Ikinci Evlilik

Aynen bende bunları düşündüm..

Deli o adam deli:))

merhaba arkadaşlar bende eşimi 6 yıl önce kaybettim 9 buçuk yaşında bi kızım var şimdi ikinci evliliğimi yapmak üzereyim ama kafam çok karışık özellikle kızımın tepkisi nasıl olacak üstelik evleneceğim kişinin ilk evliliği..öncelikle kızım olmak üzere nikah elbise her konuda kafam çok karışık lütfen yardım edin..

nasılsınız kızlar bugün eşimin akrabasıyla karşılaştımbenim hakkımda baya şeyler uydurmuş bıktım artık 1 ay kaldı boşanmama

Bizim kocalarin özellikleri tıpa tıp aynı yaa. Yemek yapar etrafi düzenler, ütü yapar. Kişisel temizliğine önem verir.

Ama odun işte. Anası ve babasınin lafiyla oturup kalkardı. Ilk 6 ay çalıştım düğün borclarımızı odedik beni işten çıkardı. Sonrada calısmamı istemedi.. ailemi eve almak istemedi onları aramamaya başladı. Ve son olarak telefon açıp hakaret etti. Şuan mahkemeyi beklerken bazen çok özlüyorum onu. Yanımda olsada sarılsam veya keşke alttan alsaydım diyorum ama hep alttan alan bendim yaa.

Ay ben yanımda olsa demiyorum.
Manyak çünkü.
Tamam bir iki güzel özelliği olabilir ama önemli olan genelde iyi olması.

Hep alttan almak da insanın enerjisini tüketiyor bir süre sonra. Yoruluyor insan.

nasılsınız kızlar bugün eşimin akrabasıyla karşılaştımbenim hakkımda baya şeyler uydurmuş bıktım artık 1 ay kaldı boşanmama
E maalesef uydurma olacak, ben halen neler duyuyorum. Çocuğumda etkileniyor, oğlumla aynı sınıfta olmasının istenilmediydiniz bile duydum. O kadar acı ki. Davanın temyizden dönmesi bekliyorum, şehir değiştireceğim. Allah yardımcımız olsun.

ben tam bir aşk kadınıyım..
ne diyo bu? dediğinizi duyar gibiyim...

merhaba arkadaşlar benimde ikinci evliliğim 9 yıl oldu ve çook mutluyum.ikimizinde ilk evlilikten çocukları var.çevremdende gözlemlediğim ve kendimdende yola cıkarak söylüyorum çok iyi anlaşmamıza ve hala birbirimizi sevmemize rağmen malesef arada sorunlar olmuyor degil.

Dostlar, benim de aklima bugun baska bi sey takildi.. Hani cogumuz(bosananlardan bahsediyorum ozellikle) nisanlilik doneminde bazi seyleri gormezden gelip evlendik.. Bazi konularda görüyorum, esi/esinin ailesi doğumdan sonra, veya bi kac aydan sonra degisenlerden bahsediliyor.. Merak ediyorum, acaba gercekten nisanlilikta filan hic sorun olmamisken, birden mi cildirip degisiyo bu insanlar? Yoksa konu sahibeleri yuvarlak anlatip geciyorlar mi? Hic bi sıkıntı yokken birden değişilmesini de duydukca gozum daha bi korkar oldu.. Ama bi yandan da diyorum ki, az bucuk belli etmislerdir kendilerini.. Sizce?

Kendi adıma cevaplayayım
Evlilikteki sorunlarımızın hepsi nişanlılıkta da vardı
Ama ben bulutların üzerinde geziyordum. Görmek istemedim, gördüğümü algılamak istemedim. Hayallerimin peşinden hayal dünyasında yaşamak istedim.

Keşke nişanlıyken KK ile tanışmış olsaydım, burada yazsaydım sorunlarımı, kadınlar benim kulağımı çekseydi, kızım napıyosun aklını başına al, kendini yakma deseydi.

Aslinsa hepimiz oyleydik,gorduk ama uzerini orttuk.. Ama sorum daha baska, yaziyolar ya hani, cok iyiydik,misal doğum yaptim degistiler filan.. Varmi gercekten boylesi? Bu da kotu degil mi? Nasil anlayacagiz karsidaki insanlari diyor insan ister istemez..

Ben o kisilerden biriyim aslinda. Nisanlilik donemimiz 1 ay falandi cok iyidi. Anne babasi umrunda degildi. Annesi beni istememis mesela. Benim icin herseyi yapiyordu. Anlayacak zamanda olmadi zaten oda bu yuzden acele etti galiba. Gercek yuzum ortaya cikar diye. Ama bana dogumdan once sorsalar bu kadarini yapacagini hic dusunmezdim. Bilemiyorsun yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…