmeyi çok seviyorum

herşeyin hayırlısı diyorum ve akışına bırakıyorumm zaten başka yolda görünmüyor

Doğmamış çocuğa don biçmek yerine ben sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer demeyi tercih ediyorum
Önceki evliliğimde hiç bir şeyi hesap etmeden evlenmiştim. Benimki görücü usulü de değildi üstelik, aşıktım. Hiçbirşeyi gözüm görmüyordu. Ama karşılığı boşanma olunca bu sefer her şeyi tartıyorum, ölçüyorum, biçiyorum, bütün ihtimalleri kafamdan geçiriyorum, öyle olursa ne olur, böyle olursa ne yaparım

Kafamda deli sorular, fikirler bitmiyor.

Sizin yaşınız da bayağı gençmiş. Ben 39'um Benim evlenebileceğim yaş grubundaki erkekleri çoğu evli. Bekar olanlarda da dediğim gibi önceki hataları yapmamak için kriterlerim var. Öyle olunca ihtimal milyonda bire iniyor.

Mesela geçen sefer eşimin benden az kazaması problem değildi benim için. Ama baktım evlilikte problem oluyor, bu sefer şartım bu. Geçen sefer farklı şehirlerden idik, kültürel sorunlar oldu. Bu sefer diyorum ki Ankara'nın batısında bir şehirden olsun kendisi ve ailesi. Geçen sefer öyleydi, bu sefer böyle olsun derken bana gene bekarlık yolları görünüyor.

birde benim aklımı kurcalayan çocuklarım olduğu için ve daha uygun gördüğüm için ya eşinden boşanmış biri olur yada eşi vefat etmiş biri olabilir ..

ama boşanmış biri olursa genelde boşanmalar erkeklerin sadakatsizliği ,kumar, ana kuzuluğu, aşırı kıskançlık, şiddet,ilgisiz baba ilgisiz eş oluşları vb. sebeplerle oluyor. yani çocuğu olan akıl sağlığı yerinde bir kadın durduk yere eşinden ayrılmaz kesin yaptığı birşey vardır diyorum.

kadın dolayısıyla da boşanmalar gerçekleşiyor ama daha azınlıkta..

bu hayatta omuz omuza verebileceğim gözlerine baktığımda elini tuttuğumda keşke değil '' iyiki iyiki'' benimle-iyiki evlenmişiz diyebileceğim biri olurmu işte bu biraz muamma..

8 yıllık bir evliliği ezilerek hakaret işiterek öz güvenimi kaybederek bitirdim. çok şükür kurtuluş savaşımı verdim ve kendi kendime aferin ne kadar doğru birşey yaptın başardın diyorum. hayatıma girecek adam güçlü kadın istemeli çünkü ben eski ben değilim artık..

ben yanlış anlamışım bir daha okuyayım bari mesajını:)

sonucu olumlu olan örneklere daha bir ihtiyaç duyuyoruz sanki.. aa mutlu olmuş hayal değil yani falan gibi:)

tam olarak sıkıntınız ney peki?

Güvenim tamamen bitti. Bazı hataları ve yalanları oldu.
Doğal olarak soğukluk girdi araya, hiç umduğum şeyleri yaşamadım.
Ben asla böyle biriyle anlaşamam derdim.. ama şuan tamda öyle bir adamla yaşamaya çalışıyorum.
Hayırlısı, önüme bakıyorum

eski konularını okudum çok üzüldüm.kumar yüzünden çalışmayan ve etrafındaki insanlara size şu kadar para kazandırcam diye aldığı paraları kumara yatıran bir eşten ayrılan biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. allah yardımcınız olsun .

işe başlayabildi mi? tekrar kumar oynadı mı?

maddiyatta ilişkileri çok etkiliyor malesef... kumar alışkanlık haline gelmemişse hala kurtulma şansı var evliliğinizin bence

Başladı işe. Oynayıp oynamadığını tam olarak bilmiyorum. yani emin değilim
Çok zor bunu yakalamak. Sonradan çıkıyor kokusu zaten

Başladı işe. Oynayıp oynamadığını tam olarak bilmiyorum. yani emin değilim
Çok zor bunu yakalamak. Sonradan çıkıyor kokusu zaten

kazancını yani maaşını alsın getirip size versin siz ona el harçlığı verin kredi kartı limitide 500 tl yi geçmesin mesela ek kart çıkartın ona limiti düşük sadece onu kullanabilsin olmazmı acaba?

birde oğlunuzun yaşanılanlara tepkisi nasıl yorum yapıyormu?

Bu alıntının içine yqzmışım yanlışlıkla.

Bu alıntının içine yqzmışım yanlışlıkla.Telden yqzyrm.Düşüncem çok sorunlu biri olmasın yeter.Aileye ihtiyacım var.

Sanırım ben de ikinci evliliğimi yapıcam hem de artık vazgeçtiğim bitti olmaz dediğim bir anda karşıma çıkan mucizem ile.Onu bana ALLAH gönderdi.İnşallah Yüce ALLAH herkesin gönlüne göre verir.

yapma bence. Bi kere aldatilmasi yalan. Bende aldatilmis sandigim bi adamla evlendim ama evoendikten sonra ogrwndim ki hic de oyle degil.
Adamin iki cocugu varmis. Ikisi de buyuk. Kucuk olsalar belki size alisirlardi. Ama simdi yadirgayacaklar sizi ve hep yabanci biri olarak gorecekler sizi. Tut ki evlendin, eski es hep sorun cikaracak cocuklar yuzunden. Oglunu da verir babasina sirf huzursuzluk yasayin diye. Yapma yapma yapma.
Agrisiz basini agritma kardesim. Kendimden biliyorum cocuklu bir erkekle evlilik cok zor. Ben, birgun dayanamayip bosanirim diye dusundugumden, coxuk da yapamiyorum. Cubku benim cocugumu da kimse istemeyecek. Yarin sizde evlenseniz cocuk isteyeceksiniz, ama ne esinin diger cocuklari, ne de esinin ailesi senin cocugunu istemeyecek, sevmeyecek. Malesef!

Nasıl sorunlar yaşıyorsun.
Nasıl sorunlar yaşıyorsun açar mısın biraz.

Mutlu musun peki?Ne gibi sorunlar var?Bekarlığın mı iyi bu evliliğin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…