İkinci kadını tanıyorum. Vicdan yapıyorum !! ne yapmalıyım ?

İyi de konu sahibi diyor ki kadın adamı boşamasın. O zaman ben de diyorum ki, kadına niye söylesin?
Söylenmesi konusunda hemfikir olanlar nedense boşanma konusunda bir türlü mutabık olamıyorlar . En basta konu sahibi tabi bu..

Halbuki olay çok net; boşanma olmayacaksa kadının bilmesinin manası nedir yani?

Kadın adama rest çeksin ; ya Ayşe ya yuvan desin. Adam da yuvasını seçsin istiyorlar. Sonra da onlar ersin muradına.. Ayşe sürünsün bla bla bla..

Oldu iş bu kadar basit zaten; hayatta da hep siyahlar ve beyazlar var. Konu sahibi Kadını yönetecek, yetmeyecek adamı yönetecek, o da yetmeyecek Ayşe'nin kaderine yön verecek.. Umulan sonuç bu.

İş bir tek söyleyip kenara çekilmek olsa anlayacağım da senaryo bu.

arkadaşlar kıskanıyor diyenlere yorumumu yazdım. biraz önce. tekrar alıntılıyorum. aradaki sayfalarda kaldı sanırım.

BIR DE YAZMADIGIM ŞEY ATLADIGIM KONU AYSENIN KUZENI BENIM ARKADAŞIMDI. ONUN VASITASIYLA TANISTIM VE BIR DONEM IYI ARKADAŞ DOSTTUK. yorumum aşağıda ;

onu da söyledi burada bir arkadaş. Araba almış demişsin. Kıskanmışsın bence diye.

Kıskanmak derken işim mesleğim eğitimim vs. hepsi var. hatta ikinci okulumu okuyorum bir yandan. tabi ki bunlara güvenmiyorum. insanin başına herşey gelebilir. bir iliskim yok şu ara. evliliğe gidecek düzgün bir ilişki benim istediğim yani normal bir ilişki.

Ayşenin ilişkisini kıskanmak, diğer kadının çocuklarının kursağindan kesilerek alınan arabayı kıskanmak. bu saydıklarım yeterince iğrenç galiba.

he bu arada yanlış anlaşıldıysa eger, ayse benim yakın arkadaşımdı. sadece kuzeni ile daha önce tanıştık arkadaş olduk. elimden gelenden daha fazlasını yaptım onun için. olmadı dönmedi. taviz tavizi getirdi. etrafında bekar düzgün insanlar vardı, onunla olmak isteyen.bir insan kendisi bulmuyorsa dogruyu, sen dost olarak ne yaparsan yap boş. ben aracı oldum kac sefer istemedi.

etrafindakiler bizim gibi okullarını yeni bitirmiş memur olmuş, en fazla bi kac kademe yükselmiş insanlardi. biraz fazla paraya tamahkardı. onu da bu huyu vurdu zaten.
olanlar oldu.
tehdit de ettim. kadına anlatacağımi, kendi çevreside duyunca rezil olacağıyla korkuttum gözünü ama olmadı.

bu olaydan döndüremedigim için bi kaç yanlış daha yüzünden dostlugumuzu bitirdim. cok cok nadir arada haber yolluyor bana. bende onun iyi olduğunu duyuyorum içim rahat ediyor.

sizin kız kardeşiniz böyle bir yanlışta olsa. yaşadığı yanlışı kıskanır mıydınız? siz kıskanırdim diyorsaniz belki bir nebze bende kıskanmış olayım o zaman.

soylemekte tereddüt ettiğim tek nokta. bilmiyorsa ve benim yüzümden öğrenipte direk boşanmaya kalkar ise ben bu sorumlulugu ve veebali alabilir miyim diye düşündüğümü yazmıştım.

ama ne Şamar yemem kalmış ne başka birşey.

Aynen, yani.
Hayır, diyelim ki Ayşe süründü, adam da kadına geri döndü. E bu adam 6 ay sonra başka kadın bulacak. Bulmayacak diyen saftır, net.
Ayrıca olayda birincil suçlu adam. Adam neden düzeninden olmuyor da olan sadece Ayşe'ye oluyor?
Tekrar diyorum, kadının boşanması istenmiyorsa, kadının huzurunu kaçırmanın manası yok.

Ben söylenmesinden yanayım çünkü ayşe gibi onursuz yaşayan kadınlara çanak tutulmasın , adamın eşi öğrendikten sonra napmak istiyorsa kendi bilir . Ama benim hıncım adama ve ayşe'ye ! Böyle onursuz insanlara susuldukça sayıları her geçen gün artıyor.

Boyle soyleyince hak verdim sana. Ama ben haber vermezdim yine de. Ayrıca bana da haber vermeye kalkmalarini istemezdim. Zaten supheleniyorsam gerçektir prensibine sahibim.

Evlimisin canim?
" supheleniyosam gercektir" prensibini ben desteklemiyorum evlilikte. Cunku yuva cok kolay yapilir cokta kolay bozulur. Is hemen bosanmaya gitmemeli bi 'supe" uzerine. Bosanmak bu kadar kolay olmamali.
Ki zaten bosanan hic bi kadin " supheleniyordum bosadim herifi" demedi, yada diyeni benim karsima cikmadi.
Teoride mantikli dedigin, ama is pratige gecince hersey cok farkli ilerliyor.
Oylede olmali.

Yuvası yıkılmasın diyorkonu sahibi, çoluğu çocuğu parçalanmasınmış.

Aldatıldığını öğrenen bir kadının ilk yapacağı şey adamı kapının önüne koymak olur , yuva yıkılma olayına gelince şuan ortada acaba sağlıklı bir yuva var mı ki ? Boşansa adamdan nafakasını da alır mis gibi de yaşar. Öyle midesiz bir adama da tahammül etmek zorunda kalmaz. Çocukları daha sağlıklı bir ortamda büyür.

arkadaşlar kıskanıyor diyenlere yorumumu yazdım. biraz önce. tekrar alıntılıyorum. aradaki sayfalarda kaldı sanırım.

BIR DE YAZMADIGIM ŞEY ATLADIGIM KONU AYSENIN KUZENI BENIM ARKADAŞIMDI. ONUN VASITASIYLA TANISTIM VE BIR DONEM IYI ARKADAŞ DOSTTUK. yorumum aşağıda ;

onu da söyledi burada bir arkadaş. Araba almış demişsin. Kıskanmışsın bence diye.

Kıskanmak derken işim mesleğim eğitimim vs. hepsi var. hatta ikinci okulumu okuyorum bir yandan. tabi ki bunlara güvenmiyorum. insanin başına herşey gelebilir. bir iliskim yok şu ara. evliliğe gidecek düzgün bir ilişki benim istediğim yani normal bir ilişki.

Ayşenin ilişkisini kıskanmak, diğer kadının çocuklarının kursağindan kesilerek alınan arabayı kıskanmak. bu saydıklarım yeterince iğrenç galiba.

he bu arada yanlış anlaşıldıysa eger, ayse benim yakın arkadaşımdı. sadece kuzeni ile daha önce tanıştık arkadaş olduk. elimden gelenden daha fazlasını yaptım onun için. olmadı dönmedi. taviz tavizi getirdi. etrafında bekar düzgün insanlar vardı, onunla olmak isteyen.bir insan kendisi bulmuyorsa dogruyu, sen dost olarak ne yaparsan yap boş. ben aracı oldum kac sefer istemedi.

etrafindakiler bizim gibi okullarını yeni bitirmiş memur olmuş, en fazla bi kac kademe yükselmiş insanlardi. biraz fazla paraya tamahkardı. onu da bu huyu vurdu zaten.
olanlar oldu.
tehdit de ettim. kadına anlatacağımi, kendi çevreside duyunca rezil olacağıyla korkuttum gözünü ama olmadı.

bu olaydan döndüremedigim için bi kaç yanlış daha yüzünden dostlugumuzu bitirdim. cok cok nadir arada haber yolluyor bana. bende onun iyi olduğunu duyuyorum içim rahat ediyor.

sizin kız kardeşiniz böyle bir yanlışta olsa. yaşadığı yanlışı kıskanır mıydınız? siz kıskanırdim diyorsaniz belki bir nebze bende kıskanmış olayım o zaman.

soylemekte tereddüt ettiğim tek nokta. bilmiyorsa ve benim yüzümden öğrenipte direk boşanmaya kalkar ise ben bu sorumlulugu ve veebali alabilir miyim diye düşündüğümü yazmıştım.

ama ne Şamar yemem kalmış ne başka birşey.

Tamam ben de aynı fikirdeyim. Bence de ortada çok ekstrem bir durum yoksa boşanmalı zaten. Ama konu sahibi diyor ki kadın adamdan boşanmasın, ben bu vebalin altına giremem, çocukları yuvasız kalmasın.

İlk iki sayfayı okuyunca şok oldum. Bu insanlar çok tutarsız. 2 yıllık ilişkiden kadının haberi olmaması imkansız diyenler olmuş da gayet de haberi olmamış olabilir. Ben olsam anlatılmasını isterdim. Kimse bu şekilde aşağılanmayı haketmez. Kimliğini gizleyerek bilmesini sağlayın bence. Bilmiyorum ya ama yorumlara çok şaşırdım. Böyle bir sitede her şeyin eleştirildiği, yargılandığı bir sitede üstelik. Gerçeğin üstünü örtmeyi, bir kadın olarak başka bir kadının kandırılmasına göz yummayı savunmak... Gerçekten anlam veremedim.

Araba almış, kıskanmışsın lafı bana ait.
Bunu en az 5 kez yorumladın we yazdığın tüm yorumları defalarca okudum. Neden aynı şeyi yazıp duruyorsun.
Burdaki herkes soru soruyo sen toplu halde, benim Durumum iyi suyum war buyum war diyon bacım biz bunları sormuyoz ki
Sen şimdi boşwer onları
Neticeye gel hele dicen mi ? Demicen mi? Karısına?

yahu ben kadın adamdan boşanmasin demiyorum ki.

yukarıda yazdım ozet geçtim.

mesele kadın eger bilmiyorsa benim yüzümden öğrenir ve direk benden duydugu icin boşanırsa ben bu vebali sorumlulugu alabilir miyim ? bundan bahsetmiştim.
ben arkadaşımı ceviremedim de bu yoldan.
Boşanmalarına ben nasıl müdahale edebilirim allahaskina.

Konu sahibesi Söylemekte tereddüt edecek bir durum yok ortada çünkü ortada sağlıklı bir yuva görmüyorum sence o adam kadına huzur veriyor mudur? hiç sanmıyorum adamdan boşanırsa daha mutlu huzurlu olur çocuklara gelince her gün kavga gürültü içinde büyümek ne kadar sağlıklı olur ki ! Adam gidip araba alacak kadar gözünü karartmış . Düşün ki ilerde eşini beş parasız ortada bırakmayacağı ne malüm gider ayşe ile mi evlenir başka kadınlarla mı evlenir bilinmez yani. Kadının bilmeye hakkı olduğunu düşünüyorum ve en azından kadın şimdiden önlemini almış olur.

cunku insanlar benim yazdıklarıma degil bir kac tane ortaya atılan yoruma bakıyorlar..

bende bir özet geciyim dedim. ozet geçmem seni neden rahatsız etti. manipüle etme ortalığı lutfen.

Bence haberi olmalı kadının gerçi biliyor da olabilir iki yıl az değil.

Adam halinden memnun. Cunku evdeki hizmetciligini, disardaki gonlunu yapiyor. O mumkun oldugunca durumunu korumaya calisir.
Ayse de halinden memnun. Cunku adamin parasi var ve adami bu yonden kullaniyor.
Bu durum ne zaman ortaya cikar? Ya Ayse bu iliskiye bir sure daha devam edip ben daha ne zamana kadar boyle olucam; ne kadar bekleyecegim derse ( sayet adam esimle anlasamiyorum bosanacagim demisse Ayse'ye), iste o zaman adamin esine bazi sinyalleri gostermeye baslar Ayse. Ipuclari birakmaya baslar. Mesela aksamlari adami arar ya da mesajlar gonderir adam evdeyken... bunun gibi seyler de ise yaramazsa baska baska seylerle varligini gostermeye baslar. Ama anladigim kadariyla bu iliski biraz paraya dayali oldugundan Ayse bu durumu mumkun oldugunca muhafaza etmeye calisacaktir ta ki adam Ayse'yi birakinca.
Bu ucgende eger adamin esi bilmiyorsa su an herkes konumundan memnun gozukuyor. Esi supheleniyorsa da ya bu durumu ispatlayamadigi icin susuyor ya da yuvasini korumak icin katlaniyor.
Kisiden kisiye gore degisir ama dedigim gibi ben bana soylenmesini isterdim. Kadini bilemem tabi...

Zaten insanların Ayşe'yi kıskanıyorsun ithamının sebebi de bu bence.. Konu sahibinin konuşmalarından tek hedef Ayşe gibi duruyor.
Amaç kandırılan bir kadını gerçeklerle yüzleştirmek olsa gene anlayacağım. Ali karısına dönsün, yuva yıkılmasın. Ayşe ölsün. Hani Ali'nin ödeyeceği bedel?

Onun hesabını yapan yok. Ali'nin yanına kar kalsın. Bu arada bu iş ayyuka çıksa Ali'nin Ayşe'den ayrılacağına da zerre ihtimal vermiyorum. En fazla ayrıldım diyecek, bir süre görüşmeyecek , sonra aynı Hamam aynı tas.
Öyle karısının dizginleri ele alması ile ayrılacak olan adam iki sene gezmez, gezemez.
marilyn monroe senden alıntı vardı ama alıntısız gitmiş mesaj

Bunu anlatınca yuva yıkan siz olmazsınız. O yuvayı o adam çoktan yıkmış. Çocuklarının yüzüne bakmayı da haketmiyor. Sadece karısını aldatmıyor. O çocukları da aldatıyor. Günün birinde ayşenin tercih edilip o kadının bi paçavra gibi sokağa atılmasını istemiyorsanız (çevremde örneğini gördüm) kadının öğrenmesini sağlayın. bırakın da kadın tedbirini alsın yuva yikma kararını karısı versin.

İyi de ortada sizlik bir durum yok. Neyin vebali. Aldatan adam, kararı alan kadın. Sizlik bir mevzu yok ortada.
Söyleyecekseniz söyleyin. Ama kadın öğrenirse zaten 2 seçenek var ya boşayacak ya da "çekmeye" devam edecek. Siz diyorsunuz ki ben bunun vebalini nasıl alayım? Bunu dediğinizde biz de "kadın boşanmasın" diye alıyoruz işte.
Üstelik bir mesajınızda dediniz ki Ayşe'nin istediği olacak.
Sizin derdiniz gerçekten kadın ise, kadının bilmesi gerektiği ise, Ayşe'ymiş boşanmaymış uğraşmayın, gidin söyleyin. Yok kadın boşanmasın ama Ayşe'nin de yoluna taş koyayım ise, o sizin üstünüze vazife değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…