- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.963
- 798
Ben çok iyiyim:), şükür her şey yoluna giriyor:)İyiyiz diyelim, iyi olalım :)))
Sen nasılsın?
Benim eski kocamla başım dertte. Uzaklaştırma karar aldırttım. Başkasının adıyla tehdit mektupları yazıyordu. Savcılık araştırıyor hala.
Kızlar bu benim eskisi :))))bu konuşulanlar çok yanlış.
öncelikle evliliklerini devam ettirme şansı olan insanlara, bir ümit oluyor bu konuşmalar "boşanırım, tekrar evlenirim ne olacakki, bak kızlar evlenmiş, hatta daha mutlu olmuş" gibi bir algı oluşturuyor.
LÜTFEN BUNU YAPMAYIN.
Çocuk yoksa, bu biraz daha kolay bir tercih AMA çocuk varsa LÜTFEN LÜTFEN ve LÜTFEN boşanmayı hiiiiiç düşünmeyin. Artık tüm alternatifler denendikten sonra boşanma yoluna gidin.
Her ne kadar kendimizi önce düşünsek, bu boşanmalar çocuklarımızı büyüdüklerinde ve hatta kendi evliliklerinde ve ailelerinde ciddi anlamda etkileyecek. Bunu lütfen unutmayın.
Lütfen her ihtimali deneyin, doktorlar, aile danışmanı, psikolog, aile büyükleri, eş dost, arkadaşlar, komşular, hocalar ...
bilmiyorum deneyin. Evlilik bu kadar ucuz değil!
Bizde kadınlar olarak, kocalarımıza bir şeyler yapıyoruz, bizde masum değiliz. Bazen inatlaşıyoruz, bazen bencillik yapıyoruz, bazen sevgisiz davranıyoruz, bazen ilgilenmiyoruz. Bilmiyorum!
"Kocam beni aldatıyor, ne yapayım" diye buraya yazmayın. Gidin bir uzman ile görüşün!
Evlilikler, TV deki diziler, filimler gibi değil. Bunları seyrederek "beyaz atlı prensi"mizi bekleme işinden vazgecin.
Hayat çok zor ve acımasız. Kocamın sözleri bana "emir" gibi gelirken kendimi onun "kölesi" gibi görürken, iş hayatımda müdürlerimin "emirlerini" eksiksiz yerine getirmek için kendimi yırtıyorum. Müdürümün isteklerine katlanabiliyorsam, kocamınkilere de katlanabilirim.
Çok iyi düşünün, 1 şans daha verin, daha sonra 1 şans daha ve sonra daha fazla şans verin. Bir şey "aileyi" kaybetmeyiz.
O insanla evlenmeye kimse bizi zorlamadı. Kendimiz (en azından ben) isteyerek evlendik. Hata yapmadık, salak değildik, saf, taze, ve genç kızlık duygularımızla severek evlendik.
Belkide ben ona nasıl davranacağımı bilmediğim için onu bu hale getirdim.
Birazda böyle düşünebilmek gerekli, nerede hata yapıyoruz... Bana hakaret etti, evden kovdu ama ben ona ne yaptım? Ne yaptımda bana bunları yaptı? Ben hiç bir şey yapmadım mı ona ? Biraz dürüst olmak lazım kendimize ve kocalarımıza...
nasıl yaniKızlar bu benim eskisi :))))
Su an boşanma davam olan adam. Kendini kadın gibi tanitmis.nasıl yani
Eğer o yazıyı yazan sen isen,biz sana çok kızmıştık.Su an boşanma davam olan adam. Kendini kadın gibi tanitmis.
Ciddimisin nerden anladin?Su an boşanma davam olan adam. Kendini kadın gibi tanitmis.
Hayır tabi ki de. Benim nickim değil zaten.Eğer o yazıyı yazan sen isen,biz sana çok kızmıştık.
Onun sürekli kullandığı nick o. Bi de anlattıkları şeyler benim yaşadıklarım. Birebir aynı. Zaten o dönemde bu konuyu okudugumu bulmuştu geçmişten. Kelimeler de onun kullandığı kelimeler. Yani 7 sene yaşadık beraber. O kadar bileyim :)Ciddimisin nerden anladin?
Ay inanamıyorum:). Cidde'n şok oldum. Biz ona çok sinirlenmiştik. Haklıymışız:)Hayır tabi ki de. Benim nickim değil zaten.
Kızlarrrr, nasılsınız?
İyiyiz diyelim, iyi olalım :)))
Sen nasılsın?
Benim eski kocamla başım dertte. Uzaklaştırma karar aldırttım. Başkasının adıyla tehdit mektupları yazıyordu. Savcılık araştırıyor hala.
Can'ım o kadar normal ki boşluk hissi. Zaman'la hafifliyor. Sende rahatlayacaksın. Bitecek. Sen çok daha iyilerine layıksın unutma.ben iyi sayılırım, hayatıma devam ediyorum. uzaklaştırma vs.. onlar bitti artık rahatsız etmiyor.
ama arada geliyolar bana çok üzülüyorum elimde olmadan..
senin iyi olmana da sevindim canım :)
eski kocanın son halleri iyi gibiydi. Bu ne dengesizlik amacı ne seni korkutup kendinemi döndürmek istiyor.
Hayır tabi ki de. Benim nickim değil zaten.
Neler yaşamışsın ağzım açık kaldıEvet son halleri iyi değil mükemmel gibiydi. Hepsi numaraymış, tiyatroymuş.
Ona başka biriyle görüştüğümü söylemiştim, çocukları karne hediyesi almaya götürüp yemek yediğimiz bir ara benim telefonumu karıştırıp diğer adamın adını soyadını öğrenmiş. Sonra ben yıllık izindeyken işyerime bir kadın gelmiş, sözde o adamın nişanlısıymış, ben onların arasını bozmuşum, benim daire başkanımla görüşmüş kadın. Onu beklerken işyerimdeki diğer çalışanlara anlatmış benim nişanlısıyla beraber olduğumu.
Sonra bana o sözde nişanlının ağzından tehdit mektupları yolladı. Hem mail şeklinde hem arabamın sileceği altına bırakılan mektup şeklinde. İşyerimden beni eve kadar takip edip evimi öğrenmek zorunda kalmış sözde!
Ama mailde ve mektuplarda yazan şeyleri bilen tek kişi var, eski eşim. Yani kendini ele verdi.
Şimdi savcılıkta dosya, araştırıyorlar. Mahkemeden de uzaklaştırma kararı çıkarttırdık.
Evet son halleri iyi değil mükemmel gibiydi. Hepsi numaraymış, tiyatroymuş.
Ona başka biriyle görüştüğümü söylemiştim, çocukları karne hediyesi almaya götürüp yemek yediğimiz bir ara benim telefonumu karıştırıp diğer adamın adını soyadını öğrenmiş. Sonra ben yıllık izindeyken işyerime bir kadın gelmiş, sözde o adamın nişanlısıymış, ben onların arasını bozmuşum, benim daire başkanımla görüşmüş kadın. Onu beklerken işyerimdeki diğer çalışanlara anlatmış benim nişanlısıyla beraber olduğumu.
Sonra bana o sözde nişanlının ağzından tehdit mektupları yolladı. Hem mail şeklinde hem arabamın sileceği altına bırakılan mektup şeklinde. İşyerimden beni eve kadar takip edip evimi öğrenmek zorunda kalmış sözde!
Ama mailde ve mektuplarda yazan şeyleri bilen tek kişi var, eski eşim. Yani kendini ele verdi.
Şimdi savcılıkta dosya, araştırıyorlar. Mahkemeden de uzaklaştırma kararı çıkarttırdık.
Şok oldum.. bunları hangi kafayla planlayıp uygulamaya sokmuş.
Birde utanmadan işyerine kadın göndermiş. Hiç ne derler, acaba insanlar ne düşünür diye düşünmemiş mi (seni bilen bilir o ayrı) insan çocuklarının annesine ancak bu kadar kötü olabilir...
Elinde çiçekle beklemeler, arabayı sana vermek istemeler... bunlarda muaffak olamayınca çamurlaşmış..
Şok oldum.. bunları hangi kafayla planlayıp uygulamaya sokmuş.
Birde utanmadan işyerine kadın göndermiş. Hiç ne derler, acaba insanlar ne düşünür diye düşünmemiş mi (seni bilen bilir o ayrı) insan çocuklarının annesine ancak bu kadar kötü olabilir...
Elinde çiçekle beklemeler, arabayı sana vermek istemeler... bunlarda muaffak olamayınca çamurlaşmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?