İkinci kadını tanıyorum. Vicdan yapıyorum !! ne yapmalıyım ?

Kesinlikle katılıyorum.

konu sahibinin hıncı sadece Ayşe'ye ve çabası da yuva yıkılmasın. Eee o Zaman amaç ne? Kadın bilmiyorsa eğer bu hikayeyi öğrendiği ile kalsın, acı çeksin, evde huzur kalmasın..
Benim çözemediğim davranış değil niyet

ben senin tam olarak ne dediğini anlayamadım bir türlü. Şimdi esas konu şu. Sen bu kadına facebookta yazacaksin. Kadın da kocami ne zamandır boşanmaya çalışıyorum. Ama nafaka ve velayeti için bir türlü delil bulamıyordum. Seni buldugum iyi oldu. Gel mahkeme de bana tanık ol derse sen ne yapacaksın? Yani gerçekten eğer bir ise kalkisacaksin madem iyi düşün. lütfen bu kadın senden bu tarz bir yardım isterse lütfen arkasında dur yaptığının söylediğinin.

cunku insanlar benim yazdıklarıma degil bir kac tane ortaya atılan yoruma bakıyorlar..

bende bir özet geciyim dedim. ozet geçmem seni neden rahatsız etti. manipüle etme ortalığı lutfen.
Bi kaç tane ortaya atılan yorum derken ?
Burda ki herkes mantıklı olan yorumları dikkate alıyor , aynı şeyi düşünüyor ki yorum yazılıyor.
Sende böyle bi konuda farklı yorumlar gelebileceğini düşünüp ona göre paylaşsaydın kimse senle yada benle aynı fikirde olmak zorunda değil
Özet geçmek beni neden rahatsız etsin ki; sen hep aynı seyleri söylüyorsun diyorum. Anladık diyorum halin vaktin iyi kıskanmıyon Ayşe'yi anladık.
Eeee diyorum netice ne sen hala başka bişeye cwp weriyon.
fıtık ettin yemin ederim

Ne demişler insan olu nankördür . Hiç karışmayın derim. Öyle bir durum olur ki bilerek böyle bir ilişki yürüten kuzeniniz Ayşe haklı siz haksız duruma düşer mağdur olursunuz. Hoş böyle bir karektere sahipse kuzeniniz her türlü kendini aklar.

Ben şunu anladım konu sahibesi bir yandan vicdan yapıyor söylersem yuvası bozulur (Ki ortada sağlıklı bir yuva yok) ,bir yandan da söylemek istiyor arafta kalmış . Bende diyorum ki arafta kalınıcak bir durum yok söylenmesi gerekiyor ki o adam ortada kalsın yaptığı yanına kar kalmasın , çocuklarının yüzüne bakamasın . Ayşe gibi kadınlarada çanak tutulmasın onlarında sonu gelsin artık... Etik olan bu ! Ben kötü algılamadım okuyunca, empati yaparak okudum çünkü böyle bir duruma şahit olsam bende arafta kalırdım. Büyük ihtimal söylerdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanane bence hiç karışma ucu muhakkak sanada dokunur.
Çok rahatsız oluyorsan görüşme, kendi hayatın ile ilgilen.
Bence senin amacın farklı gibi ama çözemedim

Kocam beni 2senedir aldatıyor ve benim bundan haberim yoksa
1.ya ben çok aptalımdır
2.Kocamla yeterince vakit geçirmiyorumdur
3.ilişkimiz zaten ev arkadaşlğına dönmüştür ve aldatsa bile zerre umrumda değildir
4.zaten biliyorumdur ama düzenim bozulmasın veya çok aşık olduğum için bilmiyor ayağına yatıyorumdur.

1.sebep hariç söylerseniz zaten bir şey elinize geçmez kadın iftiracı bile diyebilir
Ama eğer Kadın biraz aptal bi kadınsa zaten kocası ona çok masum olduğuna bi şekilde inandırır hatta bir de siz suçlu çıkabilirsiniz.

Yani ben olsam söylemezdim vicdan da yapmazdım.çünkü 2sene dile kolay emin olun herkes memnundur halinden.

Farklı algılıyoruz o halde. Gerekçelerimi detaylı olarak daha önce belirttim ben. Ayrıca konuyu baştan sona( kastettiğim konu sahibinin tüm mesajları) okumadığınızı düşünüyorum.

Farklı algılıyoruz o halde. Gerekçelerimi detaylı olarak daha önce belirttim ben. Ayrıca konuyu baştan sona( kastettiğim konu sahibinin tüm mesajları) okumadığınızı düşünüyorum.

Evet arada başka şeylere bakıyordum kaç saat oldu tartışıyoruz Şuan okuyorum en baştan kaçırdığım noktalar neler diye

benim ayşeyle bir derdim yok. gerçekten söylüyorum ayşeyle bir derdim yok.

Insanlarimiz neden anlamamakta ısrar ediyor.

Kadının üstüne üstlük işi gücü yok çalışmıyor eğitim vs. hic biri yok.

Boşansa mutlaka cok zor günler geçirecek.

Boşanmasa haberi olmasa arkasından dönen muhabbetleri biliyorum. ne köylülügü giyimi, kocasının yanına yakışmadıgı vs.neler neler. iğrenç şeyler..Bunları bilmeye hakkı var...

Boşansa iş yok güç yok.napacak ?? tamam bilmeye hakkı var söylesem ne olacak.?

soylemekte ki amacim ; yarın birgün ayşeyle veya baska bir kadınla bir olup, şuan ki karısını dımdızlak ortada bırakacaksa eger ;

kadın şimdiden bilsin ki yarına adam bu kötülugu yapinca elinde delili şahidi şusu busu olsun.

bunları düşününce vicdanim rahat etmiyor.

cok yakınım ablamin başına geldi böyle kötü olaylar. hemde peşpeşe. bende dayanamıyorum. böyle hanımların hepsini ablamın yerine koyuyorum belki de. bilmiyorum.

Son düzenleme:

Adam zengin diyorsun malların yarısını alıp yoluna bakacak. Hatta sen de aynen burada yazdığın şeyler için mahkemede tanıklık edersen. Adamin donunu bile alır kadın. Metrese araba almış. Metrese karisini kotulemis vs vs

ee söylemezsen vicdan azabı çekiyorsun..
söylersen boşanırsa diye vicdan azabı çekiyorsun..

bu konudan edindiğim tek bilgi ne kadar vicdansız biri olduğum oldu ..

bir de anlamıyorum gerçekten. Kadın boşanamayacak durumdaysa bunu sineye çekip oturmak zorundaysa kadın bunu öğrensin niye istiyorsun ki. Bu sefer adam nasıl olsa karim bişey yapamadı ben ayşeyle aynen devam diyecek. Hatta anlattıklarını göre ayşe bildiğin pacoz bıseymis. Hem kadının kocasıyla yat hem de kadına yok görüşüp yok bilmem ne. Bu sefer ayşe de cozutup kadına göstere göstere yapmasın.

Kesinlikle söylemenden yanayım örnek vericem : Teyzem aldatıldı 5 çocuk annesi idi . Kocası diğer kadınla da imam nikahı ile yaşıyordu. Teyzem kocasını boşadı , 5 çocuğunu kendisi büyüttü evlendirdi. Evdi de var ,işi de var ,huzuru da var sonra kocası geri dönmek istedi hemde defalarca .... Not : Teyzem köyde yaşıyordu şehir merkezine taşındı, eğitim durumu ilkokul ,yaptığı işler kapıcılık fabrika vb. çalıştı. Bir kadın isterse pekala erkek olmadan ayakta durabilir. Nolur o zaman biliyor musun ? Ayşelerin sonu gelir aliler mal gibi ortada kalır. Ayy iyice sinirim bozuldu şu ali ve ayşe'ye offf......

ee söylemezsen vicdan azabı çekiyorsun..
söylersen boşanırsa diye vicdan azabı çekiyorsun..

bu konudan edindiğim tek bilgi ne kadar vicdansız biri olduğum oldu ..

Estağfurullah sadece benim en yakınımın başına geldigi için ben fazla içselleştiriyorum belki de. ama ben de böyleyim napıyım yani şimdi. durumu yasamak cok farkli birebir tanık olmak

Estağfurullah sadece benim en yakınımın başına geldigi için ben fazla içselleştiriyorum belki de. ama ben de böyleyim napıyım yani şimdi. durumu yasamak cok farkli birebir tanık olmak

valla arkadaşım bak ben ne yaptığımı söyleyeyim..
yakın arkadaşım aynı sizin anlattığınız gibi eşini aldatıyordu .. sürekli anlattım ettim yok bir ayrılıp bir barıştılar .. eşini ise şifaen tanıyordum .. sonuç olarak baktım yolundan geri dönmüyor görüşmeyi kestim oldu bitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…