- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.963
- 798
Yani onun teorisine göre ben diyeceğim ki "aaaa bak bu adam beni kandırmış, meğer nişanlıymış, hemen terk edeyim kendisini"
İşyerimdekiler de diyecek ki "aaaaa zavallı kadın, bak namussuz adamın teki tarafından kandırılmış"
Sonra ben diyeceğim ki "aaaa eski kocamdan başka dürüst erkek kalmamış, ben yine ona geri döneyim bari"
Bu kadar basit bir senaryo
Deli o adam deli:))Yani onun teorisine göre ben diyeceğim ki "aaaa bak bu adam beni kandırmış, meğer nişanlıymış, hemen terk edeyim kendisini"
İşyerimdekiler de diyecek ki "aaaaa zavallı kadın, bak namussuz adamın teki tarafından kandırılmış"
Sonra ben diyeceğim ki "aaaa eski kocamdan başka dürüst erkek kalmamış, ben yine ona geri döneyim bari"
Bu kadar basit bir senaryo
Deli o adam deli:))
Akıllısı beni bulmaz... delisi peşimden ayrılmaz ( bende öyle valla )
Evet az önce de eşim dağınık, kirli sepetine bile atmaz konusunu okudum.
Benimki hayatta yerde ya da yatak/sandalye üzerinde bir eşyasını bırakmaz. Kirliler sepete, temizler dolaba/çekmeceye.
Herşeyi düzenlidir, yerli yerindedir.
Mutfakta bir şey pişirsin, arkasından bakarsanız bal dök yala haline getirmiştir bile tezgahı. Bulaşıkları yıkar, tezgahı siler, malzemeleri yerli yerine koyar.
Ay sıcaktan kafayı sıyırdım galiba
Diyorum ya Brad Pitt gelse dönüp bakmazsınız.
Boşama sebeplerim: Bana güvenmemesi, para konusunda özellikle. Bizi biz olarak görmemesi. Beni eşi olarak görmemesi. Annesinin ablasının sözüne uyup hareket etmesi. Annesini her konuda %100 haklı görmesi. Beni psikolojik, ekonomik şiddet ezmek istemesi. Ailemle görüşmek istememesi, sürekli onları bana kötülemesi. Beni ailemle görüştürmek istememesi. Benim çalışmamı istememesi.
gibi
Bizim kocalarin özellikleri tıpa tıp aynı yaa. Yemek yapar etrafi düzenler, ütü yapar. Kişisel temizliğine önem verir.
Ama odun işte. Anası ve babasınin lafiyla oturup kalkardı. Ilk 6 ay çalıştım düğün borclarımızı odedik beni işten çıkardı. Sonrada calısmamı istemedi.. ailemi eve almak istemedi onları aramamaya başladı. Ve son olarak telefon açıp hakaret etti. Şuan mahkemeyi beklerken bazen çok özlüyorum onu. Yanımda olsada sarılsam veya keşke alttan alsaydım diyorum ama hep alttan alan bendim yaa.
E maalesef uydurma olacak, ben halen neler duyuyorum. Çocuğumda etkileniyor, oğlumla aynı sınıfta olmasının istenilmediydiniz bile duydum. O kadar acı ki. Davanın temyizden dönmesi bekliyorum, şehir değiştireceğim. Allah yardımcımız olsun.nasılsınız kızlar bugün eşimin akrabasıyla karşılaştımbenim hakkımda baya şeyler uydurmuş bıktım artık 1 ay kaldı boşanmama
Ayyy nolduu?:))ben tam bir aşk kadınıyım..
ne diyo bu? dediğinizi duyar gibiyim...
Dostlar, benim de aklima bugun baska bi sey takildi.. Hani cogumuz(bosananlardan bahsediyorum ozellikle) nisanlilik doneminde bazi seyleri gormezden gelip evlendik.. Bazi konularda görüyorum, esi/esinin ailesi doğumdan sonra, veya bi kac aydan sonra degisenlerden bahsediliyor.. Merak ediyorum, acaba gercekten nisanlilikta filan hic sorun olmamisken, birden mi cildirip degisiyo bu insanlar? Yoksa konu sahibeleri yuvarlak anlatip geciyorlar mi? Hic bi sıkıntı yokken birden değişilmesini de duydukca gozum daha bi korkar oldu.. Ama bi yandan da diyorum ki, az bucuk belli etmislerdir kendilerini.. Sizce?
Aslinsa hepimiz oyleydik,gorduk ama uzerini orttuk.. Ama sorum daha baska, yaziyolar ya hani, cok iyiydik,misal doğum yaptim degistiler filan.. Varmi gercekten boylesi? Bu da kotu degil mi? Nasil anlayacagiz karsidaki insanlari diyor insan ister istemez..Kendi adıma cevaplayayım
Evlilikteki sorunlarımızın hepsi nişanlılıkta da vardı
Ama ben bulutların üzerinde geziyordum. Görmek istemedim, gördüğümü algılamak istemedim. Hayallerimin peşinden hayal dünyasında yaşamak istedim.
Keşke nişanlıyken KK ile tanışmış olsaydım, burada yazsaydım sorunlarımı, kadınlar benim kulağımı çekseydi, kızım napıyosun aklını başına al, kendini yakma deseydi.
Ben o kisilerden biriyim aslinda. Nisanlilik donemimiz 1 ay falandi cok iyidi. Anne babasi umrunda degildi. Annesi beni istememis mesela. Benim icin herseyi yapiyordu. Anlayacak zamanda olmadi zaten oda bu yuzden acele etti galiba. Gercek yuzum ortaya cikar diye. Ama bana dogumdan once sorsalar bu kadarini yapacagini hic dusunmezdim. Bilemiyorsun yani.Aslinsa hepimiz oyleydik,gorduk ama uzerini orttuk.. Ama sorum daha baska, yaziyolar ya hani, cok iyiydik,misal doğum yaptim degistiler filan.. Varmi gercekten boylesi? Bu da kotu degil mi? Nasil anlayacagiz karsidaki insanlari diyor insan ister istemez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?