Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kabul ettiğim sadece annesiydi. Bir de 15 günde 1 hafta sonu kızını alma hakkı vardı. Ama şimdi hem kızını her hafta sonu alıyor. Görümcemse düğünümden 1 gün önce döndü baba evine. Önce ben geldim diyor. Kayınvalidemde sen biliyordun da geldin diyor.
ben varim canim..ve cok mutluyum...8 sene olacak evliligimize..dedigin gibi bazen mutluluk insanin kendi elinde...olumunekankayizsmileArkadaslar Benim Sizlerle Paylasmak Istedigim Aranizda Ikinci Bir Evlilikte Bulunanlar Varmi Varsa Bana Yazin....
Benimde Ikinci Evliligim Allahima Cok Sükür Cok Mutluyum.....
Insanin Kaderi Bazen Kendilerinin Elinde....
Evleneli 1 Sene Oldu Hersey Cok Güzel Gidiyor Allah Herkese Hakk Ettigi Mutlulugu Versin....
Sevgilerimle Nur...
Hiç bu konuyu açmadım. Çünkü kardeşin bana kötü söz söylüyor buna hakkı yok dediğimde bile parlıyor. Hiç konuşturmuyorum. Korkutarak sindirmeye ve kabul ettirmeye çalışıyor herşeyi. Ayrılmayı düşünüyorum çünkü bana başka çıkış yolu tanımıyor. Başka ne yapabilirim ki?
isin cok zor canim..benimde iki kizim var ilk evlilikten...esim dogal olarak oda istemiyor eskisiyle tel.görüsmesine bile karsi...eskisi cocuklarla görüsmek istediginde esim devreye girer..simdi kizlar büyüdü 13-14 yasindalar onlara cep tel.aldik..artik eskisi kizlara tel.ediyo bulusmak istediginde...hersey esinin elinde...o sinir koymasi lazim.almanlarda malesef cok rahat bu konularda...Lutfen bana akil verin:benim ilk evliligim esimin 2 esi oluyorum eski esi yabanci turk degil ayrilali onunla 5 sene oldu ve 2 cocugu var.cocuklarini kabu ledip evlendim ama suan bakiyorum eski esinin ailesiyle iplerini koparmamis benmi abartiyorum bana yardimci olun birsey dedigim zaman biz anlasarak ayrildik kavgali degiliz falan diyor dunde eski esinin kiz kardesinin kayni trafik kazasinda olmus bizimkisi cenazeye gidecem dedi bisey demedim tepkimi gosterdim sadece banada gelmek istersen gel dedi benim isim olmaz dedim tavir koysamda hic fayda etmiyor bunu biliyorum . Ayrilmasina ragmen eski esinin ailesiyle gorusmesi normalmi sizce bana co kters geliyor yurt disinda yasiyor bu esneklik ondanmi geldim gurbete ama ben oyle esnek olamam ben esimin eskiden kmseyle gorusmesini istemem cocuklari disinda sizin basiniza gelseydi napardiniz icime atmaktan hasta olacam![]()
allah sana sabir versin canim...ne zor bir durumdasin..Benim de maalesef 2. evliliğim. 9 ay oldu. Ama mutsuzum. Çünkü sadece eşimin ilk eşinden olan kızı değil, kayınvalidem, boşanmış görümcem ve o görümcemin 3 yaşındaki kızınyla beraber yaşıyoruz. 2 çocuk da 3 yaşında ve benim için ev artık çocuk baktığım, hizmet ettiğim üstüne birde hakaret ve fırçalama yediğim bir yer. Hafta sonu olmasın diye dua ediyorum. Eşimse hep onların tarafında ve ben bişeyden şikayet etsem "kapı orda çık git" diyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Evlenirken sadece annesi olacaktı. Ama şimdi herkes benim başımda. Artık dayanamıyorum.
ilk baslarda esim cocuklara alismakta hic sorun cekmedi..ama eskisi cok huzurumuzu bozdu..cocuklar konusunda olsun benm hakkimda olsun..baskasiylan evlendim diye cildirdi..cok kiskandi..sonra biraz sogukluk girdi araya cocuklarlan esim ve benim aramda ...ama atlattik o zor günleri...evet benimde dedigim oldu keskem 2.evliligi yapmasaydim diye..ama cok sükür o firtinali günler gecti..eskisinden daha mutluyuz allaha hamd olsun..simdiki esimdende 1 oglum bir kizim oldu...3.bebisim yolda..ilk evliliğinden çocuğu olup ikinci evliliğini yapan bayanlar da tecrübelerini yazarlarsa çok sevinirim.özellikle çocuğunuz bu evliliğe nasıl alıştı,ikinci eşiniz çocuğunuzu tam anlamıyla benimsedi mi? ne gibi problemlerle karşılaştınız? keşke tekrar evlenmeseydim dediğiniz oldu mu çocuk konusuyla ilgili olarak?
anladım canımanladım canım
hakkında hayırlısı olsun o zamana.s
dikkat edinde cocuk yapmayin .sonu belli olmayan bir evlilige birde cocuk olursa dahada cok cikmaza girersin..Hiç bu konuyu açmadım. Çünkü kardeşin bana kötü söz söylüyor buna hakkı yok dediğimde bile parlıyor. Hiç konuşturmuyorum. Korkutarak sindirmeye ve kabul ettirmeye çalışıyor herşeyi. Ayrılmayı düşünüyorum çünkü bana başka çıkış yolu tanımıyor. Başka ne yapabilirim ki?
Çok üzüldüm gerçekten. Ben emin ol seni en iyi anlayanlardanım. Çünkü eşimle kavuşmak için 12 yıl uğraş verdik. Tam 12 yıl. O bu zaman içinde 1 senelik bir evlilik yaşadı ve bir kızı var. Sonra bir gün çıkageldi karşıma hayatımda geride bıraktığımı düşündüğüm ama yüreğimden atamadığım kişi artık ayrılmayalım, beni bir çocuğumla kabul et evlenelim dedi. Bir an bile düşünmedim. Kızımızı çok seviyorum gerçekten. 9 aydır da evliyiz. Ama kayınvalidem, boşanıp gelen görümcem ve görümcemin kızı hayatımızı çekilmez hale getirdi. Eşimin babası öldüğünden onları ayıramıyor. Bense eşimi çookk sevmeme rağman artık tahamül edemiyorum bu hayata. Ve birbirimizi,sevgimizi,saygımızı yıpratıyoruz artık. 12 senelik uğraşın üstüne birbirimizin kıymetini bilemeyip ayrılacağız belkide. İnan içimi en çok bu acıtıyor. Ve yazını okuyunca bendemi bu şekilde olurum diye düşündüm. Maalesef cevap evet.aci olan kavustugumuz halde kiymetini bilemememiz yuregim hep buruk kalicak o benim kalbimi soktu aldi ama ben surunmedim yinede hayatim topladim simdiki evliligim dalgali bir okyanus degil bir gol kiyisi ama dusunmeden edemiyorum hala ruyalariyla bogustukca kendimi uyandirip simdiki esime haksizlik yapmamak icin ayiliyorum seytan oyun oynuyor sanki ama simdiki hayatim icin sukredip aklimin icinde dusunceleri bastiriyorum
bence cok..yani birde adamin ciddi olduguna eminmisin..20 yaş büyük biriyle evlenmek normal mi.daha tanışmadık.tanışmaya karar veremiyorum benimde ikinci olacak olursa.
Çok üzüldüm gerçekten. Ben emin ol seni en iyi anlayanlardanım. Çünkü eşimle kavuşmak için 12 yıl uğraş verdik. Tam 12 yıl. O bu zaman içinde 1 senelik bir evlilik yaşadı ve bir kızı var. Sonra bir gün çıkageldi karşıma hayatımda geride bıraktığımı düşündüğüm ama yüreğimden atamadığım kişi artık ayrılmayalım, beni bir çocuğumla kabul et evlenelim dedi. Bir an bile düşünmedim. Kızımızı çok seviyorum gerçekten. 9 aydır da evliyiz. Ama kayınvalidem, boşanıp gelen görümcem ve görümcemin kızı hayatımızı çekilmez hale getirdi. Eşimin babası öldüğünden onları ayıramıyor. Bense eşimi çookk sevmeme rağman artık tahamül edemiyorum bu hayata. Ve birbirimizi,sevgimizi,saygımızı yıpratıyoruz artık. 12 senelik uğraşın üstüne birbirimizin kıymetini bilemeyip ayrılacağız belkide. İnan içimi en çok bu acıtıyor. Ve yazını okuyunca bendemi bu şekilde olurum diye düşündüm. Maalesef cevap evet.
20 yaş büyük biriyle evlenmek normal mi.daha tanışmadık.tanışmaya karar veremiyorum benimde ikinci olacak olursa.
Hayır dahil değil. O zaman zarfında telefon numaramıda, işimide değiştirdim. Bana istese de ulaşamasın diye. Evliliğinin bittiğinden haberim olmadı. Çok sonra ortak bir arkadaşıma ulaşmayı başarmış. Ama arkadaşımda telefonumu vermek istememiş. Boşandığına dair evrakları felan göstermiş. Ondan sonra ulaşabildi bana. Böyle bir zamanda onun hayatında işim olmazdı zaten.Kavuşmak için uğraş verdiğiniz bu 12 senenin içine, eşinizin evli ve çocuklu olduğu yıllarda dahil mi acaba.. Çok merak ettim..sengözlerimebaksanab
arkadaşlar yaşamak öyle güzel ki..1,2,3 farketmez..hata yapıp yanlış bir insanla ewlenmiş olmak demek hayatın orda kilitlendiği anlamına gelmez..insan mutluluğu kaç yaşında,kaçıncıda yakaladıysa doyasıya yaşamalıdır.belki kaliteli,sağlam karakterli erkekler azalmış olabilir ama kesinlikle yok değil..yaşananlar ne kadar acı olsa da tecrübedir,bir sonraki ewliliğe pozitif mirastır bu tecrübeler,böyle bakın..:enbuyukkk: