- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
- Konu Sahibi kumda_oyna
-
Bunu anlatınca yuva yıkan siz olmazsınız. O yuvayı o adam çoktan yıkmış. Çocuklarının yüzüne bakmayı da haketmiyor. Sadece karısını aldatmıyor. O çocukları da aldatıyor. Günün birinde ayşenin tercih edilip o kadının bi paçavra gibi sokağa atılmasını istemiyorsanız (çevremde örneğini gördüm) kadının öğrenmesini sağlayın. bırakın da kadın tedbirini alsın yuva yikma kararını karısı versin.
konu sahibinin hıncı sadece Ayşe'ye ve çabası da yuva yıkılmasın. Eee o Zaman amaç ne? Kadın bilmiyorsa eğer bu hikayeyi öğrendiği ile kalsın, acı çeksin, evde huzur kalmasın..Ben söylenmesinden yanayım çünkü ayşe gibi onursuz yaşayan kadınlara çanak tutulmasın , adamın eşi öğrendikten sonra napmak istiyorsa kendi bilir . Ama benim hıncım adama ve ayşe'ye ! Böyle onursuz insanlara susuldukça sayıları her geçen gün artıyor.
yahu ben kadın adamdan boşanmasin demiyorum ki.
yukarıda yazdım ozet geçtim.
mesele kadın eger bilmiyorsa benim yüzümden öğrenir ve direk benden duydugu icin boşanırsa ben bu vebali sorumlulugu alabilir miyim ? bundan bahsetmiştim.
ben arkadaşımı ceviremedim de bu yoldan.
Boşanmalarına ben nasıl müdahale edebilirim allahaskina.
böyle de yaman bi çelişkiİyi de konu sahibi diyor ki kadın adamı boşamasın. O zaman ben de diyorum ki, kadına niye söylesin?
Bi kaç tane ortaya atılan yorum derken ?cunku insanlar benim yazdıklarıma degil bir kac tane ortaya atılan yoruma bakıyorlar..
bende bir özet geciyim dedim. ozet geçmem seni neden rahatsız etti. manipüle etme ortalığı lutfen.
konu sahibinin hıncı sadece Ayşe'ye ve çabası da yuva yıkılmasın. Eee o Zaman amaç ne? Kadın bilmiyorsa eğer bu hikayeyi öğrendiği ile kalsın, acı çeksin, evde huzur kalmasın..
Benim çözemediğim davranış değil niyet
Farklı algılıyoruz o halde. Gerekçelerimi detaylı olarak daha önce belirttim ben. Ayrıca konuyu baştan sona( kastettiğim konu sahibinin tüm mesajları) okumadığınızı düşünüyorum.Ben şunu anladım konu sahibesi bir yandan vicdan yapıyor söylersem yuvası bozulur (Ki ortada sağlıklı bir yuva yok) ,bir yandan da söylemek istiyor arafta kalmış . Bende diyorum ki arafta kalınıcak bir durum yok söylenmesi gerekiyor ki o adam ortada kalsın yaptığı yanına kar kalmasın , çocuklarının yüzüne bakamasın . Ayşe gibi kadınlarada çanak tutulmasın onlarında sonu gelsin artık... Etik olan bu ! Ben kötü algılamadım okuyunca, empati yaparak okudum çünkü böyle bir duruma şahit olsam bende arafta kalırdım. Büyük ihtimal söylerdim.
Farklı algılıyoruz o halde. Gerekçelerimi detaylı olarak daha önce belirttim ben. Ayrıca konuyu baştan sona( kastettiğim konu sahibinin tüm mesajları) okumadığınızı düşünüyorum.
benim ayşeyle bir derdim yok. gerçekten söylüyorum ayşeyle bir derdim yok.
Insanlarimiz neden anlamamakta ısrar ediyor.
Kadının üstüne üstlük işi gücü yok çalışmıyor eğitim vs. hic biri yok.
Boşansa mutlaka cok zor günler geçirecek.
Boşanmasa haberi olmasa arkasından dönen muhabbetleri biliyorum. ne köylülügü giyimi, kocasının yanına yakışmadıgı vs.neler neler. iğrenç şeyler..Bunları bilmeye hakkı var...
Boşansa iş yok güç yok.napacak ?? tamam bilmeye hakkı var söylesem ne olacak.?
soylemekte ki amacim ; yarın birgün ayşeyle veya baska bir kadınla bir olup, şuan ki karısını dımdızlak ortada bırakacaksa eger ;
kadın şimdiden bilsin ki yarına adam bu kötülugu yapinca elinde delili şahidi şusu busu olsun.
bunları düşününce vicdanim rahat etmiyor.
Boşanmasa haberi olmasa arkasından dönen muhabbetleri biliyorum. ne köylülügü giyimi, kocasının yanına yakışmadıgı vs.neler neler. iğrenç şeyler..Bunları bilmeye hakkı var...
soylemekte ki amacim ; yarın birgün ayşeyle veya baska bir kadınla bir olup, şuan ki karısını dımdızlak ortada bırakacaksa eger ;
kadın şimdiden bilsin ki yarına adam bu kötülugu yapinca elinde delili şahidi şusu busu olsun.
bir de anlamıyorum gerçekten. Kadın boşanamayacak durumdaysa bunu sineye çekip oturmak zorundaysa kadın bunu öğrensin niye istiyorsun ki. Bu sefer adam nasıl olsa karim bişey yapamadı ben ayşeyle aynen devam diyecek. Hatta anlattıklarını göre ayşe bildiğin pacoz bıseymis. Hem kadının kocasıyla yat hem de kadına yok görüşüp yok bilmem ne. Bu sefer ayşe de cozutup kadına göstere göstere yapmasın.benim ayşeyle bir derdim yok. gerçekten söylüyorum ayşeyle bir derdim yok.
ee söylemezsen vicdan azabı çekiyorsun..
söylersen boşanırsa diye vicdan azabı çekiyorsun..
bu konudan edindiğim tek bilgi ne kadar vicdansız biri olduğum oldu ..
Estağfurullah sadece benim en yakınımın başına geldigi için ben fazla içselleştiriyorum belki de. ama ben de böyleyim napıyım yani şimdi. durumu yasamak cok farkli birebir tanık olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?