cnm ayrılma işi karısık özetle geceyımm.dugunumun olacagı haftadan beri kaynanam benle ugrasır oldu.hamileliğimdede kızınıda yanına alarak basladılar.doğumuma yakında kaynana görümce eşim üçü bir psikolojik şiddet uygulamaya basladılar.yani 2 yıllık evliliğimizde ben o evden gideyim diye yapmadıklarını bırakmadılarr bana.ben gitmeyince iftiraaya kalkıstılar.yakaladım ifitra atamadan.en sonunda eşim darp etti beni.annesi istedi diye.ve can güvenliğim tehlikede olduğu için baba ocagına sıgındım bende.zaten ben darptan gelmeseydim,1 ay sonra baba ocagına gene geri göndereceklerdi.çünkü bu iftiradan dolayı tespit ettim onları demiştim ya.savcılık tarafından tespit ettirdim ve onların yaptıgı kesinleşti.yanı darptan bır ay sonra gene gelecektım baba ocagına pisliklerini ortaya çıkardıpım için.davayı ben açtım dayanamadım artık.onlarda zaten bana beş kurus vermemek için cekişmeliye getirdiler.eşyalarımı altınlarımı kıyafetlerimi hatta cocugumun gıysılerını bıle kacırdılar vermediler.benide ugrastırıyorlar böyle mahkemelerle.ve vermekte istemiyorlar.giderken herseyı aldı göturdu dıye yalanlara devam ediyorlar.insanları kandırıyorlar ama allahı nasıl kandıracaklar hiç bilmiyorum.
cnm bende en bastan beri sayayı okudum ve öyle yazmaya basladımm buraya.o sekılde mutlu olanlar adına ınan cok sevınıyorum.darısı bizim basımıza.eşiml e zaten asla olmıcak.biran evvel remende kurtulmak ıstıyorum.diğer cocuk meselside işte zaman gçstereck herşeyi.çocuk kabulleniyor zaten ama benim terettütlerim var.sonucunda aşk gecicic.önemli olan saygı.saygı olduktan sonra sevgide askta devam edıyr.bir yerden sonra hayatın monotonlastıgını anladııgında yada fark ettiğinde zaten basıma kakmalar baslıcak o da hata yaptıgını anlıyacak,bunları yapmıyacagından emin olmakda cok zor.çünkü içine girmeden anlasılmıyor hıcbırsey.
cnm kaynana adayınla görüşüyorsun.inş sizin için hersy gusel olur.temennin gibide olur ana kıs gıbı olursuznuz ınsaallah.ama senin cocugunun olmadıgını bılmıyorr.peki bosanmıs oldugunu bılıyormu?
eski eşinin küçümsemesi kendi ayıplıgından.kendisini kucumsemeli öncee.hayatın kime ne getireceği hiç belli olmas.hepimiz yerde kurar soframızı,yemeğimizi yeriz.mesele insan olmak.adam olmak.olmıyanlarda ilerde kendisine yanar inşaallah.benim eşimde benim ailemi küçümserdii.kendi ailesinden bir farkı yoktu.hep kendi ailesini üstün tutardı.ailesi hiçbirşey yapmadıgı halde.benim ailem 40.000e yakın masraf yaptı düğün için.onun ailesi 6-7bin anca yaptı düğün masrafı.ama ona sorsan ailesinin sayesine yuva kurudk.aileside aynı sekılde getırdııgım esyalarla alay ettiler.kendileri birşey bile koymadıkları halde.önemli olan eşya değil.insan tenceresinde yapsın kapagıdna yesin.ama yeterki mutlu olsun.aman neyse nerden nereye geldim yaa.aklıma geldi yasasım geldi biranda.inş herşey gönlünce olur cnm.insan mutlu olmayı özluyor.
bende senin düşünsenceyim.ailerle arayı iyi tutmak gerekiyor.onlar istemedimi olmuyor biryerden sonra.ben eşimin ailesiyle arayı nekadr ıyı tutmaya calıssamda,onlarda hep kötu olmaya çalıştılar.ben yapıcı oldukca,onlar yıkıcı oldular.zafer şimdilik onların.ama zafer yarın benimde olacak elbet...yaptıkları hataları er yada geç anlıyacaklarç.bana yaşattıklarını fazlasına gerek yok birebir kaynanm kzıından yaşasın.o zaman anlıyacak ne yaptıgını.o zamn görecekler dünyanın kac bucak oldugunu.ben allaha havale ettim onları ve benim hakkkımda aleyhime en ufak kötuluk yaapan diğer kişileride.allah biyik.elbet birgün dualarım kabul olacak.yaraadanım yar ve yardımcımız olsun hepimize...
Yazacakalrımı unutmamamk için parça parça okuyup yazıyorum canım
sizinde en baştan beri sorunlu gitmiş
bizimde cinsellik mevzusu tavandı
baştan cok seve seve aldıkları benı sonradan baş düşman ilan ettiler
eski kaynanamı hıc sevmıyordum oda benı sevmıyordu
hep laf sokuşturuyordu bana oturup anlatsaydı neyden memnn degılse bende hayvan degılım dınlerdım kulak verırdım helede ondan korktugum ıcın kesın dınlerdım ama ıste ne bılım kadermı ksımetmı alınyazısımı
cahılıkmı ben 20 yasındaydım
bılememısımdır nasıl davranacagımı falan
ben bıde seye ınanıyorum cınsel hayatları cok ıyı olan ınsanlarda kolay kolay dagılmıyor
Bı arkdasıma aldatılmısım evlılıgın ba sından berı dedıgımde pekı ama neden demıstı..
ınan hala bılmıyorum neden nasıl olmadı ılıskı aklım ermedı artık
korkum var evlenırsem yenıden butun bu tramvalardan dolaı bırlıkte olamazsam dıye :2:
İnanki aynı korkuları bende iliklerime kadar yasıyorum
ben şahsım adıma cocuklu bı adamla yapabılecegımı sanmıyorum acıklamamda su ; bende bır cocuk onda bır cocuk
herkez bızım gıbı dusman ayrılmıyo esıyle cocuk ıcın gorusse dugunund esunnetınde dogum gununde ben kabullenemem artı ortak cocugumuz olsun ısterım bu devırde 3 cocukkolaymı hem maddi hem manevi bısıler sunabılmen gerek
Tabi biliyor ilişkinin hiç olmadıgınıda biliyor .. Ama cocuk meselesi yok ortada..
Kendimi sevdirmeye ve onları gerçekten sevmeye o kadar nıyetlıyımki
sana anlatamam canım benim
seninle cok benzer noktalarımız var dıgerlerıyle oldugu gıbı
cocugunuda gormemıs babası bıyolojık baba ! ne dıyımkı sımdı
benımkıde oyle
sadece ev esya kacırmadı cunku ev annemlerın ıdı ve annemlerın arka sokagında terk edınce herseyını bıraktı gıttı
ben gonderdım kısıel esyalarnı ama
magdur oldunmu ?
aılenın durumu yerındemı?
cocuk kolay degıl
ayrıldıgımızda 5 lıram dahı yoktu
dogum paramıda kendısı sgk ısı oldugu ıcın cekmıstı
neysekı calısıyordumda dusmedım ama zor onca seyden sonra aıle yanına donmek
Valla benimkide öyle benim ailem yaptı yaptıda yaranamadı
sımdı da dıyorum boyunuzu seyler yapmayın ev vermeler içini düzmeler sanki kıymetmı bılınıyor para azdırıyo ınsanları
kızları yokmuydu ?
kızları olmayanlar anlamıyor bu durumu
bırde bızım esın durumunu ogrenmeden kaynanam dıyordu senın ocucugn olmaz ılıskıye gıremıyosun
sonradan cıktı hersey meydana yukarda Allah var
sütten kesildim onlar yuzunden
midemde ülser cıktı
ye sımdı cıkolata yıyemıyorum yesem delı gıbı kusuyorum
neyse geride kaldı
sende bosan gor bak cok rahatlıyacaksın
Cekısmelı yıpratır ama oonlarda pes eder yakında merak etme
edepsiz ınsanlar
oglunmu var kızınmı?
gelecek ıle ılgılı kaygıların varmı
cocugun ıcın bırıkım falan
bak konusmanın sonunda onumuze bakmaktan soz edıyorum
buarada benım beraber old kısıde benı cok sevdıgını soyluyo ve hıc korkmuyor oglunu kendı torunları gıbı sevecekler dıyo
calısıcam ben belkı oglum hafta ıcı annemde kalır yakın oturamazsak falan
oda annemde bakar dıyo
olayın ıcıne gırınce dıyorumkı ne varmıskı durumumda
kendımı asla kucumsemıyorum