Ikinci Evlilik

İyiyiz diyelim, iyi olalım :)))
Sen nasılsın?

Benim eski kocamla başım dertte. Uzaklaştırma karar aldırttım. Başkasının adıyla tehdit mektupları yazıyordu. Savcılık araştırıyor hala.

Sen nasılsın?

Benim eski kocamla başım dertte. Uzaklaştırma karar aldırttım. Başkasının adıyla tehdit mektupları yazıyordu. Savcılık araştırıyor hala.
Ben çok iyiyim:), şükür her şey yoluna giriyor:)

Aaaaaa deli mi ne

Kızlar bu benim eskisi :))))

Ciddimisin nerden anladin?
Onun sürekli kullandığı nick o. Bi de anlattıkları şeyler benim yaşadıklarım. Birebir aynı. Zaten o dönemde bu konuyu okudugumu bulmuştu geçmişten. Kelimeler de onun kullandığı kelimeler. Yani 7 sene yaşadık beraber. O kadar bileyim :)

Kızlarrrr, nasılsınız?

ben iyi sayılırım, hayatıma devam ediyorum. uzaklaştırma vs.. onlar bitti artık rahatsız etmiyor.
ama arada geliyolar bana çok üzülüyorum elimde olmadan..
senin iyi olmana da sevindim canım :)

Sen nasılsın?

eski kocanın son halleri iyi gibiydi. Bu ne dengesizlik amacı ne seni korkutup kendinemi döndürmek istiyor.

ben iyi sayılırım, hayatıma devam ediyorum. uzaklaştırma vs.. onlar bitti artık rahatsız etmiyor.
ama arada geliyolar bana çok üzülüyorum elimde olmadan..
senin iyi olmana da sevindim canım :)
Can'ım o kadar normal ki boşluk hissi. Zaman'la hafifliyor. Sende rahatlayacaksın. Bitecek. Sen çok daha iyilerine layıksın unutma.

eski kocanın son halleri iyi gibiydi. Bu ne dengesizlik amacı ne seni korkutup kendinemi döndürmek istiyor.

Evet son halleri iyi değil mükemmel gibiydi. Hepsi numaraymış, tiyatroymuş.
Ona başka biriyle görüştüğümü söylemiştim, çocukları karne hediyesi almaya götürüp yemek yediğimiz bir ara benim telefonumu karıştırıp diğer adamın adını soyadını öğrenmiş. Sonra ben yıllık izindeyken işyerime bir kadın gelmiş, sözde o adamın nişanlısıymış, ben onların arasını bozmuşum, benim daire başkanımla görüşmüş kadın. Onu beklerken işyerimdeki diğer çalışanlara anlatmış benim nişanlısıyla beraber olduğumu.
Sonra bana o sözde nişanlının ağzından tehdit mektupları yolladı. Hem mail şeklinde hem arabamın sileceği altına bırakılan mektup şeklinde. İşyerimden beni eve kadar takip edip evimi öğrenmek zorunda kalmış sözde!
Ama mailde ve mektuplarda yazan şeyleri bilen tek kişi var, eski eşim. Yani kendini ele verdi.
Şimdi savcılıkta dosya, araştırıyorlar. Mahkemeden de uzaklaştırma kararı çıkarttırdık.

Neler yaşamışsın ağzım açık kaldı

Şok oldum.. bunları hangi kafayla planlayıp uygulamaya sokmuş.
Birde utanmadan işyerine kadın göndermiş. Hiç ne derler, acaba insanlar ne düşünür diye düşünmemiş mi (seni bilen bilir o ayrı) insan çocuklarının annesine ancak bu kadar kötü olabilir...
Elinde çiçekle beklemeler, arabayı sana vermek istemeler... bunlarda muaffak olamayınca çamurlaşmış..

Arabayı aldım :)))

Yani onun teorisine göre ben diyeceğim ki "aaaa bak bu adam beni kandırmış, meğer nişanlıymış, hemen terk edeyim kendisini"
İşyerimdekiler de diyecek ki "aaaaa zavallı kadın, bak namussuz adamın teki tarafından kandırılmış"

Sonra ben diyeceğim ki "aaaa eski kocamdan başka dürüst erkek kalmamış, ben yine ona geri döneyim bari"

Bu kadar basit bir senaryo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…