- 12 Mart 2009
- 5.981
- 4.905
- 173
- Konu Sahibi kumda_oyna
-
Söylenmesi konusunda hemfikir olanlar nedense boşanma konusunda bir türlü mutabık olamıyorlar . En basta konu sahibi tabi bu..İyi de konu sahibi diyor ki kadın adamı boşamasın. O zaman ben de diyorum ki, kadına niye söylesin?
İşte biz de onu anlamadık. Konu sahibine o sebeple giydirdim ben.
Aynen, yani.Söylenmesi konusunda hemfikir olanlar nedense boşanma konusunda bir türlü mutabık olamıyorlar . En basta konu sahibi tabi bu..
Halbuki olay çok net; boşanma olmayacaksa kadının bilmesinin manası nedir yani?
Kadın adama rest çeksin ; ya Ayşe ya yuvan desin. Adam da yuvasını seçsin istiyorlar. Sonra da onlar ersin muradına.. Ayşe sürünsün bla bla bla..
Oldu iş bu kadar basit zaten; hayatta da hep siyahlar ve beyazlar var. Konu sahibi Kadını yönetecek, yetmeyecek adamı yönetecek, o da yetmeyecek Ayşe'nin kaderine yön verecek.. Umulan sonuç bu.
İş bir tek söyleyip kenara çekilmek olsa anlayacağım da senaryo bu.
Yuvası yıkılmasın diyorkonu sahibi, çoluğu çocuğu parçalanmasınmış.Kadın niye boşamasın ki ne alaka ?
Söylenmesi konusunda hemfikir olanlar nedense boşanma konusunda bir türlü mutabık olamıyorlar . En basta konu sahibi tabi bu..
Halbuki olay çok net; boşanma olmayacaksa kadının bilmesinin manası nedir yani?
Kadın adama rest çeksin ; ya Ayşe ya yuvan desin. Adam da yuvasını seçsin istiyorlar. Sonra da onlar ersin muradına.. Ayşe sürünsün bla bla bla..
Oldu iş bu kadar basit zaten; hayatta da hep siyahlar ve beyazlar var. Konu sahibi Kadını yönetecek, yetmeyecek adamı yönetecek, o da yetmeyecek Ayşe'nin kaderine yön verecek.. Umulan sonuç bu.
İş bir tek söyleyip kenara çekilmek olsa anlayacağım da senaryo bu.
Boyle soyleyince hak verdim sana. Ama ben haber vermezdim yine de. Ayrıca bana da haber vermeye kalkmalarini istemezdim. Zaten supheleniyorsam gerçektir prensibine sahibim.
Yuvası yıkılmasın diyorkonu sahibi, çoluğu çocuğu parçalanmasınmış.
Tamam ben de aynı fikirdeyim. Bence de ortada çok ekstrem bir durum yoksa boşanmalı zaten. Ama konu sahibi diyor ki kadın adamdan boşanmasın, ben bu vebalin altına giremem, çocukları yuvasız kalmasın.Aldatıldığını öğrenen bir kadının ilk yapacağı şey adamı kapının önüne koymak olur , yuva yıkılma olayına gelince şuan ortada acaba sağlıklı bir yuva var mı ki ? Boşansa adamdan nafakasını da alır mis gibi de yaşar. Öyle midesiz bir adama da tahammül etmek zorunda kalmaz. Çocukları daha sağlıklı bir ortamda büyür.
Araba almış, kıskanmışsın lafı bana ait.arkadaşlar kıskanıyor diyenlere yorumumu yazdım. biraz önce. tekrar alıntılıyorum. aradaki sayfalarda kaldı sanırım.
BIR DE YAZMADIGIM ŞEY ATLADIGIM KONU AYSENIN KUZENI BENIM ARKADAŞIMDI. ONUN VASITASIYLA TANISTIM VE BIR DONEM IYI ARKADAŞ DOSTTUK. yorumum aşağıda ;
onu da söyledi burada bir arkadaş. Araba almış demişsin. Kıskanmışsın bence diye.
Kıskanmak derken işim mesleğim eğitimim vs. hepsi var. hatta ikinci okulumu okuyorum bir yandan. tabi ki bunlara güvenmiyorum. insanin başına herşey gelebilir. bir iliskim yok şu ara. evliliğe gidecek düzgün bir ilişki benim istediğim yani normal bir ilişki.
Ayşenin ilişkisini kıskanmak, diğer kadının çocuklarının kursağindan kesilerek alınan arabayı kıskanmak. bu saydıklarım yeterince iğrenç galiba.
he bu arada yanlış anlaşıldıysa eger, ayse benim yakın arkadaşımdı. sadece kuzeni ile daha önce tanıştık arkadaş olduk. elimden gelenden daha fazlasını yaptım onun için. olmadı dönmedi. taviz tavizi getirdi. etrafında bekar düzgün insanlar vardı, onunla olmak isteyen.bir insan kendisi bulmuyorsa dogruyu, sen dost olarak ne yaparsan yap boş. ben aracı oldum kac sefer istemedi.
etrafindakiler bizim gibi okullarını yeni bitirmiş memur olmuş, en fazla bi kac kademe yükselmiş insanlardi. biraz fazla paraya tamahkardı. onu da bu huyu vurdu zaten.
olanlar oldu.
tehdit de ettim. kadına anlatacağımi, kendi çevreside duyunca rezil olacağıyla korkuttum gözünü ama olmadı.
bu olaydan döndüremedigim için bi kaç yanlış daha yüzünden dostlugumuzu bitirdim. cok cok nadir arada haber yolluyor bana. bende onun iyi olduğunu duyuyorum içim rahat ediyor.
sizin kız kardeşiniz böyle bir yanlışta olsa. yaşadığı yanlışı kıskanır mıydınız? siz kıskanırdim diyorsaniz belki bir nebze bende kıskanmış olayım o zaman.
soylemekte tereddüt ettiğim tek nokta. bilmiyorsa ve benim yüzümden öğrenipte direk boşanmaya kalkar ise ben bu sorumlulugu ve veebali alabilir miyim diye düşündüğümü yazmıştım.
ama ne Şamar yemem kalmış ne başka birşey.
Araba almış, kıskanmışsın lafı bana ait.
Bunu en az 5 kez yorumladın we yazdığın tüm yorumları defalarca okudum. Neden aynı şeyi yazıp duruyorsun.
Burdaki herkes soru soruyo sen toplu halde, benim Durumum iyi suyum war buyum war diyon bacım biz bunları sormuyoz ki
Sen şimdi boşwer onları
Neticeye gel hele dicen mi ? Demicen mi? Karısına?
Bence haberi olmalı kadının gerçi biliyor da olabilir iki yıl az değil.arkadaşlar kıskanıyor diyenlere yorumumu yazdım. biraz önce. tekrar alıntılıyorum. aradaki sayfalarda kaldı sanırım.
BIR DE YAZMADIGIM ŞEY ATLADIGIM KONU AYSENIN KUZENI BENIM ARKADAŞIMDI. ONUN VASITASIYLA TANISTIM VE BIR DONEM IYI ARKADAŞ DOSTTUK. yorumum aşağıda ;
onu da söyledi burada bir arkadaş. Araba almış demişsin. Kıskanmışsın bence diye.
Kıskanmak derken işim mesleğim eğitimim vs. hepsi var. hatta ikinci okulumu okuyorum bir yandan. tabi ki bunlara güvenmiyorum. insanin başına herşey gelebilir. bir iliskim yok şu ara. evliliğe gidecek düzgün bir ilişki benim istediğim yani normal bir ilişki.
Ayşenin ilişkisini kıskanmak, diğer kadının çocuklarının kursağindan kesilerek alınan arabayı kıskanmak. bu saydıklarım yeterince iğrenç galiba.
he bu arada yanlış anlaşıldıysa eger, ayse benim yakın arkadaşımdı. sadece kuzeni ile daha önce tanıştık arkadaş olduk. elimden gelenden daha fazlasını yaptım onun için. olmadı dönmedi. taviz tavizi getirdi. etrafında bekar düzgün insanlar vardı, onunla olmak isteyen.bir insan kendisi bulmuyorsa dogruyu, sen dost olarak ne yaparsan yap boş. ben aracı oldum kac sefer istemedi.
etrafindakiler bizim gibi okullarını yeni bitirmiş memur olmuş, en fazla bi kac kademe yükselmiş insanlardi. biraz fazla paraya tamahkardı. onu da bu huyu vurdu zaten.
olanlar oldu.
tehdit de ettim. kadına anlatacağımi, kendi çevreside duyunca rezil olacağıyla korkuttum gözünü ama olmadı.
bu olaydan döndüremedigim için bi kaç yanlış daha yüzünden dostlugumuzu bitirdim. cok cok nadir arada haber yolluyor bana. bende onun iyi olduğunu duyuyorum içim rahat ediyor.
sizin kız kardeşiniz böyle bir yanlışta olsa. yaşadığı yanlışı kıskanır mıydınız? siz kıskanırdim diyorsaniz belki bir nebze bende kıskanmış olayım o zaman.
soylemekte tereddüt ettiğim tek nokta. bilmiyorsa ve benim yüzümden öğrenipte direk boşanmaya kalkar ise ben bu sorumlulugu ve veebali alabilir miyim diye düşündüğümü yazmıştım.
ama ne Şamar yemem kalmış ne başka birşey.
İyi de ortada sizlik bir durum yok. Neyin vebali. Aldatan adam, kararı alan kadın. Sizlik bir mevzu yok ortada.yahu ben kadın adamdan boşanmasin demiyorum ki.
yukarıda yazdım ozet geçtim.
mesele kadın eger bilmiyorsa benim yüzümden öğrenir ve direk benden duydugu icin boşanırsa ben bu vebali sorumlulugu alabilir miyim ? bundan bahsetmiştim.
ben arkadaşımı ceviremedim de bu yoldan.
Boşanmalarına ben nasıl müdahale edebilirim allahaskina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?