Ikinci Evlilik

Haklısın canım zaten oğlumda aynen hal ve hareketleriyle yapısıyle aynen babanın genlerini almış.Hani bazen ikisini bile çekemediğim günler oluyor zaten istemediğim biriyle nereye kadar gider onu da bilmiyorum şimdi sadece içimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum eşimin hiç yuzune bakmıyorum üstü başı ile ilgilenmıyorum akşam yemek hazırlamıyorum.Hafta sonları annesine gidiyorduk onlara da gitmiyorum artık canım isterse veya çocuğum isterse artık ben kendim gerek arkadaşlarımla gerek ablam kuzenlerimle vakıt geçiriyorum sankı hayatımda yokmuş gibi davranıyorum artık şimdilik zamana bıralktım.destekleriniz için teşekkürler

ah canım benimde durumum aynı sayılır. ben çalışıp evin kirası faturaları giderleri. hep karşılıyorum. eşim para saklamaz getirir verir ama hep gezme tozma gider. ödeme günleri hep bana kalır. çocuğumuz yok henüz.ev alalım diyorum ama yine üstüme kalacak diye korkuyorum. senin durumunuda okuduktan sonra. kayınvalideler söz vermişti alınacaktı 5 yıl oldu evleneli hala yok. dün akşam konuştuk.40.000 tl siz kredi çekin yada tarla, ev satın dedik kalanını biz tamamlarız dedik. hayır dediler. daha evlilik oturmamış, kendisi 56 yaşında ev sahibi olmuş, dolduruşa gelme oğlum diyo. dolduranda ben yani. veliliğimizin 2 senesi filan eşim işsiz geçirdi.ben memurum. ailem yardım etti yetmediği yerde.
şimdi diyorum ki evi biz alalım. kredi çeken de ben olcam zaten şüphe yok. ama noterden sözleşme yapcaz. boşanma filan olursa ev benim ve ailenden kimse o eve adım atmayacak diye. kabul etmiyor.boşanalım madem dedim. arabamı istiyor, oturduğumuz kiralık evde ben kalcam sen kendi eşyalarını alıp git diyor. yılbaşında bi barıştık şimdi yine kavgalıyız.borçlarıda sen ödersin diyor.
kullanılıyorum diyorum, sevdiğini söylüyor. ailemde bırak artık şu adamı diyor. biraz öncede çalıştığını eline veriyor içkide kumardamı yiyor, sen çok şey istiyorsun dediler.evlenirken evleri villalarımı vardı sanki bile bile evlendin diyor.
ev için yuva yıkan konumuna düştüm resmen, ama yılların birikimi..

Ay canım sen de kocaya bakanlardansın
nedesem ne anlatsam bilmiyorum valla şimdi ne yapıyom biliyomusun duymuyom görmüyorum hissetmiyon yanı hiç bir şeye tepkı göstermiyorum biniyom arabama gidecem yere gidiyom gezicem yeri geziyom kafama bil takmamaya çalışıyom biraz da böyle denicem bakalım şu alınacak bu alınacak faturalar yatacak hiçbir şey söylemiyorum tabı bu durum onun işine geliyor.hafta da 1 kez annesıne gidiyodum şimdi orada gitmiyorum ama kendi annemı hergün gidiyorum 5 dak olsada eğer ev işine girersen ailenden birinini üzeirne yap ben öyle yaptım önce ben kendi üzerime yaptım sonra baktım bizimkının kredi kart borcu bağkur borcu falan olmaya başladı bende hemen evi ablamın üzerine verdim şu an adıma kayıtlı hiç birşey yok arabada ablamın üzerine verdim

Bende boşandım güçlü olmaya çalışmaktan bıktım ya.İkinci evliliğini yapıp mutlu olanlar var mı . Benim kimsye güvenim kalmadı.Annem olamk istemesem hiçi düşünmezdim kesin bir daha evliliği.Aman anne olamk istiyorum. Neden böyle oldu diye sormaktan yoruldum kendime artık .

bende boşandım güçlü olmaya çalışmaktan bıktım ya.ikinci evliliğini yapıp mutlu olanlar var mı . Benim kimsye güvenim kalmadı.annem olamk istemesem hiçi düşünmezdim kesin bir daha evliliği.aman anne olamk istiyorum. Neden böyle oldu diye sormaktan yoruldum kendime artık .

ne kadar oldu cnm boşanalı? Benimde mahkemem devam ediyo..8 ay sürdü benim evliliğimde.yazmışlar burda mutlu olanlar çok fazla ama bende çooook korkuyorum tekrar birine güvenmek,onu tanımak çok zor...tekrar yanlış bir karar vermekten çok korkuyorum...insanın takati kalmıyo bazen...zırıl zırıl ağlamak istyorum ağlıyorum ama yine bişe değişmiyo hafifletmiyo acılları..güçlü olmaktan başka yolumuzda yok sanırım.hayat devam ediyo..bizim sınavımız da böyle imiş deyip..rabbime yakarıyorum...beni ferahlatan tek şey dua etmek...inanıyorum.. Hep karanlık olmıcak hayatım, bir gün güneşim doğacak...hepimiz için böyle bu...gereken tek şey sabır...rabbim güzel insanlarla karşılaştırır inşallah hepimizi...

Güvenebilmek en büyük sorun..

İdeal diyebileceğim insan var karşımda. Kişiliğiyle ilgii hiç bir sorun yok.
Ama o da başka soru işaretleri ile geliyor. Hayır demek zorundayım. Pişman olabilirim farkındayım. Ama temkinli olmaktan başka şansım yok.

Çok daha zor ikinci evlilik..

ikinci evlilik yapıpta mutlu olanlar lütfen bu topiği bol bol güncelleyelim.boşanmış bir çok bayana umut oluyor bence.çevremde boşanıpta tekrar mutsuz olmaktan korkan çok insan var ki bunların bir çoğu 5 yıl bile olmamış evliliği.burada ikinci evliliğini yapıpta mutlu olanlara onlara birer ışık oluyor

ahh bayanlar bnmde ikinci evliliğim. ilk eşimi kalp krizinden kaybettim. oğlum babasızlığı hiç kabullenemedi. bir süre sonra evlendim. ama bu evlilik peşinde bir sürü sorunları getirdi. 20 yaşındaki kızı bize hayatı cehennem etti. bir sürü yalan entrika onlarla uğraşmaktan yoruldum. eşim oğluma iyi davranıyor oğlum onu babası biliyor oğlum mutlu ama ben ilgisizim sevgisizim. yanlızım oğlum için sürdüreceğim bu evliliği. bir ikinci kez oğlumu babasızlığa mahkum edemem bayanlar..... bizler çok hassas yaratıklarız tek derdimiz sevgi ilgi bunu bir anlasa oküz erkekler bir sorun kalmayacak. ikinci evliliğinizi çok iyi ölçerek ve tartarak yapın fazlasıyla mantık gerektiriyor. bir evin içine girdinizmi inanın bana herşey değişiyor

ben de ıkıncı evlılıkten korkmuyor değilim,,güven sorunu duyuyorum

ikinci evlilik yapıpta mutlu olanlar lütfen bu topiği bol bol güncelleyelim.boşanmış bir çok bayana umut oluyor bence.çevremde boşanıpta tekrar mutsuz olmaktan korkan çok insan var ki bunların bir çoğu 5 yıl bile olmamış evliliği.burada ikinci evliliğini yapıpta mutlu olanlara onlara birer ışık oluyor

aynen katılıyorummm kadın bir hata yapıyor (benim gibi) sonrada tüm erkeklere evliliğe olan inancını ve güvenini yitiyor..
mutlu olanların paylaşımlarını okuyup dimdik ayakta durup bizimde duygularımız olduğunu iyi insanlarında olduğunu o hayatımızdaki hata yanlış tercihten ibaret olduğunu anlayalım..
Rabbim herbirimizi iyi insanlarla karşılaştırır inşallah..
Hayatımız boyunca iş hayatımızda arkadaş dost eş herne olursa olsun iyilikden ibaret olur herşey umarım.

Merhabalar,

Ben de 3yıllık evliyim. 2 yaşında oğlum var. Evlilikte aradığı sevgi, ilgi ve sıcaklığı bulamayanlardanım. Zaman zaman benim uğraşlarımla oluyor gibi olsa da akabinde hepsini silip süpüren bir fırtına kopuyor. Bazen tartışıyoruz, bağırıp çağırıyoruz, bazen de sessiz kalmayı tercih ediyorum. Tartışmaktan yorulduğum ve bıktığım için. Ve sonucu her zaman aleyhime olduğu ve dozu da gitgide arttığı için.
Geçen zaman içinde aslında eşimin bu huylarının törpülenebileceğini farkettim. Belki de bu yüzden boşanamıyorum. Belki de boşandıktan sonra da mutsuz olacağımdan korkuyorum. Belki de kurulu sayılan düzenimi bozamıyorum. Belki de hala seviyorum. Gerçekten bunca yaşanan tatsızlıklara rağmen neden hala boşanmadığımı merak ediyorum.
Beni hamileyken öyle ezdi ki, gerekirse yerlerde sürünecek ve bu evi süpüreceksinnnn, dedi. Belim iki gün ağrıdı sonrasında ama her seferinde tavrı aynı kaldı. Oysa kendisi işsiz ve bütün gün pc başındaydı. Bunu unutamam.
İki defa evden çıkmamı yasakladı. Bahçeye bile çıkarmadı.
Bayramda tartıştık ve annemlere götürmedi. 2. günü gittik.
Hep tartıştık ve hep kendini savundu. Hep beni haksız buldu. Bir kere de duygularımı anlamaya çalışıp da düzgünce dinleseydi ya. Artık pek konuşmuyorum onunla. Havadan sudan konuşurum ama içimi, endişelerimi, hatta bazı sevinçlerimi bile paylaşmak gelmiyor.
Yemek yaparım neden çok yaptın der. Buzdolabını karıştırır buruşuk birşeyler bulur kızar.
Yerde kırıntı bulur, kendince ceza vermeye kalkar. O gün anneme gitmişsem neden evde oturup temizlik yapmamışım da anneme gitmişim diye kızar. Dahası bir daha gitmeyeceksin der. Dahası evden dışarı çıkmayacaksın der. Sonra işyerinden arar, bana çıkıp şunu alır mısın diye sorar. Yani tuhaf bir tutarsızlık, çocukluk, dengesizlik, beceriksizlik mi nedir? Ama daha olgunlaşmamış bu belli.
Sinirlenince kendini tutamaz, dün oğluma vurdu, poposuna, ilk defa. Bağırıp çağırır hep zaten. Beni de sık sık azarlar.
Herşeyi eleştirir, düzgün birşeyi görmez, görse de dile geitrmez. O zaten yapılmışmış, söylemeye ne gerek varmış. Eksiklikleri dile getirmeliymiş ki ben de dört dörtlük olaymışım. Onun bu tavrı yüzünden eleştiriye kapadım kendimi. Hatta o konuşmaya başladığında ben de içimden farklı birisiyle, alakasız şeyler konuşuyorum :)
Evlenip de mutlu olacağımı bilsem herhalde boşanırım ama ya oğlum mutsuz olursa? Şimdi babasını seviyor ve beraber boğuşuyorlar, oyun da oynuyorlar. OOOOOOf oFFFFFFF!!!!

Konunuz ilgimi çekti..
Boşanın ya da boşanmayın demek haddime değil demicemde.. sadece yorum yapma ihtiyacı hissettim
Neden?
Siz bir bayansınız evlisiniz ve rabbim size bağırşlasın bie oğlunuz var..
ve istediğiniz tek şey ilgi.. sevgi.. huzur.. zormuu?
Bunlar elde edilmicek şeyler mi?
para lazımdeğil bunlara..
Eşiniz bunca şey yapıoo yasizin duygularınız..
O çocuk o evliliği kurtarıcak mı sizce?
şimdi iki boğuşup güreşip oynuolar ama 5-10 dakika..
günde 5-10 dakika oğlunu sevmesi babalıkmıdır..
Ya siz..
ilgiye sevkate olan ihtiyacınız..
saçınızı hiç okşadımı..
yada sabah uyandığınızda bir çift göz sizi izliyor.. düşünsenize.. gözünüzü oğuşturuosunuz size günaydın diyor kücük bir öpücük..
Bu zor mu?
ya da mutfakdasınız sabah kahvaltısı hazırlıyosunuz ardınızda belirmiş bir gölge (sankii sizi koruyor gibi ) hadi hadii ver şu dometesi seni beceresiz seniii yardımım olmadanda bişe yapamassın zaten diyor (sözde sizi kızdırıyoo onun hoşuna gidio o haliniz) zor mu?
ya da tv izliyorsunuz uzanmış kucağınıza eşiniz sadece masumca yatıyoo hzurulu yer orası nefes alış verişinizi dinliyoo ona hzuur veriyo sizde güven duyuyorsunuz yada onun omzuna yaslanmış izliyorsunuz filmi o nefesini bile almak istemiyoo sizi rahatsız etmemek için bunlar kötü şeyler mi zor şeyler mii..
siz cezalandırılmayı hak ediyormusunuz..
siz kölemisiniz..
siz eşyasımısınız
orası hapishanemii..
yanlış insanla yaşamak zorunda bırakılmış hissetmeyin kendinizi
Lütfen bu dediklerim zor şeyler değil maddiyatta istemeyen sevgiyi içinde kalbinde taşıyan birinin yapabilceği basit şeyler..

Lütfen kendize bunu yapmayın..
çocuğunuzuda bırakın biraz o düşünsün..
oturun vicdanınızı dinleyin
eğer bu evlilikden elinizden gelenin fazlasını yaptığınıza inanıyorsanız ve yaptığınız haldee cezalandırılıyorsanız hata sizde değildir..
kim size bu yaşınızı geri vericek..
herkeze imrenek yaşıcaksınız..
mutlu olanlara hep imreniceksiniz..
hep kıskanıcaksınız..
hep uhde olucak..
ozaman bunlarla mutlu olmaya çalışın..
umarım herşey gönlünüzce olur..

Son düzenleme:
konunuz ilgimi çekti..
Boşanın ya da boşanmayın demek haddime değil demicemde.. Sadece yorum yapma ihtiyacı hissettim
neden?
Siz bir bayansınız evlisiniz ve rabbim size bağırşlasın bie oğlunuz var..
Ve istediğiniz tek şey ilgi.. Sevgi.. Huzur.. Zormuu?
Bunlar elde edilmicek şeyler mi?
Para lazımdeğil bunlara..
Eşiniz bunca şey yapıoo yasizin duygularınız..
O çocuk o evliliği kurtarıcak mı sizce?
şimdi iki boğuşup güreşip oynuolar ama 5-10 dakika..
Günde 5-10 dakika oğlunu sevmesi babalıkmıdır..
Ya siz..
Ilgiye sevkate olan ihtiyacınız..
Saçınızı hiç okşadımı..
Yada sabah uyandığınızda bir çift göz sizi izliyor.. Düşünsenize.. Gözünüzü oğuşturuosunuz size günaydın diyor kücük bir öpücük..
Bu zor mu?
Ya da mutfakdasınız sabah kahvaltısı hazırlıyosunuz ardınızda belirmiş bir gölge (sankii sizi koruyor gibi ) hadi hadii ver şu dometesi seni beceresiz seniii yardımım olmadanda bişe yapamassın zaten diyor (sözde sizi kızdırıyoo onun hoşuna gidio o haliniz) zor mu?
Ya da tv izliyorsunuz uzanmış kucağınıza eşiniz sadece masumca yatıyoo hzurulu yer orası nefes alış verişinizi dinliyoo ona hzuur veriyo sizde güven duyuyorsunuz yada onun omzuna yaslanmış izliyorsunuz filmi o nefesini bile almak istemiyoo sizi rahatsız etmemek için bunlar kötü şeyler mi zor şeyler mii..
Siz cezalandırılmayı hak ediyormusunuz..
Siz kölemisiniz..
Siz eşyasımısınız
orası hapishanemii..
Yanlış insanla yaşamak zorunda bırakılmış hissetmeyin kendinizi
lütfen bu dediklerim zor şeyler değil maddiyatta istemeyen sevgiyi içinde kalbinde taşıyan birinin yapabilceği basit şeyler..

Lütfen kendize bunu yapmayın..
çocuğunuzuda bırakın biraz o düşünsün..
Oturun vicdanınızı dinleyin
eğer bu evlilikden elinizden gelenin fazlasını yaptığınıza inanıyorsanız ve yaptığınız haldee cezalandırılıyorsanız hata sizde değildir..
Kim size bu yaşınızı geri vericek..
Herkeze imrenek yaşıcaksınız..
Mutlu olanlara hep imreniceksiniz..
Hep kıskanıcaksınız..
Hep uhde olucak..
Ozaman bunlarla mutlu olmaya çalışın..
Umarım herşey gönlünüzce olur..

canım ne güzel yazmışsın ama gerçekten herşey dediğin gibi olsa biliyorum herşey insanın kendi elinde demi

canım bak şöyle düşünn sen bunları istiyosun ya karşındaki erkek istemiyoo ama senin kocan olan erkek er istemiyoo..
hepsi aynı değil kii
isteyende var
Kimiside karısından dert yanar bana ilgisiz diye
gençliğinize yazık
bak dimdik ayaktayım oğlumda var
evlilikden de korkmuyorumm..
daha boşanmadım
ama tekrarda evlenirim korkmuyorum çünki hepsi aynı değil..
Rabbine dua et
Herşey nasip kısmetten öte değil mii
2. evliliğinde çok mutlu olan etrafımda öyle çok insan var kii
biz ilkindeki hatarımızı yapmıyoruz temkinliyiz diyor..
2 defa düşünüyoruz o beni ben onu anlıyoruz diyor..
hiç korkmuyorumm..
Rabbim beni sınadı vicdanım rahat elimden geleni yaptım..
Şimdi mutlu olma sırası bende..
böyle düşün..
üzülmyin nolur değmez böle erkeklere..
dediklerim çok bişe değil kii sabah uyamdığında öpmesi zor bişimi kötümü
sen öpüosunda okşuosunda elin mi aşınıoo oda yapsın aşınmazz..
temkinli davranırsın 2. evlilikde bunları anlatırsın irdelersin 2-3 sene tanırsın tartarsın neler yaşadığını neler beklediğini söylersin..
ilk cahillik zamanı hiç bir erkeği tanıma aç gözünü birindee körkütük aşıkkkk herşeye evet deee koş gir koynuna al üçün birini..
2. sağlam atarsın adımlarını çünki sen yaşadıklarını biliyorsun..
neler istediklerini biliyorsun..
ona göre ben evliliğimde bunları yaşamdım bunları istiyorum dersin..
demelisin..
sadece kendinize güvenin
ulan biz daha erkeğiz beee o kocalardan yürüyünnn

Evliliğe gider mi bilmiyorum.
Ama bir şeyler başlamak üzere hayatımda
Panik halindeyim.
Bir taraftan çok erken diyorum. Bir taraftan ....
Offf, of.
İlkinde bu kadar ince eleyip sık dokumuş olsam bunlar gelir miydi acaba başıma?

Evliliğe gider mi bilmiyorum.
Ama bir şeyler başlamak üzere hayatımda
Panik halindeyim.
Bir taraftan çok erken diyorum. Bir taraftan ....
Offf, of.
İlkinde bu kadar ince eleyip sık dokumuş olsam bunlar gelir miydi acaba başıma?

merhaba bence düşünün tabiki önceki eşinizle bi kıyas edin eksilerini artılarını..
istediklerinizi karşınızdaki inasnın yapabileceklerini..
ve açık açık söyleyin ben bunlara hasretim bunları yaşayamadım ve böyle yaşamk siterdim deyin çünki 2. hata yapmak çok koyar..
iyice irdeleyin ve gerçekden inanıyorsanız kalbinizin sesini dinleyin..
2. evliliğinde çok mutlu olan çiftler tanıyorum herkez aynı değil..
Mutluluklar..

merhaba bence düşünün tabiki önceki eşinizle bi kıyas edin eksilerini artılarını..
istediklerinizi karşınızdaki inasnın yapabileceklerini..
ve açık açık söyleyin ben bunlara hasretim bunları yaşayamadım ve böyle yaşamk siterdim deyin çünki 2. hata yapmak çok koyar..
iyice irdeleyin ve gerçekden inanıyorsanız kalbinizin sesini dinleyin..
2. evliliğinde çok mutlu olan çiftler tanıyorum herkez aynı değil..
Mutluluklar..

Teşekkürler iyi dileklerin için.
Her ayrıntının peşindeyim canım. Kullanılan her kelime her davranış..
Her şekilde değerlendirmeye ve anlamaya çalışıyorum onu.
Benim beklediğim şu diye çıkmadım karşısına.
Biliyorsun şu aşamada tabii diyecek, yaparım diyecek.
Yalan söyleme anlamında olmasa da anın heyecanıyla kabul edecek taleplerimi.
Önemli olan onun ne dediği değil bunları gerçekleştirecek yapıda ve anlayışta olup olmaması..
Ayrıca benim istediğim gibi yaşarken mutlu olacak mı? Yoksa zoraki mi gerçekleştirecek..

Aradığım cevaplar bunlar

Allah hepimiz için doğruyu nasip etsin ..

Teşekkürler iyi dileklerin için.
Her ayrıntının peşindeyim canım. Kullanılan her kelime her davranış..
Her şekilde değerlendirmeye ve anlamaya çalışıyorum onu.
Benim beklediğim şu diye çıkmadım karşısına.
Biliyorsun şu aşamada tabii diyecek, yaparım diyecek.
Yalan söyleme anlamında olmasa da anın heyecanıyla kabul edecek taleplerimi.
Önemli olan onun ne dediği değil bunları gerçekleştirecek yapıda ve anlayışta olup olmaması..
Ayrıca benim istediğim gibi yaşarken mutlu olacak mı? Yoksa zoraki mi gerçekleştirecek..

Aradığım cevaplar bunlar

Allah hepimiz için doğruyu nasip etsin ..

Canım bunu izah ediceksin..
Köprüye kadar olucaksa seni ne kadar üzeceğini.. yalan söylememesi gerektiğini.. kaybedecek bişeyinin artık kalmadığını.. herşeyi irdele..
Mesela yani ben olsam zıt şeyler söylerim ve diretirim..
Ben (atıyorum) arkadaşlarımla buluşurum..
Çalışırım
Mini etek giyerim
yada ne bilim istediğim zaman anneme giderim gibi şeyler söyleyip sabrını zorlayın..
yalan söylesede beceremez illa falso verir.. (benimkiler ölesine kafadan atılmış örnekler sen ne istiyosan öle de)
yani kararlarını kendin ver
o ne derse hıı deme
bak bakalım nasıl tavrı sert ise zaten yapmacıktır bolca kırar senii
tamam derse kestirip atıyodur geçiştiriyodur..
yanii huyuna nasıl gidicek orta yolu nasıl buluyoo tart..
yanii bende şuan boşanma aşamasındayımm..
ve bu bir daha hiç evlenmicem anlamaına gelmiyoo ben o raddelere gelsem bu şekilde zorlar vazgeçirmeye çalışırım kendimden..
Ama baktım kii yılmıyoo hep bi orta yol buluo kaybetmek istemiyoo beni sonra güvenirimi..
İlk başta ben buyum demelisin..
ilerde canın yanmasın diye..

:71:

İkinci evliliğim. hemen hamile kaldım. hamileylen hayatımı zindan etti. içti. eve gelmedi. buyuk ıhtımal aldattı. para getırmedı. evden kovdum. bebegım dogdu. hastaneye bile gelmedı. bebegım 5 ayı bıtırdı. ne geldı ne gordu. bes kurus yardım etmedı. bosanma davası acıcam yakında en azından nafaka versın, bı daha asla evlenmem. cok ıyı dusunun ıkıncı evlılıkte kızlar. cok pısmanım dunya tatlısı oglum var ama ıyıkı. napalım babasız buyucek ama onu delı gıbı seven ve koruyan bı annesı var.

bende 4 ay evlı kaldım ayrıldım sımdı soruyorlar 2. evlılıkd usunurmusund ıe ama cok cok cok korkuyorum vede guven sorunum var. hadı yıne mutsuz olursam bu defa kaldıramam yıkılırım :((( herskes ıyı ınsanlar cıkarsın allah ınss

İkinci evliliğim. hemen hamile kaldım. hamileylen hayatımı zindan etti. içti. eve gelmedi. buyuk ıhtımal aldattı. para getırmedı. evden kovdum. bebegım dogdu. hastaneye bile gelmedı. bebegım 5 ayı bıtırdı. ne geldı ne gordu. bes kurus yardım etmedı. bosanma davası acıcam yakında en azından nafaka versın, bı daha asla evlenmem. cok ıyı dusunun ıkıncı evlılıkte kızlar. cok pısmanım dunya tatlısı oglum var ama ıyıkı. napalım babasız buyucek ama onu delı gıbı seven ve koruyan bı annesı var.

diğer arkadaşlara ders olması açısından çok önemli paylaştıklarınız. ne kadar süredir tanıyordunuz acaba 2. eşinizi? özellikle çocuk konusunda çok dikkatli olun, acele etmeyin arkadaşlar...

bende 4 ay evlı kaldım ayrıldım sımdı soruyorlar 2. evlılıkd usunurmusund ıe ama cok cok cok korkuyorum vede guven sorunum var. hadı yıne mutsuz olursam bu defa kaldıramam yıkılırım :((( herskes ıyı ınsanlar cıkarsın allah ınss

seninki benden de kısa sürmüş daha kolay atlatırsın belki de arkadaşım. konular aynı olunca çok topicte karşılaşıyor insan:34:

bu topicte de yazmışımdır önceleri, 1 yıl sürdü benim de, ama sonra uzun bir süre güvenemedim kimselere ta ki onunla tanışıncaya kadar, sabrıyla bekledi sağ olsun, güvenimi kazana kazana, hayat arkadaşımı buldum ve yıllardır birlikteyiz, ama evlilik için çok ağır adım atıyorum ister istemez, güven sorunum kalmadı çok şükür ama tadını çıkarmak istiyorum gencecik yaşta yaşayamadıklarımı yaşamak istiyorum.

asla güvenemem demeyin arkadaşlar, kendimize yaptığımız en büyük kötülük, ben ön yargılarımdan az da olsa sıyrıldığım bir dönemde tanıdım onu ve her yıl daha da güven sorunumu aştım. aksi takdirde bu yıllarımı yaşamayacak, 1 yıllık bir evliliğin esiri olarak heba edecektim hayatı kendime. iyi erkekler de, erkek aileleri de var, çok şükür ki var!

Back
X